Σελίδα 16 από 105 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617181920212666 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 1573

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    εχω δει αμαξι σε συγκρουση με μαστοδοντο να κοβεται στα δυο ,να σκοτωνεται ο οδηγος του,και ο αναβατης να σωζεται με τραυματισμο περνωντας απο πανω.γενικα ομως αυτη η πιθανοτητα ειναι μικρη.
    Έχω δει 1959 Triumph Bonneville 649cc T120 με καλάθι , στρίβοντας την γκαζίερα στο τέρμα , τελικά να απογειώνεται και να φτάνει πετώντας Λονδίνο.
    Και?
    The Dirty Harry

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Έχω δει 1959 Triumph Bonneville 649cc T120 με καλάθι , στρίβοντας την γκαζίερα στο τέρμα , τελικά να απογειώνεται και να φτάνει πετώντας Λονδίνο.
    Και?
    Για του λόγου το αληθές
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Hagrid-motorcycle-5.jpg 
Προβολές:	362 
Μέγεθος:	61,6 KB 
ID:	454266
    The Dirty Harry

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αν είναι κινέζικο θα βγει αγρατζούνιστο.
    δεν θα μπει καν...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Maira Προβολή μηνύματος
    Αν κάνεις μια στατιστική έρευνα αυτή η πιθανότητα δεν είναι απλά μικρή. Είναι αμελητέα και μη αξία αναφοράς! Δεν ορίζεται καν σαν πιθανότητα λόγω της ελάχιστης τιμής της. Είναι σα να πλησιάζουμε το ένα προς άπειρο. Κι αυτό γιατί πρώτα πρέπει να πάρεις την πιθανότητα να είναι μια τέτοια μηχανή (αμάξι vs μηχανή σημειώσατε 1), και δεύτερον η πιθανότητα να γίνει κάτι τετοιο (τόσα τροχαία αμάξι vs μηχανή, ξέρουμε πως κατέληξαν). Άρα καλό είναι να μην το αναφέρουμε ούτε σαν αστείο!
    ΔΕΝ το ανεφερα σαν αστειο ,αλλα σαν γεγονος.Αλλωστε η διαφορα δεν ειναι τεραστια οπως θα ηταν αν η μηχανη χτυπουσε με φορτηγο.Μια goldwing 550-600 κιλα με 2 αναβατες και μπαγκαζια, ειναι τα μισα κιλα απο ενα μικρο αυτοκινητο.Αν υπολογισεις και την ορμη λογω ταχυτητας ΑΝΕΤΑ μπορει να κανει τεραστια ζημια σε ενα αυτοκινητο,εγκλωβιζοντας στις λαμαρινες τον οδηγο του.Αν μαλιστα οι αναβατες εχουν τυχη ,και περασουν απο πανω μπορει και να ΜΗΝ σκοτωθουν.Τα γραφομενα μου ΔΕΝ αποτελουν ουτε υποδειξη ,ουτε προτροπη σε αγνοηση κινδυνου,και απροσεκτη ή επικινδυνη οδηγηση,ουτε στατιστικη.Απλως συμβαινει.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Κάνα πιο μακάβριο θέμα συζήτησης;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    ναι, για το ποτε θα βγει η πρωτη ανακληση για το gs1300 adventure που παρουσιαστηκε χτες.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Με τετοιο μαστοδοντο μαλλον 1-1 ειναι τ αποτελεσμα.
    ΔΕΝ το ανεφερα σαν αστειο ,αλλα σαν γεγονος.Αλλωστε η διαφορα δεν ειναι τεραστια οπως θα ηταν αν η μηχανη χτυπουσε με φορτηγο.Μια goldwing 550-600 κιλα με 2 αναβατες και μπαγκαζια, ειναι τα μισα κιλα απο ενα μικρο αυτοκινητο.Αν υπολογισεις και την ορμη λογω ταχυτητας ΑΝΕΤΑ μπορει να κανει τεραστια ζημια σε ενα αυτοκινητο,εγκλωβιζοντας στις λαμαρινες τον οδηγο του.Αν μαλιστα οι αναβατες εχουν τυχη ,και περασουν απο πανω μπορει και να ΜΗΝ σκοτωθουν.Τα γραφομενα μου ΔΕΝ αποτελουν ουτε υποδειξη ,ουτε προτροπη σε αγνοηση κινδυνου,και απροσεκτη ή επικινδυνη οδηγηση,ουτε στατιστικη.Απλως συμβαινει.
    Δεν είναι θέμα όγκου οχήματος, αλλά ούτε και βάρους. Είναι θέμα γωνίας πρόσκρουσης. Και με τα "αν" το ένα και "αν" το άλλο, και ο παππούς μου θα ήταν τρόλεϋ!!!!

Ζημιά στο αυτοκίνητο μπορεί να κάνει. Αλλά το θέμα είναι ότι όταν οδηγούμε μηχανές δεν πάμε με το αν και το ίσως...... Προσέχουμε για να έχουμε, κυρίως την υγεία μας! Ό,τι και να οδηγούμε! Δεν παίζεις με τις πιθανότητες και μάλιστα όταν είναι απειροελάχιστες!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Τι τραβάω..
    Λεω μην τα κάνω όλα, δώσε να σου κάνουν ειδικευμένα καταστήματα κάποια πράγματα..

Να βρω το ειδικευμένο κατάστημα, να γράφουν πως εξυπηρετούν ιδιώτες, (άσχετο το ότι τους χρειάζομαι σχεδόν σε κάθε πρότζεκτ που έχω υπόψιν)
    να γράψω ένα email απλό και κατανοητό ζητώντας ένα εκτιμώμενο κόστος, όχι προσφορά, όχι μέσω τηλεφώνου.

Για να μου απαντήσουν πως θεωρούν καλύτερη μια τεχνική που έχω απορρίψει λόγω χαρακτηριστικών της, που εκείνοι δεν χρησιμοποιούν και να κοιτάξω τους επαγγελματίες του.. χώρου.

Δεν ξέρω, πέρα από όλα τα άλλα μου φαίνεται και αγενές. κρίμα ρε γμτ.

Παλαιό μέλος
    η αγγελία γράφει σε αριστη κατάσταση ,να εννοεί μονο το μοτέρ η ολο το μοτο ? αν εννοεί μονο το μοτέρ στα 400 ευρώ στέκει αλλα προβληματίζομαι και απο το ονομά του ...ντόν απάτη https://www.facebook.com/marketplace...D&__tn__=!%3AD
    Τελευταία τροποποίηση από alexis72; 16/07/2024 στις 09:04.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Καλημερες.
    ναι ξερω ξεκινησα σε καινουρια δουλεια αυτο το μηνα, αλλα επειδη δε το βλεπω να παλευεται και πολυ,
    ψαχνω καποια δουλεια γραφειου, 3ημερο 4ωρο με τουλαχιστον 3 χιλιαρικα το μηνα, ελευθερο ωραριο προσελευσης,
    2 20λεπτα διαλειματα κατα τη διαρκεια, 1 εβδομαδα αδεια ανα 2μηνο, ενα μηνα το καλοκαιρι, παροχη εταιρικου οχηματος,
    καλυψη εξοδων μεταβασης προς και απο την εργασια, και δωρεαν συνδρομη σε κεντρο σπα, για αναζωογονηση.
    αν εντος του μηνα καλοκαιρινης αδειας, η εργοδοσια μου καλυπτει και 5 μερες διακοπες σε luxury resort της επιλογης μου, ακομα καλυτερα.
    Αν πεσει καμια τετοια διαθεσιμη θεση στην αντιληψη σας παρακαλω ενημερωστε με..

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    Καλημερες.
    ναι ξερω ξεκινησα σε καινουρια δουλεια αυτο το μηνα, αλλα επειδη δε το βλεπω να παλευεται και πολυ,
    ψαχνω καποια δουλεια γραφειου, 3ημερο 4ωρο με τουλαχιστον 3 χιλιαρικα το μηνα, ελευθερο ωραριο προσελευσης,
    2 20λεπτα διαλειματα κατα τη διαρκεια, 1 εβδομαδα αδεια ανα 2μηνο, ενα μηνα το καλοκαιρι, παροχη εταιρικου οχηματος,
    καλυψη εξοδων μεταβασης προς και απο την εργασια, και δωρεαν συνδρομη σε κεντρο σπα, για αναζωογονηση.
    αν εντος του μηνα καλοκαιρινης αδειας, η εργοδοσια μου καλυπτει και 5 μερες διακοπες σε luxury resort της επιλογης μου, ακομα καλυτερα.
    Αν πεσει καμια τετοια διαθεσιμη θεση στην αντιληψη σας παρακαλω ενημερωστε με..
    Καλημέρα, κάνει πολύ ζέστη, ε; Μην κάθεσαι στον ήλιο, πειράζει την φαιά ουσία του εγκεφάλου...
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αν ξυρίσεις το μπικίνι θα αυξήσεις τις πιθανοτητες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    Αν ξυρίσεις το μπικίνι θα αυξήσεις τις πιθανοτητες
    ποιο μπικινι? αυτο που εβαλα σε τσαλεντζ πριν καμια 20αρια μερες?

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα, κάνει πολύ ζέστη, ε; Μην κάθεσαι στον ήλιο, πειράζει την φαιά ουσία του εγκεφάλου...
    Αν εργάζεσαι τον Ιούλιο, ο χρόνος δεν July...
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Αν εργάζεσαι τον Ιούλιο, ο χρόνος δεν July...
    εγω θα εργαζομαι και τον αυγουστο...

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 10:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic