και γιατι εκανες ολο αυτο και δεν πηγαινες να παρεις βιδες?
![]()
οπως ειπε ο απο πανω
ολο αυτο για μια βιδα?
δεν μπορουσες να παρεις μια?
Κι ετοιμες βιδες να επαιρνε το θεμα ειναι το πλατυ κεφαλι και ο αποστατης. Παλι την ιδια δουλεια θα εκανε!
Ο τορνος θελει φαντασια μπολικη. Μπραβο σου!!!!!
Να στο θεσω απλα φιλε μου....θελω να μου πεις....βιδα με εδρα κεφαλης 7mm και υψος 4,3mm (κεφαλης) ποσα τετραγωνικα χιλιοστα καλυπτει...........Και στην συνεχεια....επειδη το κεφαλι αυτης δεν μας κανει(βρισκει)..τι εδρα κεφαλης πρεπει να χρησιμοποιησω και τι υψος να εχει αυτη!!! Ειμαι αθηνα.
Και ετσι για την ιστορια..........θελω να πιστευω πως ξερω τους περισοτερους βιδαδες.....στο νομο αττικης και θεσσαλονικη που μιλαω με καποιους.Πρωτα εψαξα και ρωτησα....εφαγα χυλοπιτα...και μετα της εφτιαξα!!!![]()
και γιατι πρεπει να στο απαντησω εγω αυτο? τι ειμαι μηχανολογος μηχανικος? ή μηπως ειναι δικο μου το project?
πας εδω και ψαχνεις...
και μπαινεις και σε κανενα πιο αναλυτικο site και ψαχνεις επισης...
και πας και σε κανενα μαγαζι που πουλαει βιδες και τους λες τι θελεις...
επαναλαμβανω, χωρις ιχνος ειρωνιας, οτι θαυμαζω το project και ολη την προσπαθεια που κανεις...
απλα θεωρω υπερβολικο και χρονοβορο να κατασκευαζεις μεχρι και τις βιδες στον τορνο...τωρα αν εσυ γουσταρεις και την βρισκεις, οκ...no problemo...
αλλα λυσεις μεχρι και με αποστατες βρισκονται...
![]()
Σε καμια περιπτωση δεν αντιληφθηκα κανενα ιχνος ειρωνιας....ηταν η τελευταια και αναγκαστικη λυση και απλα σου απαντησα λεπτομερως γιατι κατεληξα σ'αυτην τη λυση!Βασικο και κυριο ηταν το κεφαλι της βιδας.
Οσο για τους αποστατες πρεπει να υπολογισεις της δυναμεις φρεναρισματος που ασκει ο δισκος πανω στον αποστατη και μετα πανω στην βιδα ολα μαζι.........Η ο δισκος πανω στην βιδα και τελος.![]()