Καλλιτέχνες, ναι, αλλά η απείρως μεγαλύτερη δυσκολία σε αυτά είναι η κατασκευή των μερών που απαρτίζουν αυτά τα ρολόγια..... άντε να μετρήσεις τα γρανάζια αν έχουν βγει σωστά, αν έχουν κάποια δόντια λίιιιγο πιο στραβά, αν έχουν λίιιιγο περισσότερο πάχος κ.λ.π.... χωρίς να αναφέρω το φινίρισμα τους που πραγματικά με αφήνει Προκόπη.....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Τρία έχω όλα κι όλα....Seiko 5 "TV" που το έλεγαν....το πρώτο μου ρολόι 5η Δημοτικού....(1977) Δώρο του πατέρα μου όταν πρωτοέπιασα συνομιλία με κάτι Αμερικανάκια....
Συνέχεια στο χέρι μου από το Δημοτικό έως το 1995 που το παρόπλισα.Άπειρες γρατζουνιές και πτώσεις,δεκάδες φορές στο μάστορα,αλλά πάντα ζωντάνευε.Εδώ στην μπλε έκδοσή του (από λευκό).Το πλαστικό του τζαμάκι ήταν και η αχίλλειος πτέρνα του που αν δε γρατζουνιόταν απλά έσπαγε και τα ρήμαζε όλα...
Τissot T362/462 Σουβενίρ από Ελβετία....κάποτε που η δουλειά μας έστελνε και λίγο παραέξω....Ποιοτικό ρολόι που το ένιωθες στο χέρι,ακριβέστατο χωρίς να κοστίζει μια περιουσία.
Casio PRT41...και ένα ψηφιακό -με τα πάντα όλα πάνω- τότε που πέρναμαν τα βουνά.....
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Το ίδιο μοντέλο έχουμε....εγώ με λευκό καντράν (δες 1η σελίδα του παροντος θρεντ) όντως πολύ ποιοτικό, δεν χάνει, δεν κόστισε μια περιουσία (450 ευρώ το 2004 αν θυμάμαι καλά, δώρο ήταν, άλλωστε) φτηνές οι μπαταρίες του, τι άλλο να ζητήσεις για καθημερινή χρήση;
Για βόλτες και φιγούρα έχουμε άλλο![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
νταξ ειδα τα βιδεο του omega κι επαθα πλακα. ΟΛΗ η μηχανολογια-μηχανικη-χαρακτικη-χημεια-διαστασιολογια-3D-μεταλουργια-υαλουργια μαζεμενη σε μερικα τετραγωνικα εκατοστα.
απιστευτη δουλεια και θαθελα πολυ να δουλευα εκει. σαν δουλεια μου θυμισε ενα περασμα που ειχα κανει απο την χρυσοχοια. βεβαια ουτε στο 1% δεν την φτανει απο τεχνικης αποψης.
απιστευτη δουλεια!!!!!
Γιαννης
Ο ίδιος ο ομέγκα τελικά έβαλε το ρολόι του ή απλά κάνει shopping list τα δικά σας;![]()
Ωμεγα.....
Φωτογραφια το σπιτι μου δεν το βαζω .....να ξερεις......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Βλέπω με χαρά ότι η σκέψη μου υλοποιήθηκε δια χειρός Omega (εκ των γνωστών ωρολογίων άραγε![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2762231
Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 13/07/2016 στις 19:34.