Εμενα παντως δεν μου αρεσε το μουντιαλ αυτο..![]()
Στο ξεκίνημα του ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά μουντιάλ με βροχή από γκολ, εκπλήξεις και χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Τα προημιτελικά ήταν γ.τ.π. με αγώνες ψυχοβγαλτες που κρινόντουσαν στην παράταση ή ακόμα και στα πέναλτι, χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα από θέαμα. Δυστυχώς η τετράδα των ημιτελικών αποτελλείται από ομάδες που δεν τις έχω ξαναδεί πιο χώμα... ειδικά η Βραζιλία είναι για να την κλαίνε οι ρέγγες, 0 θέαμα, 0 πάθος και 0 φαντεζί δημιουργικότητα. Μόνο η Ολλανδία μπορεί να αποδώσει καταιγιστικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα αλλά δε νομίζω σε αυτή τη φάση να το ρισκάρει και να παίξει επιθετικά, πιστεύω ότι θα δούμε μπετόν αρμέ άμυνες απ΄όλους και νίκες με μισό - μηδέν.
Θέλω να το πάρει η Αργεντινή (όχι ότι το αξίζει βέβαια) αλλά μάλλον τους Γερμανούς βλέπω να το σηκώνουν με αυτά τα δεδομένα.
ποντάρω στους Γερμανούς γιατί παίζουν σαν καλοκουρδισμένες ντιζελομηχανές...
και για μένα είναι ένα από τα πιο ανούσια μουντιάλ... το χρυσό βατόμουρο των τελευταίων 20 ετών θα το έπαιρνε το μουντιάλ της Αφρικής, μετά της Ιαπωνίας-Κορέας, και μετά τούτο δω...
οντως στους ομιλους γινανε καποιες εκλπηξεις και λες ελα να γινει ιστορια καλη και τελικα στους 4 πηγαν αυτοι που περιμεναμε απτην αρχη..
τους λατινους δεν τους γουσταρω,τους γερμανους επισης,ψηφιζω τους πορτοκαλοσκουφιτσες.αν και βλεπω μι εκ των γερμανια βραζιλια.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Bραζιλια !! Απο τους υπολοιπους τρεις δεν θελω κανεναν...!
Bραζιλία και Αργεντινή είναι σχεδόν ανύπαρκτες σε όλο το μουντιάλ. Η Γερμανία φαίνεται φαβορί, αλλά υποστηρίζουμε Ολλανδία γιατί έχει παίξει την καλύτερη μπάλα ως τώρα.
Life begins at 45°.
Χαχαχααχα τσαπουυυυ 0-4 στο 26'
5 goal?????????????????
Τελευταία τροποποίηση από taisteal; 08/07/2014 στις 22:33.
το χω παίξει 2πλο ημίχρονο 2πλο τελικό.
Να πάω να πληρωθώ ή να περιμένω να τελειώσει;![]()