Σελίδα 16 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 234 από 234

Θέμα: το μεγαλειο της τροχαιας

Παλαιό μέλος
    Η χρήση του κράνους σαν και εκ των ουκ άνευ του μοτο-εξοπλισμού δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν , είναι θέμα ασφάλειας , παιδείας , αυτοεκτίμησης αλλά και εικόνας αφού η μοτοσυκλέτα είναι και αυτό.
    Είναι γεγονός πως δεν το φορούν όλοι , πάντα, είτε από ανωριμότητα, δηλ. δεν συνειδητοποιούν τον κίνδυνο που διατρέχουν , είτε περιστασιακά , για μια μικρή διαδρομή πχ όπου κατά την κρίση τους οι πιθανότητες ατυχήματος είναι ανύπαρκτες έως ελάχιστες. Ας γράψει κάποιος ότι δεν το έχει κάνει ποτέ .
    Το φοράμε, όχι φυσικά για να μην επιβαρύνουμε το κράτος με τον ενδεχόμενο θάνατο ή τραυματισμό μας, αλλά για να προστατέψουμε τον εαυτό μας.
    Το κράτος απ την μεριά του, αδυνατώντας να παράσχει παιδεία, δρόμους, σήμανση κλπ , ώστε να ελαχιστοποιήσει το φαινόμενο τόσων πολλών θανάτων ή σοβαρών τραυματισμών που εκτός των άλλων του στοιχίζουν (παντού το χρήμα) , νοσήλια , αποζημιώσεις κλπ , θεσπίζει νόμους , νόμους που είναι αυστηροί , τόσο αυστηρότεροι όσο μεγαλύτερη είναι η αδυναμία του που αναφέραμε.
    Το θέμα μας λοιπόν , από την αρχή , όπως το έθεσε ο συνφορουμίτης Αλκης ΔΕΝ είναι το κράνος αλλά ο νόμος που αφενός εφαρμόζεται επιλεκτικά (τους ημέτερους δεν τους πιάνει ) και αφετέρου το εξοντωτικό πρόστιμο.
    Το ερώτημα είναι..
    Πιστεύετε πως οι πολλοί , αυστηροί , δρακόντειοι , νόμοι είναι απαραίτητοι ώστε να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο , το κλουβί που λέγαμε , μέσα στο οποίο θα αισθανόμαστε ασφαλείς και προστατευμένοι ?
    Η μήπως όχι ?

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παίδες, το παραξεχειλώσατε το θρεντ, (ακόμα και για μοτό.γρ) μήπως να το αφήνατε πλέον μα πεθάνει στην ησυχία του; (το θρεντ)

Καλή Ανάσταση (οικονομική...) να έχουμε και καλό Πάσχα σε όλους σας
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Καλή Ανάσταση (οικονομική...) να έχουμε και καλό Πάσχα σε όλους σας
    Ας έχουμε εγκεφαλική πρώτα και βλέπουμε για την οικονομικη

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Καμιά ιδέα, ιδανικά από κάποιον του χώρου, γιατί μπορεί να σε ρωτήσουν αν είχες ποτέ δικαστήριο, όχι απαραίτητα ως κατηγορούμενος, κατά τη διάρκεια ελέγχου (ΔΙ.ΑΣ.)?
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Καμιά ιδέα, ιδανικά από κάποιον του χώρου, γιατί μπορεί να σε ρωτήσουν αν είχες ποτέ δικαστήριο, όχι απαραίτητα ως κατηγορούμενος, κατά τη διάρκεια ελέγχου (ΔΙ.ΑΣ.)?
    Γιατι θα κοιταξουν ουτως η αλλως αν εκκρεμει εις βαρος σου καποια καταδικη, απλα ρωτανε κι εσενα(για να δουν την τοποθετηση σου πανω στο θεμα )
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Μμμ ναι, αυτό ήταν το προφανές, απλά ήθελα κάτι επιβεβαιωμένο. Επί τόπου, μέσω ασυρμάτου ή το ψάχνουν και αργότερα? Και ποιος ο λόγος, αν όχι επι τόπου?
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Μμμ ναι, αυτό ήταν το προφανές, απλά ήθελα κάτι επιβεβαιωμένο. Επί τόπου, μέσω ασυρμάτου ή το ψάχνουν και αργότερα? Και ποιος ο λόγος, αν όχι επι τόπου?
    με διαδικασια εξπρες
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Η χρήση του κράνους σαν και εκ των ουκ άνευ του μοτο-εξοπλισμού δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν , είναι θέμα ασφάλειας , παιδείας , αυτοεκτίμησης αλλά και εικόνας αφού η μοτοσυκλέτα είναι και αυτό.
    Είναι γεγονός πως δεν το φορούν όλοι , πάντα, είτε από ανωριμότητα, δηλ. δεν συνειδητοποιούν τον κίνδυνο που διατρέχουν , είτε περιστασιακά , για μια μικρή διαδρομή πχ όπου κατά την κρίση τους οι πιθανότητες ατυχήματος είναι ανύπαρκτες έως ελάχιστες. Ας γράψει κάποιος ότι δεν το έχει κάνει ποτέ .
    Το φοράμε, όχι φυσικά για να μην επιβαρύνουμε το κράτος με τον ενδεχόμενο θάνατο ή τραυματισμό μας, αλλά για να προστατέψουμε τον εαυτό μας.
    Το κράτος απ την μεριά του, αδυνατώντας να παράσχει παιδεία, δρόμους, σήμανση κλπ , ώστε να ελαχιστοποιήσει το φαινόμενο τόσων πολλών θανάτων ή σοβαρών τραυματισμών που εκτός των άλλων του στοιχίζουν (παντού το χρήμα) , νοσήλια , αποζημιώσεις κλπ , θεσπίζει νόμους , νόμους που είναι αυστηροί , τόσο αυστηρότεροι όσο μεγαλύτερη είναι η αδυναμία του που αναφέραμε.
    Το θέμα μας λοιπόν , από την αρχή , όπως το έθεσε ο συνφορουμίτης Αλκης ΔΕΝ είναι το κράνος αλλά ο νόμος που αφενός εφαρμόζεται επιλεκτικά (τους ημέτερους δεν τους πιάνει ) και αφετέρου το εξοντωτικό πρόστιμο.
    Το ερώτημα είναι..
    Πιστεύετε πως οι πολλοί , αυστηροί , δρακόντειοι , νόμοι είναι απαραίτητοι ώστε να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο , το κλουβί που λέγαμε , μέσα στο οποίο θα αισθανόμαστε ασφαλείς και προστατευμένοι ?
    Η μήπως όχι ?

Πιστεύω ότι καλά του έκαναν και του έβαλαν πρόστιμο και ο τίτλος δεν θα έπρεπε να είναι το μεγαλείο της τροχαίας αλλά η μλκια που έκανα και θέλω και τα ρέστα…

Φυσικά αν δεν έχει λ7 μπορεί πάντα να πουλήσει το μηχανάκι.
    Θα είναι καλό για αυτόν ΠΡΙΝ από όλα αφού δεν θα σπάσει τη κεφάλα του και για όλους εμάς ΜΕΤΑ αφού δεν θα απασχολήσει με τη βλακεία του υποδομές, ανθρώπινο δυναμικό και χρήματα που δεν υπάρχουν.
    Τώρα περί παιδείας που το κράτος δεν προσφέρει συμφωνώ.
    Αλλά υπάρχει άνθρωπος σήμερα που δεν ξέρει ότι πρέπει να φοράει κράνος?
    Υπάρχει άνθρωπος που δεν ξέρει ότι μπορεί να τον γράψουν όταν δε το φοράει?
    Ως εκ τούτου προς τι η φασαρία?
    ΑΝ μια μέρα επικρατήσει η κοινωνία της αναρχίας όπου οι άνθρωποι έχουν γίνει Άγγελοι θα ζήσουμε όλοι στον παράδεισο και τη βγάζουμε φίνα.
    Σήμερα όμως ζούμε στη ζούγκλα και ο πρώτος εχθρός είναι το κράτος που φέρεται λες και μισεί τους πολίτες.
    Πάρτε το χαμπάρι και λάβετε όσα μέτρα μπορείτε.
    Κι αν γίνετε και κάτι σωστό μην τρέχετε να το μηδενίσετε.
    Ο νέος έκανε λάθος και αν ήθελε χάρη έπρεπε να ξεκινήσει με τις μαγικές λέξεις…
    -Συγνώμη έκανα λάθος και σας παρακαλώ…
    (και πάλι κακώς θα του σβήνανε ΑΝ του τη σβήνανε)

άκου και μια ιστορία

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας μηχανόβιος που για κάποιο Χ λόγο είχε ένα ατύχημα.
    Τον πήγαν στο νοσοκομείο αλλά την ώρα που τον πήγαιναν στα επείγοντα σκάνε 4 5 τραβέλια τα οποία κάποιος θεώρησε καλό να τα πυροβολήσει στο κώλο με αεροβόλο.
    Τσιρίζοντας λοιπόν μπουκάρουν στην αίθουσα και το προσωπικό τα κλάνει αφού υποπτεύεται ότι το αίμα μπορεί να είναι μολυσμένο.
    Στην αναμπουμπούλα ο μηχανόβιος μένει κάπου ξεχασμένος.
    Λίγα λεπτά μετά ακούγετε μια σπαρακτική γυναικεία κραυγή…
    -ΖΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Μια κοπέλα πέρασε δίπλα από το φορείο του μηχανόβιου και η σαγιονάρα της κόλλησε στο αίμα που είχε γεμίσει το πάτωμα.
    Η παναγίτσα μάλλον έβαλε το χεράκι της και για τον μηχανόβιο αλλά και για το προσωπικό που πέρα από τις νομικές συνέπειες θα έπρεπε να ζήσει και με τη μλκια που πήγε να γίνει !
    Για πες μου τώρα τι παιδία πρέπει να διαθέτεις για να ξέρεις ότι δεν είναι σωστό να πυροβολείς τραβέλια στο κώλο?
    Αν το παιδί το χάνανε θα έφταιγαν άραγε ΜΟΝΟ οι γιατροί?
    Αυτός ο τρόμπας που την είδε καμπόης έπρεπε να μηνυθεί και για ποιο λόγο?

(η ιστορία ειναι 100% αληθηνή και τη λέω για μπας και βάλουμε μια μέρα λίγο μυαλό, που δεν το βλέπω...)

εγω αυτο που εχω να πω, ειναι πως πριν λιγο καιρο υπηρχε ενα θρεντ για καποιον που σκοτωθηκε γιατι δεν φοραγε κρανος και αφησε γυναικα χηρα και μωρακι ορφανο και μετα ολοι οι αλλοι θελανε να κανουν ερανο... τωρα εσεις τι καθεστε και λετε δεν εχω καταλαβει...

απο τα παραπανω σας το μονο που συμφωνω ειναι αυτο που ειπε ο κτινος: "Πιστεύω ότι καλά του έκαναν και του έβαλαν πρόστιμο και ο τίτλος δεν θα έπρεπε να είναι το μεγαλείο της τροχαίας αλλά η μλκια που έκανα και θέλω και τα ρέστα…"

Αυτα
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Σελίδα 16 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2012, 11:35
  2. η μ@λ@κια σε ολο της το μεγαλειο
    από apolon10 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2009, 00:27
  3. Η απειρια μου σε ολο της το μεγαλειο!
    από oulas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 10:37
  4. Ελλασ Το Μεγαλειο Σου!!
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 08:12
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε