Τολακο θέλουν θυσίες τα όμορφα τοπία!!!Ελπίζω να μη μου κρατατε μουτρακια που πάγωσαν τα μπουτακια!!!!Άντε και στην επόμενη θα σας γυρίσω από Αγόριανη που είναι πιο βάτος ο δρόμος!!!
δεν θα προλάβεις γιατι θα σε έχω γυρίσει εγώ ..............................στη σούβλα
AFTER DARK...........
Πέρα από το κρύο, ήταν όμορφα.
Θα γράψω λίγα παραπάνω αύριο διότι η ώρα απαιτεί θέρμανση, αγκαλιά, ρομάντζο, ξεκούραση και εξιστόρηση των περιπετειών μας.
Ο Πήγασος παλικαρι. Η ατάκα του ελ-γάτου πως "θα με συνηθίσει" κορυφαία. Το στρίψιμο του ανάλαφρο, σταθερό, εύκολο και σιδέρωσε τον δρόμο. Νομίζω δεν έχασε βίδες, θα δω αύριο.
Αυτά... καληνύχτα![]()
Στο star channel έχει το ice age..
Επίκαιροοοοο
Ρε σεις παραπονιάρηδες ... που το είδατε το κρύο ; ... έτσι είναι το κρύο ; .... μεταξωτούληδεςείσαστε μου φαίνεται.
Πήγαμε-Γυρίσαμε - Ολα ωραία ,όλα καλά.
Μεγάλο παρεάκι ,όλοι χαμογελαστοί κ με καλή διάθεση.
Χάρηκα για τις νέες γνωριμίες ,αν και μου πέσαν μαζωμένα τα νικς κι έκανε τίλτ ο παλαιάς κοπής εγκέφαλός μου.
Κοινώς ,να μου συστήνεστε 2-3 καθε φορά ,μήπως σας θυμάμαι κ μετά.
Το μόνο που θα ήθελα διαφορετικό ,είναι παραπάνω χλμτρα.
Ούλο καφέ κ στάση κ φαί ήτανε το πρόγραμμα.
Ολάκερη μέρα κι ούτε 400km δεν γράψαμε.
Ούτε μπεζίνα δεν χρειάστηκε να βάλω στον Τενεκέ μου.
Απορώ που καταδέχτηκε να πατήσει την μίζα του ο μυθικός μοτο-ταξιδιώτης απο τας Λαμίας για να βολτάρει μαζί μας.
Κυρίες & Κύριοι....στις επόμενες.
![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Σταματήστε να μου στελνετε μηνύματα λατρείας!!!σατανάδες!!!
λαοσυναξη εχουν γινει οι βολτες του Παναγιωτη με συμμετοχες απο καθε γεωγραφικο διαμμερισμα..!!
ευγε σε ολους του συμμετεχοντες κ ευχομαι να μπορω στην επομενη...
@Παναγιωτη Eversman:επειδη ξερω που ειναι το ''Κολοκοτρωνιτσι'' κ εχω παει απειρες φορες με το πεταλισυμφνωνω οτι αξιζει την βολτα μας.
θα μιλησουμε πμ ωστε να το οργανωσουμε,ξερω καλα τα εκει κατατοπια..![]()
Nice!![]()
Περιμένουμε περισσότερες φωτό.
Τον αμυρουκάι τον πήγατε καμιά χωματάδα να κάνει απόσβεση?
Sent from me using a computer.
Το είπες εσύ και όντως παρασύρθηκα.
αλλά μάλλον υστερω σε εξοπλισμό.
Κάποιον τυφλωσα στο δρόμο, μάλλον τον Αλέξη, ζητώ συγνώμη.