Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά και κυρίως τους διοργανωτές για την υπέροχη βόλτα. Πολύ όμορφα μέρη και σούπερ διαδρομή. Από δάσος μέχρι στροφιλίκι. Τα λάθάκια στο roadmap ήταν το αλατοπίπερο. Έγραφε στροφή αριστερά και το βελάκι έλεγε δεξιά. Χαχαχαχα...
Επίσης να ευχαριστήσω τους δωροθέτες μιας και ήμουν από τους τυχερούς αυτή τη φορά.
Όπως και να'χει το καταφχαριστήθηκα.
Οφείλω να παραδεχτώ τον Μικέ που κάλυψε φωτογραφικά το event αν και νηστικός.
Πάμε για την επόμενη...![]()
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
Μπορεί να ακούγεται κλισέ, όμως πραγματικά, πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, για τον κόπο, τον χρόνο και το χρήμα που διέθεσαν, για να βγεί ένα τόσο όμορφο αποτέλεσμα.
Τόλη και Γιώργο ευχαριστούμε για όλα.
Μία ξεχωριστή ευχαριστία στον Χάρη, ο οποίος ήταν και ο εγκέφαλος, αυτής της μικρής Οδύσσειας και ο οποίος για άκρως προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας. Χάρη και Κατερίνα, περάσαμε όμορφα σήμερα, ωστόσο η σκέψη μας, ήταν σε εσάς.
Φωτό :
Σμηνίτης.
"Πού στο καλό, πάμε τώρα?"
Κάποιοι ξέρουν τον προορισμό, από βραδίς ...
![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Δύσκολη μέρα.... Αλλά δεν μπήκα να γράψω τέτοια....παιδιά χαίρομαι που περάσατε όμορφα. Μακάρι να μπορούσα να μουν εκεί και να περνάγαμε όμορφα παρέα... Ελπίζω πραγματικά να άρεσε η διαδρομή και όλο το κονσεπτ....Το λάθος στο roadbook δεν το είχα δει αλλά είχα σκοπό χθες το βράδυ να κάνω ένα τελευταίο τσεκ αλλά τα σχέδια άλλαξαν... Πραγματικά όσους ταλαιπωρησα με το λάθος μου ζητώ ταπεινά συγνώμη...
Και στις επομενες χαμενιαδες και μη λοιπόν... Βόλτα με όμορφη παρέα....
Ευχαριστώ και τους υπόλοιπους χαμένους για την γαμάτη συνεργασία ώστε να βγουν οι βόλτες μας...![]()
Τελευταία τροποποίηση από xarisiero; 03/04/2016 στις 21:12.
Back to base κι εγω.
Ενα ευχαριστω σε οσους ξαναετρεξαν για να κανουμε εμεις την βολτα μας.
Περασαμε ωραια,γελασαμε και εγω προσωπικα ειδα μερη που δεν ειχα ξαναδει.
Airmav,yianpep![]()
Μεχρι την επομενη συναντηση λοιπον..
(Κρικο δηλαδη)
![]()
ωραιοι!!μπραβο σε ολους...![]()
Στη μαυροσουβάλα ο Θεοφιλος είχε πει να εστηνε μια ψησταριά και όποιος έφτανε να έτρωγε κάτι να ξεκουραστεί βρε αδερφέ.Καλη ιδέα αλλά no budget και θα έβγαζε στανταρακι γέλιο συν σύλληψη για φωτιά στο δάσος μάλλον. Σκαμε μύτη εκεί και ταυτόχρονα, ένα ζευγάρι για πικ νικ. Δε κερασαν τπτ. Αίσχος, νο γκρηκ χοσπιτάλιτι.
Κάποια στιγμή χτυπάει τηλέφωνο. Ο Κύριος Γιώργος. Να λέει είμαι εδώ στους φοίνικες αλλά δε βρίσκω κανέναν που είστε;
Κοιταζόμαστε με τον Sonone, Αποτέλεσμα. Τον ξεχάσαμε σε στυλ μάνας αμάν το παιδί που είναι το παιδί.
Τελικά είχε βρει έναν μπάρμπα στον δρόμο ο κύριος Γιώργος και τα λέγανε γιαυτό και καθυστερησε και νομίζαμε πως πέρασε από το checkpoint.
Είχε διάφορα μικρά τέτοια που είχαν πλάκα τελικά. Η Κοτσανίτσα προβλέπω να γίνεται meeting point σιγά σιγά.