mpravo re paidia aurio tha paw kai egw mallon!!!! mathate gia test ride!!!!! poso exei to eisitirio???
Της μηχανης μου σαν ακουω να μουγκριζει το μοτερ,
νιωθω στα συνεφα μεγαλος καμικαζι.
8 Ευρώπουλα. Για test ride πρέπει να στηθείς από το πρωί (μόνο ΣΚ) .... μιλάνε για ατελείωτες ουρές και για ορισμένες μηχανές χρειάζεται ειδική αίτηση και αν ...Αρχικά δημιουργήθηκε από LanosXR125
mpravo re paidia aurio tha paw kai egw mallon!!!! mathate gia test ride!!!!! poso exei to eisitirio???
και το Ζ1000 βγαινει πια με αυτο το μπλε ματ
απορω γιατι δε τον ειχαν στην εκθεση
Είδες βρε ?Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
από τα καλύτερα δώρα
και το ρίξαμε στις δημόσιες σχέσεις ... πολύχρονος ...![]()
μέχρι και λουλούδια της πήγα!!!![]()
:a07:
Κύριοι, με καλή φωτογραφική μηχανή (όχι σαν τη δική μου) κερδίζεις πολύ καλύτερες πόζες από τις ιέριες. Ο φίλτατος Tropeas παρουσιαζόταν ως απεσταλμένος από το moto ... τώρα το φόρουμ moto, το περιοδικό ΜΟΤΟ ... λίγη σημασία έχει. Θα χρησιμοποιήσω πάντως το τρικ στην επόμενη έκθεση :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Είδες βρε ?
μέχρι και λουλούδια της πήγα!!!![]()
:a07:
Εγώ πάλι απορώ γιατί δεν μας αφήνουν να επικεντρώσουμε απερίσπαστοι το ενδιαφέρον μας στις μοτοσυκλέτες ... βοηθάει αυτό στις πωλήσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
και το Ζ1000 βγαινει πια με αυτο το μπλε ματ
απορω γιατι δε τον ειχαν στην εκθεση![]()
Σοβαρά τώρα το συγκεκριμένο χρώμα θα μπορούσαμε να το δούμε και σε άλλες εταιρείες ... ο τιγράκος της triumph κάτι πήγε να πει αλλά πέρασε ξυστά.
![]()
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Και τωρα οι....κοτες (quotes)Σωστος,εληφθη οβερ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
990![]()
Τα μηχανακια τα πρασινα τα εφαγε η μπαταρια της ψηφιακης που τελειωσε!Αν εξαιρεσουμε βεβαια το ZZR1400 δεν υπηρχε κατι φοβερο κατα τη γνωμη μου.Που είναι τα Kawasaki ΟΕΟ;!
Δεν πειραζει,ειμαστε κι εμεις που βολταρουμε.Παντως το ταξιδι ειναι στο μυαλο του καθενος,ειναι κυρια πνευματικη διαδικασια.Καλες βολτες!Όλους εσάς οι οποίοι μένετε κοντά στην Αθήνα (σε απόσταση 499 χλμ. ) και μπορείτε να γεύεστε ό,τι προσφέρει αυτή.
Όλους εσάς οι οποίοι εκμεταλλεύεστε έστω και τις δύο ελεύθερες ώρες σας για να επισκεφτείτε τη μοναδική τέτοιου μεγέθους έκθεση στην Ελλάδα.
Όλους εσάς οι οποίοι δεν έχετε καθόλου ελεύθερη ώρα αλλά θα κάνετε κοπάνα ( από γυναίκα,παιδιά,δουλειά,κέρατα και δίφραχτα) για να πάρετε έστω τη μυρωδιά της.
Όλους εσάς οι οποίοι είδατε την αγαπημένη σας με χίλιαδυο aftersales καλούδια και την αγαπήσατε ακόμα περισσότερο.
Όλους εσάς οι οποίοι σας τρέχαν τα σάλια από αυτά που βλέπατε αλλά δεν είχατε μία (sorry ένα!) για να τα αγοράσετε.
Όλους εσάς οι οποίοι οργανώνετε τέτοια θεάματα και δε με αφήνετε να εθελοτυφλώ.
ΣΑΣ ΜΙΣΩ ΟΛΟΥΣ!!!
Αλλες φωτο γιοκ,γιατι η ΗΡ εμεινε απο μπαταριαΈχει άλλες φωτό;![]()
Καλες βολτες και σεβομαι την καλη ποιοτητα των BMW.Ωραιο και το R1200Adventure.Να πηγαινετε ομως και κανα χωμα για να δειτε ποσο ωραια πανε!ΓΙΑ ΤΟ LIDUX THΣ PEUGEOT ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ,ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!
ΤΟ ΚΤΜ ADV. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.
Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ.
ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ Κ1200S ΤΗΣ BMW.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ
,ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ(ΓΙΑ BMW MONO) ΕΔΩ
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ!
Παλια λεγανε κι ενα στιχακι,ΜΖ και Γιαβα-Τα μαλλια σου τραβα!Ειχα παντωςΠοια εκδοση ειναι?
Αυτη που υποστιριζει και 3d γραφικα?
ενα MZ150 παλια,μια χαρα ητανε για φτηνο μηχανακι
Δεν ειδα κατι για Bimota...Περίπτερο της BIMOTA είδατε; Γιατί εγώ δεν είδα, εκτός και αν πέρασα μπροστά του και δεν το πρόσεξα. Κρίμα γιατί θα ήθελα να δω τα DB5 και 6.
Διατελω εν τιμη,ο ταπεινος Vstromας![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
Ο φίλτατος Tropeas παρουσιαζόταν ως απεσταλμένος από το moto ... τώρα το φόρουμ moto, το περιοδικό ΜΟΤΟ ... λίγη σημασία έχει.![]()
![]()
Πάντα όρθιοι