Οκ. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις![]()
@gior-gos, να κανω μια ισως χαζη ερωτηση. Ποιος ο λογος να πληρωσεις τα τελη απο τοσο νωρις; Υπαρχει καποιο οφελος που μου διαφευγει;
Εννοω σε 40 μερες που εχουμε μεχρι το τελος της χρονιας πολλα μπορουν να συμβουν. Γιατι να δεσμευεις τα λεφτα σου απο τωρα;
δεν είναι χαζή ερώτηση, πολλοί με έχουν ρωτήσει γι αυτό. Ο λόγος είναι ότι αφού θα τα δώσω που θα τα δώσω να ξεμπερδεύω μιά ώρα αρχύτερα. Ναι, τα δεσμεύω για 40 μέρες, οκ, δεν είναι κάτι τραγικό για μένα. Ναι, κάτι μπορεί να συμβεί, αλλά αν μου συμβεί κάτι, θα είναι τόσο σοβαρό που πιο πολύ θα με απασχολήσει αυτό πάρα τα 30 - 100 - 150€ που έχασα.
Πιο πολύ προσωπικό κόλλημα είναι![]()
Nαι αλλά χρηματοδοτείς το κράτος να κινείται εναντίον σου και αναιρείς τον μοχλό πίεσης που θα μπορούσαμε να έχουμε...
βαστατε τουρκοι τ αλογα
https://www.youtube.com/watch?v=dFQ7OeA1nT0
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Οκ 40 μέρες πριν δεν έχει νόημα, το λες και υπερβολή ή "προσωπικό κόλλημα", αλλά από την άλλη αυτό που επί 10ετίες γίνεται (και όχι μόνο στα τέλη) να τρέχουν όλοι τις τελευταίες 1-2 ημέρες και μετά να γκρινιάζουν για "το μεροκάματο που χάνουν στην ουρά" ούτε αυτό έχει νόημα...
Βασικά πληρώνοντας τα τέλη το Νοέμβρη ξαλαφρώνεις και το μπάτζετ του Δεκέμβρη, ο οποίος έχει έτσι και αλλιώς πολλά έξοδα.
Τελευταία τροποποίηση από panos_zip; 20/11/2020 στις 13:49.
- Triumph Daytona 675 (Track Bike)
- Ducati Multistrada 1200s
- IMR Corse 190RR
Και εγώ τα πλήρωσα από την στιγμή που τα είχα υπολογίσει και καβαντζαρει στην άκρη για αυτό τον λόγο....να παίρνουν σειρά οι ασφάλειες.
Κι εγώ εκεί γύρω τα πληρώνω, τέλος Νοέμβρη με αρχή Δεκέμβρη.... Είναι 55 ευρώ, σιγά την δέσμευση, δηλαδή. Άλλωστε δεν τα πληρώνω εγώ πλέον![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Πλήρωσα τα 55 ευρώ και έχω μια σκοτούρα λιγότερη.Του χρόνου δεν θα πληρώσω και μ'αυτά τα 55 ευρώ θα αγοράσω οικόπεδο
Οι καλοί άνθρωποι δεν χρειάζονται νόμους για να ενεργούν υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να τους παρακάμψουν. -Πλάτων-
Συνήθως πληρώνω αρχές Δεκέμβρη. Με τον τρόπο αυτό δεν επιβαρύνω το σύστημα στα τέλη του μήνα που μπαίνουν πολλοί και επιπλέον έχω εξασφαλίσει ότι έχουν περάσει μερικές εβδομάδες, ώστε να λυθούν ενδεχόμενα θέματα στο σύστημα και τη γραφειοκρατία.
Στα τέλη κυκλοφορίας δεν παρουσιάζονται συνήθως προβλήματα, αλλά στις φορολογικές δηλώσεις και τις εξοφλήσεις φόρων (εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ) είναι ουσιώδες: Δεν πρέπει να πληρώνεις τις πρώτες εβδομάδες, διότι συχνά διαπιστώνουν λάθη και χάνεις χρόνο για την επίλυσή τους, ούτε βέβαια την τελευταία εβδομάδα που καταρρέει το σύστημα. Θα έλεγα ότι το ιδανικό είναι στα μισά της ανακοινωμένης προθεσμίας.
Αυτά για τις κρατικές υποθέσεις. Τα μηχανογραφικά συστήματα των ΔΕΚΟ και ιδιωτικών εταιρειών είναι αρκετά αξιόπιστα, οπότε βάζω πάγια εντολή και απλώς ελέγχω τις χρεώσεις.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 21/11/2020 στις 01:48.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.