αν το δεχτούμε ως αξιόπιστη πηγή, περί τις 55000
τώρα για παλιότερα έτη, άγνωστο...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Είναι οι λεπτομέρειες που σε όλους μας διαφεύγουν.
Μόνο που έχει διαφορά να διαφωνεί κάποιος με μια ιδεολογία απ' το να βρίζει ανεξαιρέτως και αδιακρίτως όσους την ασπάζονται ή εργάζονται με βάση αυτή. Και εγώ μπορεί να διαφωνώ αλλά εδώ μαλώνουμε το παιδί επειδή ο δάσκαλος δεν του δίδαξε την προπαίδεια και δεν ξέρει να κάνει σωστά υπολογισμούς.
Μπορείς αν θες να πολεμήσεις, ώστε να απαλλαγείς απ' τους "μη ελεύθερους" ή, αν δεν τα καταφέρεις, να πολεμήσεις ώστε να κάνεις τους "δέσμιους του συστήματος", σωστούς απέναντί σου.
Sent from me using a computer.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ.................
Ή έποχή τού φακελλώματος πέρασε,τώρα είμαστε όλοι στό κόλπο...!!!
Άκόμα καί ή κλανιά μας ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.......άφήστε τους νά μαζεύουν κλανιές...!!!
Τόσες γελοίες συζητήσεις έγιναν έδώ μέσα
τόσες χαζομάρες τόσες φατσούλες,τόσα χαζογελάκια.
ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟ.........τό σχέδιο,
όποιαδήποτε κουβέντα περιέχει ΙΧΝΟΣ πολιτικής χροιάς τή στέλνουμε στόν Καιάδα
διά τής γνωστής μεθόδου ..........τής όποίας ή κατάληξη είναι
L'ETAT C'EST MOI.............!!!!!!
διαβασα τις πρωτες σελιδες μονο και μαλλον εχετε αλλαξει θεμα στη πορεια αλλα δε μπορω να μην το πω.... παιρνει γνωστος την μηχανη μου και τον σταματανε του ζητανε χαρτια βλεπουν στην αδεια το ονομα μου (προφανος) και του λενε <<ευη σε λενε? ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΥΗ ΣΕ ΛΕΝΕ?>> ...οχι κυριε μπλα μπλα <<ΡΕ ΕΥΗ ΣΕ ΛΕΝΕ?>> χαχαχαχ....ΑΧ . δε μπορω επρεπε να ειμαι απο μια πλευρα να το εβλεπα αχαχ
υσ : δεν θυμαμαι ποτε να μου εχει τυχει να μου μιλησουν ασχημα....την τελευταια φορα που με σταματησαν στα 5 λεπτα ειχαν καταλαβει οτι ηταν ακυρο και μου πιασαν την κουβεντα για το τζιξερ...
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Το σωστο θα ηταν να πουν(η κυρια Ευη ......... ποια ειναι?τι σχεση εχετε με αυτην-συζυγος κλπ η κατι αλλο?)
Μετα να βλεπανε αν το μοτο απασχολει(κλεμμενο κλπ εφ οσον δεν ησουν εκει να βεναιωσεις κατοχη)
Και μετα ο καθενας τον δρομο του
Βεβαια οι κακες γλωσσες θα πουν πως την γλιτωνεις και ειναι ευγενικοι επειδη εισαι γυναικα που καβαλαει gixxer αλλα αυτες ειναι κακες γλωσσες....
Τί κλαίγεστε για την συμπεριφορά της αστυνομίας στην Ελλάδα? Τόσο χάλια δεν είναι, παρ'ότι είχα κ εγώ άσχημες εμπειρίες με μπαγλαμάδες...
Ελάτε μια βόλτα εδώ στην Γερμανία που μένω εδώ κ 1.5 χρόνο, και θα δείτε την πραγματική φασιστική αστυνομοκρατούμενη κοινωνία!
-Να μετράνε με χάρακα το αμάξι απο τον τοίχο που το πάρκαρες κ να σου κόβουν κλήση 30ε επειδή ηταν 40cm αντί για 50...
-Να σου έρχεται κλήση 25ε απο undercover camera σε πολιτικό αμάξι επειδή πήγαινες με 60χλμ/ω αντι για 50
(με φωτό απο την φάτσα σου παρακαλώ)
-Να μην περνάς με κοκκινο το πεζοφάναρο γιατι θα σε παρουν στο κυνηγι.
-Να κρατάς την καπνισμένη γόπα στο χέρι μέχρι να βρεις σκουπίδια να την πετάξεις.
-Έλεγχοι ρουτίνας με το ένα χέρι να ακουμπάει στο όπλο.
-Ηλεκτρονική παρακολούθηση IP κ μηνύσεις για παράνομο κατέβασμα.
-Ρατσιστική συμπεριφορά στους Έλληνες όταν βλέπουν ελληνική ταυτότητα και δίπλωμα.
Εγω τα ξερω
Ξερω και πολλους εκ γερμανιας που οταν ερχονται εδω<ξεσαλωνουν>
Αλλα εδω ειμαστε δημοκρατες εδω περα λιγι ποιο αυστηρα αν φερθεις θα σε πουν φασιστα
Αεροδρομιο heathrow Λονδινο.
Βγαζω το πακετο με τα τσιγαρα για να βγω εξω να καπνισω.Ο αστυνομικος σηκωσε το αυτοματο προς το μερος μου και το κατεβασε μονο οταν περασα την εξοδο.