Δεν είναι το γκάζι που με τρομάζει.
Αυτό το μαθαίνεις και το χειρίζεσαι ανάλογως και πόσο έχει πήξει το κεφάλι σου.
Είναι το στήσιμο , ο όγκος και η θέση οδήγησης που θέλω να δω.
Και τα Test Drive τα είχα στο κεφάλι μου εως και τώρα ως το βασικότερο κριτήριο επιλογής.
Σήμερα έμαθα ότι το ''κλείσε μία δοκιμή'' στα Sites των αντιπροσωπειών είναι διακοσμητικό , γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ.
ΕΛΕΟΣ.
The Dirty Harry
Ηθελα να στο πω αυτο με την διαθεσιμοτητα αλλα δεν μου αρεσει να φερνω κακα μαντατα. Υπαρχει τρομερη ελλειψη οχηματων και πολλες καθυσερησεις στην παραγωγη. Λειπουν ημιαγωγοι απο την μια, ο πολεμος απο την αλλη επηρεαζει τις πρωτες υλες ως προς την διαθεσιμοτητα και την μεταφορα τους.
Οσα μηχανακια / αυτοκινητα ερχονται ειναι με χρονους απο 5 μεχρι 18 μηνες απο την παραγγελια. Στα αυτοκινητα κατι υπαρχει να δεις, να οδηγησεις. Στις μηχανες ειναι δυσκολα, μικρη η αγορα μας για πολυτελειες ( που φτασαμε ε; )
Ακομα και να βρεις κατι θα το δεις στατικα μονο ομως δεν λεει τιποτα αυτο στο πλακακι της εκθεσης
Στατικα ισως μπορεις να δεις αν υπαρχουν μεταχειρισμενα στις εκθεσεις ή ακομα και παραγγελια αλλου πελατη που παρελαβαν. Αλλα δοκιμη οδηγησης δεν νομιζω να βρεις , εκτος απο κατι μερες που κανουν κεντρικα εκδηλωσεις γνωριμιας
Αλλα αυτες συνηθως ειναι ανοιξη- καλοκαιρι
Πήρα τηλ το πρωί στις 4 αντιπροσωπείες της Bmw .
0. Ένα Xr είχαν και το έδιωξαν την προηγούμενη εβδομάδα.
Η Ducati έχει μόνο 1 σε έκθεση αλλά δεν σε αφήνουν να κάτσει και να το κουνήσεις. Για τεστ Drive ούτε λόγος. Τώρα τι να πω .Να πάω από εκεί μήπως μου έλεγαν μ@λκιες?
The Dirty Harry
(Disclaimer. Αφησα το θεμα στη 2η σελιδα κ εχει ηδη φτασει στις 16. Αν εχεις αποφασισει/αγορασει, δικαιολογησε με γιατι ειμαι 14 σελιδες εκτος θεματος)
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ, ποτέ ομως λέμε, δε ρωταμε κατοχο ντουκατι για να μας πει τη γνωμη του. ΠΟΤΕ Κανονας
Αν θες γνωμη, ρωτας καποιον που ΕΙΧΕ ντουκατι....
(Ο νοων νοητω, και παραδειγματα τετοια , απειρα)
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Αν και ελάχιστα, μηχανάκια υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα. Μπες μέσα στο car και θα βρεις.
Εγώ περίμενα 1-2 μήνες χωρίς να έχω πάρει ημερομηνία παραγωγής από την BMW αλλά κοίταγα συνέχεια στο car.
Σε κάποια φάση έσκασε ένα ακριβώς όπως το ήθελα (μάλλον από ακύρωση) που ήταν στο δρόμο από το εργοστάσιο.
Ακύρωσα την δική μου παραγγελία και πήρα αυτό.
Αν θες απλά να δεις πως είναι το F750GS/F850GS στατικά, να ανέβεις πάνω κλπ στείλε pm και κανονίζεται.
Η Yamaha στην Μεσογείων έχει Tracer 9 και αν ζητήσεις να ανέβεις να δεις πως είναι θα σε αφήσουν.
Λεω εγω τωρα
https://dirt-motos.car.gr/bikes/view/26482190/