ενταξει τωρα ψαχνουμε ψύλους στ αχυρα, το λογοτυπό σου είναι σούπερ και έτσι να το άφηνες, απλά θα ήθελα να το δω και με κάποιο άλλο κράνος.
Εγώ απο τώρα ψηφίζω αυτό δαγκωτό !!!
ενταξει τωρα ψαχνουμε ψύλους στ αχυρα, το λογοτυπό σου είναι σούπερ και έτσι να το άφηνες, απλά θα ήθελα να το δω και με κάποιο άλλο κράνος.
Εγώ απο τώρα ψηφίζω αυτό δαγκωτό !!!
παιδιά πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσουμε δεν νομίζετε...?
μαρεσει σαν σχημα/σχεδιο κλπ,κατι με χαλαει ως προς το κειμενο.δεν ειναι αρκετα δυνατο.μην ξεχνατε οτι καποιος θα το δει για ελαχιστα δευτερολεπτα και πρεπει να του κανει μπαμ στο μυαλο και να του μεινει.
αν μπορουσε να συνδυαστει αυτο με του gior-gos (αυτο που εχει τον ενα με κρανος και τον αλλον με χειρουργημενο κεφαλι).....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Μια χαρά είναι.Μπράβο ρε Τόλη. Φκιασε λίγο το κρανακι και θα είναι πένα.
Για τους υπολοιπους
Μάγκες μην το ψειριζουμε τόσο πολύ γιατί παντα κάτι θα πέρνει βελτίωση, κάποιος θα έχει αλλη άποψη κλπ.Ας τα βάλουμε σε μια ψηφοφορία στην τελική τους μορφή και οποιο και να βγεί τη "δουλεια" θα την κάνει. Τώρα για το αποτέλεσμα είμαι λίγο επιφυλακτικός με όσα βλέπω στο δρόμο αλλά αξίζει η προσπάθεια.
Εγώ λέω το θέμα του τολη όπως είναι
Η
Να γράφει το κράνος σου η ζωή σου, προσθετοντας την λέξη προσοχή
Αν το κράνος είναι shoei /agv /lazer κλπ
Μικρή σημασία έχει
φτιάχνω καφέ και πιάνω να ασχοληθώ με οτι έχει γραφτεί παραπάνω.Επιστρέφω.
Τολη πολυ καλο!!!! Βαλε στενσιλ γραμματοσειρα, πιστευω θα του παει πιο πολυ. Να μοιαζει με σημα πιο πολυ.
MADE IN JAPAN 日本製