Σελίδα 16 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819202126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 498

Θέμα: Καταδίωξη με ασχημη κατάληξη

Καλα σου λεει κυρ χασοδικη
    τολμας να εχεις αντιθετη γνωμη
    με τον κυριο γαυρο και μαλιστα
    να του "την λες' κιολας;
    την αυθεντια
    τον απολυτο γνωστη;
    τον σοφο;
    πισω γρηγορα στο θρανιο σου και εσυ
    αντε γιατι το παρακανες

Αλλα ρε φιλε δεν ξερεις ποσο το ευχαριστιεμαι
    το γλεντι που του κανεις

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παίδες ήρεμα.
    Διαφορετικές γνώμες στο θέμα οκ,αλλά όχι αντιπαράθεση επί προσωπικού.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    Καθε φορά που ανοιγεται ένα τετοιο νημα με κοινωνικο πολιτικές προεκτάσεις η ίδια βιόλα.
    Ποιος θα την πει σε ποιον.
    Σταματήστε να βγάζετε να νευρα σας στα ποστ σας, δε εχετε να χωρισετε κάτι ακομα και αν διαφωνειτε.
    Κάτι τετοια θεματα ειναι φύρα.
    Αλλα ειναι τα ωραια Hayabusa vs zx-14r
    Ευρωπαικα vs Ιαπωνικά
    Τελική Vstrom.(παπασούζα βασιζόμαστε πάνω σου)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Μια χαρά πόρισμα βγαίνει.
    Κλεμμένο αυτοκίνητο το κυνηγάνε με μηχανάκια περιδιαβαίνουν συνοικίες ολόκληρες χωρίς να υπάρχει ένα περιπολικό ,τα ελικόπτερα φαντάζομαι τα έχουν μόνο για διαδηλώσεις....και στο τέλος εντολή να τα παρατήσουν και να αφήσουν τους κλέφτες να φύγουν....
    Ο άλλος ο νίντζα στην Κηφισιά τον έφαγε τον άνθρωπο οι γείτονες είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία για πυροβολισμούς κλπ τίποτα...
    Μια χαρά πόρισμα βγαίνει.
    Ναι, για ευθύνες της υπηρεσίας ολόκληρης . Συμφωνώ.

Δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλές πόρισμα εξ αποστάσεως για το συγκεκριμένο γεγονός .Για την αντίδραση των ΔΙΑΣ , δλδ, στη συγκεκριμένη φάση η οποία φαντάζει υπερβολική σε εμένα τον αδαή. Δεν ήμουν όμως εκεί για να ξέρω. Φαντάζομαι κ κανείς άλλος από εμάς εδώ.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rainmike Προβολή μηνύματος
    Καθε φορά που ανοιγεται ένα τετοιο νημα με κοινωνικο πολιτικές προεκτάσεις η ίδια βιόλα.
    Ποιος θα την πει σε ποιον.
    Σταματήστε να βγάζετε να νευρα σας στα ποστ σας, δε εχετε να χωρισετε κάτι ακομα και αν διαφωνειτε.
    Κάτι τετοια θεματα ειναι φύρα.
    Αλλα ειναι τα ωραια Hayabusa vs zx-14r
    Ευρωπαικα vs Ιαπωνικά
    Τελική Vstrom.(παπασούζα βασιζόμαστε πάνω σου)
    Ξέχασες το "κλειδί ή kill switch"....

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Θα αιτηθω αλλαγής ονόματος ντομεην σε Άγιος Παντελεήμων.γρ
    Ρε τι τραβάμε
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Νομιζω οτι εξαντληθηκε το θεμα.
    Ας περιμένουμε την αποφαση του εισαγγελεα τουλαχιστον συμφωνα με στοιχεια που δεν γνωριζουμε.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Case solved

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	247563274_10226488543379156_8013925044249295109_n.jpg 
Προβολές:	171 
Μέγεθος:	88,1 KB 
ID:	431456
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Εμένα αυτό που με ανησυχεί πιο πολύ απ'όλα είναι αυτό που ακούω να σιγοψιθυρίζεται όλα και πιο έντονα ότι δηλαδή η Ελλ. Αστυνομία στα μουλωχτά φαίνεται να προωθεί την τακτική του "δεν καταδιώκω όχημα γιατί μπορεί να προξενηθεί ατύχημα".... Δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι τώρα που διέρρευσε αυτό και μετά τον σάλο της και καλά "δολοφονίας του παιδιού που τι κάνανε μωρέ - ένα αυτοκινητάκι έκλεψαν" που οδηγούμαστε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    https://www.thetoc.gr/koinwnia/artic...sfaira-binteo/

Εδω ολα καλα να υποθεσω ετσι?
    Οι γυφτοι πυροβολουν ανενοχλητοι χτυπωντας περαστικους και στελνουν συναδελφους στο 401 αλλα αν βγαιναν τα οπλα απο Αστυνομια... Τζιζ.
    Ε αυτη τη φορα βγηκανε ευτυχως η δυστυχως.

Μέλος
    Μπορεί βέβαια να παίζει το ενδεχόμενο, όντως, να έκαναν μ@λ@κί@ τελικά, και να επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο πυροβολώντας ασύστολα λες και έπαιζαν στο kill bill.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Για δικηγόρος, το παίζεις πολύ χαζούλης πάντως.
    Που βλέπεις να λέω ότι έπρεπε να τους σκοτώσουν στο ποστ που παραθέτεις;;;
    Και τέλος πάντων άμα συνεχίσεις με την χαζομάρα της μετατροπής του θέματος σε προσωπική επίθεση σε μένα, θα αρχίσω να σε αγνοώ.ισως να έχω αργήσει κιόλας,δεν ξέρω.
    Δεν κάνω προσωπική επίθεση γιατί ειλικρινά σε γενικά πλαίσια μου είσαι συμπαθής , όσο σε έχω παρακολουθήσει εδώ μέσα. Διαφωνώ όμως σε ότι αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα που μου φαίνεται η άποψη σου βαθιά υποκριτική.
    Πρόσεξε με όμως, εγώ δεν ξέρω τι εργασία κάνεις, δεν αναφέρομαι στην προσωπικότητα σου, ότι έχω γράψει εδώ μέσα αφορά αυτά που λέτε και τίποτα παραπάνω. Εσύ και όλοι όσοι έχετε προσπαθήσει να με καπελώσετε , τελικά καταλήγετε σε ένα Ad hominem/ ειρωνευόμενοι το επάγγελμα μου, τύπου είσαι χαζοδίκης , ελπίζω να μην τα λες αυτά στο δικαστήριο κλπ κλπ.
    Πραγματικά ειδικά στο πόστ που απαντάω ξεκινάς με το κλασικό Ad hominem ''Για δικηγόρος, το παίζεις πολύ χαζούλης πάντως. '' και μετά μου την λες ότι μετατρέπω ένα ποστ σε προσωπική επίθεση. Παράνοια.
    The Dirty Harry

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Δε νομίζω να σε αποκάλεσα πουθενά χασοδικη,μη με χρεώνεις άδικα.
    Για την ταμπακιέρα πάλι όμως δε λες τίποτα.
    Μόνο δημιουργείς κλίμα, τέτοιο που να βρισκουν χώρο οι ανύπαρκτοι να δηλώσουν την ανυπαρξία τους.
    Αυτό λέγεται και flame post στα φόρα και ξέρεις, τιιμωρείται.
    Δεν μου φαίνεσαι για τόσο χαζός ώστε να μην καταλαβαίνεις τι λέω.
    Επίσης παραποιείς τα γραπτά μου προσθέτοντας πράγματα τα οποία υποθέτεις (στην καλύτερη), προκειμένου να φέρεις την κουβέντα εκεί που σε βολεύει (και που τυγχάνει να είναι μακριά από το θέμα).
    Αν αυτό δεν είναι πέσιμο, τότε κάτι καταλαβαίνεις λάθος.
    Να σε καπελωσω γιατί; Την επαγγελματική σου ιδιότητα την έχεις προτάξει εσυ. Και τα τερτιπια των ποστ σου, την αναδεικνύουν. Αυτό θα έπρεπε να σε βάλει σε σκέψεις.
    Τέλος πάντων, καταφέρατε παλι ορισμένοι (ηθελημένα ή όχι) να στρέψετε άλλου το νόημα του θρεντ.

Όταν έκανα το διαχωρισμό χθες το πρωί,θα μου ήταν πανευκολο να πω ότι όχι άλλες μανουρες,τα σβήνουμε όλα και προχωράμε. Δεν είναι αυτή η θέση μας όμως. Μέχρι να μπεις εσύ ( και κάνα δυο ακόμα πικραμένοι που μόνο αυτό τους έχει μείνει), ακόμα και με το τζιιεμ που διαφωνώ διαμετρικά, συζητούσαμε στοιχειωδως πολιτισμένα. Δεν χαιδευομαστε αλλά συζητούσαμε.

Μετά το πμ σου συμπληρώνω: ψάξε σε παρακαλώ να δεις τον ορισμό του φλεημ.
    Αυτά από μένα.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    https://www.thetoc.gr/koinwnia/artic...sfaira-binteo/

Εδω ολα καλα να υποθεσω ετσι?
    Οι γυφτοι πυροβολουν ανενοχλητοι χτυπωντας περαστικους και στελνουν συναδελφους στο 401 αλλα αν βγαιναν τα οπλα απο Αστυνομια... Τζιζ.
    Ε αυτη τη φορα βγηκανε ευτυχως η δυστυχως.
    Να σου υπενθυμίσω επίσης ότι και στην ορεινή Κρήτη οι κτηνοτρόφοι ρίχνουν με καλάσνικοφ αβέρτα και έχουν περιφράξει ολόκληρα βουνά σαν ιδιωτικά βοσκοτόπια ξυλοφορτώνοντας και πυροβολώντας όσους βρίσκονται εντός της "ιδιοκτησίας" τους.Πάμπολλες περιπτώσεις επεισοδίων,ξύλου και λεβέντικου τσαμπουκά.Και εμπόριο αρωματικών φυτών και όπλων αβέρτα.
    Μόνο που εκεί έχουν καλές πλάτες από τοπικούς άρχοντες,εκκλησία και ιδιότυπη ομερτά.Εκεί βέβαια δεν είναι γύφτοι,ξυπόλητοι,μέσα στα τσαντήρια.
    Εκεί τί κάνει η ΕΛΑΣ να σου πώ?Κο-κο-κο-κο-κο.

Εκατό φορές χειρότερη από την μη επιβολή του νόμου,είναι η επιλεκτική εφαρμογή του.Συνεχίστε τις επιχειρήσεις-σκούπα στα τσαντήρια εσείς.
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    Να σου υπενθυμίσω επίσης ότι και στην ορεινή Κρήτη οι κτηνοτρόφοι ρίχνουν με καλάσνικοφ αβέρτα και έχουν περιφράξει ολόκληρα βουνά σαν ιδιωτικά βοσκοτόπια ξυλοφορτώνοντας και πυροβολώντας όσους βρίσκονται εντός της "ιδιοκτησίας" τους.Πάμπολλες περιπτώσεις επεισοδίων,ξύλου και λεβέντικου τσαμπουκά.Και εμπόριο αρωματικών φυτών και όπλων αβέρτα.
    Μόνο που εκεί έχουν καλές πλάτες από τοπικούς άρχοντες,εκκλησία και ιδιότυπη ομερτά.Εκεί βέβαια δεν είναι γύφτοι,ξυπόλητοι,μέσα στα τσαντήρια.
    Εκεί τί κάνει η ΕΛΑΣ να σου πώ?Κο-κο-κο-κο-κο.

Εκατό φορές χειρότερη από την μη επιβολή του νόμου,είναι η επιλεκτική εφαρμογή του.Συνεχίστε τις επιχειρήσεις-σκούπα στα τσαντήρια εσείς.
    Μεγάλη πληγή.
    Όντως η επιλεκτική εφαρμογή είναι χειρότερη, δεν είναι άλλοθι για όλα, όμως.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  2. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 10:17
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα