Σελίδα 16 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 288

Θέμα: ''ΧΑΖΕΣ'' τουμπες,χυμες κτλ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από redfantomas Προβολή μηνύματος
    δρομος εξω απο το σπιτι τσιμεντενιος ανηφορικος ....ανεβαινω αδιαφορος και ετοιμος να μπω στο αδιεξοδο αριστερα οπου και αραααζει το πλοιο ( cbf 600 ντε) ...

τρωω αναλαμπη ενα κλικ πριν το ολικο σταματημα οτι πρεπει να παρω την μικρη απο τον παιδικο λογω οτι εχει προβα το απογευμα ....ανοιγω γκαζι μη σκεπτομενος καν τι ταχυτητα εχω μεσα ......και σβηνει το πλοιοοοοο σιγα μην κρατησω στην ανηφορα 230 κιλα ...παρτον κατω τον δικο σου ...αναιμακτα μονο αστραγαλος αγκωνας πρηξιμο και ολα καλα ...μοτο εσπασε το δεξι μασπιε....τπτ αλλο καθοτι φερει μαιταρια και πλαινες βασεις ....( το ωραιοτερο ολων ειναι οτι η προβα ηταν μεν πεμπτη αλλα την επομενη εβδομαδα ) ...αυτη ηταν η πρωτη τουμπα με την νεα μου κυρια ...και ετσι μου δημιουργηθηκε η απορια ...αν εγω που στην δουλεια μου σηκωνω καμποσα βαρη ...ζοριστικα να το σηκωσω το μωρο ...οι των βαραντερο μερια τι κανουν φωναζουν γερανο???

φωναζουν 2-3 γειτονες

σημερα εγω κλε 180 κιλα, παρκάρω κατω απο το σπιτι ανηφόρα πάνω στο πεζοδρόμιο και ξαφνικά σκέφτομαι οτι εχω να βιδώσω τα κάγκελα που ειχα βάψει (θα ποσταρω σχετικές φώτο) , οποτε βάζω ξανα μπρος και παω να το παρκάρω απέναντι, και δεν δίνω οσο γκαζι έπρεπε οποτε σβήνει. με παίρνει πλάι αλλα ημουν πάνω στο πεζοδρόμιο οταν έβαλα το ποδι μου κάτω να σώσω την κατάσταση μου ελειπαν 15cm οποτε ξαπλα και ο αδερφος μου στο μπαλκόνι να γελάει.

Μέλος Το avatar του/της fosbabis
    Πρώτη μέρα που πήρα το μηχανάκι στα χέρια μου μώλις τελειώσαμε με τις μεταβιβάσεις. Λέω κάτσε να το πάω μια χαλαρή βόλτα να συνηθίσω το συμπλέκτη που πιάνει και πότε (XT 600). Βγαίνω στον κεντρικό ολα καλα, στρίβω σε ημικεντρικό ολα καλά, στρίβω σε στενάκι φτανω σε στοπ
    κατεβαζω ποδια αλλα ως πρωιν οδηγος chaly δεν τα τεντωσα αρκετά και πάρτον κάτω ειμαι κανα 5λεπτο κατω και γελάω μονος μου ευτυχως δεν περασε κανενας να με δει κατω να γελαω με το μηχανάκι πάνω μου!!!
    Πριν απο κανα χρόνο πάω να πάρω μια φίλη να πάμε για καφε. Έχει βγει στο δρόμο και με περιμάνει κοκετα. Τησ λέω ανέβα και κάνει μια και πατάει πανω στον αριστερό μαρσιπιέ να σκαρφαλώσει. Εκτός απο το οτι δέν είμουν προετοιμασμένος για αυτο ειχα 1,5 μήνα που ξανακαβαλαγα τη μηχανη μετα απο ενα σοβαρο ατυχημα και το δεξί ποδι δέν ηταν στο 100%. Γέρνει το μηχανάκι δεξια, βάζω το ποδι να στηρίξω, δέν αντέχει το βαρος το ποδι λυγίζει μπαμ παρε μας κατω..... Έχω κλάσει στο γέλιο, σηκώνω πρώτα το μηχανακι σηκώνω και τη γκόμενα που ηταν κατω και γελαγε και της λεω : Μωρη πας καλά? Σε κανα φορτηγό νομιζεις ανεβαίνεις? Που να μην το ειχα κανει και super motard δηλαδη τι θα έκανες θα ήθελες σκάλα? Απάντηση : Τι είναι το super motard? Σκάω παλι στα γέλια και της λεω αστο παμε να ρουφήξουμε καμια μπύρα να έρθουμε στα ισα μας Ακομα γελάω οταν το θυμάμαι!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CustomBoy
    αφου καθισα και διαβασα και τις 16σελιδες....παραθέτω τις 2 δικές μου τουμπες...

στα 17 μου,με την πρώτη μου επαφη με μηχανη (yamaha virago 250 ) και ενω την οδηγουσα πολυ καλα (σε οικισμό μακρυα απο πολη,ορεινο,μονο με χωματόδρομους) ετυχε η πρωτη τουμπα.... Ημουν σταματημένος,μετα τη βολτα μου ,και καθως χαζευα τη μηχανη ειδα διερχόμενο γειτονικο οχημα και αποφάσισα να γυρω λιγο τη μηχανη '''για να περασει πιο ευκολα το αμαξι''...το αποτελεσμα?>.φαρδυς πλατυς κατω.. ..ευτυχώς πρόλαβα και πηρα τα ποδια μου πριν μου τα πλακώσει....

απο τις βασικες συμβουλες του πατέρα μου?...μην γυρεις ποτε το μηχανακι παραπανω απο οσο πρεπει.....¨

Τουμπα Νο2 ....πηγαίνοντας σε γειτονικο σπιτι για φαγητο,εγω καβαλα στη μηχανη και πίσω στο ''κουτι''πατερας,μανα,αδερφος....παλι στον οικισμο...ακολουθουσαμε ευθεια διαδρομη και εγω χαλαρός ρελαντί με 20στο κοντερ και το ενα χερι στο τιμονι....μπροστα στρογγυλη ''πλατεια'' με χωμα πολυ πατημενο και γλυστερο.....κανω να στρίψω ,γλυστραω,ανοιγω το γκάζι (αφου στην ουσια γατζώθηκα απο το γκριπ)..φέρνω μια ωραιότατη σβουρα και σωριάζομαι..ευτυχώς δεν επαθα τιποτα....απολογισμός?>.σπασμένα φλας και μανετα συμπλεκτη...

αυτα απο εμενα

υπαρχουν κατι πλακες ,πλακακια , πεζοδρομιου αυλης κλπ τα οποια εχουν χαραξει , δλδ αυλακια αν πατησεις φρενο λιγο αποτομα η σε κατηφορα πανω τους, και δεν προσεξεις σε παιρνει ειτε δεξια ειτε αριστερα ,αναλογως με ποια κατευθνυση ειναι τα αυλακια.
    ειχα φαει μια τετοια χαζοτουμπα πριν πολλα χρονια [πιτσιρικος] και ειπα να το γραψω εδω μπας και τη γλυτωσει κανεις...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NIKOS. Προβολή μηνύματος
    υπαρχουν κατι πλακες ,πλακακια , πεζοδρομιου αυλης κλπ τα οποια εχουν χαραξει , δλδ αυλακια
    αυτοί είναι διάδρομοι για τυφλούς...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

φανταζομαι εννοει εκεινες τις πλακες με την πλαγια χαραξη τοστιερας σε κοκκινο και κιτρινο χρωμα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

φανταζομαι εννοει εκεινες τις πλακες με την πλαγια χαραξη τοστιερας σε κοκκινο και κιτρινο χρωμα
    ενοειται..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    μαλλον δεν καταλβες τι ενοω ,τους ξερους τους διαδρομους για τυφλους...

Νέο μέλος
    πηγαινα που λετε ενα ωραιο πρωι βολτουλα με το παπακι μου γυρω στα 30 χιλιομετρα κινητο στο χερι ουτε που κοιταγα μπροστα εγραφα ενα μυνημα εκεινη την ωρα και ξαφνικα βρισκει το παπι σε ενα πεζοδρομιο και παρε με κατω...εντωμεταξυ περναγανε και κατι κοπελιες εκεινη την ωρα και το εριξαν στα γελια..βουταω το παπι εξαφανηστηκα αμεσως..και το καλο ειναι πως απο τη λαχταρα μου να φυγω ξεχασα να μαζεψω το κινητο απο κατω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johnyb23 Προβολή μηνύματος
    πηγαινα που λετε ενα ωραιο πρωι βολτουλα με το παπακι μου γυρω στα 30 χιλιομετρα κινητο στο χερι ουτε που κοιταγα μπροστα εγραφα ενα μυνημα εκεινη την ωρα και ξαφνικα βρισκει το παπι σε ενα πεζοδρομιο και παρε με κατω...εντωμεταξυ περναγανε και κατι κοπελιες εκεινη την ωρα και το εριξαν στα γελια..βουταω το παπι εξαφανηστηκα αμεσως..και το καλο ειναι πως απο τη λαχταρα μου να φυγω ξεχασα να μαζεψω το κινητο απο κατω
    Για αυτήν την περίπτωση μάλλον πρέπει να ανοιχτεί άλλο θέμα με τίτλο "ΧΑΖΟΙ & ΑΣΧΕΤΟΙ σε 2 ρόδες".

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johnyb23 Προβολή μηνύματος
    Ελπίζω τώρα να έβαλες μυαλό μετά το πάθημα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της OlKa
    Πριν κανένα μήνα έκανα μαθήματα για το δίπλωμα. Όπως θα θυμάστε το αργό πρέπει να γίνεται πάνω από 15''. Ε μέχρι να συνηθίσω το Souper Four το έκανα 15''-16'', μετά 20''-22'' μέχρι που γυρίζει και μου λέει ο δάσκαλος: "Ρε παιδί μου,υπολόγισε να το κάνεις μέχρι 17" γιατί μέχρι να το περάσεις αν πηγαίνεις τόσο αργά,θα μου βγάλεις την ψυχή μην πατήσεις γραμμή". Κοσμάρα κλασσικά εικονογραφημένα εγώ, του απαντάω:" Μέγα Δάσκαλε θα το κάνω 30". "Αποκλείεται!", μου λέει.
    Ξεκινάω το λοιπόν, πιο αργά κι από τον θάνατο,να μετράω από μέσα μου "1001,1002,1003...", κάποια στιγμή πλησιάζω την γραμμή, κι ακούω τον δάσκαλο να μου γκαρίζει:"ΤΡΙΑΝΤΑ!!!" και μπαμ!!!Παρ' την κάτω τη δικιά σου!Πήγαινα σχεδόν σα σταματημένη!Έχω πέσει κάτω,έχω πεθάνει στα γέλια κι όλη η πίστα να τρέχει να βοηθήσει "την κακομοίρα την κοπέλα"!
    Πολύ γέλιο!
    Όλα είναι δρόμος...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OlKa Προβολή μηνύματος
    Πριν κανένα μήνα έκανα μαθήματα για το δίπλωμα. Όπως θα θυμάστε το αργό πρέπει να γίνεται πάνω από 15''. Ε μέχρι να συνηθίσω το Souper Four το έκανα 15''-16'', μετά 20''-22'' μέχρι που γυρίζει και μου λέει ο δάσκαλος: "Ρε παιδί μου,υπολόγισε να το κάνεις μέχρι 17" γιατί μέχρι να το περάσεις αν πηγαίνεις τόσο αργά,θα μου βγάλεις την ψυχή μην πατήσεις γραμμή". Κοσμάρα κλασσικά εικονογραφημένα εγώ, του απαντάω:" Μέγα Δάσκαλε θα το κάνω 30". "Αποκλείεται!", μου λέει.
    Ξεκινάω το λοιπόν, πιο αργά κι από τον θάνατο,να μετράω από μέσα μου "1001,1002,1003...", κάποια στιγμή πλησιάζω την γραμμή, κι ακούω τον δάσκαλο να μου γκαρίζει:"ΤΡΙΑΝΤΑ!!!" και μπαμ!!!Παρ' την κάτω τη δικιά σου!Πήγαινα σχεδόν σα σταματημένη!Έχω πέσει κάτω,έχω πεθάνει στα γέλια κι όλη η πίστα να τρέχει να βοηθήσει "την κακομοίρα την κοπέλα"!
    Πολύ γέλιο!
    αν δεν ησουν κοπελια
    ακομα κατω θα ησουνα............

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    ξεκιναω σημερα για βολτιτσα στα νοτια της λιμνης τριχωνιδας,σε φιλαρακι που με καλεσε στο χωριο του,να πιουμε καφεδακι.
    αραζουμε σπιτι του κλπ κλπ,πριν φυγω μου λεει:
    -δεν ανεβαινουμε εδω πιο πανω σε ενα υψωμα να δουμε θεα,να βγαλουμε καμια φωτο κλπ;5-6 χλμ ειναι..
    -αμε,παμε!!!
    αρχιζει το σφικτο,ανηφορικο στροφιλικι,σε μια πολυ κλειστη δεξια,μπροστα ο αντωνης πισω εγω,δευτερα στο κιβωτιο,κανω να ανοιξω γκαζι,ακουω "τσαφ",σβηνει το μοτερ,γερνω εγω και το στρωμα δεξια,απλωνω ποδι αλλα μεχρι να βρει ασφαλτο,εχει παρει ηδη κλιση το μηχανακι,οποτε προσπαθω να μην μου πλακωσει το ποδι,και να την κρατησω μην πεσει αποτομα.το πρωτο το καταφερα,το δευτερο οχι και τοσο.τα αποτελεσματα φαινονται παρακατω:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	γρατσουνια.jpg 
Προβολές:	201 
Μέγεθος:	101,0 KB 
ID:	333846

Όνομα:	γρατσουνια 2.jpg 
Προβολές:	200 
Μέγεθος:	102,4 KB 
ID:	333847

βεβαια η θεα αποζημιωνε αλλα ξενερωσα

Όνομα:	20150411_173057.jpg 
Προβολές:	202 
Μέγεθος:	101,8 KB 
ID:	333848
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Μην ξενερωνεις με αυτα,ειναι μεσα στο προγραμμα.
    Ολα τα μηχανακια εχουν πεσει η θα πεσουν,αρκει να ειναι αναιμακτα ολα τα πεσιματα.
    Ενα βαψιματακι τοπικα στο καγκελο και ετοιμος

Παρόμοια θέματα

1. φιλτρα κτλ για kawa Z
    από idi στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2007, 21:44
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2006, 21:41
  3. Συναγερμός κτλ
    από skous στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2004, 18:49