Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αυτα περι Ατλαντα κλπ ειναι παπαριες!
Στην πραγματικοτητα ΛΑΔΩΣΕ !!!
Μαλιστα Κυριοι!
Κι οχι μια αλλα ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ φορες!
Παει λοιπον εξω απ' τον κηπο των Εσπεριδων που ειχε τεσσερεις διαδοχικες περιφραξεις!
Σε καθε μια κι απο ενας φρουρος!
Λεει στον 1ο που συνανταει λοιπον ...
- Φιλαρακι, πες ποσα θες για να μ' αφησεις να παρω κανα μηλαρακι (διαβαζε πορτοκαλι) απ' των κηπο. Δεν θελω πολλα 3 μηλαρακια θελω γιατι μου τα 'χει πρηξει εκει ο Ευρυσθεας ...
- Επειδη εισαι καλο παληκαρι, ξηγημενο, και με λιονταρι στην πλατη και σε συμπαθησα, θα σ'αφησω, αλλα απ' οσα εχεις στα χερια σου οταν θα ξαναφτασεις εδψ θελω κατι παραπανω απο σενα, ετσι για το γαμωτο. Ας πουμε τα μισα και μισο!
Συμφωνει λοιπον ο Ηρακλης και προχωραει στην επομενη περιφραξη.
Φαινεται λοιπον οτι οι φρουροι ηταν παλιες πουτανες και δασκαλεμενοι, μιας κι οι τεσερεις του ζητησαν ακριβως το ιδιο !!!
Οταν μπηκε τελικα μεσα ο Ηρακλης δοκιμαζει απ' τα περιφημα μηλα, κι εκτος του οτι ειχαν πολλα ζουμια, θυμηθηκε οτι δεν ειχε και μαχαιρι μαζι του, μιας και του το κρατησαν στο τελωνειο (κατι καινουργιοι νομοι περι αιχμηρων αντικειμενων και μαλακιες).
Εσπαγε λοιπον το παληκαρι μας το κεφαλι του για το ποσα να μαζεψει, ωστε να φυγει απο ΄κει με τα τρια του μηλαρακια-πορτοκαλια) και με δεδομενο οτι ΔΕΝ μπορει να κοψει μισο!
Βοηθεια κανεις ? :wacko:
Ουφ! Το 'γραψα ...![]()
![]()
εχω την εντυπωση οτι πρεπει να παρει 33 μηλαρακια το καλο μας παλικαρι...αλλα και παλι δεν ειμαι πολυ σιγουρος...:a13: :a13:![]()
![]()