θα βγαλω και αλλες φωτο και θα ποσταρω!Την αρρωστεια της ducati την καταλαβα μολις αποκτησα "πλαισιο"!
θα βγαλω και αλλες φωτο και θα ποσταρω!Την αρρωστεια της ducati την καταλαβα μολις αποκτησα "πλαισιο"!
Ρε παιδια τι εργαλειο ειναι????Δεν μου ανοιγει γαμωτο![]()
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tuonos1
ρε παιδια γιατι δεν ανεβαινουν οι φωτο?
εν πασει περιπτωσει προκειται για το τελευταιο 999 (μαυρο) που πουληθηκε εν Ελλαδι.
I can't take my eyes of you...
Μιλαμε για γεροντοκαψουρα (ενταξει στα σαραντα, οχι και πολυ γερος...)Μηπως τυχαινει να εισαι/μενεις Αιγινα; Μου ειπαν στην Ελληνμοτο την προηγουμενη βδομαδα οτι καποιο παλικαρι απο Αιγινα πηρε το αδερφακι μου!
Βλεπεις, εγω πηρα το προτελευταιο 999 που πουληθηκε εν Ελλαδι!![]()
Αδερφι!!!!!
![]()
![]()
Δεν ειναι απλα ερωτας... Μονικα Μπελουτσι κ λιγα λεμε.....![]()
![]()
Να χαιρεσαι την κουκλα σου!
ΥΓ. Στειλε ΠΜ για να βρεθουμε να τα πουνε οι "δικιες" μας!![]()
Νίκος
Open Horizons
Ολες ειναι ονειρικες...
Γινομαι κουραστικος αλλα να επαναλαβω οτι τελεια και παυλα Ducati εισαι κ..λα!!!
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
Οχι Νικο ειμαι απο Αθηνα και ειμαι αυτος που σε ειχα βρει μια Κυριακη στο Mac Donalds μετα τα διοδια με καταρρακτωδη βροχη και σε ρωταγα αν την πουλας. Σου ειχα δωσει και το κινητο. Ετσι λοιπον αποφασισα και την πηρα καινουργια (αφου μαλλον θα την κρατησεις οπως σε κοβω).Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Μηπως τυχαινει να εισαι/μενεις Αιγινα; Μου ειπαν στην Ελληνμοτο την προηγουμενη βδομαδα οτι καποιο παλικαρι απο Αιγινα πηρε το αδερφακι μου!
Βλεπεις, εγω πηρα το προτελευταιο 999 που πουληθηκε εν Ελλαδι!![]()
Αδερφι!!!!!
![]()
![]()
Δεν ειναι απλα ερωτας... Μονικα Μπελουτσι κ λιγα λεμε.....![]()
![]()
Να χαιρεσαι την κουκλα σου!
ΥΓ. Στειλε ΠΜ για να βρεθουμε να τα πουνε οι "δικιες" μας!![]()
Τι εγινε την εστρωσες? Την συνηθισες? Σε ποιον πηγες για πρωτο service?
Ελα βρε Μανωλη!Αρχικά δημιουργήθηκε από tuonos1
Οχι Νικο ειμαι απο Αθηνα και ειμαι αυτος που σε ειχα βρει μια Κυριακη στο Mac Donalds μετα τα διοδια με καταρρακτωδη βροχη και σε ρωταγα αν την πουλας. Σου ειχα δωσει και το κινητο. Ετσι λοιπον αποφασισα και την πηρα καινουργια (αφου μαλλον θα την κρατησεις οπως σε κοβω).
Τι εγινε την εστρωσες? Την συνηθισες? Σε ποιον πηγες για πρωτο service?Τι ωραια συμπτωση ε; Τελικα ναι, αποφασισα να την κρατησω την κουκλα (θα ηταν αμαρτια απο το Θεο αν δεν το εκανα!) και πλεον ειμαι σε πελαγη ευτυχιας! Ειλικρινα οτιδηποτε αλλο μου φανταζει πολυ "καπως" πλεον....
Οποιος δεν εχει την εμπειρια να οδηγησει μια 999 αληθινα δεν μπορει να καταλαβει τι εννοω....
Τωρα εχω ηδη 2500 χλμ κ η μηχανη πηγε για σερβις στον Θωμα στην (πρωην) MAC στη Λ. Κυμης. Εξαιρετικος στη δουλεια του, ΠΟΛΥ ευγενικος και χαμογελαστος και highly recommended απο παρα πολλους Ducatisti.![]()
Aλλα ας μην χαλασουμε το thread εδω με αυτα... Στειλε ΠΜ να τα πουμε αναλυτικοτερα!![]()
Νίκος
Open Horizons
Απιστευτη ειναι.Καλοταξιδη και να την χαιρεσαι...
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
Τέτοια βάζετε,να μας τρέχουν τα σάλια...![]()
Πανέμορφες είναι.....καλοτάξιδες,να τις απολαμβάνετε κάθε φορά που τις οδηγάτε!!!
Δεν θα καταφερω ποτε να κανω επισυναψη αρχειου, οποτε.....
http://img247.imageshack.us/my.php?i...rris015gd8.jpg
![]()
Νά'σαι καλά φίλε !Αρχικά δημιουργήθηκε από gatecrasher
thanks makis !!!![]()
![]()
![]()
Και σε περίπτωση που θέλεις να επισυνάψεις φωτό στο μέλλον, εδώ μπορείς να μάθεις τον τρόπο.![]()
![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons