Σελίδα 16 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 269

Θέμα: Η γνώμη σας για τις πορείες-συλλαλητήρια

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Gentlemen (& Ladies...) ...!!!
    Ή συμφωνούμε με τον σκοπό και το νόημα της απεργίας/διαδήλωσης/κατάληψης ή όχι ...!!!
    (φωνάζω επειδή δεν ακούω ΕΓΩ - λόγω Πυροβολικού...)
    Αν πρόκειται να συμμετέχουν και οι cabaleros* δεν θα ρωτούσα ούτε τον σκοπό της διαδήλωσης!

*(resistman, 13η σελίδα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    Θανο κι εγω συγκινηθηκα
    εχω φωναξει 3 υδραυλικους εδω και 2 μηνες και δεν εχει ερθει κανεις.ενας που καταφερε και ηρθε πριν απο 3 μηνες,πηρε για 10 λεπτα που ο καυμενος συρθηκε στα σκατα(εφτιαξε ενα ανταλλακτικο στο καζανακι)100 ευρω κι αυτο τωρα ειναι χαλασμενο.τουλαχιστον οταν λεμε παραδειγματα να βρισκουμε σωστα...
    παρε τους γιατρους που δεν φακελωνονται και δεν υπαρχει σαπιλα ,παρε τους παπαδες που ειναι ολοι στρεητ αγορια
    και ειναι φτωχοι παμπτωχοι,αλλα ευτυχως σκεφτονται τον κοσμακη κι ολο δωρεες κανουν :rotflmao: οχι,οχι το βρηκα παρε τους αστυνομικους που ειναι αδιαφθοροι,γλυκυτατοι και μας προστατευουν!!!
    ποιος ακριβως κακος στη δουλεια του αξιζει να πληρωνεται καλα?
    ΚΑΝΕΙΣ και συμφωνουμε ολοι.
    μην παμε τωρα στο τι πρεπει ν αλλαξει για να ειναι ολα αυτα διαφορετικα και καλυτερα!οπως επισης μην παμε Θανο και στο τι διδασκονται αυτα τα παιδια που λες στουρνους.
    σιγουρα υπαρχει κι η πλευρα που αναφερεις!και σιγουρα εχετε δικιο σε σκεψεις και καταστασεις.
    αξιζει σε ολους μας ενα καλυτερο μελλον και πολυ καλυτερα πραγματα,οποιος μπορει να τα διεκδικει ας το κανει!ισως στρωνουν τον δρομο για μας
    Ε δεν το έφερα εγώ το παράδειγμα του υδραυλικού... αλλά μην ακούω τώρα ότι δουλεύουν τα σκ οι καθηγητές και οι υδραυλικοί κάθονται! Αυτό είναι ανέκδοτο...

Κακοί επαγγελματίες είπαμε υπάρχουν και προφανώς έπεσες σε έναν απ'αυτούς. Άμα θέλεις να σου στείλω εγώ υδραυλικό δικό μας παιδί...

Τελικά καταλήγουμε στην ίδια ουτοπική αλλά ίσως μοναδική λύση...

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ!! ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΚΩΛΟΙ!

Τίποτ'άλλο δεν μπορεί να έχει τόσο καθολική επίδραση προς το καλύτερο νομίζω...

Τώρα για το αν χρειάζονται διάβασμα οι εκπαιδευτικοί, σαφώς και χρειάζονται. Και όχι μόνο αυτοί, αλλά κάθε επαγγελματίας που σέβεται τον εαυτό του και τη δουλειά του πρέπει να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο είτε αυτό λέγεται διάβασμα είτε επένδυση είτε συνέπεια με προσωπικό κόστος σε κούραση και ελεύθερο χρόνο είτε με όποιο τρόπο απαιτείται.

Και σαφώς και υπάρχουν επαγγελματίες που είναι υπέρ του δέοντος σωστοί στη δουλειά τους και γι'αυτούς αξίζουν πολύ περισσότερα.

Όμως ειδικά για τους εκπαιδευτικούς, τα άθλια αποτελέσματα της σύγχρονής παιδείας είναι τόσο εμφανή που μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά...

Και μετά ποιοι έχουν σειρά; Οι γιατροί; Οι οικοδόμοι; Οι ταξιτζήδες; Ποιοι; Τους μηχανικούς ακόμα δεν τους έχω βάλει μέσα... πρέπει να είμαστε προνομιούχοι ή δεν έχουμε δώσει ποτέ το παρόν και θα γελάνε μαζί μας αν απεργήσουμε...

Αλλά αφού είμαστε σίγουροι ότι για όλους υπάρχουν λεφτά τι ανησυχούμε; Εδώ εκτός από τις μηχανές και το γυροσκοπικό, παίζουμε και την οικονομία της χώρας στα δάχτυλα...
    Θάνος..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Μπορεί Θάλεια να είναι χάλια όλοι οι επαγγελματικοί χώροι..... μπορεί.... αλλά το θέμα παιδεία είναι ευαίσθητο.....

Συμφωνώ με τον Θάνο..... διάβασε τον γραπτό λόγο των ναερών παιδιών εδώ μέσα.... ΟΣΟΙ γράφουν ελληνικά ελάχιστοι γράφουν σωστά..... οι υπόλοιποι greeklish γιατί ομολογούν οι ίδιοι ότι είναι αμόρφωτοι.... αγράμματοι.... πες το όπως θες..... το 2006.... να το θεωρήσω απαράδεκτο; δλδ το προιόν της εργασίας του δασκάλου ειναι απαράδεκτο.... εγώ θα απολυόμουν αν το έργο μου ήταν κακό... δεν θα ζήταγα και αύξηση.... Θα ντρεπόμουν.....

Φτάσαμε σε σημείο να μπαίνουν στα Πανεπιστήμια με κάτω απο την βάση, όταν εγω δεν μπήκα σε Ελληνικό πανεπιστήμιο με 19,5 Φυσική, 16 έκεθση, 17 Χημεία αλλά είχα την ατυχία να γράψω 9.999 στα μαθηματικά λόγω δικής μου μαλακίας (τοτε που έδινα εγώ ηταν άριστα το 160 στις πανελλήνιες και είχα πάρει 79).

Και μόλις κάποιος λέει δεν θα μπουν οι κάτω απο τη βάση μαθητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ γίνεται πόλεμος.... θα ρημάξουν οι πόλεις..... ε και; τα έχουμε γαμήσει όλα... οι αγρότες έγιναν ιδιοκτήτες καφέ.... οι μαθητες έγιναν θαμώνες στα καφέ.... και άμα κάποιος τους δείξει φωτογραφία των Βελουχιώτη/Ζέρβα θα σου πούνε ότι είναι Ταλιμπάν στην καλύτερη.....

Πιο κάτω από εδώ που είμαστε δεν πάει..... και το ότι είμαστε εδώ φταίει η έλλειψη παιδείας...

Dream show, Χουάνα η Παρθένα, Survivor (:rotflmao: :rotflmao: που αμα τους αφήσεις αυτους χωρίς κάμερες στο νησί δεν θα επιβιώσουν 1 βδομάδα) και όλα τα αποβλακωτήρια τα παρακολουθούμε ανελλιπώς......

Τα βιβλία τα ξεχάσαμε..... χρησιμοποιούμε το internet για καμμιά τσόντα και να βρουμε γκόμενα/ο....

Ό,τι φάμε ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο κώλος μας έχουμε καταντήσει......

Ρίχνει μια βροχή και πνιγόμαστε σαν τα ποντίκια..... γιατί κάποιοι μπαζωσαν τα ρέμματα αλλά δεν μίλησε κανένας..... Φωνάζουμε όλοι για τα φακελλάκια αλλά όλοι πάνε σαν τα χαϊβανια και τα δίνουν.... Στο ΚΤΕΟ λαδώνουμε, στον δρόμο παρανομούμε όλη μέρα..... έρχεται όντως ο υδρυλικός να σου βάλει μία βρύση (γιατί ΟΚ δεν είμαστε όλοι τεχνίτες) και σου ζητάει 100Ε και αντί να τον πλακώσεις στις κλωτσιες για μισή ωρα δουλεια, τον κερνας και καφέ γιατί τον έχεις ανάγκη, αφου όλοι οι άλλοι είνια επιστήμονες και τυλίγουν με τα πτυχία σουβλάκια....

Να συνεχίσω......;

Ο δρόμος που έχει πάρει γενικά αυτός ο τόπος δεν οδηγεί πουθενά..... Θέλει κότσια να είσαι σωστός και ελάχιστοι τα διαθέτουν.... αλλά όλοι ζητάνε αυξήσεις.... (τις οποίες ΚΑΚΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ τις είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση πριν τις εκλογές)

Αυτά...... σόρρυ για τα Ελληνικά μου αλλά το σύστημα σπουδών στο Γυμνάσιο/Λυκειο μου στέρησε πολύτιμες γνώσεις σ' αυτό τον τομέα... (να σου παραγωγίσω ή να σου ολοκληρώσω όμως μια συνάρτηση να γλύφεις τα δάχτυλά σου )
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    sniper αν μου ελεγες και κατι συγκεκριμενο ν απανταγα. Με επιχειρημα καφετερΙας δεν απαντω.

Η χωρα αυτη εγινε ετσι γιατι ψηφιζουμε μεταξυ των αλλων.

Οσοι ζητουν 30%αυξηση ειναι μαγκες και δινουν και παραδειγμα με το να χανουν λεφτα 1+μηνα.

Για τους γελοιους της ΓΣΕΕ συμφωνουμε απολυτα!!Ισως να τους χαρακτηριζα και πουλημενους γιατι οι περισσοτεροι ειναι του ΠΑΣΟΚ που επι ΝΔ φωναζουν και κανουν-ρανουν αλλα επι Πασοκ τουμπεκι ψιλοκομμενο. Οποτε η προταση μου για εργατικα συμβουλια και συνελευσεις φανταζει απλη, αξιοπιστη και πραγματοποιησιμη. Γιατι δεν το δοκιμαζετε; Στο κατω κατω δεν εχετε να χασετε κατι.

Θανο, η μητερα μου ειναι εκπαιδευτικος. Και επειδη θελει να ειναι σωστη απεναντι στα παιδια πρεπει να ειναι ενημερωμενη και διαβασμενη.

Αυτο τυπικα και απλα σημαινει: 4ωρες διαβασμα μετα τη δουλεια, αγορα βιβλιων και βοηθηματων καινουριων καθε χρονο με κοστος 300+ευρω, ψαξιμο στο ιντερνετ, αναγνωση παλιων βιβλιων για συκριση ή αναλυση με βαση τα νεα δεδομενα στην παιδεια και στην κοινωνια, το Σαβκο διορθωση εκθεσεων, τεστ, προετοιμασια για τα επομενα κτλ, παρακολουθηση επικαιροτητας-εκδοτικης δραστηριοτητας, εκμαθηση ξενων γλωσσων για να ειναι εντος πραγματων και να παρακολουθει και ξενα αρθρα κτλ.

Για να τα προλαβει ΟΛΑ ΑΥΤΑ οι ωρες του υπνου ειναι 4 με 5. Αξιζει μονο 1340ευρω μετα απο 26χρονια υπηρεσιας;

Τα παιδια βγαινουν αμορφωτα για λογους που δεν αφορουν αποκλειστικα το σχολειο.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ. Σαφως. Αν ριξεις μια ματια στους μισθους οσων μετεχουν σ επιτροπες και στα υπερκερδη των τραπεζων και των βιομηχανιων θα δεις οτι φτανουν και περισσευουν.

Όλα αυτά φίλε μου τα δοκίμασαν όπως τα δοκίμασαν στην Σοβιετία στην Κίνακαι στην Κουβα.... και καλώς ή κακως απέτυχαν....

Όταν μεγαλώσεις και καταλάβεις ότι ΟΠΟΙΟΣ (δεξιός ή αριστερός το χρήμα δεν έχει χρώμα) βάλει το χέρι στον τορβά..... δεν αφήνει να τον ακουμπήσει άλλος.... ελάχιστες εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά δεν έζησαν και πολύ για να τους θυμόμαστε.....

Καλή η ιστορία, αλλά ακριβώς επειδή επαναλαμβάνεται, καλό θα ήταν να εφαρμόζεις τα συμπεράσματα στην σημερινή ζωή.....

Είσαι νεότατος και έχεις δίκιο να σκέφτεσαι όπως σκέφτεσαι..... Όταν πιάσεις δουλειά (αφού βρεις πρώτα), βάλεις δάνειο για σπίτι, δάνειο για αυτοκίνητο/μηχανή (ό,τι θες) έλα μετά και δώσε μας όσες συμβουλές θέλεις....

Εκτός κι αν τα δώσεις κασέρι οπότε δεν υπάρχει λόγος να κουβεντιάζουμε....

Α και που σαι... λόγω της δουλειάς μου αναγκάζομαι και διαβάζω ΠΟΛΛΑ βιβλία που το καθένα έχει απο 80-100Ε....

Το ότι έχεις ένα παράδειγμα μέσα στο σπίτι σου δεν σημαίνει ότι όσοι δεν είναι καθηγητές δεν ενημερώνονται για τις εξελίξεις στον χώρο της δουλειάς/επιστήμης τους..... Σκέψου ότι ασχολουμαι με την Πληροφορική απο το 1988..... Μπορείς να φανταστείς πόσα βιωλία έχω διαβάσει και πόσα έχω ακόμα μπροστά μου; (πω πω.... μήπως να το γυρίσω σε υδρυλικός; Τουλάχιστον θα πίνω καμμιά μπύρα τα μεσημέρια που τώρα τραβάω κουπί στην γαλέρα)

Ρε sniper δεν παω να σου πουλησω μουρη και δεν προσπαθω να σε πεισω για καποιο μοντελο κοινωνικο.

Το θεμα συζητησης ειναι οι πορειες και εμμεσως ο τροπος παλης. Και σου λεω το εξης απλο: αντι να περιμενεις τους ΓΣΕΕΔΕΣ να οργανωθειτε μονοι σας οι εργαζομενοι, να συζητησετε τα προβληματα σας και να επικεντρωθειτε σ αυτα. Δηλαδη μην ψαξετε που διαφωνειτε αλλα που συμφωνειτε και μετα παλεψετε οπως μπορειτε για τα προβληματα σας.

Στο λεω ειλικρινα, γιατι περα απ οποιες διαφωνιες ή ψιλοπαρεξηγησεις που μπορει να προηγηθηκαν εδω δεν εχω κατι με ανθρωπους τιμιους που δουλευουν και προσπαθουν. Εχω κοντρα με οσους μας χαλανε την καθημερινοτητα και αυτοι ειναι καποιοι νομιζω εξω απ αυτο το φορουμ επειδη εμεις τους ανεχομαστε.

Δουλευω ρε συ ( και μαλιστα μου προκαλει ψιλοπροβληματακια η δουλεια σιγα σιγα στα χερια και τσαντιζομαι γαμω τα βαρη μου γαμω..)

Τ οτι ψαχνεις την δουλεια σου με προσωπικο χρονικο και οικονομικο κοστος ειναι δειγμα του οτι σεβεσαι αυτο που κανεις και μπραβο σου.
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Ρε sniper δεν παω να σου πουλησω μουρη και δεν προσπαθω να σε πεισω για καποιο μοντελο κοινωνικο.

Το θεμα συζητησης ειναι οι πορειες και εμμεσως ο τροπος παλης. Και σου λεω το εξης απλο: αντι να περιμενεις τους ΓΣΕΕΔΕΣ να οργανωθειτε μονοι σας οι εργαζομενοι, να συζητησετε τα προβληματα σας και να επικεντρωθειτε σ αυτα. Δηλαδη μην ψαξετε που διαφωνειτε αλλα που συμφωνειτε και μετα παλεψετε οπως μπορειτε για τα προβληματα σας.

Στο λεω ειλικρινα, γιατι περα απ οποιες διαφωνιες ή ψιλοπαρεξηγησεις που μπορει να προηγηθηκαν εδω δεν εχω κατι με ανθρωπους τιμιους που δουλευουν και προσπαθουν. Εχω κοντρα με οσους μας χαλανε την καθημερινοτητα και αυτοι ειναι καποιοι νομιζω εξω απ αυτο το φορουμ επειδη εμεις τους ανεχομαστε.

Δουλευω ρε συ ( και μαλιστα μου προκαλει ψιλοπροβληματακια η δουλεια σιγα σιγα στα χερια και τσαντιζομαι γαμω τα βαρη μου γαμω..)

Τ οτι ψαχνεις την δουλεια σου με προσωπικο χρονικο και οικονομικο κοστος ειναι δειγμα του οτι σεβεσαι αυτο που κανεις και μπραβο σου.
    Λοιπόν αφου τελικά καταφέραμε να μιλήσουμε σοβαρά...

Η πορεία δεν είναι μέσο πάλης.... είναι (ειδικά όπως έχουν εξελιχθεί με τους "έμμισθους" γνωστούς αγνώστους) ένας τρόπος να τα βλέπουμε στην τιβί, να ταλαιπωρουμαστε στους δρόμους και να χάνουν τα δίκια τους οι διαδηλωτές.

Αν πάμε να κάνουμε εργατικά ή εργασιακά συμβούλια
    1. Θα παρεισφρύσουν άτομα από τα κόμματα
    2. Θα παρεισφρύσουν άτομα που θέλουν την δική τους βολή
    3. θα τα πολεμήσουν τα συνδικάτα
    Άσε που οι συνδικαλιστές πληρώνονται χωρίς να δουλευουν, ενώ αυτό που προτείνεις απαιτεί ΠΟΛΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χρόνο που εμείς που δουλεύουμε για να φάμε εμείς και οι οικογένειές μας..... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.... δεν είαμστε δημόσιοι υπάλληλοι 7-3.... αλλά 9πμ-7,8,9,10,...μμ

Να το πάρουμε διαφορετικά; Πόσες πορείες γίνονται στο Παρίσι ή στο Λονδίνο; Ειδικά εγώ που σπούδασα αλλά και δουλεψα στο Λονδίνο 2 χρόνια, σε πληροφορώ ότι οι συνθήκες οι εργασιακές εκεί είναι όχι απλά τέλειες αλλά ονειρικές..... γιατί γύρισα; γιατί ήμουν μικρός, ανώριμος και ΜΑΛΑΚΑΣ!
    Χωρίς πορείες, χωρίς διαδηλώσεις χωρίς ξύλο..... Εκεί μπορεί να έχουν 1.000.000 στραβά αλλά σέβονται ο ένας τον άλλο...

Διαδηλώσεις κάνουν στην Ουγκάντα, στο ΙΡΑΚ μετά τον πόλεμο, στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν.....

Και γαμώ τις εικόνες για την Ελλάδα της ΕΕ.... του 2006..... που μπήκε στην Ευρωζωνη ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ γιατί οι πολιτικοί που ψηφίζουμε (για να μας διορίσουν στο δημόσιο να βολευτούμε) μας έβαλαν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ κμαι γουστέρναμε κιόλας.....

Είναι η παιδεία που σου ειπα ρε φίλε...

Βγαίνει ο Γκαργκάνας (τότε Διοικητής της Τραπεζας της Ελλάδος - τωρα Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζασ) πέρσυ και ανακοινώνει αύξηση στον ευατό του 20-30% σε μισθό πολλών χιλιάδων ευρώ μηνιαίως (δεν θυμάμαι ακριβώς). Κι αντί να ξεσηκωθεί το σύμπαν με αιχμή τους εργαζομένους στην Τράπεζα...... πάιξανε όλοι το πουλί τους και το βάλανε και στον πισινό τους.....

Σ' αυτή την χώρα ζεις..... κι όσο πιο γρήγορα προσγειωθείς στην πραγματικότητα τόσο καλύτερα για σένα.....

Σόρρυ αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή και πονάει....

uriah heep ναι οι καμπαλερος κανουν ωραια¨πραγματακια"...Αν μαθω νεα θα μεταφερω παραυτα ( ιδαται ; αιγο εμαθα αιλινηκα παντοσ... )

sniper ξερω πολυ καλα οτι η προταση μου ειναι απαιτητικη αλλα...αποτελεσματικη. Θελει δυναμη, ενοτητα και πιστη και βεβαιως κατανοω οτι μπορει να μην εχετε το χρονο, αλλα προσπαθηστε το ρε γαμωτο, ετσι για να τους μπειτε εστω στο ματι.
    Και επισης ξερω οτι υπαρχουν και βολεψιματιες που δεν θελουν το κοινο οφελος. Αλλα δεν πρεπει να φτασουμε σε συνθηκες πεινας για να ξεσηκωθουμε..

Νομιζω πως θα συμφωνησεις στο οτι καθε μαχη εχει τη δικια της αξια, ανεξαρτητως αποτελεσματος.

Οσο για την ευρωζωνη και τον Γκαργκανα...κοιτα πως τα φερνει η ζωη ρε συ....αυτα τα ελεγα περσι στη συνελευση της σχολης μου, μιλωντας (παντα μονος μου με τ ονομα μου δηλωνοντας ανεξαρτητος και χωρις να εκπροσωπω κανενα) μεταξυ των αλλων για οικονομικα και πολιτικα ζητηματα, αφου ειχα σκιστει να ψαχνω την επικαιροτητα, οικονομικα και στατιστικα στοιχεια..τι μου θυμισες τωρα...Αυτα ελεγα στα ζωα τους συμφοιτητες μου αλλα αυτοι ηταν ετοιμοι να πεσουν να με φανε (και ημουν αγυμναστος τοτε γαμωτο... )

Δεν μ αρεσει η πραγματικοτητα και επειδη θελω να ζησω κατι αλλο θα παλεψω οπως μπορω γι αυτο.Οχι τιποτα αλλο, αλλα επειδη αυτη πραγματικοτητα εγινε σκληρη απο αλλους και οχι απο εμας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    sniper ξερω πολυ καλα οτι η προταση μου ειναι απαιτητικη αλλα...αποτελεσματικη. Θελει δυναμη, ενοτητα και πιστη και βεβαιως κατανοω οτι μπορει να μην εχετε το χρονο, αλλα προσπαθηστε το ρε γαμωτο, ετσι για να τους μπειτε εστω στο ματι.
    Και επισης ξερω οτι υπαρχουν και βολεψιματιες που δεν θελουν το κοινο οφελος. Αλλα δεν πρεπει να φτασουμε σε συνθηκες πεινας για να ξεσηκωθουμε..

Νομιζω πως θα συμφωνησεις στο οτι καθε μαχη εχει τη δικια της αξια, ανεξαρτητως αποτελεσματος.

Οσο για την ευρωζωνη και τον Γκαργκανα...κοιτα πως τα φερνει η ζωη ρε συ....αυτα τα ελεγα περσι στη συνελευση της σχολης μου, μιλωντας (παντα μονος μου με τ ονομα μου δηλωνοντας ανεξαρτητος και χωρις να εκπροσωπω κανενα) μεταξυ των αλλων για οικονομικα και πολιτικα ζητηματα, αφου ειχα σκιστει να ψαχνω την επικαιροτητα, οικονομικα και στατιστικα στοιχεια..τι μου θυμισες τωρα...Αυτα ελεγα στα ζωα τους συμφοιτητες μου αλλα αυτοι ηταν ετοιμοι να πεσουν να με φανε (και ημουν αγυμναστος τοτε γαμωτο... )

Δεν μ αρεσει η πραγματικοτητα και επειδη θελω να ζησω κατι αλλο θα παλεψω οπως μπορω γι αυτο.Οχι τιποτα αλλο, αλλα επειδη αυτη πραγματικοτητα εγινε σκληρη απο αλλους και οχι απο εμας
    Τσ τσ τσ... εσείς οι νέοι...

Εσείς νομίζετε ότι αρκεί μία ιδέα για να σωθεί ο κόσμος και απλά είτε δεν την έχουμε σκεφτεί είτε βαριόμαστε να σηκωθούμε απ'το κρεββάτι για να την εφαρμόσουμε...

Καλά κάτσε να τελειώσεις από φοιτητής, να πας και στρατό, να βρεις και μία δουλειά που δεν θα είναι εποχιακή αλλά ισόβια και για να μην πάω παραπέρα, έλα τότε να σε δω πόσο ρομαντικός θα είσαι..
    Θάνος..

..........
    Ας αρχίσουμεμε το ότι θέλει χρήματα και αυτά όπως θα ξέρεις έχουν κυρηχθεί είδος προς εξαφάνιση......

Εκτός κι αν δεχτούνε οικονομικές εισφορές από αυτούς που το έχουν..... οπότε πάει το παιχνίδι......

Ρε μιλάμε απαξιωτικά για τους Αλβανούς..... Κοιτάχτε όμως....

το 99 έγινε της πουτάνας στο ΧΑΑ.... ρεπορταζ επί ρεπορτάζ.... ερώτήσεις στην βουλή.... νομοσχέδια.... υποεπιτροπες των επιτροπων.... Δηλώσεις του στυλ: "Οι ένοχοι του εγλήματος του χρηματηστηρίου θα πάνε φυλακή όποιοι κι αν είναι"....

Είδατε κάτι;

Στην Αλβανία του Μπερίσα.... οι πυραμίδες έκαναν το ίδιο και βγήκαν οι Αλβανοί με τα όπλα στους δρόμους... αυτό είναι διαδήλωση!!! το έστειλαν σπίτι του να το σκεφτεί.... λεφτά βέβαια δεν πήραν πίσω....

Εδώ φύγανε Τρις στο εξωτερικό..... και όλοι κάτσανε στα αυγά τους σαν καλές κοτούλες.... κι αν φύγουν τρις απο την αγορά.... που θα τα βρουμε; τί ειναι το χρήμα; αυγά που γεννάνε οι κότες;

Χρήμα πλέον δεν έχουμε και δεν παράγουμε και τίποτα να πουλήσουμε έξω να το φέρουμε πίσω... Διακοποχώρα είμαστε.... αλλά με ήλιο θάλασσα και greek lover δεν φέρνεις Τρις... @@ φέρνεις.... και με τους τύπους που έχουν τα καταλλήματα και τα καφέ-εστιατόρια κλπ (εμείς δλδ) τους διώχνουμε....

Πορείες και μαλακιες.... ας γίνουμε άνθρωποι με αρχές και αξίες και βγαίνουμε στον δρόμο να απαιτήσουμε σεβασμό....

Τα λεφτά έρχονται μετά...... και δεν είναι αυτοσκοπός.

Οι αγώνες κερδίθηκαν απο ανθρώπους με αξιες και ιδανικά....

Βρες μου έστω κι έναν σήμερα στην Ελλάδα...

Δεν θα παω στρατο ρε, θα κανω "αλλα" και με βλεπω να τρωω γερο π@#$ο μετα συγχωρησεως αφου θα υπηρετησω κανα 20μηνο, βαλτος εισαι;;

Αλλα ετσι ειμαστε εμεις τα ρομαντικα αγορια, παντα με τα δυσκολα ( γι αυτο μ αρεσουν τα χοντα και τα ντουκατι, το κερατο μου μεσα για αντιπροσωπεις και σερβις.. :a015: )

Αν θελει λεφτα και δεν τα βρισκετε, τοτε τι να πω ρε συ, σκεφτειτε αλλους τροπους. Και ξερω οτι πολλοι εχουν σκεφτει τα ιδια με μενα αλλα επειδη δεν τα εχω δει να πολυεφαρμοζονται γι αυτο επιμενω, οχι απο εγωισμο. Ειμαι της δοκιμης αν και θεωρητικο μυαλο

Για το ΧΑΑ και τους γειτονες τα ειπες ωραια

Για τις πορεις δεν συμφωνουμε αλλα δεν πειραζει. Σιγουρα οπως λες πρεπει να γινουμε ανθρωποι και αυτο σημαινει κατανοηση, υπομονη ( και αντισταση θα μου επιτρεψεις )

Υπαρχουν ανθρωποι με αξιες αλλα ειναι κρυμμενοι φυσικα γιατι δεν τους αρεσει η προβολη

Και για να ληξω οποια παρελθοντικα συννεφα κερναω εγω καμια Καιζερ ( αυτη την παλιομπυρα δεν πινεις; ) την επομενη φορα. Κανενα προβλημα μαζι σου και αν ειπα και καμια κουβεντα παραπανω

non serviam Το avatar του/της kachius

16 σελίδες...

...με αρκετούς να υπερασπίζονται την αύξηση μισθών των δημοσίων υπαλλήλων...

(γιατί αν τα πάρουν οι εκπαιδευτικοί...με δικαστήρια και προσφυγές θα τα πάρουν όλοι οι δημόσιοι)

Έχετε πάρει χαμπάρι ότι εδώ και 4-5 χρονιές δανειζόμαστε χρήματα (σαν κράτος) για να πληρώσουμε μισθούς (του δημοσίου δηλαδή) και συντάξεις (όσα πληρώνουμε τόσα χρόνια...τα έφαγαν και αυτά)

Να το ξαναπώ;

ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!!!!!!!!

Μπορεί κάποιος να υπολογίσει σε πόσα χρόνια θα χρεωκοπήσουμε;

Και ποιά είναι η αντίδρασή μας;

Δώστε και άλλα λεφτα στους δημοσίους και κυρίως...
    ...διορίστε και άλλους!!!!
    Ξέρω από βέσπα!

non serviam Το avatar του/της kachius
    Φυσικά δε φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι...

και σίγουρα μη δίνοντας αυξήσεις και μη διορίζοντας άλλους
    δε θα λυθεί το πρόβλημα.

Οι ιδιωτικοποιήσεις θα ήταν λύση...(εμείς και η πρωην ΕΣΣΔ έχουμε τόσο δημόσιο και τόσο άχρηστο)

αλλά θα έπρεπε να γίνουν σωστά, και τα έσοδα να διαχειριστούν σωστά...

αλλά οι ηγέτες μας δεν ενδιαφέρονται παρά μόνο για την τσέπη τους...

Ξέρω από βέσπα!

Θανο,sniper εχετε δικιο σε πολλα!
    παρουσιαζετε το πως ειναι τα πραγματα κι εμεις ισως το πως θα θελαμε να ειναι γιατι ακομα δεν εχουμε την ηλικια σας
    ειναι τεραστια κουβεντα,που απο κοντα γινετε καλυτερα!
    μεχρι τοτε...

Θανοοοοοοοοοοοοοοοοο το τηλ.του υδραυλικου

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Δεν διαφωνει κανενας (πιστευω) οτι και ο Θανος και o Sniper εχουν δικιο στα περισσοτερα απο αυτα που λενε, μιας και κανουν μια περιγραφη της "πραγματικοτητας" αυτην την στιγμη, στην οποια ειναι "μεσα" και την βιωνουν καθημερινα.

Εχουν ξεφυγει ομως απο το θεμα, χωρις απαραιτητα να ειναι κακο αυτο ...

Η πιεση που ολοι δεχομαστε απο αυτην την πραγματικοτητα, μας κανει (δυστυχως) εσωστρεφεις ...

Μας βγαινει (οπως φαινεται κι απ' τα παραπανω κειμενα) αυτο, που αρκετα νωρις ειπε ο Oldman εδω μεσα ...

Οτι δηλαδη φτασαμε να ζουμε σε μια κοινωνια, που δεν μας ενδιαφερει και τοσο (ισως επειδη δεν μπορουμε κι ολας) να περναμε εμει καλυτερα απ' τον διπλανο μας, αλλα μας ενδιαφερει αυτος να περναει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο μας.

Απ' οτι εχω καταλαβει, οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι στην λεγομενη "μεσαια ταξη" που τελικα ειναι μια φτωχη και υπερχρεωμενη ταξη.

Η γνωμη μου ειναι οτι αυτη ακριβως η ταξη που ειναι και η μεγαλυτερη πλειοψηφια, θα επρεπε να κανει "κατι" για να αλλαξουν τα πραγματα, αντι για να καθεται και να συζηταει ενα αυτονοητο και Συνταγματικα κατοχυρωμενο δικαιωμα της ...

Το Δικαιωμα της απεργιας και της διαδηλωσης (διαμαρτυριας)!

Το εχω ξαναπει νωριτερα και το ξαναλεω σαν συμβουλη προς ΟΛΟΥΣ.

Προσεξτε παιδια, γιατι αυτο που θελουν να κανουν το εχουν πετυχει σ' ενα μεγαλο βαθμο!
    Να μας κλεισουν δηλαδη στα "καβουκια" μας και να ΜΗΝ νοιαζομαστε για τον διπλανο μας!!!

Ετσι απομονωμενους, το (οποιοδηποτε) συστημα μας "εχει" ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Σελίδα 16 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 16:38
  2. Την γνωμη σας για τις Utika?
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 17:07
  3. Η γνωμη σας για το Oil Cooler Guard ??
    από Giannis_L στο forum BMW
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 15:38
  4. Η Γνώμη σας για τη BMW 650
    από MikeG στο forum BMW
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2005, 21:39
  5. Ποια η γνώμη σας για το scarver;
    από georgios21 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2004, 08:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ