αληθεια ειναι αλλα μένει το φτερο και το ντεποζιτο και τελειωσα
το τριψιμο στο ασταρι δεν το υπολογιζω σαν τριψιμο
γιατρέ με μπέρδεψες τώρα
έχω δει τα θέματα βαφής πλαστικών που είχε ανεβάσει ο ispiros και γενικά αυτά ακολουθώ ως μπούσουλα
πλαστικά λέει πριν plastoflex .Εγώ έχω ένα σπρέι διάφανο πολύ λεπτό που δεν γεμίζει εσοχές και είναι αστάρι για βαφή στα πλαστικά πριν εφαρμόσεις χρώμα κλπ
έχω και ένα μαύρο σπρέι της μοτιπ το οποίο είναι για βαφή κατευθείαν σε πλαστικά
το πρόγραμμα το έχω βγάλει ως εξής
πέρασμα πλαστικά με αστάρι πλαστικών μέσα έξω
βαφή μόνο εσωτερικά τα πλαστικά με το μαύρο μοτιπ και εσωτερικά/εξωτερικά τα καπάκια των καρμπιρατέρ που είναι ματ
αγορά αστάρι με σκληρυντη
πέρασμα ζάντες,μεταλλικά χερούλια,ντεπόζιτο και πλαστικά
το συγκεκριμένο αστάρι επίσης δεν γεμίζει επίσης χαρακιές(είναι λεπτό)αλλά δεν με νοιάζει γιατί τα έχω τρίψει καλά και έχει χρώμα γκρι
αχνά με μαύρο σπρέι για πολύ ελαφρύ τρίψιμο με 600 η 800
βαφή μαύρο τα πάντα όλα με τον ίδιο κωδικό (μαύρο)
τοποθέτηση αυτοκόλλητα
βερνίκι με σκληρυντη σατινέ για ρόδες και χερούλια και γυαλιστερό στα υπόλοιπα
στα γυαλιστερά ελπίζω να μην χρειαστεί να τρίψω βερνίκι σε περίπτωση υφής πορτοκαλιού και να το περάσω μόνο στο τέλος μία με τον αλοιφαδόρο
παρότι έχω κομπρεσέρ και πιστόλι θα απευθυνθώ σε μαγαζί κοντά μου που φτιάχνει χρώμα με κωδικό σε σπρέι γατί είμαι σίγουρος για το τι και πως το κάνω αφού έχω βάψει πολλές φορές στο παρελθόν.
με το πιστόλι φοβάμαι λίγο πίεση,δέσμη κλπ που δεν έχω εμπειρία για να το δοκιμάσω εδώ
φούρνο εννοείται δεν έχω αλλά βοηθάω με σόμπες αερόθερμα και σε σημεία με το θερμοπιστολο προσεκτικά
εννοείται
άσε το μέσο γιατρέ
το σημαντικότερο είναι ότι έτριψα όλα αυτά και δεν είχε σκόνη
αν κάποιος διακρίνει κάποιο λάθος στην διαδικασία θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα να το έλεγε πριν ξεκινήσω
ευχαριστώ και πάλι![]()