Σελίδα 16 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 317

Θέμα: Aftermarket ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ για VStrom...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tseleron
    mia foto thelo na steilo ma de mafini leei pos eine megales oi foto moy!eine jpeg ma de mafini!kaneis boithia pos na sas steilo foto???????????????????????
    O pc σου σίγουρα έχει microsoft office picture manager. Άνοιξε τη φωτό με αυτό και πήγαινε επάνω και πάτα το κουμπί "επεξεργασία εικόνων". Αμέσως μετά κάτω δεξιά "αλλαγή μεγέθους". (550x550 πρέπει να είναι καλά και κάτω από 100kb)

Ένας γνωστός μου με 1000k3 έχει βάλει Remus και power commanter. Συνολικά πήρε κάπου στα 5.5 άλογα αλλά από ήχο...!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

H remus πάντως έχει απίστευτο ήχο.

http://www.youtube.com/watch?v=d2sJx2m3QM8

http://www.youtube.com/watch?v=ANAgV-cUIzg

More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

φιλε :a19: καλημερα οπως ακουγεται η remus εχει καλο ηχο συμφωνος . ... το δικο μου με γιοσι οπως ειδες και στο βιντεακι δεν ανοιξα τοσο πολυ στροφες το για να ακουστει σωστα...
    στις 5000 στροφες και πανω μαζι με το φιλτρο bmc στο δρομο ειναι απολαυση.. τωρα να σου πω οτι εβγαλα για να ακουσω ηχο τα δυο τσιμφωνα με πριτσινια βαλμενα στο τελικο της εξατμισης ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ....αλλα τη ν το κανεις δεν ειμασται 17 χρονα ακομα (δυστιχως) οποτε
    πηγαν παλι στη θεση τους ....αυτα φιλε χαιρετισμους φιλικα .
    mykoniatis

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    καλα 16 σελ και ουτε ενα διαγραμμα δυναμομετρησης πριν και μετα..???
    να δουμε τι ακριβως γινεται..?

καλη η αισθηση (feedback) του καθε ενα αναβατη, καλα και τα κλιπακια ηχου, αλλα επι της ουσιας τι?

παντως μια που λεμε για remus αν αυτες οι καινουριες οι hexacone βγουν και για v-strom θα ειναι και γ@μω!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hexacone2007.jpg 
Προβολές:	714 
Μέγεθος:	7,1 KB 
ID:	110948

Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    παντως μια που λεμε για remus αν αυτες οι καινουριες οι hexacone βγουν και για v-strom θα ειναι και γ@μω!!!

+1000!!!

αλλά και τα ευρά που θα κάνουν γαμάτα είναι!

Ωραια εξατμιση οντως
    FATES WARNING

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    +1000!!!

αλλά και τα ευρά που θα κάνουν γαμάτα είναι!
    λες?? παντως γενικα την remus την λες ας πουμε οικονομικη... Τωρινες τιμες για v-strom η ακραπα η oval τιτανιου ,η κλασικη, κανει 500 με 600 μονο τελικο ενω η αντοιστιχη remus την βρισκεις και με 350 ευρω νομιζω...

Exclamation

Παιδια λιγο τα φωτα σας!!!

Λοιπον την βρηκα την εξατμιση την βαζει ενας στον Πειραια ο οποιος την αγοραζει απο τον spilioti ...

Το θεμα ειναι τωρα οτι για v-strom η συγκεκριμενη δεν βγαινει αλλα μπαινει με μοντα...γιατι η διαμετρος των σωληνωσεων ειναι διαφορετικες!

Εγω που εχω το Κ7 μοντελο μου ειπε οτι δεν θα πειραξει τον αισθητηρα λ απλα η πατεντα που θα κανει ειναι να κοψει λιγο πανω απο τον αισθητηρα λ τον λαιμο και να προσαρμοσει τον καινουριο ο οποιος θα εφαρμοσει με την εξατμιση...Επισης μου ειπε οτι την εχει βαλει σε 3-4 v-strom και ενας ειναι κοντα στο συνεργειο του και να παω να την δω και να την ακουσω

...Το θεμα ειναι οτι συνανταω εναν με v-strom στα φαναρια της Γλυφαδας φοραγε μια ωραια mivv και τον ρωταω ωραια! ...ποσο? Η απαντηση του -οτι και σου πουν μην βαλεις εξατμιση χαλαει το μηχανακι. και εφυγε! και με βαλε σε σκεψεις

Α ξεχασα να σας πω οτι μου την βαζει με 470 ευρω τοποθετημενη οσο την δινει και ο spiliotis μονο σαν τελικο και χωρις τοποθετηση

Τι να κανω ...γιατι εχω ψηθει πολυ για την συγκεκριμενη!

Όνομα:	hexacone2007.jpg 
Προβολές:	652 
Μέγεθος:	7,1 KB 
ID:	111937

Παλαιό μέλος
    ειμαι υπερ της αποψης οτι το στρομ μας ειναι ηδη πολυ καλα σεταρισμενο..βαλε ενα καλο φιλτρο αερα ΚΝ και ασε την εξατμιση..το σιγουρο ειναι οτι η αποδοση ειναι μηδαμινη σε σχεση με το κοστος...επηρρεαζεις τη συμπιεση και ξεροπιαζει το μοτερ.προσφατα οδηγησα ενα 650αρι με γιοσι και μπορω να πω οτι η δικη μου με στοκ εξατμιση πηγαινε πιο γρηγορα και η ροπη ηταν πιο μεστη...
    Leave it to Random to needlesly complicated things

Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
    ειμαι υπερ της αποψης οτι το στρομ μας ειναι ηδη πολυ καλα σεταρισμενο..βαλε ενα καλο φιλτρο αερα ΚΝ και ασε την εξατμιση..το σιγουρο ειναι οτι η αποδοση ειναι μηδαμινη σε σχεση με το κοστος...επηρρεαζεις τη συμπιεση και ξεροπιαζει το μοτερ.προσφατα οδηγησα ενα 650αρι με γιοσι και μπορω να πω οτι η δικη μου με στοκ εξατμιση πηγαινε πιο γρηγορα και η ροπη ηταν πιο μεστη...
    Το θεμα αποδοσης να σου πω δεν με απασχολει και πολυ...αν ηταν δεν θα εδινα σχεδον 8 χιλιαρκια για να παρω on-off αλλα θα επερνα κατι αλλο. Φυσικα ομως δεν θελω να χασω σε καμια περιπτωση την αποδοση που εχει τωρα. Ο ηχος και η εμφανιση ειναι που με κανουν να θελω να την βαλω.

O μηχανικος με διαβεβαιωσε οτι σε αποδοση σε καμια περιπτωση δεν θα χασω ισα-ισα που θα παρω. Περαν του οτι ουσιαστικα ο καταλυτης παβει να υπαρχει με αποτελεσμα να ειναι πιο ελευθερη η εξαγωγη ...η συγκεκριμενη εξατμιση ειναι και 3 με 4 κιλα πιο ελαφρια απο την μαμα οποτε κατι κερδιζεις και απο βαρος. Τωρα βεβαια αυτος μηχανικος-εξατμισας ειναι λευτα θελει να παρει ...τι θα μου ελεγε??. Καλο θα ηταν να μιλουσα με καποιον απο αυτους που την εβαλαν να μου πει μια πιο αντικειμενικη αποψη.

Τωρα αυτο που μου ειπες για την yoshi περιεργο μου φαινεται! Γιατι η yoshi βγαζει εξατμισεις μελετημενες για v-strom και κανουν και ενα σωρο λευτα. ...οποτε στην χειροτερη να ειχαν την ιδια αποδοση με την stock οχι να πηγαινει και χειροτερα... ...μπας ηταν και αυτο καμια πατεντα?

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto
    Τωρα αυτο που μου ειπες για την yoshi περιεργο μου φαινεται! Γιατι η yoshi βγαζει εξατμισεις μελετημενες για v-strom και κανουν και ενα σωρο λευτα. ...οποτε στην χειροτερη να ειχαν την ιδια αποδοση με την stock οχι να πηγαινει και χειροτερα... ...μπας ηταν και αυτο καμια πατεντα?
    Νομίζω ότι σε αυτό το θέμα (ίσως και όχι) έχει αναφερθεί ότι σε επικοινωνία πελάτη με την επίσημη yoshi (όχι την ελληνική αντιπροσωπεία που τυχαίνει να φέρνει και τα suzuki) του είπαν ότι δεν βγάζουν μοντέλο για το vstrom.

Μπορεί τώρα πια να έχουν βγάλει αλλά στην αρχή ο Σφακιανάκης πουλούσε κάποια που απλά ταίριαζε.

Γενικά άμα βάλεις εξάτμιση και ρυθμίσεις και μείγματα και αλλάξεις και φίλτρο και το ρυθμίσεις σε δυναμόμετρο κερδίζεις σίγουρα. Άμα αλλάξεις απλά κάτι χωρίς να ξαναρυθμίσεις νομίζω ότι μπορεί από να κερδίζεις παντού μέχρι να χάνεις παντού εώς και να κάνεις και ζημιά στον κινητήρα (αν πχ το μείγμα γίνει πολύ φτωχό). Το καλύτερο είναι να βρεις κάπου δυναμομέτρηση για τον συνδιασμό που πας να κάνεις. Ο ήχος βέβαια είναι άλλη ιστορία και γιαυτόν γίνονται συνήθως όλα.
    Δρομερός και τριάθλιος....

Για δες και εδώ

Όνομα:	img_0840_resize.jpg 
Προβολές:	560 
Μέγεθος:	98,9 KB 
ID:	116220

και εδώ

Όνομα:	img_0849_resize.jpg 
Προβολές:	563 
Μέγεθος:	92,0 KB 
ID:	116221

Σελίδα 16 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καρινα Για Vstrom
    από Grammarios στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2009, 16:44
  2. ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ Vstrom
    από Grammarios στο forum Suzuki V-Strom series