Σελίδα 16 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 331

Θέμα: MOTO GP ROUND 5 MONSTER ENERGY GRAND PRIX DE FRANCE 6-8/5/2016

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ότι ο Ροσσι κατέστρεψε τους αγώνες.
    Ε ναι φυσικά

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Τώρα ξεκινάει σε επανάληψη στο ΟΤΕ σπορ 5

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΔΩ ΑΓΩΝΑ
    Κάπως έτσι θα είμαι κι εγώ σε δυο βδομάδες δεν ξέρω καν αν θα έχω ίντερνετ την ώρα του αγώνα

Μέλος Το avatar του/της bebeto
    σαν και νικη ειναι forzaaa Vale 46...το να ξεκινας 7ος και να τερματιζεις 2ος ειναι κατι που δεν θα μπορουσε κανενας αλλος να κανει...

Φοβερός αγώνας....επεσε το μισό grid λες και βλέπαμε καγκουροβόλτα πιτσιρικάδων σε ορεινό στροφιλίκι.

...και δεν έβρεχε

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Οι εποχές αλλάξανε, δεν είναι 2000-2006 να μπορείς να "αυνανιστείς" για 10 γύρους και μετά να μπεις στο ρυθμό σου όπως γινόταν πολλάκις τότε και να παίζεις για τη νίκη. Τώρα το άθλημα θέλει καρύδι από την 1η στροφή, το οποίο φαντάζει φυσιολογικό, φυσική εξέλιξη, οι αναβάτες είναι πλέον όλοι γυμνασμένοι φουλ, dirt track, pit bikes, ποδήλατο 100χλμ την ημέρα και δε συμμαζεύεται. Ο καθένας ψάχνει το κατιτίς παραπάνω που θα του δώσει τη νίκη, σεβαστά είναι όλα, εφόσον είναι νόμιμα

Είτε προσαρμόζεσαι είτε μένεις πίσω

Μέλος
    Ειδα την κονσερβα και ευχαριστω παιδια που το ανεβασατε.
    Ο Κρατσλοου θα σπασει καθε ρεκορ φετος. Στο επομενο θα τον εχουν φραγμενο στο στοιχημα.
    Τα ντουκατι δεν πανε πουθενα. Ας στειλουν το Γιαννονε στα superbikes μπας και βαλει μυαλο.
    Η υπομονη του Μαρκεζ τελειωσε.
    Τα γιαμαχα απιαστα, τα υπολοιπα μπροστα τους εμοιαζαν μοτο2.
    Ο Λορενθο εκανε το τελειο σαββατοκυριακο και χτυπαει το κεφαλι του που υπεγραψε με τους Ιταλους και αν δεν αλλαξει κατι τραγικα παει για πολυ κακη χρονια του χρονου.
    Ο Πεντροσα φετος ειναι πολυ κωλοφαρδος.
    Ο μονος απο τους πιο πισω που μοιαζει να μπορει να κανει το κατι παραπανω ειναι ο Πετρουτσι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex80 Προβολή μηνύματος
    Ειδα την κονσερβα και ευχαριστω παιδια που το ανεβασατε.
    Ο Κρατσλοου θα σπασει καθε ρεκορ φετος. Στο επομενο θα τον εχουν φραγμενο στο στοιχημα.
    Τα ντουκατι δεν πανε πουθενα. Ας στειλουν το Γιαννονε στα superbikes μπας και βαλει μυαλο.
    Η υπομονη του Μαρκεζ τελειωσε.
    Τα γιαμαχα απιαστα, τα υπολοιπα μπροστα τους εμοιαζαν μοτο2.
    Ο Λορενθο εκανε το τελειο σαββατοκυριακο και χτυπαει το κεφαλι του που υπεγραψε με τους Ιταλους και αν δεν αλλαξει κατι τραγικα παει για πολυ κακη χρονια του χρονου.
    Ο Πεντροσα φετος ειναι πολυ κωλοφαρδος.
    Ο μονος απο τους πιο πισω που μοιαζει να μπορει να κανει το κατι παραπανω ειναι ο Πετρουτσι.
    ποιός πετρούτσι ρε φίλε, ακόμα και ο ρούκι ο Ραμπατ είναι πιο πάνω στην βαθμολογία....

Μέλος
    Eναν αγωνα εχει τρεξει ρε φιλε ο ανθρωπος. Μαλλον το καλυτερο ντουκατι σε βαθμους ανα αγωνα

edit: ναι, πήγε καλά χθες....!

τον marquez δεν είδα που τερμάτισε...
    δείξαν από κοντά το honda....?

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Τελικα ο Βαλεντινος ειχε δεν ειχε τους περασε τους μπροστινους του κ μετα στο κυνηγι τους να τον επιασουνε τα φαγανε τα μουτρα τους.
    Καλα τον Λορενθο δεν επαιζε να τον προλαβει γιατι αν θεωρησουμε πως μπορουσε να γυρισει στον απολυτο χρονο(που γυρναγε κ ο Λορενθο) η διαφορα ηταν τετοια που παραμονο ενα λαθος του(Λορενθο) θα ηταν ικανο να μαζεψει την διαφορα.
    Παρα το κακο set up που ειχε η δεν εβρισκε στο 3ημερο μια χαρα αποτελεσμα πηρε.
    Μεσα σε ολα αυτα ανεβηκε κ βαθρο η Σουζουκαρα!!!

Παμε για Mugello τωρα...(της κολασεως με 350αρες)!!
    Ride(s) the wind of change...

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    rossi speaKING

Πως ήταν τα πράγματα σήμερα?

“Ναι πήραμε την 2η θέση, είχαμε πρόβλημα με σπινιάρισμα αλλιώς θα είχαμε κερδίσει άνετα (laughs). Ο Jorge ήταν πολύ δυνατός σήμερα, δεν ήμουν πολύ πίσω αλλά έδειξε ότι είχε κάτι παραπάνω''

Και το ότι ξεκίνησες πίσω δε βοήθησε...

“Όταν ξεκινάς από εκεί πίσω και καταλήγεις 2ος πάντα είναι ένας καλός αγώνας. Ήξερα ότι πρέπει να δώσω μάχες στην αρχή αλλά ευτυχώς δεν έχασα και πολύ χρόνο, ακόμη κι αν έκανα χάλια εκκίνηση”.

Και μετά κατάφερες να πιάσεις Marquez και Dovizioso…
    “Η κατάσταση ήταν περίπλοκη, γιατί η θερμοκρασία είχε ανέβει σε σχέση με την Moto2 και η πίστα γλιστρούσε πιο πολύ. Όταν έπιασα τον Marc και τον Andrea, σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερο να τους περάσω αμέσως χωρίς καθυστέρηση και αυτό έκανα. Δεν κατάλαβα αμέσως ότι έπεσαν, αλλά όταν το κατάλαβα μπόρεσα να πάρω μια ανάσα και διαχειριστώ την διαφορά μου απ τον Vinales. Φυσικά δεν μπορούσα να χαλαρώσω και πολύ γιατί θα έχανα την αυτοσυγκέντρωση μου''

Αλλά ο Lorenzo ήταν αρκετά μπροστά…
    “Εάν ξεκινούσα λίγο πιο μπροστά, ίσως να μπορούσα να ήμουν πιο κοντά στον Lorenzo, αλλά αυτό ήταν ξεκάθαρα δικό μου σφάλμα. Την Παρασκευή προσπαθούσαμε να λύσουμε προβλήματα που λυνόταν απλά με το νέο λάστιχο και το Σάββατο έκανα πολλά λάθη στις κατατακτήριες”.

Πιο ήταν πιο καθοριστικό?
    “Έχουν το ίδιο βάρος, αλλά είναι σαφές ότι για να παίζεις για την νίκη πρέπει να είσαι αξιόμαχος απ το Σάββατο το πρωί''.

Γεγονός είναι ότι τους τελευταίους αγώνες τους κέρδισε ο αναβάτης απ την pole…
    “Στο MotoGP είναι έτσι για κάποιο καιρό. Υπήρξε μια μικρή μάχη πίσω απ τον Lorenzo σήμερα, θα έλεγα ότι η κατάσταση δεν είναι πολύ διαφορετική από πέρσι. Ακόμα και που με τα Michelin, πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις προσπεράσεις γιατί είναι πιο εύκολο να κάνεις λάθος”.

Το αποτέλεσμα είναι θετικό όμως…
    “Ναι αυτοί οι 20 βαθμοί είναι χρυσοί, γιατί είμαστε πιο κοντά στη βαθμολογία, τρεις σε 12 βαθμούς διαφορά. Επίσης η Yamaha απέδειξε ότι είναι άκρως ανταγωνιστική, ιδίως στον αγώνα”.

Καλός οιωνός για το Mugello…
    “Φέτος με τα νέα λάστιχα όλα είναι διαφορετικά, πρέπει να προσέχεις γιατί μπορείς να καταλήξεις εύκολα στην άσφαλτο. Απ την άλλη με τα Michelin αισθάνομαι ότι μπορώ να είμαι ακόμα πιο γρήγορος και δε βλέπω την ώρα να αγωνιστώ στο GP της πατρίδας μου''

Μιλώντας για πτώσεις, υπήρξαν πολλές στον αγώνα, πως το εξηγείς?
    “Νομίζω ρόλο έπαιξε το λάστιχο που έμεινε στην άσφαλτο απ την Moto2, αλλά και τα γεμάτα στην αρχή ρεζερβουάρ. Φυσικά και το ότι στον αγώνα όλοι δίνουν τα πάντα”.

Τι λες για το πρώτο βάθρο του Vinales?
    “Έδειξε και πάλι τη δυναμική του, δεν είναι τυχαίο. Θα γίνει, βασικά ήδη είναι, πολύ δυνατός οδηγός στα MotoGP''.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

3 meres skoni, thoryvo, byres, loukanika, patates kai poly fasaria apo mixanakia stous koftes...

re pou petame ta lefta mas

Fwto, entypwseis kai ellinika apo avrio, twra ksekourazomai!
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Ποιο κυνήγι ρε παιδιά; Διαβάστε και καμμία δήλωση των αναβατών. O MM είπε καθαρά και ξάστερα πως δεν κυνήγησε να ανταποδώσει την προσπέραση γιατί ήξερε πού είναι η θέση του.
    Τι άλλο να κάνει δηλαδή, να σταματήσει στην άκρη της πίστας;
    Τέλως πάντων, ξέρω την αιτία που έπεσε.
    Δεν έχει κερδίσει ποτέ..... όταν βλέπω τον αγώνα στην συγκεκριμένη καφετέρια.
    Θα διορθωθεί από τον επόμενο αγώνα
    Σπίτι μου σπιτάκι μου και σπιτοκαλυβάκι μου

Σελίδα 16 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MOTO GP ROUND 16 PRAMAC AUSTRALIAN GRAND PRIX 16-18/10/2015
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 215
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2015, 18:37
  2. MOTO GP ROUND 17 23/25-10 SHELL MALAYSIA MOTORCYCLE GRAND PRIX
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 1339
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2015, 11:59