Σελίδα 16 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 324

Θέμα: Cb 400sf 1991

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george.S
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    έχεις λιώσει στο τρίψιμο
    αληθεια ειναι αλλα μένει το φτερο και το ντεποζιτο και τελειωσα
    το τριψιμο στο ασταρι δεν το υπολογιζω σαν τριψιμο

το ασταρι για πλαστικά δεν το χρειάζεσαι, δεν μονώνει, δημιουργεί συνθήκες πρόσφυσης. Τις έχεις.
    Βρες αστάρι γιατί αν είναι άγριο ή αργό το διαλυτικό του χρώμματος
    έχει ρίσκο να σηκώσει τα παλιά και τότε θα δεις μεγάλη αύξηση σε γκάζια, τα δικά σου
    Έχεις κάνει τόση δουλειά, κρίμα να μη το φινίρεις στη βάση.
    γιατρέ με μπέρδεψες τώρα
    έχω δει τα θέματα βαφής πλαστικών που είχε ανεβάσει ο ispiros και γενικά αυτά ακολουθώ ως μπούσουλα
    πλαστικά λέει πριν plastoflex .Εγώ έχω ένα σπρέι διάφανο πολύ λεπτό που δεν γεμίζει εσοχές και είναι αστάρι για βαφή στα πλαστικά πριν εφαρμόσεις χρώμα κλπ
    έχω και ένα μαύρο σπρέι της μοτιπ το οποίο είναι για βαφή κατευθείαν σε πλαστικά

το πρόγραμμα το έχω βγάλει ως εξής
    πέρασμα πλαστικά με αστάρι πλαστικών μέσα έξω
    βαφή μόνο εσωτερικά τα πλαστικά με το μαύρο μοτιπ και εσωτερικά/εξωτερικά τα καπάκια των καρμπιρατέρ που είναι ματ

αγορά αστάρι με σκληρυντη
    πέρασμα ζάντες,μεταλλικά χερούλια,ντεπόζιτο και πλαστικά
    το συγκεκριμένο αστάρι επίσης δεν γεμίζει επίσης χαρακιές(είναι λεπτό)αλλά δεν με νοιάζει γιατί τα έχω τρίψει καλά και έχει χρώμα γκρι
    αχνά με μαύρο σπρέι για πολύ ελαφρύ τρίψιμο με 600 η 800

βαφή μαύρο τα πάντα όλα με τον ίδιο κωδικό (μαύρο)

τοποθέτηση αυτοκόλλητα

βερνίκι με σκληρυντη σατινέ για ρόδες και χερούλια και γυαλιστερό στα υπόλοιπα

στα γυαλιστερά ελπίζω να μην χρειαστεί να τρίψω βερνίκι σε περίπτωση υφής πορτοκαλιού και να το περάσω μόνο στο τέλος μία με τον αλοιφαδόρο

παρότι έχω κομπρεσέρ και πιστόλι θα απευθυνθώ σε μαγαζί κοντά μου που φτιάχνει χρώμα με κωδικό σε σπρέι γατί είμαι σίγουρος για το τι και πως το κάνω αφού έχω βάψει πολλές φορές στο παρελθόν.
    με το πιστόλι φοβάμαι λίγο πίεση,δέσμη κλπ που δεν έχω εμπειρία για να το δοκιμάσω εδώ

φούρνο εννοείται δεν έχω αλλά βοηθάω με σόμπες αερόθερμα και σε σημεία με το θερμοπιστολο προσεκτικά

Αν τρίψεις αστάρι με νερό, άφησε το μια ημέρα να στεγνώσει.
    εννοείται

Γενικά, νερό βάζουμε για να "σώσουμε" το μέσο, όχι για να γίνει καλύτερο το τρίψιμο.
    Με 2-3 φύλα ξηρής χρήσης θα είσαι οκ για να απολυμάνεις και να βάψεις την ίδια μέρα.
    άσε το μέσο γιατρέ
    το σημαντικότερο είναι ότι έτριψα όλα αυτά και δεν είχε σκόνη

αν κάποιος διακρίνει κάποιο λάθος στην διαδικασία θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα να το έλεγε πριν ξεκινήσω
    ευχαριστώ και πάλι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Αφήνω τους πιο ειδικούς να μιλήσουν ,πάντως η σωστή προετοιμασία των επιφανειών είναι το κλειδί του αποτελέσματος και της σωστής αξιοποίησης του χρόνου που αφιερώνεις.
    Χάλασε και ο καιρός για αυτά
    ΥΓ Με μπουζί προχωρήσαμε καθόλου ?

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Δεν είναι κακό το τύπου πλαστοφλεξ κ.λπ. Εσύ δεν βάφεις πάνω σε "πλαστικά" πλέον.
    Είναι βαμένα και στοκαρισμένα τα κομμάτια σου. Αρα που βάφεις; πάνω σε χρώμματα, βερνίκια και στόκους.
    Αστάρι λοιπόν χρειάζεσαι και λεπτές εφαρμογές για να μην σηκώσει και στεναχωρούσαι.

"Φούρνο" λέμε το ελεγχόμενο περιβάλλον που βγάζουμε τον αέρα και έχει 21 C.
    Ολα τα θερμαντικά που ανέφερες απαγορεύονται την ώρα που βάφεις με εφλεκτα υλικά και αέρα.

Αν θες μετά, όταν θα έχεις τελειώσει και τα βερνίκια, να τους βάλεις θερμοκρασία καλώς.
    Αν δεν περάσεις όμως τους 40 C δεν θα αλλάξει κάτι (που θα σου γλύτωνε γυάλισμα μετα).

Το μαύρο είναι λίγο βαρετό και το κρύβει. Μπορείς να κρατήσεις μερικά χαρακτηριστικά του με σκούρα μεταλλικά γκρί, καφέ, πράσινα, μωβ κλ.π.

βαθύ ακούγεται αυτό, κάνεις κουνφου;

Γιατρέ ο κοκοβιος στο σημείο που είναι άσπρος είναι πλαστικό χωρίς καμία βαφή ,καθαρά πλαστικό
    Στα μαύρα σημεία είναι χρώμα σκέτο πολύ λεπτό χωρίς πλέον λουστρο

Εννοείται ότι θερμοκρασίες ανεβάζω μετά και πάνω από 40 πιστεύω
    3 σομπες χαλαζία και ένα αεροθερμο και φως 800w πυρακτώσεως

Total black χωρίς κουβέντα

Πάνο δεν ακουμπάω νέο σημείο μέχρι να κλείσουν τα ανοιχτά θέματα

Έφτασαν στο μαγαζί οι φλατζες...άντε να κλείνουμε σιγά σιγά και να πατήσουμε στα πόδια μας(ροδες) ώστε να μπορώ να το φέρνω δίπλα στον πάγκο με τα εργαλεία

Έτρεχα λίγο με άλλες δουλειές και το άφησα πίσω

Αύριο μεσημέρι θα πάω στο μαγαζί με τα σπρέι με τον κοκοβιο παραμάσχαλα να δω...

Βαθύ ακούγεται αυτό, κάνεις κουνφου;
    Ψυχοθεραπεία τα είπαμε...
    Πλάκα πλάκα θέλω να τελειώνω με αυτά και τα ηλεκτρικά να δέσω μπροστινά πίσω λάστιχα φρένα κομπλέ να μπω στα βαθειά βλέπε καρμπιρατερ μπουζι (κολλημένο)κλπ

Είχα βάλει στόχο Πάσχα
    Τώρα λέω φώτα να του κάνω την πρώτη βόλτα.........Θα δείξει

Όπως νομίζεις με το πλαστοφλεξ, ρώτησε όμως στο κατάστημα που το πέρνεις, πως είναι καλύτερα να το εφαρμώσεις.

Τα ηλεκτρικά είναι για εμένα ο μεγαλύτερος νταλγκας, ενώ δεν είμαι υπερβολικός τα ηλεκτρικά τα θέλω περασμένα
    όπως ήταν καινούριο αν όχι καλύτερα. Προμηθεύομαι πιαστράκια κλπ αναλώσιμα και πάω στον κατάλληλο μηχανικό.

Τι Πάσχα; εσυ έχεις κάνει πρόοδο!

Αν το έχεις αποφασίσει για το μαύρο... εγώ για εσένα το λέω
    Μη την βλέπεις τώρα τσουπωτή που κάνει κοπάνα απ'την γυμναστική, θα της βάλεις μαύρο
    και θα λέει "α, με αδυνατίζει! τώρα θέλω ψηλοΑκτινα!"

καλησπέρα

πέρασα από το μαγαζί με τα σπρέι με τα πράγματα μαζί μου

άλλο αστάρι για τα πλαστικά(όχι το σπρέι που έχω)
    άλλο για τα μεταλλικά (αυτό έχει σκληρυντη)

χρώμα κοινό μαύρο
    διαφορετικά βερνίκια λόγο σατινέ και γυαλιστερού

περιμένοντας τον καιρό τώρα
    πήρα και ο-ρινγκ
    σήμερα θα τελειώσω και το ντεπόζιτο και αναμονή βαψίματος περνάω στα ηλεκτρικά....

καλημέρα

συλλέγοντας πληροφορίες για να συνεχίσω τις μεταφέρω και στο νήμα γιατί πιστεύω ότι είναι χρήσιμες

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ

όταν εφαρμόζεις τα αυτοκόλλητα πρέπει καταρχήν να έχει στεγνώσει το χρώμα καλά
    βάζεις μια σταγόνα σαπούνι σε 300ml νερού σε βαποριζατέρ για την τοποθέτηση τους

Αφήνεις να στεγνώσει και να φύγει η υγρασία από τα αυτοκόλλητα για 24 με 36 ώρες πριν εφαρμόσεις το βερνίκι
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ δια ροπάλου να χρησιμοποιήσεις μέσο (πχ θερμοπιστολο) για να επιταχύνεις την διαδικασία γιατί θα δημιουργηθεί ατμός και θα έχουμε την παρουσία από φουσκάλες στα αυτοκόλλητα.

υγ.σήμερα θα τρίψω το ντεπόζιτο(θα το λέω μέχρι να το κάνω )

καλησπέρα

μέσα στην τρεχάλα σήμερα έβγαλε ένα ήλιο ΝΑ
    γυρνώντας σπίτι αγοράζω σπρέι αστάρι με σκληρυντή και χρώμα
    άλλο για τα πλαστικά άλλο για τα μεταλλικά αστάρι

πέρασα τα πλαστικά και πήγα στις ζάντες που τις είχα μασκάρει πριν στα σημεία που δεν ήθελα βαφή
    κλασικά το ένα σπρέι δεν έφτασε πήγα να πάρω και άλλο ,εντωμεταξύ Να κάτι ΣΥΝΝΕΦΑ
    γυρίζω βάφω και τα ρέστα και άρχισε να βρέχει

την όλη διαδικασία την έκανα στο μπαλκόνι με ανοιχτή μπαλκονόπορτα το ΖΩΟΝ από την βιασύνη μου μόλις γύρισα και δεν τα κατέβασα κάτω
    τα έβαλα μέσα στην τραπεζαρία ξανά μετά να στεγνώσουν καλά
    μετά τα άκουσα για το πως μυρίζει το σπίτι

αύριο άχνες και τρίψιμο αν προλάβω και αν ξαναβγάλει τον ίδιο ήλιο θα περάσω και το χρώμα στα πλαστικά
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 20191126_123747_resized.jpg‎   20191126_140058_resized.jpg‎   20191126_151347_resized.jpg‎   20191126_154649_resized.jpg‎   20191126_160813_resized.jpg‎  

20191126_160828_resized.jpg‎  

καλησπέρα

έχω βάψει εσωτερικά τα πλαστικά μαύρο τέλεια

εξωτερικά η βαφή δεν πέτυχε δυστυχώς και τα έχω τρίψει άλλες 2 φορές και νομίζω ότι είναι έτοιμα για βάψιμο

όταν στέγνωνε καλά σε κάποια σημεία είχε πόρους ο στόκος τα οποία παρόλο που δεν τα νιώθεις όταν βαφτούν κάνουν μπαμ και δεν ξέρω αν θα τα κάλυπτε το λούστρο οπότε τρίψιμο μέχρι να εξαφανιστούν
    έχω κάνει το σαλόνι μπ**ρδ#λο θα τα μεταφέρω κάτω
    το πρωί σημάδεψα με μαρκαδόρο τα τελευταία σημεία τα έτριψα και άντε να δούμε τι θα δούμε
    εντωμεταξύ το ντεπόζιτο δεν το έχω πιάσει ακόμα......

έχω πάρει τα ο ρινγκ και με τις φλάντζες και θα κλείσω καπάκια καρτερ , δεξί και τρόμπα κλπ

πήρα και μια φλατζοκολα και η ερώτηση που είναι η εξής

στο manual δεν γράφει για φλατζοκολα
    τις επιφάνειες που πατάνε στις φλάντζες τις έχω καθαρίσει πολύ καλά με ακετόνη και τις έχω τρίψει με το πολύ ψιλό συρματακι κουζίνας και είναι σαν καθρέπτης
    να βάλω πολύ λεπτή στρώση κόλας στα αλουμίνια πριν σφίξω με το δυναμόκλειδο ? η όχι ?

ευχαριστώ
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 20191127_115432_resized_1.jpg‎   20191127_173306_resized_1.jpg‎   20191128_084951_resized.jpg‎   20191129_093700_resized.jpg‎   20191129_093704_resized.jpg‎  

20191129_095855_resized.jpg‎   20191129_095905_resized.jpg‎   20191129_095912_resized.jpg‎   IMG-f732ea20bc510bc1826c3a2390698c9e-V_resized.jpg‎   20191129_185551_resized.jpg‎  

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από george.S Προβολή μηνύματος
    καλησπέρα

έχω βάψει εσωτερικά τα πλαστικά μαύρο τέλεια

εξωτερικά η βαφή δεν πέτυχε δυστυχώς και τα έχω τρίψει άλλες 2 φορές και νομίζω ότι είναι έτοιμα για βάψιμο

όταν στέγνωνε καλά σε κάποια σημεία είχε πόρους ο στόκος τα οποία παρόλο που δεν τα νιώθεις όταν βαφτούν κάνουν μπαμ και δεν ξέρω αν θα τα κάλυπτε το λούστρο οπότε τρίψιμο μέχρι να εξαφανιστούν
    έχω κάνει το σαλόνι μπ**ρδ#λο θα τα μεταφέρω κάτω
    το πρωί σημάδεψα με μαρκαδόρο τα τελευταία σημεία τα έτριψα και άντε να δούμε τι θα δούμε
    εντωμεταξύ το ντεπόζιτο δεν το έχω πιάσει ακόμα......

έχω πάρει τα ο ρινγκ και με τις φλάντζες και θα κλείσω καπάκια καρτερ , δεξί και τρόμπα κλπ

πήρα και μια φλατζοκολα και η ερώτηση που είναι η εξής

στο manual δεν γράφει για φλατζοκολα
    τις επιφάνειες που πατάνε στις φλάντζες τις έχω καθαρίσει πολύ καλά με ακετόνη και τις έχω τρίψει με το πολύ ψιλό συρματακι κουζίνας και είναι σαν καθρέπτης
    να βάλω πολύ λεπτή στρώση κόλας στα αλουμίνια πριν σφίξω με το δυναμόκλειδο ? η όχι ?

ευχαριστώ
    Αυτό χρειάζεσαι. Δεν στεγνώνει ποτέ αλλά σιλαρει και κρατάει ζωντανές τις φλαντζες
    https://www.amazon.com/Genuine-Honda.../dp/B00STVCWYY
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Αυτό χρειάζεσαι. Δεν στεγνώνει ποτέ αλλά σιλαρει και κρατάει ζωντανές τις φλαντζες
    https://www.amazon.com/Genuine-Honda.../dp/B00STVCWYY
    Το έχει η honda σαν ανταλλακτικό? https://www.partzilla.com/product/honda/08717-1194. Λογικά δεν θα έχει πάνω από 7 ευρώ και διαβάζω εξαιρετικές κριτικές.
    Πάντως θα απέφευγα να βάλω οτιδήποτε άλλο στο καπάκι όσο υγρή κι αν παραμένει η φλοντζόκολλα. Με την προτεινόμενη ροπή και με καινούρια φλάντζα νομίζω πως δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Το λίγο παραπάνω μάλλον θα το μαζεύεις απ΄το κάρτερ. Αυτό μπορείς να το κάνεις αν σου φύγει λίγο η φλάντζα μετά την τοποθέτηση.
    Το είχα κάνει σε κάρτερ όταν έκοψα μόνος μου τη φλάντζα και δεν πάτησε καλά σε ένα σημείο. ΄Εβαλα στο σημείο που έχανε λίγη κόλλα. ΄Ενα τσικ

καλημέρα

χρόνος περιορισμένος προχωράμε αργά

έτριψα επιτέλους ντεπόζιτο το έπλυνα και το πέρασα αστάρι
    δεν ξέρω για ποιο λόγο έβαλα στόκους τους οποίους έτριβα 2 ώρες να φύγουν....

πέρασα αστάρι και τα πλαστικά και μετά πέρασα και πρώτο χέρι χρώμα στα πλαστικά και άχνα στο ντεπόζιτο

και ναι επιτέλους το βάψιμο το οποίο συνεχίζω στο μπαλκόνι στα πλαστικά είναι τέλειο ακόμα και με το πρώτο χέρι,σε λίγο περνάω δεύτερο

το απόγευμα θα βάψω ζάντες και θα τρίψω ντεπόζιτο
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 20191202_183210_resized.jpg‎   20191203_103032_resized.jpg‎   20191203_104206_resized.jpg‎   20191203_105202_resized.jpg‎   20191203_105153_resized.jpg‎  

20191203_111902_resized.jpg‎   20191203_111921_resized.jpg‎  

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από george.S Προβολή μηνύματος
    ...δεν ξέρω για ποιο λόγο έβαλα στόκους τους οποίους έτριβα 2 ώρες να φύγουν....
    είναι ο ποιοτικός χρόνος που περνάτε μαζί για το δέσιμο σας

καλησπέρα

έχω δουλειά αλλά μέρα με ήλιο σαν αυτή δεν κρατήθηκα....

πέρασα χρώματα και τώρα ξεκούραση τα πράγματα να στεγνώσει καλά να μπουν τα αυτοκόλλητα και θα περάσω βερνίκια
    σατινέ ρόδες και χερούλια και γυαλιστερό τα πλαστικά και ντεπόζιτο

ένα τρέξιμο μόνο που είχα στο ντεπόζιτο το διόρθωσα εύκολα πριν περάσω το δεύτερο χέρι

ε μια ικανοποίηση την παίρνω βλέποντας τα στο τραπέζι

αυτά για σήμερα ξεκινάω δουλειά τώρα γιατί έχω συνάντηση το πρωί και θα τους δείχνω φωτογραφίες από το βάψιμο αντί για προϋπολογισμό
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 20191203_122544_resized.jpg‎   20191203_135542_resized.jpg‎   20191203_135553_resized.jpg‎   20191203_142937_resized.jpg‎   20191203_144633_resized.jpg‎  

20191203_151545_resized.jpg‎   20191203_162918_resized.jpg‎   20191203_162933_resized.jpg‎   20191203_162942_resized.jpg‎  

Σελίδα 16 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. manual cb 400sf
    από geowv στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2007, 08:45
  2. CB 400SF Project 1 agora?
    από suzukimaniac στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2006, 21:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα