Σελίδα 16 από 139 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617181920212666116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 2083

Θέμα: AFRICA!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    είναι και που είχα διαβάσει και το τεστ του μοτό και το πίστεψα.....
    Δεν υπάρχουν ελαφρυντικά όπως έχεις καταλάβει μετά από αυτή την ομολογία... Το ΜΟΤΟ; ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΤΟ ΜΟΤΟ; ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΤΟ ΜΟΤΟ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ. Το δικό μου σε κοκκινάκι λες ή κανένα HRC χρωματάκι αν βγάλουν;
    Να μην το πάρετε, να φτάσει για όλους...
    Εγω θα το πάρω σε κόκκινο...
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Eνταξει, ασχετα με το Αφρικα, ενα δικιο το εχει ο Daz οσο αφορα τη σχεδιαση και το τι νορμες, μη χρηστικες, ακολουθει.
    Ουτε εμενα με ψηνει το νεο ντιζαϊν στις μοτο (και στα αμαξια) και πιστευω πολλους ακομα.
    Οπως λεγαν και οι αρχαιοι ημων προγονοι: ουκ εν τω πολλω το ευ.
    Καπου χαθηκε η απλοτητα και η λειτουργικοτητα προς χαρην.. τινος αραγε;;
    MADE IN JAPAN 日本製

πόσο θα το ήθελα σε 450 κυβικά και 150 κιλά μαξ ...

μη το πάρετε ρε το 1000, μια μπακατέλα και μισή θα ειναι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Δεν υπάρχουν ελαφρυντικά όπως έχεις καταλάβει μετά από αυτή την ομολογία... Το ΜΟΤΟ; ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΤΟ ΜΟΤΟ; ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΤΟ ΜΟΤΟ;
    Ο Καραχάλιος πάντως στο τεστ του νέου βεστρόμ επανέλαβε ότι το παλιό ήταν από τα καλύτερα του είδους. Να μην τον πιστέπσουμε λες εσύ;

Ο Καραχάλιος πάντως στο τεστ του νέου βεστρόμ επανέλαβε ότι το παλιό ήταν από τα καλύτερα του είδους. Να μην τον πιστέπσουμε λες εσύ;
    πρέπει να ήταν απο εκείνους που ξεκινησαν τη συνομωσία "βεστρόμ 300 χαω τελική"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Καπου χαθηκε η απλοτητα και η λειτουργικοτητα προς χαρην.. τινος αραγε;;
    Δεν είναι επαρκώς λιτό αυτό που βλέπς;

Για τα λοιπά, προς τέρψιν ημών χάθηκε η απλότητα, η λειτουργικότητα δεν χάθηκε. Τι θέλετε για να ψωνίσετε το επόμενο μονδέλο; Καλύτερα φώτα, μάλιστα. Τέρμα το μονό στρογγυλό/τετράγωνο φανάρι, πάρτε πολυεδρικά διπλά λεντ κατευθυνόμενα αυτορυθμιζόμενα κλπ. Τι άλλο θέλετε; Καλύτερη ανεμοκάλυψη, πάρτε πλαστικά και ζελατίνες. Θέλετε άνεση, μάλιστα σέλες ρυθμιζόμενες πολυεπίπεδες θερμαινόμενες. Θέλετε έξτρα ρεύμα για προβολάκια, τζιπιές, ρούχα ηλεκτρικά, θερμαινόμενα γκριπς κλπ, να βάλουμε μεγάλες γεννήτριες και μπαταρίες. Θέλετε ασφάλεια πάρτε ABS, MSC, antiσούζα/μπαντα ρόδα τσάντα και κοπάνα μαραφέτι. Θέλετε πουλ μουρ και κύρος; Πάρτε και ένα εξτραβαγκάν στάιλινγκ. Δεν σας νοιάζει πιά να πάτε χώμα γιατί δεν προλαβαίνετε με φαμίλια και δουλειά αλλά θέλετε να μοιάζει να μπορεί να γυρίσει τον πλανήτη; Έγινεεεεεεε. Και πουλάνε σαν τρελοί, η BMW δεύτερη χρονιά με ρεκόρ πωλήσεων στο πρώτο φετινό τρίμηνο και οι άλλοι τρέχουν να φάνε από την ίδια πίτα. Μη ρωτάς, αφού ξέρεις. Καμμία εταιρία δεν θα φτιάξει μηχανάκι για 10 ρομαντικούς μπατιραίους. Θα φτιάξουν για να πουλήσει. Και πουλάει.

Γιάννο αυτό που θέλεις (περίπου) το βγάζει μιά γαλλική (mash???) με μοτέρ XR400 μιζάτο. 150 κιλά δεν είναι, λίγο παραπάνω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Ηταν και ενας αλλος που το ειχε.....

Σημερα γραφει και αθτος τεστ......
    πουτσ@@@@@@@@@

Το Honda ειναι αρκετα απλο, γι'αυτο ξεκινησα λεγωντας "ασχετα με το συγκεκριμενο".
    Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες, την αγορα ακολουθουν οι εταιριες προσπαθωντας να πουλησουν. Λογικοτατο. Και συν τοις αλλοις σου βγαζουν και κανα ρετρο η απλο μηχανακι να μην γκρινιαζεις αλα cb1300, cb1100 κλπ κλπ..

υ.γ. Περιεργως το design της BMW μου αρεσει πολυ στα GS.
    Δεν ειναι δα και τοσο εξτρακαβατζ, εξτραβατζαν, εξτρακαζαν.. αυτο τελως παντων!
    MADE IN JAPAN 日本製

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Βρε παιδιά αμα σας αρέσουν τόσο πολύ τα παλιά, γιατί δεν πάτε σε μια κοινότητα Άμις να γουστάρετε;Ο κόσμος εξελίσσεται,η τεχνολογία,η μεταλλουργία κτλ.Είναι λογικό τα θέλω να αλλάζουν και οι απαιτήσεις.Θυμίζετε κάτι παππουδες του στυλ 'Παλιά φτιάχναν αμάξια με λαμαρίνα ΝΑ!' Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα να το πάρετε οπως είναι και να το ελαφρώσετε όπως νομίζετε.Αν τώρα εγω είμαι θύμα μάρκετινγκ κτλ;Ναι είμαι και χέστηκα κιόλας.Δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω εξάλλου σε αυτή τη σκατοζωή που ζουμε για να δουλευουμε και το αντίστροφο.

Κανα RGVΓ θα βγεί λέτε;
    Φίου φίου φι φι φίου

Γιάννο αυτό που θέλεις (περίπου) το βγάζει μιά γαλλική (mash???) με μοτέρ XR400 μιζάτο. 150 κιλά δεν είναι, λίγο παραπάνω.
    θέλω υδρόψυξη και ψεκασμό και ιδανικά θα ήθελα να είναι τζαπάν μπίλτ κουάλιτι, όπως παλιά (μη γελάτε ρε, σταδιάλα...)

τα mash είναι κινέζικα που φτιάχνονται φασόν για την γαλλική εταιρεία. όΠΩς τα ζονγκ-σεν που πουλάνε ως μινσκ και ως csc στην αμερική ... ίδια φάση...

τεσπα, οφφ τόπικ είμαι... σόρρυ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Βρε παιδιά αμα σας αρέσουν τόσο πολύ τα παλιά, γιατί δεν πάτε σε μια κοινότητα Άμις να γουστάρετε;Ο κόσμος εξελίσσεται,η τεχνολογία,η μεταλλουργία κτλ.Είναι λογικό τα θέλω να αλλάζουν και οι απαιτήσεις.Θυμίζετε κάτι παππουδες του στυλ 'Παλιά φτιάχναν αμάξια με λαμαρίνα ΝΑ!' Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα να το πάρετε οπως είναι και να το ελαφρώσετε όπως νομίζετε.Αν τώρα εγω είμαι θύμα μάρκετινγκ κτλ;Ναι είμαι και χέστηκα κιόλας.Δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω εξάλλου σε αυτή τη σκατοζωή που ζουμε για να δουλευουμε και το αντίστροφο.

Κανα RGVΓ θα βγεί λέτε;
    Ναι, αλλα παροτι δεν με πηραν και τα χρονια, δεν εχω προλαβει να αφομοιωσω αυτες τις τοσο γρηγορες αλλαγες στο design και την τεχνολογια οποτε λογικο να μου ξυνιζουν μιας και τα προτυπα μου ηταν αλλα και τα παντα αλλαζουν αρδην με ταχυτατους ρυθμους.
    Ακομα και το design του 2000+ θεωρειται παρωχυμενο πλεον..
    MADE IN JAPAN 日本製

Ναι, αλλα παροτι δεν με πηραν και τα χρονια, δεν εχω προλαβει να αφομοιωσω αυτες τις τοσο γρηγορες αλλαγες στο design και την τεχνολογια οποτε λογικο να μου ξυνιζουν μιας και τα προτυπα μου ηταν αλλα και τα παντα αλλαζουν αρδην με ταχυτατους ρυθμους.
    θα σε ξεχωρίζουμε από το παντελόνι καμπανα και το πουκάμισο με τους μεγάλους γιακάδες γιατί τα κωλόπαιδα οι μόδιστροι άλλαξαν τα ρούχα από τα αγαπημένα σου 80ς και δεν προλαβαίνεις να ψωνίσεις; ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟ ΕΣΥ;;;;

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Mαζί σου σε αυτό.Κάποτε έβλεπα το tdr και ελεγα πωωωωωωω dream bike.Τωρα,α τράβα ρε.Ναι και του 2000 εχει ξεπεραστεί ο σχεδιασμος.Τώρα παίζει πολύ low poly σχεδιασμός και ναι,είναι ωραίος.Μην ξεχνάμε πως πιο μικροι τα πράγματα μας φαινόντουσαν και κάπως 'μαγικά'.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος
    Μωρε εγω τα αφομειωσα ολα πολυ καλα και γρηγορα.Η τσεπη μου ειναι τρυπια και κανω οτι δεν μου αρεσουνε .......

Παρόμοια θέματα

1. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01
  2. Ζελατίνα AFRICA TWIN
    από Julius στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 19:44
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31
  4. africa twin Αναζητήσεις