22 lt
22 lt
Κατι περίεργο συμβαίνει!
Θελω να δω μέση κατανάλωση!
Τα μισά χλμ τα εχω κάνει πόλη και τα υπόλοιπα εθνική!
Ενω είχα γεμίσει το ρεζερβουάρ μέχρι πανω σήμερα σε μια βόλτα που έκανα στην τελευταία γραμμή είχα κάνει 230χλμ!Πήγα σε ενα βενζινάδικο να γεμισω και μου έβαλε 16λιτρα!Απο σχεδον άδειο! Μήπως η τελευταία γραμη έχει 6 λίτρα μεσα?Είναι δυνατόν?
καθε μερα ...νεα μερα.
Η τελευταία μπάρα έχει 2 ενδείξεις, στην αρχή γεμάτη και μετά αναβοσβήνει. Στα 4.5 λίτρα είναι η τελευταία μπάρα γεμάτη και στα 2.5 λίτρα αναβοσβήνει. Με το μηχανάκι όρθιο πάντα, οχι όταν είναι στο πλαϊνό σταντ.
Τα 16 λίτρα για 230 χλμ δεν είναι καθόλου φυσιολογική κατανάλωση για V-Strom, σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Επαναλαβε τη μέτρηση από τελείως γεμάτο και αν γράψει πάλι το ίδιο μάλλον θα πρέπει να το ψάξεις περισσότερο.
Τελευταία τροποποίηση από The_Scientist; 22/02/2022 στις 14:07.
Εξαρτάται σε τι συνθήκες έγιναν αυτά τα χλμ, αλλά μια πιο νορμάλ τιμή θα ήταν τα 5,5 με 5,7 λτ/100χλμ.
Όπως είπαν και οι απο πάνω, σωστά μέτρησες.
Γεμίζεις ντεπόζιτο, κάνεις Χ χιλιόμετρα (συνήθως μέχρι να ανάψει το λαμπάκι), ξαναγεμίζεις πλήρως και παίρνει Ψ λίτρα.
Υπολογίζεις μετά, με τον τύπο Κατανάλωση = Ψ * 100 / Χ
Το στρομ του Παπασουζα είναι με το ένα μπουζί ανά κυλινδρο. Καίει κάτι παραπάνω.
Ναι κατάλαβα!
Το μονο που δε μέτρησα είναι αυτονομία!
Στο βενζινάδικο που εβαλα σήμερα γέμισα και μηδενισα χλμ.Οποτε θα περιμένω να ξανααδειαση και θα αφήσω και τη μπάρα να αναβοσβήνει για να δω αυτονομία!
Γενικά όμως δε πολυεμπιστευομαι την ένδειξη γιατι μου κάνει κατι κουφά! Ενω γεμιζω φουλ στην αρχή μου δείχνει όλες τις γραμμές στο καντραν καιμετα απο 100 μέτρα σβήνει η πρώτη γραμμή! Η εκει που εχω μείνει με 2 γραμμές το πιάνει και ξανααναβει και τρίτη!
Γι τη ψιλή κατανάλωση τι μπορεινα φταίει?
καθε μερα ...νεα μερα.