Aντιπαρέρχομαι το γεγονος ότι χαρακτηρίστηκα, @γαμητος, δεξιός, γερμανόφιλος, τρολ, ότι μου βάλατε νόμους που δεν γράφουν τίποτα απ'όσα ισχυρίζεστε ότι λένε...
Αλλά το ότι ακόμα και τώρα μετά το ξεβράκωμα, προσπαθείτε να μας πείσετε ότι επειδή υπάρχουν αχινοί στη θάλασσα (σ.σ. στο φυσικό τους περιβάλλον), πρέπει να πηγαίνετε και τα σκυλιά σας ..
Πεθαμένη χελώνα έχω μαζέψει και γω (μια φορά στα20 χρόνια)..
Πεθαμένα κατσίκια;;;
Είπαμε ρε μάγκες να υποστηρίζουμε τη γνώμη μας, αλλά όχι και έτσι..
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Γράφεις μπαρούφες από την κοιλιά σου και εκτίθεσαι..
Ο 458/1994 είναι:
458/1994 Δ-1318 Σχέδ.Χανίων Ο.Τ.263 χαρακτηρισμός πεζοδρόμων
Πηγή: https://lawdb.intrasoftnet.com/
Για πες μου τι έγραψε;;
458/1994 παράγραφος 2.
Σε έναν πολεοδομικό νόμο υπάρχει παρ/φος με πεθαμένα κατσίκια κλπ..
Ρε πάμε καλά ή δεν έχει περάσει η επήρεια από την πανσέληνο ακόμα;;
Α, περιμένω και τον αριθμό απόφασης του Εφετείου που εκκρεμεί στο ΣΤΕ ή στον Άρειο Πάγο, όπου θέλετε τελόσπαντων...![]()
Εγώ σας χαιρετώ, πάω τις διακοπές μου μακριά από ρακετανθρωπους και τρεντυ φιλοζωους που σουρνουν το κάθε ζωντανό απο εδω και απο εκει μπας και ρίξουν καμιά ψόφια. .......
Φιλιά σε όλους.![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Ρε οφειλει να αναστηθει το αμνοεριφιο σου λεω! Εχω ρωτησει δικηγορο!!!![]()
Πεθαμενα κατσικια, ναι. Που ειναι το περιεργο;; Δεν ζουνε για παντα. Θα στο επιβεβαιωσει οποιαδηποτε χασαποταβερνα!
Βρωμανε λιγο αμα πας κοντα (ειδικα τα αρσενικα) αλλα κλαιν. Δε μου χαλασαν ποτε το μπανιο.
Σε κλιμακα απο 1 μεχρι το 10, το πτωμα αμνοεριφιου σε αποσυνθεση με ενοχλει καπου στο 1,5 και ο ρακετοφορος γυλος wanna be Nadal καπου στο 10+Και ειδικα οταν σκαει στο μερος οπου παω για να τον αποφυγω.
MADE IN JAPAN 日本製
Στο ψόφιο αρνί ανάσταση και στον ψόφιο σκύλο το CSI ,προανακριτκή εξέταση μαρτύρων, κάλεσμα σε διαδήλωση από οικολόγους femen και λιτανεία επιταφίου για να ταφεί με τις δέουσες τιμές![]()