Ωραίες οι Φωτό !!!![]()
![]()
Ωραίες οι Φωτό !!!![]()
![]()
θα παει κανεις απο εμας στο r.s.2? μου εστειλε μειλ οτι ειναι στις 10-3.
..without engineers, science is just philosophy..
μπα εγω μαν εχω δηλωσει ηδη για το πρωτο επιπεδο καλιφορνια που ειναι ποιο ανωτερο απο το riding school και αμα το ηξερα δεν θα πηγαινα καν σε αυτο που πηγαμε,οχι οτι δεν ειναι καλο.
ο κυριος χουντρας ειναι παρα πολυ καλος και οι εκπαιδευτες που ειχε.
απλα για να καταλαβεις παλια δεν ειχαν επιπεδο 2 ειχανε μονο ενα και σε αυτο ειχε και το επιπεδο δυο,τα μαθαινες ολα σε μια φορα,αλλα ωτα το χωρισανε σε δυο επιπεδα η για το χρημα η γιατι μπορει να ειδανε οτι δεν μπορεις να αφομιωσεις σε μια μερα τοσα πολλα.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
στο css 1ο επιπεδο τι σου δειχνουνε? μπορεις να κανεις κατευθειαν το css 2? εχω κανει το RS1.
στο 1 σου δειχνουν βασικα πραγματα,που πιθανα να τα εχεις ακουσει και στο rs1,αλλα απο οσο ξερω το lvl 1 ειναι υποχρεωτικο.
Απο οσο θυμαμαι σου μιλανε για counter steering(γυροσκοπικο),σημειο φρεναρισματος και σημειο εισοδου,quick turn κ.α.
ριξε μια ματια και εδω http://www.superbikeschool.co.gr/cal...a_css.php?id=3
γιαννη διαβασα και εγω το λινκ,δηλαδη στο πρωτο επιπεδο καλιφορνια δεν σου μαθαινουν πως να βγαζεις σωμα?γιατι ετσι ειχα ακουσει.
ποιο πολυ εγω γιαυτο θελω να κανω οχι οτι τα αλλα μου ειναι αχρηστα,απλα τα εχω μαθει απο το riding school.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
πιστευω οτι εχοντας μια γνωση και εμπειρια απο χωμα,γινεσαι πολυ καλυτερος στην ασφαλτο.προσωπικα εχω κανει μαθηματα ασφαλους οδηγησης σερρες με το 0300,προ αμνυμονευτων ετων.και 2 φορες επι 2 εβδομαδες εκπαιδευση υπηρεσιακα.σε οσους δεν το ξερουν εχει και η αστυνομια το δικο της σχολειο(καποτε ειχε και αγωνιστικη ομαδα)http://youtu.be/KaKZumptkVk αφαλτινα σε αφιδνες-μεγαρα,χωμα παρνηθα βαρυμπομπη κλπ,εχω να την κανω απο το 2008 τελευταια φορα,αλλα λογω κρισης κοψανε τις ασκοπες μετακινησεις,θα με ενδιεφερε να ξανακανω και να πληρωσω(και το εχω κανει ηδη μια φορα)αλλα η αθηνα μου πεφτει πολυυυυ μακρια
Διονυση τοποθετηση σωματος σου δειχνουν στο lvl 3.Στα πρωτα δυο ασχολουνται κυριως με το οπτικο πεδιο του αναβατη και γενικοτερα την αντιληψη της θεσης σου στην πιστα και την αντιληψη της ταχυτητας.Για καποιον που εχει κανει καποιο μαθημα(οπως το rs) πιθανον να βρει αρκετες ομοιοτητες και να συναντησει πραγματα που εχει ξανακανει.αν κανεις και μια αναζητηση στο youtube θα βρεις βιντεο απο css να παρεις μια ιδεα.
Δεν άλλαξε το παραμικρό στο πρώτο επίπεδο, ούτε χωρίστηκε στα δύο, απλά δημιουργήθηκε και δεύτερο επίπεδο μετά από δουλειά αρκετών χρόνων, καλό είναι να είμαστε σίγουροι πριν μιλήσουμε. Μπορείς να ανατρέξεις στο site και να δεις τι ακριβώς κάνουμε.
λοιπον παιδια απο τι ειδα ημερομηνιες για δευτερο επιπεδο εχει 22 μαρτιου 31 μαρτιου και 7 απριλιου.
ψηνετε κανεις για αυτες τις ημερομινιες μπας και πετυχουμε παλι καλη τιμη?
εγω μαλλον ειμαι μεσα για 31 μαρτιου η 7 απριλιου.
ψηνετε κανεις για την κυριακη 2 επιπεδο?
εγω θελω να παω μιλησα με την κυρια αρβανιτακι αλλα μαλλον δεν παιζουν συμετοχες.
αντε δυο ατομα χρειαζοντε να παμε 3 ατομα.
αυτο το σαββατο 13 του μηνα θα πραγματοποιηθει το δευτερο επιπεδο riding school,εγω ηδη δηλωσα συμετοχη.
η τιμη ειναι ιδια με το 1?
..without engineers, science is just philosophy..
δεν νομιζω μαν γιατι την αλη φορα ειχαμε μαζευτει 16ατομα και μας εκανε καλη τιμη.
βεβαια ακομα η κυρια αρβανιτακη δεν μου εχει πει τιμη,μπορει να εχουν μαζευτει ατομα παλι και να ειναι ξανα η τιμη η ιδια.