Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Και μερικές από εμένα.. Ξεκινάμε με Μελισσοχώρι και την άφιξη των πρώτων Παντού έβλεπες την προσήλωση για το λύσιμο του γρίφου
..προσήλωσης συνέχεια Στο μεταξύ είχαμε αφίξεις.. ..κουβεντούλες..
(ούτε διαγώνισμα να έγραφαν!) και όσοι έβρισκαν τη λύση, δεν έχαναν την ευκαιρία να "παινευτούν"
Κοιτάτε νάζι η σκυλίτσα! Αφίξεων συνέχεια.. Πατήρ, υιός και..
Λύσαμε το γρίφο μας, τα είπαμε, γελάσαμε..ε, ώρα να ξεκουνήσουμε σγα σγα
Ήταν ώρα να βρούμε το σοφό.. ο οποίος "με το άγριο" δεν έλεγε τίποτα
..έπρεπε να ξεκινήσουν οι δοξασίες για να ανοίξει το στοματάκι του Μοιράστηκε τη σοφία του και φαίνεται η αγαλλίαση στο πρόσωπό του.. (κάποιος είπε ότι είχε άγχος πως θα έτρωγε ξύλο ξεστομίζοντας τον "ασυνήθιστο" χρησμό, αλλά τελικά δεν)
Επόμενη στάση Δομβραίνα
-Να φύγω από το πλάνο μπας και φανεί τίποτα; -Σώπα ρε αδερφέ, ίσα ίσα που φαίνεσαι! Συσκέψεων συνέχεια.. ..και το απόφθεγμα ήταν "ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε.."
Επιστρατεύτηκαν όλα τα μέσα για να βρεθεί η απάντηση (όχι δεν είναι ψηφοδέλτιο αυτό που κρατάει... αν και θα μπορούσε!) Όμως όλα καλά και ο τελικός προορισμός βρέθηκε! Δε σόι ατ φάιναλ ντεστινέισιον.
Τελευταία τροποποίηση από est; 10/04/2017 στις 00:44.
Καλλιτεχνίκ Για κάποιο λόγο (όπως είδατε και από προηγούμενες φωτογραφίες) φτάνοντας εκεί βγήκε το παιδί από μέσα μας.
Άλλοι απλά έμειναν να παίρνουν τις ανάσες τους στο ανοιξιάτικο ορεινό τοπίο Αυτά από εμένα.
Qφάλες καλά περάσατε....Αλίμονο από εμάς που είμαστε στην ξενιτειά... Πάντα τέτοια παιδιά ζήλεψα που δεν ήμουν σήμερα μαζί σας...
Θαύμα, θαύμα...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiorgosLa Θαύμα, θαύμα... Είναι τελικά να έχεις ειδικό βάρος ...