12.17 και ο ήλιος κάνει την ΕΜΦΑΝΙΣΗ του.
![]()
![]()
![]()
![]()
SF τι σου έχει κάνει η κοπέλα και την στέλνεις στα κάτεργα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι η λάτρις μιχανίς θα τελέσει χρέη γραμματέως Προέδρου ΑΧΛΕΜΟ.
Υ.Σ. ΚΑΤΕΡΓΑ = Πρόεδρος ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ
:rotflmao: :rotflmao:
Ήξερε ότι αν πάρω μέρος θα έχανε το κύπελο και θα γυρνούσε Αθήνα με άδεια χέρια.Οπότε για να μην γίνει ρεζίλι με έκλεισε ως γραμματέαΑρχικά δημιουργήθηκε από Timberg
SF τι σου έχει κάνει η κοπέλα και την στέλνεις στα κάτεργα ?
:rotflmao::rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Timberg
SF τι σου έχει κάνει η κοπέλα και την στέλνεις στα κάτεργα ?
Εμένα τίποτα! Ρώτα τα δυό τους!! (Λατρις-Σοτπαγ!!)![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Ετσι σε θελω.......Ακριβοδικαιη!!!
![]()
![]()
![]()
ετσι ειναι οι περσινοι ξερουν τη διαδικασια :rotflmao: :rotflmao:
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
και η βροχη πεφτει με ωραιο ρυθμο!!!!!
τελικα ηταν καλη η επιλογη βροχινου ελαστικου!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Το κανω copy απο το πρωτομαγιατικο Δελεαρ γιατι νομιζω οτι εδω ειναι η θεση του.
Eνα μεγαλο μπραβο στα παιδια απο την Πατρα για την πολυ καλη διοργανωση. Πολυ καλος ο Timberg που αν και ο μονος δυκαβαλος πηγαινε αερα πατερα. Για τον Αποστολη τι να πω . Οπως μου ειπε και ο Σωτηρης το βραδυ κοιταγε τους χρονους και δεν το πιστευε . Και να φανταστειτε οτι το badit το πρωι το σπρωχναμε 3 τετραγωνα για να παρει μπροστα και να παμε στην εκκινηση . Οσο για μενα μια λαθος στροφη και με ψαχνανε 2 ωρες στη Φτερη . Αφου ανεβηκα και κατεβηκα το ιδιο βουνο (απο διαφορετικες πλευρες) 2 φορες μεσα στην ομιχλη επαψε να ειναι διασκεδαση . Αντε και του χρονου
ΥΓ1 Θα ηταν αδικο να μην αναφερω τον zoro και το παιδι με το gs που πηγαιναν μαλιοκουβαρα
ΥΓ2 Δεν ξερω τα αποτελεσματα![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
ΥΓ1 Θα ηταν αδικο να μην αναφερω τον zoro και το παιδι με το gs που πηγαιναν μαλιοκουβαρα
...........διότι δεν είχαμε αγώνα ταχύτητας!!!!
Παλιόπαιδο ζοροπάτρα με το τρελλο το λάστιχο!
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Η 2η περιηγηση Πελοποννησου ηταν η πιο γαμ_ _ _ η βολτα που εχω παρει μερος.Ηταν η απολυτη περιπετεια(ειδικα για μενα.)Ολα ηταν καταπληκτικα η οργανωση,η διαδρομη,η φιλοξενια,η παρεα ολων των παιδιων και οι αντιξοες καιρικες συνθηκες ηταν εμπειριες
που θα κουβαλαω για παντα.Φτανοντας στην ανασυγκροτηση μετα απο ενα πολυ δυσκολο καιρικα πρωινο σε ενα καταπληκτικο
χρονο για την κατηγορια μου (Α1) και με το απαρχαιωμενο BANDIT μου να δουλευει ρολοι,τιποτα δεν εδειχνε τι θα ακολουθουσε!!!Σε μια ανηφορα λοιπον 7 χιλ μετα την ανασυγκροτηση και αφου καλα καλα δεν ειχα χωνεψει την τσιγαριδα, στα αριστερα του δρομου υπηρχε ο γαιδαρος που θα δειτε μετα στην φωτογραφια ο οποιος πλησιαζοντας εγω,τρομαξε και αρχισε να τρεχει αριστεροτερα προς το χωραφι. Το κακο ομως ηταν πως καποιος ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ τον ειχε δεσει απο ενα δεντρο στα δεξια του δρομου με ενα σχοινι 10-15 μετρων,με αποτελεσμα να τεντωσει το σχοινι ακριβως μπροστα μου,να το παρω σβαρνα και να σερνω τον γαιδαρο μεχρι το σημειο που κοπηκε το σχοινι.Εγω λοιπον πηρα 2-3 τουμπες,αλλες τοσες ο γαιδαρος και το μηχανακι σερνοταν για 10 περιπου μετρα(πηγαινα γυρω στα 60-70 χιλ/ωρα.)Αυτη λοιπον η σκηνη βγαλμενη απο ταινιες του Ταραντινο και του Γκαι Ριτσι σημανε και την εξοδο μου απο τον αγωνα που τοσο ηθελα να τερματισω.Ευτυχως ειμαι καλα εαν εξαιρεσεις καποια μικροχτυπηματα που εχω αλλα δυστυχως δεν καταφερα να απολαυσω το υπολοιπο της διαδρομης.Ανανεωνουμε λοιπον για του χρονου φιλοι της ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ οπου δεν υπαρχει περιπτωση να απουσιαζω,αλλωστε θελω να διεκδικησω το κυπελακι της μικρης κατηγοριας το οποιο ολα εδειχναν πως θα το επαιρνα φετος(ολα εκτος απο τον γαιδαρο.)Να ειστε ολοι καλα,ησασταν ολοι φανταστικοι αλλα θα ξεχωρισω για την αποδοση τους(τουλαχιστον για το πρωτο μισο) τον zoro,τον δικαβαλο με το zzr(η συμπαθεια μου) και το παλληκαρι με το κοκκινο gs.Εγινα λιγο κουραστικος,δεν το συνηθιζω,να ειστε ολοι καλα.
Βάλτε ρε και ένα αυτοκόλλητο moto.gr να ξέρουμε ποιοι είναι δικοί μαςΌντως η δικιά σου η ατυχία ήταν πέρα από κάθε φαντασία
Αφού δεν χτύπησες είναι όλα OK.
Του χρόνου υπάρχει μια πληροφορία ότι θα είναι διήμερο οπότε θα έχει πολύ ενδιαφέρον……![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
Η 2η περιηγηση Πελοποννησου ηταν η πιο γαμ_ _ _ η βολτα ............
...............,.Εγινα λιγο κουραστικος,δεν το συνηθιζω,να ειστε ολοι καλα.
Να είσαι καλά πάνω από όλα Αποστόλη,
η αλήθεια είναι πως λυπήθηκα πιο πολύ για σένα (όπως είπα στον αδελφό σου ) σίγουρα θα είχες την πρώτη θέση........
(και θα έβγαζες τον SF εκτός …![]()
)
Αλλά και για τον Θανάση (zoro ) και τον Μάρκο (Timberg )που θα είχαν πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα αν δεν έκαναν ένα μικρό λαθάκι και έχασαν ένα κρυφό ΣΕΧ ,
Επίσης να ευχαριστήσω και να συγχαρώ και σαν ΑΧΛΕΜΟ και από μέρους μου όλους όσους πήραν μέρος
και κυρίως τους εκτός Πατρών (sf , marios8 , zubitos, Tropeas)
και όσους μας βοηθήσαν, εεεε καταπληκτική γραμματέα (latris mixanis)
μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει η ανασκόπηση με φωτο και αποτελέσματα ….
Και για να μην ξεχαστούμε ένα μπράβο στον Vasilis_Strom για την 2η θέση στην OPEN και τον SF για την 3η θέση Α1 από το team του MOTO GR
![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
Η 2η περιηγηση Πελοποννησου ηταν η πιο γαμ_ _ _ η βολτα που εχω παρει μερος.Ηταν η απολυτη περιπετεια(ειδικα για μενα.)Ολα ηταν καταπληκτικα η οργανωση,η διαδρομη,η φιλοξενια,η παρεα ολων των παιδιων και οι αντιξοες καιρικες συνθηκες ηταν εμπειριες
που θα κουβαλαω για παντα.
...
Ανανεωνουμε λοιπον για του χρονου φιλοι της ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ οπου δεν υπαρχει περιπτωση να απουσιαζω.
....
Να ειστε ολοι καλα,ησασταν ολοι φανταστικοι
Πιστεύω πως όλοι αποκομίσαμε κάτι που θα μας κάνει καλύτερους οδηγούς. Απίστευτη εμπειρία!
![]()
![]()