Σελίδα 16 από 146 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617181920212666116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 2189

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    "Πεφτω απ τα συννεφα"

http://www.zougla.gr/greece/article/...s---karamitsos
    Ντροπή σου να κατηγορείς αθώους ποτ διδάσκουν ήθος

Σε λίγο θα πιστέψω πως τρώμε σε ταβέρνα και χρεωνόμαστε όσους δεν έφεραν πορτοφόλι... ότι δεν εισπραχθεί δεν επιμερίζεται, χρεώνεται και διεκδικείται. Ή τα ξέρετε αλλιώς;

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Σε λίγο θα πιστέψω πως τρώμε σε ταβέρνα και χρεωνόμαστε όσους δεν έφεραν πορτοφόλι... ότι δεν εισπραχθεί δεν επιμερίζεται, χρεώνεται και διεκδικείται. Ή τα ξέρετε αλλιώς;
    Εχεις ακουσει τον ορο

"Να κλεισει η αξιολογηση"

και

"Κοκκινα δανεια";

ναι και κατάλαβα ότι είναι κερδοφόρα ως πολύ κερδοφόρα μπίζνα για τους έξω. και κατευθυνόμενη κιόλας, αφού στην τιμή που πωλούνται αρκετά από αυτά, θα μπορούσαν οι υπόχρεοι να τα αγοράσουν.

Banned
    ναι και κατάλαβα ότι είναι κερδοφόρα ως πολύ κερδοφόρα μπίζνα για τους έξω. και κατευθυνόμενη κιόλας, αφού στην τιμή που πωλούνται αρκετά από αυτά, θα μπορούσαν οι υπόχρεοι να τα αγοράσουν.
    R u nuts;

σαν τον Μαυρικο στην Α.Ο. θα πας με αυτα που λες....

η δικαιοσυνη εχει φυγει απο ετουτο τον τοπο πολλα χρονια τωρα...

ΦΥΣΙΚΑ και ολοι οσοι πληρωνουν, πληρωνουν και για αυτους που πιστολιαζουν

ειτε ειναι εφορια, ειτε ΙΚΑ, ειτε δανεια...

και εκει ακριβως ειναι και το παραπονο πολλων και εμου

οτι πληρωνει ΠΑΝΤΑ ο ΤΙΜΙΟΣ....

τι να σε πω παλικάριμ, σε τράπεζα είσαι, μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρεις πρώτο χέρι.

Banned
    τι να σε πω παλικάριμ, σε τράπεζα είσαι, μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρεις πρώτο χέρι.

οχι

οχι αλλο πρωτο χερι...

ξενο χερι ....ισως....(να εχει και λιγο σασπενς)

Υ.Γ.

Δες το και με τις ασφαλειες στο διπλα θεμα

εσυ δεν εχεις ατυχημα, αλλα ο "κλαδος" ειχε ζημιες και σου φοραει ενα 20% αυξηση καθε χρονο...

Banned
    Σε λίγο θα πιστέψω πως τρώμε σε ταβέρνα και χρεωνόμαστε όσους δεν έφεραν πορτοφόλι... ότι δεν εισπραχθεί δεν επιμερίζεται, χρεώνεται και διεκδικείται.
    να το επαναφερω

τα περνει ο ταβερνιαρης απο εσενα που δεν το "ξεχασες"
    και σου λεει

"βρες τα με τον φιλο σου"

-Μα δεν ειναι φιλος μου!!!!!

"Ευκαιρια να γνωριστεις με τον διπλανο σου"!!!

Y.Γ.

εκει μπαινει ο αλληλεγγυος και σου την λεει οτι εσυ ο χοντροπορτοφολας, ο βολεμενος δεν κερνας το παιδι ενω εχεις,
    το παιδι που εφαγε φιλετο με δαμασκηνα και μπυρα, και εσυ σουβλακι με ψωμακι και χυμο βρυσης, και εσυ τα περνεις κρανα και του λες να αναπαραχθει, και αυτος σου λεει ....κλπ...κλπ...κλπ..
    Τελευταία τροποποίηση από GFawkes; 14/06/2016 στις 15:03.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    οι ομοφυλόφυλοι που βιάστηκαν να καταδικάσουν την βία των φανατικών στρέιτ θρησκόπληκτων...
    θα το μπουν ομοφόμπικ και παίζει να ναι κι όλας

ανανήψαντας

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    εν τω μεταξύ, έχει γίνει -δικαίως- ο κακός χαμός για το φονικό στο Ορλάντο. Και μετά, βγήκε η είδηση ότι ο δράστης του φονικού στο Ορλάντο ήταν πελάτης/θαμώνας του γκέι κλαμπ και κατά πάσα πιθανότητα (μαρτυρίες φίλων και πρώην συζύγου) γκέι ο ίδιος... Να δω πως θα τα μαζέψουν και οι ΙΚάδες που βιάστηκαν να πουν ότι ήταν δικός τους και οι ομοφυλόφυλοι που βιάστηκαν να καταδικάσουν την βία των φανατικών στρέιτ θρησκόπληκτων...

Όχι επειδή είμαι μπροστά και να περιαυτολογήσω, αλλά βουλωμένο γράμμα διαβάζω!!! Μόλις είδα τη φωτογραφία του ψυχάκια με τις πόζες μπροστά στον καθρέπτη τύπου duck face λέω της γυναίκας μου "αυτός είναι τελειωμένη αδερφή, να δεις που στο τέλος θα βγει ότι δεν είχε σχέση με το ISIS". Πριν αλέκτωρ φωνήσαι, μάλλον δικαιώνομαι.

Από την άλλη, εγώ θέλω να δω τι γράφουν για το φονικό στη Θεσσαλονίκη με τους 14χρονους, γιατί την πρώτη μέρα (που επίσης έκανε νιάου-νιάου στα κεραμίδια ποιος είχε σκοτώσει τον πιτσιρικά) κάτι πήρε το μάτι μου ότι το φονικό το είχαν κάνει μετανάστες που κουβάλησε εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ, και να τα σχόλια θα φοβόμαστε πλέον να βγαίνουμε από τα σπίτια μας με όλους αυτούς εδώ μέσα... Θαυμαστός καινούριος κόσμος που έλεγε κι ο μεγάλος συγγραφέας.

Εγώ που ξέρω από πρώτο χέρι, μπορώ να σου γράψω τόμους ολόκληρους!!! Ακόμα θυμάμαι τον αχαρακτήριστο τύπο που τον παρακαλάγαμε (κυριολεκτικά) να έρθει να ρυθμίσει το δάνειό του και κάθε φορά κλαιγόταν ότι είναι σε οικτρή οικονομική κατάσταση και στα όρια της απελπισίας. Όταν μετά βασάνων και κόπων πείστηκε να προβεί σε ρύθμιση του στεγαστικού του και τον ενημέρωσα ότι είχαν στείλει την πρόσθετη πράξη της σύμβασης πήρα την αποστομωτική απάντηση "όταν γυρίσω από Μύκονο που θα πάω τριήμερο για να ξεσκάσω λίγο από τα προβλήματα"

Φρεσκότατο ανάλογο γεγονός η "χαροκαμένη" σύζυγος τοπικού εργοστασιάρχη με στεγαστικό €750.000, η οποία δήλωσε αδυναμία πληρωμής και προσήλθε με τον οικονομικό σύμβουλο της επιχείρησης για να ζητήσει διακανονισμό, υποστηρίζοντας ότι ζει με μια σύνταξη θανάτου του συζύγου της, που η τράπεζα της πίνει το αίμα και την τιμωρεί που έφτιαξε ένα κεραμίδι (που κεραμίδι δεν το λες 3 σπίτια 600 τετραγωνικά) και έχει φτάσει στα όρια της απελπισίας. Λεπτομέρεια ότι το δάνειο είναι απλήρωτο 3 χρόνια και προ διμήνου η απελπισμένη χήρα αγόρασε μετρητοίς καινούριο Audi αξίας €42.000.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Εγώ που ξέρω από πρώτο χέρι, μπορώ να σου γράψω τόμους ολόκληρους!!! Ακόμα θυμάμαι τον αχαρακτήριστο τύπο που τον παρακαλάγαμε (κυριολεκτικά) να έρθει να ρυθμίσει το δάνειό του και κάθε φορά κλαιγόταν ότι είναι σε οικτρή οικονομική κατάσταση και στα όρια της απελπισίας. Όταν μετά βασάνων και κόπων πείστηκε να προβεί σε ρύθμιση του στεγαστικού του και τον ενημέρωσα ότι είχαν στείλει την πρόσθετη πράξη της σύμβασης πήρα την αποστομωτική απάντηση "όταν γυρίσω από Μύκονο που θα πάω τριήμερο για να ξεσκάσω λίγο από τα προβλήματα"

Φρεσκότατο ανάλογο γεγονός η "χαροκαμένη" σύζυγος τοπικού εργοστασιάρχη με στεγαστικό €750.000, η οποία δήλωσε αδυναμία πληρωμής και προσήλθε με τον οικονομικό σύμβουλο της επιχείρησης για να ζητήσει διακανονισμό, υποστηρίζοντας ότι ζει με μια σύνταξη θανάτου του συζύγου της, που η τράπεζα της πίνει το αίμα και την τιμωρεί που έφτιαξε ένα κεραμίδι (που κεραμίδι δεν το λες 3 σπίτια 600 τετραγωνικά) και έχει φτάσει στα όρια της απελπισίας. Λεπτομέρεια ότι το δάνειο είναι απλήρωτο 3 χρόνια και προ διμήνου η απελπισμένη χήρα αγόρασε μετρητοίς καινούριο Audi αξίας €42.000.

Θα τα πληρώσει σε λάδια. .........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Θα τα πληρώσει σε λάδια. .........

Ναι, σκέφτηκε "αντί να μου πίνει η τράπεζα το αίμα ας μου πίνει ο TDI τα λάδια"...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Ναι, σκέφτηκε "αντί να μου πίνει η τράπεζα το αίμα ας μου πίνει ο TDI τα λάδια"...
    Κατ'αρχάς έχει την αμέριστη συμπαράσταση μου, η π@υτανα η ζωή την άφησε με ένα παλιοσπιτο και ένα ταπεινό αουδι. .....
    Καριόλια του Σύριζα μας κλεισατε τα σπίτια. .....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

άλλοι ταΐζουν άουντι, άλλοι φέιζερ, ντάξει, ο λαδέμπορας κλέφτης θα γενεί;

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 666
    από kostas777 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2020
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2016, 10:13
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  3. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  4. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF