Σελίδα 16 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617181920212666116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Αν θες να σχολιάσεις τις λαϊκίστικες δοξασίες των απανταχού μπουρδολόγων, feel free to do it εννοείται.
    Αλλά επειδή έχεις τη γνώση να ξεχωρίσεις τον μπουρδολόγο από τον μη μπουρδολόγο, κάνε μας τη χάρη ΑΝ θέλεις (και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά) και αφού πεις "Ο Καζάκης λέει μαλακίες..." συμπλήρωσε με "... ο τάδε είπε κάτι σωστό, πάρτε λινκ ρίξτε μια ματιά".
    H επισύναψη link είναι πολύ συνηθισμένη στα post μου. Ιδίως σε όσα προσπαθούν να αντιπαρατεθούν σε έπη τύπου zeitgeist, banking system, debtocracy και X-Files " The Greek debt conspiracy".

Σε οτι αφορά το ύφος μου και όσους ενοχλoύνται...my apologies. Αλλά όπως είπε και ο CG "Frankly, my dear, I don't give a damn"
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Δεν μπορεί η πολιτική να είναι εργαλείο της οικονομίας. Η οικονομία πρέπει να είναι το εργαλείο της πολιτικής.

This is BLASPHEMY!!!!!!!

"Πρέπει να είναι" όπως γράφεις κι εσύ.
    Άλλο το τί "πρέπει να είναι" κι άλλο το τί δυστυχώς είναι.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    H επισύναψη link είναι πολύ συνηθισμένη στα post μου. Ιδίως σε όσα προσπαθούν να αντιπαρατεθούν σε έπη τύπου zeitgeist, banking system, debtocracy και X-Files " The Greek debt conspiracy".
    Με το μπαρδόν τότε και σ'μπάθα με.

Σε οτι αφορά το ύφος μου και όσους ενοχλoύνται...my apologies. Αλλά όπως είπε και ο CG "Frankly, my dear, I don't give a damn"
    Μη δίνεις damn άμα δε θες.

Εγώ απλά σου εξήγησα γιατί μπορεί να βλέπεις κάποιες από τις αντιδράσεις που βλέπεις.

Απλά αυτό

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Ο πολιτικός χαράζει πολιτική και ο τεχνοκράτης να κόψει τον κώλο του να το κάνει να δουλέψει.
    Το πρόβλημα είναι, πως η χάραξη πολιτικής σημαίνει μακροοικονομία = μαθηματικά. Και εκεί τα νούμερα μπορούν να του πουν "πάρε τα @@ μου".
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    οκ, δεν υπήρχε άλλη εναλλακτική... το λύσαμε. Πείτε μας λοιπόν, αν πιστεύετε ότι το μνημόνιο ΙΙΙ θα είναι αποτελεσματικό... να ακούσω γνώμες και επιχειρήματα... να δω δείκτες και διαγράμματα και αριθμούς... και αν σε κάνα 6μηνο όταν θα είμαστε σε -πολυ- χειρότερο επίπεδο να τα ξαναπούμε να δούμε τι έφταιξε η να βγούμε πάλι στην πιάτσα αναζητώντας πελάτες.

Το πρόβλημα είναι, πως η χάραξη πολιτικής σημαίνει μακροοικονομία = μαθηματικά. Και εκεί τα νούμερα μπορούν να του πουν "πάρε τα @@ μου".
    αυτο δεν μας λενε τα νουμερα και με το μνημονιο 3 the return ;και αφου μας το λενε αυτο , ποια και που ακριβώς είναι η(οι) πολιτική(οι);

Χυμαδόρη έχουν ήδη απαντήσει οι ίδιοι οι προτείναντες το μνημόνιο. Δεν οδηγεί σε λύση, δεν ανακάμπτει η οικονομία, δεν ελαφρύνει το χρέος. Αλλά τώρα εφαρμόζεται με 50 δις δημόσιο ενέχυρο. Μάντεψε τι θα πάρουν όταν αποτύχει το μνημόνιο... Πράγμα το οποίο κάνει ακόμα πιο ηλίθια την υπογραφή και εφαρμογή του.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Όχι... το πρόβλημα είναι ότι οι πολιτικοί που χαράζουν πολιτική, έχουν σαν ευαγγέλιο τα νούμερα. Και κάποια στιγμή (εδώ ή διεθνώς) κάποιος θα τους πει "Πάρτε τα δικά μας @@ τώρα"...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Χυμαδόρη έχουν ήδη απαντήσει οι ίδιοι οι προτείναντες το μνημόνιο. Δεν οδηγεί σε λύση, δεν ανακάμπτει η οικονομία, δεν ελαφρύνει το χρέος. Αλλά τώρα εφαρμόζεται με 50 δις δημόσιο ενέχυρο. Μάντεψε τι θα πάρουν όταν αποτύχει το μνημόνιο... Πράγμα το οποίο κάνει ακόμα πιο ηλίθια την υπογραφή και εφαρμογή του.

E μα δεν μπορώ να ακούω άλλο μαλακίες, "ποια ήταν η εναλλακτική;" ως επιχείρημα! Η εναλλακτική ήταν να τα κάνει όλα πουτάνα και να γίνει και της πουτάνας εδώ πέρα! Έλεος πια, για την μετριοπάθεια του κάθε νοικοκυραίου μέσου τηλεθεατή υποθηκεύονται οι ζωές όλων μας!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Το πρόβλημα είναι, πως η χάραξη πολιτικής σημαίνει μακροοικονομία = μαθηματικά.
    Καμια δουλεια δεν είναι ντροπή ρε Βύρωνα...

(εκτός ίσως από αυτές που οι εξασκούντες προσπαθούν να πείσουν για την αναγκαιότητα τους και τον ορθό λειτουργικό τους τρόπο..)

Υ.Γ.
    Δεν χρειαζεται να σου ξανατονίσω ότι έχεις την πλερια αγάπη μου - όπως και ο μπάτσος που προαμύνεται της by the book καταστολής..:a07:
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Όχι... το πρόβλημα είναι ότι οι πολιτικοί που χαράζουν πολιτική, έχουν σαν ευαγγέλιο τα νούμερα.
    προτείνω στα ψηφοδέλτια να βάζουμε οικονομολόγους να μη διπλοπληρώνουμε και τους υφιστάμεθα σαν συμβούλους και αναλυτές. νάχουμε και λιγότερους να βρίζουμε βρε αδερφέ, γιατί δεν τους προλαβαίνουμε όλους...
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Καμια δουλεια δεν είναι ντροπή ρε Βύρωνα...

(εκτός ίσως από αυτές που οι εξασκούντες προσπαθούν να πείσουν για την αναγκαιότητα τους και τον ορθό λειτουργικό τους τρόπο..)

Υ.Γ.
    Δεν χρειαζεται να σου ξανατονίσω ότι έχεις την πλερια αγάπη μου - όπως και ο μπάτσος που προαμύνεται της by the book καταστολής..:a07:
    Sorry Αντουάν. Στην επόμενη ζωή μου, θα ασχοληθώ με το αν η αυτοκτονία των lemmings αποτελεί αστικό μύθο ή τους τρόπους μαγειρέματος των χελιδονοφωλιών του Βόρνεο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    αυτο δεν μας λενε τα νουμερα και με το μνημονιο 3 the return ;και αφου μας το λενε αυτο , ποια και που ακριβώς είναι η(οι) πολιτική(οι);
    Εδώ είναι η χάραξη πολιτικής και η εφαρμογή της. http://www.bbc.com/news/33507250
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Εδώ είναι η χάραξη πολιτικής και η εφαρμογή της. http://www.bbc.com/news/33507250

ωραια ...οι αγγλοι (που εχουν λιρες) λένε τον Βαρουφακη μισοτρελο και μπορει και να είναι όπως και ο Συριζας … οι αλλοι οι ευρωπαίοι πολιτικοί που είναι σοβαροί , μετρημένοι , καθώς πρέπει, με ατσαλακωτα κλπ τι στον π@@τσο κανουν ? ποια ακριβως ειναι η πολιτικη τους?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    ωραια ...οι αγγλοι (που εχουν λιρες) λένε τον Βαρουφακη μισοτρελο ...
    Καλά κι εμείς λογικό δεν τον λέμε...

Αλλά γιατί ευαγγέλιο ο λόγος των υπολοίπων κι όχι κι ο δικός μας;

Μου θυμίζει αυτη η κουβέντα κάτι μανάδες που την λένε στα παιδιά τους δίνοντας σαν παραδείγματα προς μίμηση άλλα παιδάκια...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19