Σελίδα 16 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819202126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 956

Θέμα: Ελαστικά για αυτοκίνητο

ΜΑΚΡΥΥΥΥ ΜΕΕΛΛΛΛΟΟΣΣΣ
    Φιλε mike μπορεις να μου προτεινεις καποια καλα λαστιχα για MAZDA 6 1.8 205-55-16?Τι δεικτη πρεπει να βαλω?
    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ...ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΧΙ!!!!!!!!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgio7 Προβολή μηνύματος
    Φιλε mike μπορεις να μου προτεινεις καποια καλα λαστιχα για MAZDA 6 1.8 205-55-16?Τι δεικτη πρεπει να βαλω?
    δεικτης V η W, και κορυφαιο λαστιχο το yokohama c-drive2.. αν θες σε πιο οικονομικο, μην το ξαναγραφω, εχω λυσσαξει να το λεω... (petlas pt 741)

ΜΑΚΡΥΥΥΥ ΜΕΕΛΛΛΛΟΟΣΣΣ
    Ποια η διαφορα του 91V απο το 94V και πιο ειναι το καταλληλο για το αμαξι μου?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ο αριθμός δείχνει το φορτίο που μπορεί να "σηκώσει" κάθε λάστιχο. 91 = 615 kg, 94 = 670 kg.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgio7 Προβολή μηνύματος
    Ποια η διαφορα του 91V απο το 94V και πιο ειναι το καταλληλο για το αμαξι μου?
    ότι ειπε ο από πανω.. και οι δυο δεικτες κανουν για το αμαξι σου, με τον 94 λογο ενισχυσης να είναι πιο κατάλληλος για τους ελληνικους δρομους..

ΜΑΚΡΥΥΥΥ ΜΕΕΛΛΛΛΟΟΣΣΣ
    Eυχαριστω πολυ για τις απαντησεις !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της foler
    Nα κάνω κ εγώ την ερώτηση μου...
    Έχω ένα i30 diesel κ από κούτα που ήταν του έβαλα κατευθείαν continetal conti premium contact 5. Το λαστιχακι είναι τρομερό σε όλες τις συνθήκες αλλά σε 2 χρόνια και 29000χλμ έχουν τρομερή φθορά. Έχουν φθάσει στον δείκτη φθοράς που είναι στα αυλάκια . Ή πίεση που βάζω κ παρακολουθώ συχνά είναι 32 μπροστά 30 πίσω, είναι λογική τόση φθορά;

Παλαιό μέλος
    πραγματι πολύ φθορά. τα χεις σταυρώσει καμια φορά? (όχι για το ξεματιασμα, να χεις βαλει τα πίσω μπρος). έχει ομοιόμορφη φθορά το πέλμα? Αν όχι μαλλον σου χαλασαν γρήγορα λόγω κακής ευθυγράμμισης.
    Τελευταία τροποποίηση από duke200; 05/11/2015 στις 07:25.

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Η κακή ευθυγράμμιση ή τα πιέζεις πολύ (στροφές, φρένα κτλ.)

Το αυτοκινητο ηταν με 0 χλμ οταν τα εβαλα, κακη ευθυγραμμιση δεν παιζει, ασε που ειναι ολο το πελμα φαγωμενο απολυτα ομοιομορφα. Τα εχω τραμπαρει τωρα μπροστα πισω κ ελπιζω να μου βγαλουν αλλο ενα χρονο κ 10000χλμ ωστε μια αλλαγη καθε τρια χρονια να ειναι αποδεκτη για την τσεπη μου. Παντως το λαστιχακι εχει απιθανο κρατημα σε ολες τις συνθηκες κ αν οντως βγαλει ακομα ενα χρονο θα τα ξαναπροτιμησω!
    Υ.Γ. Περιπου 7-8κ χλμ γινανε στον Αγ. Ιωαννη τον Ρωσσο με αρκετα γρηγορη οδηγηση..

αν σου εχουν φτασει τους δεικτες φθορας, τωρα που τα εβαλες πισω θα εχεις θεμα.. δε θα γατζωνουν και το αμαξι θα σου πεταει κωλους! (εχω κι εγω ι30 και ξερω πως συμπεριφέρεται) αν αυτά που ηταν πισω και τωρα τα εφερες μπροστα εχουν ακομα αρκετο πελμα, θα σε συμβουλευα να βαλεις ένα ζευγαρι καλα μεταχειρισμένα πισω ώστε να βγαλεις ακομα ένα χρονο και μετα να τα αλλαξεις όλα μαζι..

αν ξαναπροτιμησεις κοντινεταλ, στα 15000 χλμ να τραμπαρεις τα μπρος με τα πισω.. είναι πολύ μαλακα λάστιχα και φθειρονται γρηγορα..

Προς το παρόν τα φαγωμενα που είναι πίσω δεν έχουν δείξει σημάδια ότι δεν την παλεύουν κ γλυστρανε. Αν διαπιστωσω κάτι τέτοιο θα τα αλλάξω . Στην βροχή πάντως πάω πλέον πολύ συγκρατημένα γιατί φοβάμαι την υδρολισθηση, μήπως δλδ τα αυλάκια δεν έχουν το απαραίτητο βάθος για να διώχνουν το νερό.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    αν σου εχουν φτασει τους δεικτες φθορας, τωρα που τα εβαλες πισω θα εχεις θεμα.. δε θα γατζωνουν και το αμαξι θα σου πεταει κωλους! (εχω κι εγω ι30 και ξερω πως συμπεριφέρεται) αν αυτά που ηταν πισω και τωρα τα εφερες μπροστα εχουν ακομα αρκετο πελμα, θα σε συμβουλευα να βαλεις ένα ζευγαρι καλα μεταχειρισμένα πισω ώστε να βγαλεις ακομα ένα χρονο και μετα να τα αλλαξεις όλα μαζι..

αν ξαναπροτιμησεις κοντινεταλ, στα 15000 χλμ να τραμπαρεις τα μπρος με τα πισω.. είναι πολύ μαλακα λάστιχα και φθειρονται γρηγορα..
    Αυτό πού λέει ο Μικες.
    Τα μπροστινά λόγω τιμονιου φθειρονται πολύ περισσότερο από τα πίσω στις άκρες τού πέλματος.
    Επίσης σε ένα μπροστινοκινητο αν χάσουμε το πίσω μέρος άντε γεια.
    Γνώμη μού κρατάμε τα μπροστινά μέχρι να τελειώσουν μετά παίρνουμε δύο καινούρια τα τοποθετούμε πίσω και βάζουμε τα πίσω πού έχουμε μπροστά, στο rallye που είχα αυτό έκανα πάντα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Αυτό πού λέει ο Μικες.
    Τα μπροστινά λόγω τιμονιου φθειρονται πολύ περισσότερο από τα πίσω στις άκρες τού πέλματος.
    Επίσης σε ένα μπροστινοκινητο αν χάσουμε το πίσω μέρος άντε γεια.
    Γνώμη μού κρατάμε τα μπροστινά μέχρι να τελειώσουν μετά παίρνουμε δύο καινούρια τα τοποθετούμε πίσω και βάζουμε τα πίσω πού έχουμε μπροστά, στο rallye που είχα αυτό έκανα πάντα
    Οχι φιλος, στανταρ τα καλα λαστιχα τα εχουμε μπροστα, στο τιμονι που λενε κ οι επαγγελματιες. Αν χασεις τον ελεγχο του μπροστινου μερους το οποιο εχει κ τον ελεγχο της συμπεριφορας του οχηματος κλαφτα! Αν πεταξει κ λιγο κωλαρακι δεν εγινε τπτ, αν δεν εχεις αντανακλαστικα μωρου, το διορθωνεις αρκετα ευκολα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ισχύει αυτό που λένε παραπάνω. Ο πολύς κόσμος θεωρεί ότι την υψηλότερη πρόσφυση τη χρειάζεσαι μπροστά (σε εμπρός κίνηση), αλλά η αλήθεια είναι ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Μπροστά έχεις γκάζι, έχεις τρόπο να διορθώσεις, ενώ αν χάσεις το πίσω, δύσκολα.
    Life begins at 45°.

Παρόμοια θέματα

1. Ελαστικα για TDM 850 μοντελο '94
    από tzic στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2016, 10:14
  2. Ελαστικα για sm 2002
    από ktm640lc4 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2006, 15:52
  3. Ελαστικά για Ss 600
    από stokos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks