Σελίδα 16 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 334

Θέμα: Yamaha YBR 250

Ως πότε νέο μέλος; Το avatar του/της arakis
    Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
    Radiateur d'huile είναι το ψυγείο λαδιού!
    Όσο για το YBR125 επειδή το είχα έναν χρόνο, ήταν πιο αργοκίνητο κι από παπάκι, κατασκευάζεται στην Κίνα με δικά τους υλικά και δεν είναι για πάνω από 90χλμ/ώρα (αν τα πιάσει ποτέ) γιατί είναοι ελαφρύ και κουνάει! Το δικό μου, έβγαλε και δυό προβλήματα...
    Το YBR250 όμως, κατασκευάζεται στην Ιαπωνία, με ότι συνεπάγεται αυτό, αρχίζοντας απο τη διπλάσια τιμή του σε σχέση με το 125...

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arakis
    Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
    Radiateur d'huile είναι το ψυγείο λαδιού!
    Όσο για το YBR125 επειδή το είχα έναν χρόνο, ήταν πιο αργοκίνητο κι από παπάκι, κατασκευάζεται στην Κίνα με δικά τους υλικά και δεν είναι για πάνω από 90χλμ/ώρα (αν τα πιάσει ποτέ) γιατί είναοι ελαφρύ και κουνάει! Το δικό μου, έβγαλε και δυό προβλήματα...
    Το YBR250 όμως, κατασκευάζεται στην Ιαπωνία, με ότι συνεπάγεται αυτό, αρχίζοντας απο τη διπλάσια τιμή του σε σχέση με το 125...

Η συζήτηση περί γραμμών παραγωγής έχει ξαναγίνει πολλές φορές

Αναλόγως με τη χρονιά άλλα κατασκευάζονται Κίνα, άλλα Γαλλία από την MBK και άλλα Βραζιλία.

Το 125 ταξιδεύει σταθερά με 90 - έχω δει και 120 κοντέρ στις 10κ στροφές

Το YBR 250 κατασκευάζεται και αυτό στην λατινική αμερική, αν και αρχικά λεγόταν ότι η γραμμή που θα τροφοδοτεί την ευρώπη θα είναι και αυτή Κίνα..

Η διπλάσσια τιμή του οφείλεται καθαρά στο ότι δεν εισάγονται 400άρια ή αρκετά 250άρια και κάτοχοι Α1 εγκλωβίζονται σε ελάχιστες επιλογές, ακριβοπληρωμένες..

Το μοναδικό 250 που κατασκευάζεται Ιαπωνία και εισάγεται στην χώρα μας είναι το Ηοnda VTR 250 με 5300 ευρώ.

ΥΓ Συμφωνώ απολύτως στο μικρό του βάρος.. Στον εθνικό ειδικά σε crosswind τον πίνεις άσχημα..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Επειδή έχω ψαχτεί πολύ για το YBR 250 (που με ενδιαφέρει για αγορά το επόμενο 3μηνο), όλοι με έχουν διαβεβαιώσει ότι κατασκευάζεται αποκλειστικά στη Βραζιλία.
    Επειδή όμως δαιβάζοντας διάφορα forum τα περισσότερα έχουν μάλλον αρνητικές κριτικές για το συγκεκριμένο μοντέλο (και κάποιοι κάτοχοι που το πουλάνε όσο-όσο, το "θάβουν" μιλώντας για απαράδεκτό value for money και πενιχρή ποιότητα), θα ήθελα να απευθυνθώ σε κατόχους YBR για τα εξής:
    - τα περι κατανάλωσης (με στρωτή οδήγηση) γύρω στα 3,5lt/100 km είναι πραγματικότητα;
    - τι παίζει με κόστος service και ανταλλακτικών (φίλος με cbf 250 μου είπε για ετήσιο κόστος του honda γύρω στα € 200),
    - ισύει κάτι περί ανάκλησης (σε dealer της yamaha που ρώτησα και μπήκε στο online, μου είπε ότι έχει εξαντληθεί το stock και περιμένουν νέες παραλαβές σε 20 μέρες...),
    - η χρήση που με ενδιαφέρει είναι αποκλειστικά εντός πόλης με μ.ο. 9000 χλμ ετησίως (είμαι ασφαλιστής) και αποκλείω -λόγω γούστου αλλά και επειδή έχω "καεί" στο παρελθόν- τα scooter
    - έχοντας εμπειρία (1997-2001) από astrea grand και typhoon 125, πόσο "ομαλή" αναμένεται να είναι η "μετάβασή μου" στη συγκεκρινμένη μοτοσυκλέτα;
    - έχοντας αποκλείσει τη λύση του μεταχειρισμένου, θα μου προτείνατε εναλλακτικά το 250αράκι enduro της kawa (με € 400 παραπάνω);
    Τέλος, σε περίπτωση που δεν "κάτσει" η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, βλέπω να καταλήγω στη δοκιμασμένη λύση της πάπιας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SAC
    Επειδή έχω ψαχτεί πολύ για το YBR 250 (που με ενδιαφέρει για αγορά το επόμενο 3μηνο), όλοι με έχουν διαβεβαιώσει ότι κατασκευάζεται αποκλειστικά στη Βραζιλία.
    Επειδή όμως δαιβάζοντας διάφορα forum τα περισσότερα έχουν μάλλον αρνητικές κριτικές για το συγκεκριμένο μοντέλο (και κάποιοι κάτοχοι που το πουλάνε όσο-όσο, το "θάβουν" μιλώντας για απαράδεκτό value for money και πενιχρή ποιότητα), θα ήθελα να απευθυνθώ σε κατόχους YBR για τα εξής:
    - τα περι κατανάλωσης (με στρωτή οδήγηση) γύρω στα 3,5lt/100 km είναι πραγματικότητα;
    - τι παίζει με κόστος service και ανταλλακτικών (φίλος με cbf 250 μου είπε για ετήσιο κόστος του honda γύρω στα € 200),
    - ισύει κάτι περί ανάκλησης (σε dealer της yamaha που ρώτησα και μπήκε στο online, μου είπε ότι έχει εξαντληθεί το stock και περιμένουν νέες παραλαβές σε 20 μέρες...),
    - η χρήση που με ενδιαφέρει είναι αποκλειστικά εντός πόλης με μ.ο. 9000 χλμ ετησίως (είμαι ασφαλιστής) και αποκλείω -λόγω γούστου αλλά και επειδή έχω "καεί" στο παρελθόν- τα scooter
    - έχοντας εμπειρία (1997-2001) από astrea grand και typhoon 125, πόσο "ομαλή" αναμένεται να είναι η "μετάβασή μου" στη συγκεκρινμένη μοτοσυκλέτα;
    - έχοντας αποκλείσει τη λύση του μεταχειρισμένου, θα μου προτείνατε εναλλακτικά το 250αράκι enduro της kawa (με € 400 παραπάνω);
    Τέλος, σε περίπτωση που δεν "κάτσει" η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, βλέπω να καταλήγω στη δοκιμασμένη λύση της πάπιας...
    αρνητικες κρητικες δεν εχω ακουσει παραμονο ελαχιστες και μαλλον προερχονται απο ανθρωπους που καναν λαθος επιλογη.πρωτα πρεπει να σκεφτεις τι θες και γιατι το θες.το ybr250 ειναι μια μικρη οικονομικη μοτοσυκλετα, οχι επιδοσεων και απευθυνεται κυριως σε αναβατες με μικρη εμπειρια,οι οποιοι θελουν μοτοσυκλετα και οχι παπι ή σκουτερ.επισης ειναι ιδανικο σχολειο για ν ανεβεις μελλοντικα κυβικα.αυτα.τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.

στο προκειμενο τωρα.
    εχουμε και λεμε.

- γυρω στα 4 λιτρα καιει σ εμενα ,νορμαλ οδηγηδη και κυριως εντος πολης

-φθηνα ειναι γενικα τα sercice στο ybr.η μοτοδυναμικη θεωρειται απο πολλους η καλυτερη αντιπροσωπεια στην ελλαδα.μονοκυλινδρο 250, ψεκαστο, με λιγα αλογα.αν δεν ειναι αυτο οικονομικο τοτε τι ειναι;

-περι ανακλησης το μονο που εγω εχω ακουσει ειναι για το μοχλικο της πισω αναρτησης σε ορισμενα μοντελα στα οποια η αντικατασταση εγινε τσαμπα εννοειται.

-δεν θα εχεις προβλημα.

-επισης.

-γουστα ειναι αυτα.προτινω να το ξανασκεφτεις για μεταχειρισμενο.ειδικα αφου λες οτι τα δινουν οσο-οσο...

-και η παπια καλη ειναι.γι αυτο σου λεω πρωτα πρεπει ν αποφασισεις εσυ τι θες και γιατι.

καλη τυχη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Το ybr όπως και το cbf(που έχω) είναι μοτοσυκλέτες με όλα τα πλεονεκτήματα των παπιών και χωρίς τα μειονεκτήματά τους. Αν δεν χρειάζεσαι γκάζια, μεγάλες αποστάσεις, δικάβαλα, τότε είναι εργαλεία. Καινούρια δεν αξίζουν τα λεφτά τους αλλά μεταχειρισμένα κάνουν όσο ένα καινούριο παπί

- εμένα μου καίει 3,5 περίπου λίτρα/100ΚΜ
    - ετήσια δεν έχω καθήσει να τα υπολογίσω,αλλά μέχρι τώρα εκτός από λάδια και το μοχλικό δεν έχει χρειασθεί τίποτα άλλο.Αυτά στα 14500 ΚΜ.
    - Αλλαξα το μοχλικό εντελώς δωρεάν.
    - και σε μένα η κύρια χρήση του είναι για να πηγαίνω στην δουλειά Πατήσια-Μενίδι.Από εκεί και πέρα έχω φτάσει μέχρι Κάρυστο και έχει αξιοπρεπή συμπεριφορά όταν βγαίνει σε εθνική και αττική οδό.
    - από παπί kazer έρχομαι και εγώ και μπορώ να πω ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα.
    - όπως έχω ξαναγράψει το μόνο μειονέκτημα που του έχω βρει είναι το πίσω ταμπούρο.Απαράδεκτο για 150 κιλά μηχανάκι.Ευτυχώς το μοντέλο του 2011 έχει δισκόφρενο.
    Μάριος
    www.mlazos.co.nr

Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και τις κατατοπιστικές πληροφορίες.
    Το kawa αποκλείστηκε λόγω ύψους και λόγω κόστους αγοράς.
    Οπότε, καταλήγουμε: YBR vs πάπιας, με το ετήσιο κόστος ασφάλισης και τη βενζίνη (για 9000 χλμ. περίπου) να κυμαίνεται στα +400 ευρώ (υπέρ της πάπιας φυσικά!!!) και απομένει το κόστος του service και... η διπλάσια τιμή αγοράς.
    Καθε άποψη δεκτή, για να δώ που θα γείρει η ζυγαριά...

YBR δαγκωτό γιατί:

-έχεις ροπή και δύναμη σε "δύσκολες" στιγμές,κάτι που με την πάπια δεν το έχεις.
    -θέλεις να πάς μια βόλτα μακρυά από την πόλη το ΣΚ με την κοπελιά?Ευκολο.Με το παπί μετά το τέλος την βόλτας δεν θα έχεις κοπελιά γιατί θα σε έχει χωρίσει !!! (εκτός κι αν αυτό θέλεις).
    -Ο συμπλέκτης δίνει μεγαλύτερη αίσθηση οδηγικής ασφάλειας.
    -είναι μια σοβαρή αναβάθμιση των οδηγικών ικανοτήτων σου.

Ολα τα παραπάνω χωρίς κόστος (χρηματικό) δεν γίνονται αλλά πιστεύω ότι αξίζουν.
    Μάριος
    www.mlazos.co.nr

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    παρε το YBR φιλε.. γιατι με την παπια θα πρεπει να κινησαι αποκλειστικα εντως πολης! με το γιαμαχα θα μπορεις να βγεις και παραεξω για κανενα κοντινο ταξιδακι!! δεν φανταζεσαι ποσο αξιοππεπεστατα ταξιδευει με 120-130! εγω πηγα καρδιτσα, δεν κουραστηκα καθολου ουτε εγω ουτε το μηχανακι! και καιει τα ιδια με ενα παπι σχεδον! αξιζει!

Νέο μέλος
    Κατοχος YBR 250 είμαι και εγώ εδώ και 8 μήνες. Πρώτη μου μηχανή γενικά. Την πήρα καινούργια με την τιμή να μη μου φαίνεται τόσο υπερβολική αν συγκρίνεις και 250 η 300άρια σκούτερ.Σίγουρα μειονεκτεί σε σχέση με το Ninja 250 π.χ.

Οδηγικά είναι πολύ εύκολη για αρχάριο, οπότε για κάποιον που έχει ήδη εμπειρία με παπιά, νομίζω οτι θα του φαίνεται παιχνίδι.
    Από κατανάλωση ελάχιστη 3,5λτ/100χλμ, μέγιστη εως τώρα 4,6λτ/100χλμ με συνεχή πίεση
    Πανεύκολες μικροεργασίες (ρύθμιση ρελαντί,τζόγου πεντάλ, μανετών κλπ)
    Και γω είχα διαβάσει αρνητικές κριτικές οι οποίες κυρίως αφορούσαν προβλήματα εξ' αρχής και όχι αξιοπιστίας στη συνέχεια.Ευτυχώς δεν επαληθεύτηκαν
    Το μοχλικό αντικαταστάθηκε δωρεάν και χωρίς παρατράγουδα
    Ο κινητήρας είναι ελαστικός και έχει δύναμη από 2000 στροφές και άνω.
    Συμπεριφορά ΟΚ αλλά ένα μεινέκτημα.Σίγουρα οι δρόμοι εδώ στο Ηράκλειο είναι απαράδεκτοι και .....καλογυαλισμένοι αλλά θα ήθελα κάτι παραπάνω από τα φρένα (ειδικά με 2 άτομα)
    Το ταμπούρο τουλάχιστον έχει καλή αίσθηση και σε προειδοποιεί πάντα αν είναι να μπλοκάρει.Το μπροστινό....
    Γενικά πάντως θα τη συνιστούσα ανεπιφύλακτα είτε καινούργια είτε ως μεταχειρισμένη αρκεί να ξέρει κανείς τι ζητάει.Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για αυτό που την πήρα.Πόλη και δύναμη για λίγο έξω.

Υ.Γ Ό,τι έρχεται Ελλάδα είναι αποκλειστικά από Βραζιλία

Αρχικά δημιουργήθηκε από bitsakan
    Κατοχος YBR 250 είμαι και εγώ εδώ και 8 μήνες. Πρώτη μου μηχανή γενικά. Την πήρα καινούργια με την τιμή να μη μου φαίνεται τόσο υπερβολική αν συγκρίνεις και 250 η 300άρια σκούτερ.Σίγουρα μειονεκτεί σε σχέση με το Ninja 250 π.χ.

Οδηγικά είναι πολύ εύκολη για αρχάριο, οπότε για κάποιον που έχει ήδη εμπειρία με παπιά, νομίζω οτι θα του φαίνεται παιχνίδι.
    Από κατανάλωση ελάχιστη 3,5λτ/100χλμ, μέγιστη εως τώρα 4,6λτ/100χλμ με συνεχή πίεση
    Πανεύκολες μικροεργασίες (ρύθμιση ρελαντί,τζόγου πεντάλ, μανετών κλπ)
    Και γω είχα διαβάσει αρνητικές κριτικές οι οποίες κυρίως αφορούσαν προβλήματα εξ' αρχής και όχι αξιοπιστίας στη συνέχεια.Ευτυχώς δεν επαληθεύτηκαν
    Το μοχλικό αντικαταστάθηκε δωρεάν και χωρίς παρατράγουδα
    Ο κινητήρας είναι ελαστικός και έχει δύναμη από 2000 στροφές και άνω.
    Συμπεριφορά ΟΚ αλλά ένα μεινέκτημα.Σίγουρα οι δρόμοι εδώ στο Ηράκλειο είναι απαράδεκτοι και .....καλογυαλισμένοι αλλά θα ήθελα κάτι παραπάνω από τα φρένα (ειδικά με 2 άτομα)
    Το ταμπούρο τουλάχιστον έχει καλή αίσθηση και σε προειδοποιεί πάντα αν είναι να μπλοκάρει.Το μπροστινό....
    Γενικά πάντως θα τη συνιστούσα ανεπιφύλακτα είτε καινούργια είτε ως μεταχειρισμένη αρκεί να ξέρει κανείς τι ζητάει .Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για αυτό που την πήρα.Πόλη και δύναμη για λίγο έξω.

Υ.Γ Ό,τι έρχεται Ελλάδα είναι αποκλειστικά από Βραζιλία

ωραια τα λες.συμφωνω απολυτα.καλες βολτες και παντα ορθιος!

ρε παλικαρια.... μηπως να αρχιζαμε να βαζουμε καμια φωτο απο τα γιαμαχακια μας??

αρχιζω εγω!!

στο χωριο μου (καρδιτσα μερια....)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	photo-0031.jpg 
Προβολές:	443 
Μέγεθος:	72,4 KB 
ID:	202354

καθ'οδον για λουτρακι ( http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=2 )

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	3.jpg 
Προβολές:	439 
Μέγεθος:	58,4 KB 
ID:	202355

Να σε ρωτήσω δύο πράματα:Εχεις αλλάξει καθρέφτες?Αυτή το κόκκινο στεφάνι στις ρόδες τι είναι?Και από που το πήρες?

Πως βάζουμε φώτο ρε παιδιά ?
    Μάριος
    www.mlazos.co.nr

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zolas
    Να σε ρωτήσω δύο πράματα:Εχεις αλλάξει καθρέφτες?Αυτή το κόκκινο στεφάνι στις ρόδες τι είναι?Και από που το πήρες?

Πως βάζουμε φώτο ρε παιδιά ?
    ναι εχω αλλαξει καθρεφτες γιατι ο ενας ο μαμα χαλαρωσε μια φορα που το ξαπλωσα το μηχανακι και εκλεινε με το παραμικρο!
    η κοκκινη ταινια ειναι ειδικη διακοσμητικη για ζαντες και θα τη βρεις σε διαφορα χρωματα σε ολα τα μαγαζια με ανταλακτικα και αξεσουαρ μοτο!
    φωτο βαζουμε πατωντας αναζητηση κατω κατω στην εισαγωγη σχολιων! το αρχειο δεν πρεπει να ειναι πανω απο 100κβ!

Σελίδα 16 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βαλίτσα Yamaha YBR 250
    από likoyrgos στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2010, 10:22
  2. Honda cbf 250 vs Yamaha ybr 250
    από saitis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2009, 16:46
  3. honda cbf vs yamaha ybr 250 ....
    από stef.corfu στο forum Off topic