ναι, εφόσον όμως είναι "καθαρές" οι νίκες/ήττες
αν ο μαρκεζ πέρναγε χωρίς να πέσει πάνω στον χόρχε, δεν θα έλεγα τπτ..... όμως ο τύπος μπήκε ζω-πεθαίνω και ό,τι βγει.....
τουλάχιστον οι άλλοι τρωγοντουσαν "κάπως πιο ευγενικά".....
τεσπα, κουβέντα να γίνεται, καλά να είμαστε να έχουμε να λέμε.....![]()
αμα δεν ειχε πετύχει τον λορε και εφευγε εκτόσ στροφής θα λέγαμαι τουλάχιστον το δοκίμασε.. αν ειχε καταφέρει να αναγκάσει τον λόρε να μεινει ο πίσω χωρις να τον κοπανίσει θα λέγαμε θεός..
ο μαρκος έπαιξε με τις πιθανότητες είδε το κενό μπηκε.. ΤΕΛΟΣ
αμα δε θέλουμε αυτο απο οδήγους αγώνων τι διαολο θέλουμε?
χαχαχαχα ΠΟΣΟ σίγουρος ημουν οτι θα γίνει και αυτό
Τεσπα τουλαχιστον όταν δεν υποστιρίζω γιατρο και έμμεσα μάρκο (ολοι πιστευουν οτι οι ροσσικοι ειναι και υποστιρικτες του μαρκου.. δεν ισχυει για μένα) να μπαινετε στον κόπο και τοτε να μ πειτε "ρε συ εχεις το 46 στο ονομα σου σοβαρεψου"
ναι υποστιρίζω αναβάτες συγκεκριμένους παρ όλα αυτα ο μαρκος ειναι πολύ νωρις να μπει στη λίστα.
δε στέκεστε στα λεγομενα παρα στην ψυχοσύνθεση μου.
Θα ήταν λίγο παράξενο να δεχθεί συγγνώμες και λοιπά ο οποιοσδήποτε μετά από τέτοια προσπέραση.
Του έκλεισε το σπίτι κανονικά. Τον ήπιε πως το λένεΚαι στην στροφή που τιμητικά έδωσαν το όνομα του.
H κίνηση ήταν σκληρή, στα όρια να γινόντουσαν μπίλιες και οι δύο. Ευτυχώς δεν έγινε και ελπίζω να μην γίνει ποτέ
αλλά με την τρέλα που κουβαλάει ο Marquez θα έχουμε πολλά καρδιοχτύπια στη συνέχεια
Aπλά θα προτιμούσα παραπάνω τσαμπουκά από τον Lorenzo και εντός πίστας αλλά και εκτός, όχι κουνημα δαχτυλάκι.
Να κόλαγε το κεφάλι του πάνω στον Marquez και να του έλεγε "θα σε μαμήσω ρε puta madre"
Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια![]()
Φιλικά...
Γιατί λες θα λέγαμε; Όχι δεν θα λέγαμε, θα έλεγαν κάποιοι. Κάποιοι άλλοι αντιλαμβάνονται διαφορετικά το συγκεκριμένο συμβάν.
Αυτό το ΤΕΛΟΣ αν έλειπε θα συμφωνούσα. Το τέλος κρίνεται απο τους αγωνοδίκες μετά απο κάθε συμβάν που χρήζει της παρέμβασής τους. Δεν υπάρχει ΤΕΛΟΣ απο εμάς αλλά μόνο απο αυτούς, απο εμάς υπάρχει μόνο ''για εμένα''ο μαρκος έπαιξε με τις πιθανότητες είδε το κενό μπηκε.. ΤΕΛΟΣ
Και πάλι ο καθένας θα πρέπει να μιλάει για τον εαυτό του. Πάντως απο αυτό το συμβάν έως το πάμε για πλέξιμο υπάρχουν και ενδιάμεσα στάδια και υποθέτω πως σε κάποιο απο αυτά ανοίκουν κάποιοι άλλοι που ίσως θεωρούν το συγκεκριμένο γεγονός επιλήψιμο.αμα δε θέλουμε αυτο απο οδήγους αγώνων τι διαολο θέλουμε?
Προσωπικά για παράδειγμα πιστεύω πως το ιδανικό θα ήταν μια θέση ποινή στον Marc γιατί είναι άλλο πράγμα το block pass και άλλο το berm pass στην τύχη. Το ίδιο εξάλλου είπα κάποτε και για έναν αγαπημένο μου αναβάτη που βρέθηκε σε παρόμοιο συμβάν με δική του υπαιτιότητα, όμως τελικά οι αγωνοδίκες είναι άλλοι και κάτι παραπάνω θα ξέρουν.
Και μιας και για αγωνοδίκες ο λόγος το συνεχίζω απαντώντας έμμεσα και στην ερώτηση φίλου. ΔΕΝ μπορεί να είναι όλες οι αποφάσεις όλων των αγωνοδικών ίδιες.
Το ότι συνεδρίασε η επιτροπή για το συγκεκριμένο συμβάν φαντάζομαι πως για την όποια επιτροπή της τάδε χώρας ίσως να ήταν και αστείο. Πχ σε κάτι αγώνες στη Μαλαισία που πήρε το μάτι μου τα παιδιά πήγαιναν κυριολεκτικά χωρίς αύριο με απίθανες επαφές - σπρωξίματα σε σημείο να πέσει ξύλο μετά τον αγώνα αλλά η επιτροπή δεν έκανε τίποτα. Όποιος πέρασε πρώτος την γραμμή του τερματισμού ήταν νικητής.-
Και επειδή μπορεί να φανεί κουκουρούκου το παράδειγμα, θα πάω στο Αμέρικα. Εκεί λοιπόν στο AMA είναι ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ αυστηροί και δεν σηκώνουν πολλά πολλά (δεν πιστεύω πως το συμβάν Marc-Jorge θα πέρναγε έτσι).
Απο την άλλη στην ίδια χώρα στα ΜΧ γίνεται κυριολεκτικά το έλα να δεις με συνεχόμενα τραγελαφικά ατιμώρητα συμβάντα.
Δεν βράζουν λοιπόν όλα στο ίδιο καζάνι και εκτός αυτού υπάρχουν και τα λόμπι των ομάδων όπως μια χαρά τα είδαμε να λειτουργούν την Κυριακή.
(οκ τρούπη;...)
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Ολη η αγωνιστικη ημερα ηταν ψιλοβαρετη...λιγο στην moto2 ο Espargaro μας ξυπνησε λιγο...στο gp λιγο ενδιαφερον οι 2 πτωσεις που εγιναν μπροστα μας και ενα παραλιγο τζαρτζαρισμα...και βεβαια ο τσαμπουκας της τελευταιας στροφης...
Βασικα ολο το ενδιαφερον ειχε επικεντρωθει στους 9 pedrosistas ακριβως μπροστα μας...απο τις 08.00 εως τις15.00 επιναν συνεχομενα και ασταματητα μπυρες και μπαφους...αντιλαμβανεστε πως τους καταντησε ο κοντος...βεβαια αν και τους εκατσε σουπερ μαλλον περιμεναν Lorenzo winner...πως αλλιως να δικαιολογησω το τελευταιο που σκασανε σε σχημα (μεγαλου) γλυφιτζουριου...
Ta la
Ρε τι σχέση έχουν τα αντρικά μηχανοκινητα (βλ. AMA MX ) με τα gaylikia motogp;
![]()
νταξει ετσι μ βγήκε.. Τις απόψεις μ λέω και γω οπως ολοι. Αποψή μου δηλαδη ολα αυτά.
Για το ΤΕΛΟΣ που ειπα, εξηγούμαι, το κόλλησα στις πιθανότητες. Οτι δλδ ειδε κένο μπηκε κ ΤΕΛΟΣ, το ρίσκαρε. επαιζε με πιθανότητες για το ποια θα είναι η εξέλιξη του σκηνικού.
Δεν ξέρω αν ειμαι κατανοητός πάντως δεν το ειπα για να χαρακτηρίσω ως σωστή ή λαθος την κίνηση αυτη. που για μένα καλα έκανε.
εννοείτε φιλικα. Ο γραπτος λόγος πολλές φορες είναι παρεξηγήσιμος
![]()