Η TrustPay διακόπτει την υπηρεσία PayPal Instant TopUp σε διάφορες χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα.
Life begins at 45°.
Εξήγησέ μου, βρε άνθρωπε, ότι θες να μάθεις τι σημαίνει το Instant TopUp κι όχι ολόκληρη η πρότασή μου :P
Instant TopUp είναι μια υπηρεσία, μέσω της οποίας, μπορείς να "φορτώσεις" χρήματα στο Paypal account σου, κατευθείαν και άμεσα, από τον τραπεζικό λογαριασμό σου. Δεν έχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Paypal. Το Paypal δουλεύει κανονικά για αγορές, όπως δούλευε πάντα.
Life begins at 45°.
Ορίστε σε έχασα πάλι.Τέλος είμαι χαζός.
Εγώ κλασσικά χρησιμοποιούσα το paypal με το κλασσικό τρόπο , προπληρωμένη κάρτα από eurobank ,φόρτιση με παράδειγμα 100 ευρώ,μετά e-banking έλεγχος ότι είναι μέσα,πάω ebay > check out με paypal και πληρωμή αυτόματα.Αν το κάνω αυτό τώρα με μπλοκάρει το Paypal - Credit Card Denied.
Για αυτό κάνω το κόλπο με τα request money.
Αυτό που μου εξηγείς εσύ μάλλον είναι κάτι άλλο,που αδυνατώ να καταλάβω.
Δεν είναι αυτό που κάνουμε request υπάρχει άλλος τρόπος και εγώ τόσο καιρό χρεώνομαι εξτρά κόστος;
Το ότι απορρίπτουν την κάρτα σου, είναι θέμα cc. Κάποιες αγορές περνούν, κάποιες όχι.
Το "κόλπο" που λες ΔΕΝ έχει σχέση με το Instant TopUp, οπότε μπορείς να συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς.
Δεν ξέρω αν δούλευε πριν για σένα (προϋποθέτει και να συνεργάζεται η τράπεζά σου), οπότε δε μπορώ να σου απαντήσω αν τόσο καιρό χρεώνεσαι άδικα. Ξέρω σίγουρα ότι η Eurobank ήταν στη λίστα αρχικά. Ποιες άλλες τράπεζες ήταν ή πότε έπαψε να δουλεύει, δε γνωρίζω.
Life begins at 45°.
Δεν είναι καινούριο κόλπο το instant topup.
Έτσι ψωνίζω από τότε που έφτιαξα το paypal, δεν έχω συνδέσει κάποια κάρτα.
Με Alpha Bank web banking κάνω μεταφορά οποιουδήποτε ποσού θέλω σε λογαριασμό τάπεζας εξωτερικού που μου δίνει το paypal. Θέλει βεβαια προσοχή στην αιτιολογία κατάθεσης, να βάλεις σωστά τον κωδικό που θα σου δώσει για να πάνε σε σένα τα λεφτά.
Παλιότερα γινόταν κατευθείαν στο paypal,τον τελευταίο καιρό γίνεται μέσω trustpay αλλά είναι η ίδια διαδικασία.
Όπως κάθε συναλλαγή της αλφα γίνεται σε 1-2 εργάσιμες και κόστος μεταφοράς 3 ευρώ.
Δεν έκανα ποτέ μεταφορά πάνω από 200 ευρώ βέβαια.
Τελευταίο τοπαπ έκανα πριν τα cc αλλά ψωνίζω ακόμα κανονικά από ebay αλλά και από ένα άλλο ευρωπαικο site κατι γυαλια ηλιου.
Αυτό για το trust pay δεν το ήξερα. Και είχα σκοπό να φορτώσω αυτες τις μερες για μια αγορά.
Θα ποστάρω οταν εχω νεότερα.
Σωστός, δικο μου λάθος.
Έχω και καιρό να βάλω λεφτα στο paypal
το εχει δοκιμασει κανεις αυτο;
revolut
Γιαννης
Δε μου λετε ρε παιδια...
Μπορω να παραγγειλω κατι ρουχα απο sports direct ή ακομα τπτ...;;;
MADE IN JAPAN 日本製
ρουχα τελος, δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι.
ΝΑΙ ρπστμ...............!!!!!!!
αγόρασα επιτέλους![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου