Νέα μάσκα, νέος προβολέας και νέα οθόνη.
Από motomag.gr
Νέα μάσκα, νέος προβολέας και νέα οθόνη.
Από motomag.gr
Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..
...απογοήτευση...ούτε καν ενδιαφέρον δεν το λες.
Η Ηοnda αλλά και σχεδόν όλες οι ιαπωνικές εταιρίες (πλην ίσως της yamaha αλλά και αυτή όχι ότι κάνει πλέον καμιά αισθητή διαφορά) πάσχουν σοβαρά στο ντιζάιν.
Σαν να έχει παγώσει ο χρόνος
Το νέο Kawahondaδεσπαειδεχαλαει ZzzzzHornet![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Ισχύει.
when life gets complicated... i ride.
Παθαίνουν σιγά σιγά οτι έπαθε εδώ και χρόνια η Harley Davidson.
Προσπαθούν να ικανοποιήσουν το υπάρχον κοινό τους. Μόνο που έτσι δεν ανοίγονται σε νέο κοινό. Και το κοινό τους σε μέσο όρο ηλικίας μεγαλώνει και γίνεται πιο συντηρητικό. Έτσι και το design γίνεται πιο συντηρητικό, και με μικρότερες αποκλείσεις από το/τα προηγούμενο/α μοντέλο/α
Από την άλλη.. Πόσο transformers να κάνεις μια μοτοσυκλέτα πΧιααα...
ολοι το Ζ αντιγραφουν αφου αυτο πουλάει
Αυτα τα τσαρλατανίστικα φανάρια τα τελευταια χρόνια είναι που τα τρανσφορμίζουν. Σαν να έχουν επικεντρωθεί εκεί.
Αν τα αφαιρέσεις θα δεις μια χλιαρή μοτοσυκλέτα με αδιαφορο ντιζαιν....μου θυμιζουν που και που αυτα τα φτηνιάρικα κινεζικα. Εννοω πριν κατακλυσουν την αγορά τα κινέζικα. Στους οποίους κινέζους παρεμπιπτόντως πιο πολλές πιθανοτητες δίνω να παρουσιάσουν κάτι ενδιαφέρον στο μέλλον.
Οι Ιάπωνες σαν χαμένοι δείχνουν,...τουλαχιστον ας αρχίσουν να αντιγράφουν τους Ιταλους οι οποίοι μόνο διαμάντια σερβίρουν πλέον στο ντιζάιν. Καλυτερα να αντιγράφουν τον καλύτερο παρά να αναμασούν νερόβραστες σούπες
Εδώ δεν είναι το φανάρι, αλλά το ήδη μέτριο αισθητικά σύνολο που έκατσε το φανάρι σα κερασάκι.
Ενώ το μηχανάκι είναι πολύ καλό σαν απόδοση συνολικά
Και ενώ όταν θέλουν παράδειγμα το αφρικα το έχουν πολύ καλά σχεδιασμένο, ενώ το τρανσαλπ υπολείπεται.
Ακόμη και στην νεοτεριστικη τεχνοτροπία των τελευταίων χρόνων να προσφέρεις την ίδια πλατφόρμα σε διαφορά μοντελα λόγω κόστους είναι ανεκτή αρκεί να εχεις την μαεστρία για να διαφοροποιήσεις στο μάτι το ένα μοντέλο από το αλλο
Η χοντα στοχεύει στην ομοιγενια και αντοχή στον χρόνο αλλά δεν δίνει την ίδια σημασία στα σημεία αισθητικής.
Η γιαμαχα στοχεύει στην υψηλή απόδοση συνολικά
Η σουζουκι στοχεύει ποιότητα κατασκευής και πρακτικότητα αλλά χάνει στην αισθητική.
Και η kawa που ενώ μέρες άκρες δουλεύει καλύτερα το αισθητικό κομμάτι, τις ξεφεύγουν κάποια θεματα ποιότητας
Ρε παιδιά.. εμένα όσο πιο πολύ το κοιτάω τόσο περισσότερο μ' αρέσει!
Ορίστε! το 'πα. Είμαι καλά γιατρέ;
Το 2017 η Honda παρουσίασε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον κόνσεπτ που λεγόταν "CB4 Interceptor". Ήταν τόσο απρόσμενα όμορφο και ιδιαίτερο που τελικά δεν ήταν τυχαίο ότι αυτή η ομορφιά προήλθε από το ιταλικό τμήμα σχεδιασμού της Honda.
Οι σχεδιαστές του ιταλικού τμηματος (νομίζω ότι επικεφαλής του ηταν ο ίδιος άνθρωπος που μας χάρισε το πανέμορφο x-adv) τότε παρουσίασαν και μια πιθανή έκδοση παραγωγής της μοτοσυκλέτας βασισμένη στο CB1000R της εποχής.
Αν παρατηρήσετε αυτην την έκδοση (από εκεί και οι παρακάτω φωτογραφίες) θα δείτε ότι περίπου το 80% και βάλε ήταν το ήδη υπάρχον cb1000r. Όλα έδειχναν ότι αυτή η κούκλα θα έβγαινε τελικά έξω στους δρόμους όμως η Honda για καποιο λόγο δεν το προχώρησε τελικά.
![]()
απο το ποστ του Βασίλη ορμώμενος
τι γίνεται ? είναι νομίζω δεύτερη φορά που δεν το βλέπω στις πωλήσεις.
Αντίθετα,σε τοπικό επίπεδο, έχω δει ένα σε σχολή οδήγησης και ένα ακόμη να κυκλοφορεί, λευκά - μωβ χρωματισμένα αμφότερα.
Αν κρίνω σε ένα πρόχειρο δείγμα 2 νέων MT-07 που κυκλοφορούν το τελευταίο μήνα, σίγουρα κάτι πρέπει να έχει πουλήσει.
Εμφάνιση εντάξει, υποκειμενική είναι η εμφάνιση, κ εγώ δεν είμαι φαν αλλά για την τιμή του το μοτέρ φαίνεται πολύ καλό σε ένα εύπεπτο πακέτο
Το Τρανζάλπ 750 πουλάει άρα γιατί όχι κ το γυμνό?
Δεν τα εξηγώ καλά, δε τα λέω όμορφα ?![]()