ΔΕΝ το ανεφερα σαν αστειο ,αλλα σαν γεγονος.Αλλωστε η διαφορα δεν ειναι τεραστια οπως θα ηταν αν η μηχανη χτυπουσε με φορτηγο.Μια goldwing 550-600 κιλα με 2 αναβατες και μπαγκαζια, ειναι τα μισα κιλα απο ενα μικρο αυτοκινητο.Αν υπολογισεις και την ορμη λογω ταχυτητας ΑΝΕΤΑ μπορει να κανει τεραστια ζημια σε ενα αυτοκινητο,εγκλωβιζοντας στις λαμαρινες τον οδηγο του.Αν μαλιστα οι αναβατες εχουν τυχη ,και περασουν απο πανω μπορει και να ΜΗΝ σκοτωθουν.Τα γραφομενα μου ΔΕΝ αποτελουν ουτε υποδειξη ,ουτε προτροπη σε αγνοηση κινδυνου,και απροσεκτη ή επικινδυνη οδηγηση,ουτε στατιστικη.Απλως συμβαινει.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
ναι, για το ποτε θα βγει η πρωτη ανακληση για το gs1300 adventure που παρουσιαστηκε χτες.![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Δεν είναι θέμα όγκου οχήματος, αλλά ούτε και βάρους. Είναι θέμα γωνίας πρόσκρουσης. Και με τα "αν" το ένα και "αν" το άλλο, και ο παππούς μου θα ήταν τρόλεϋ!!!!
Ζημιά στο αυτοκίνητο μπορεί να κάνει. Αλλά το θέμα είναι ότι όταν οδηγούμε μηχανές δεν πάμε με το αν και το ίσως...... Προσέχουμε για να έχουμε, κυρίως την υγεία μας! Ό,τι και να οδηγούμε! Δεν παίζεις με τις πιθανότητες και μάλιστα όταν είναι απειροελάχιστες!
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Τι τραβάω..
Λεω μην τα κάνω όλα, δώσε να σου κάνουν ειδικευμένα καταστήματα κάποια πράγματα..
Να βρω το ειδικευμένο κατάστημα, να γράφουν πως εξυπηρετούν ιδιώτες, (άσχετο το ότι τους χρειάζομαι σχεδόν σε κάθε πρότζεκτ που έχω υπόψιν)
να γράψω ένα email απλό και κατανοητό ζητώντας ένα εκτιμώμενο κόστος, όχι προσφορά, όχι μέσω τηλεφώνου.
Για να μου απαντήσουν πως θεωρούν καλύτερη μια τεχνική που έχω απορρίψει λόγω χαρακτηριστικών της, που εκείνοι δεν χρησιμοποιούν και να κοιτάξω τους επαγγελματίες του.. χώρου.
Δεν ξέρω, πέρα από όλα τα άλλα μου φαίνεται και αγενές. κρίμα ρε γμτ.
η αγγελία γράφει σε αριστη κατάσταση ,να εννοεί μονο το μοτέρ η ολο το μοτο ? αν εννοεί μονο το μοτέρ στα 400 ευρώ στέκει αλλα προβληματίζομαι και απο το ονομά του ...ντόν απάτη https://www.facebook.com/marketplace...D&__tn__=!%3AD
Τελευταία τροποποίηση από alexis72; 16/07/2024 στις 09:04.
Καλημερες.
ναι ξερω ξεκινησα σε καινουρια δουλεια αυτο το μηνα, αλλα επειδη δε το βλεπω να παλευεται και πολυ,
ψαχνω καποια δουλεια γραφειου, 3ημερο 4ωρο με τουλαχιστον 3 χιλιαρικα το μηνα, ελευθερο ωραριο προσελευσης,
2 20λεπτα διαλειματα κατα τη διαρκεια, 1 εβδομαδα αδεια ανα 2μηνο, ενα μηνα το καλοκαιρι, παροχη εταιρικου οχηματος,
καλυψη εξοδων μεταβασης προς και απο την εργασια, και δωρεαν συνδρομη σε κεντρο σπα, για αναζωογονηση.
αν εντος του μηνα καλοκαιρινης αδειας, η εργοδοσια μου καλυπτει και 5 μερες διακοπες σε luxury resort της επιλογης μου, ακομα καλυτερα.
Αν πεσει καμια τετοια διαθεσιμη θεση στην αντιληψη σας παρακαλω ενημερωστε με..