Σελίδα 16 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 250

Θέμα: Κύμα αντιδράσεων για ξυλοδαρμό φοιτητή από αστυνομικούς με πολιτικά στη Θεσσαλονίκη

Παλαιό μέλος
    Αν είναι δικαιολογημένο να σαπακιάζουν στο ξύλο όποιον παρανομεί, γιατί δεν το έκαναν και στον Καρβέλα;;; Δεν τους έπαιρνε εκεί... Και καλά έκαναν, διότι τώρα στο συγκεκριμένο θέμα τους στηρίζει η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου και γελάνε με τον Καρβέλα.

Πιάστον αν κάνει κάτι και προσκόμισε στοιχεία (αν υπάρχουν, βέβαια) για να τιμωρηθεί.
    Πρέπει να καταλάβουν οτι ο ρόλος της αστυνομίας δεν είναι να δικάζει, ούτε να εκτελεί ποινές... Αστυνομικοί είναι και όχι ο Judge Dread...

Και ας μην συγκρίνουμε την οργή του ιδιοκτήτη με τον ρόλο της αστυνομίας. Αυτός που του σπάνε το αυτοκίνητο, την μηχανή ή ότι άλλο είναι αναμενόμενο να μην λειτουργεί ψύχραιμα. Οι αστυνομικοί όμως δεν πρέπει να λειτουργούν έτσι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    Αν είναι δικαιολογημένο να σαπακιάζουν στο ξύλο όποιον παρανομεί, γιατί δεν το έκαναν και στον Καρβέλα;;;
    καλη ερωτηση...θα το χαιρομουν....

Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    Αν είναι δικαιολογημένο να σαπακιάζουν στο ξύλο όποιον παρανομεί, γιατί δεν το έκαναν και στον Καρβέλα;;; Δεν τους έπαιρνε εκεί... Και καλά έκαναν, διότι τώρα στο συγκεκριμένο θέμα τους στηρίζει η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου και γελάνε με τον Καρβέλα.

Πιάστον αν κάνει κάτι και προσκόμισε στοιχεία (αν υπάρχουν, βέβαια) για να τιμωρηθεί.
    Πρέπει να καταλάβουν οτι ο ρόλος της αστυνομίας δεν είναι να δικάζει, ούτε να εκτελεί ποινές... Αστυνομικοί είναι και όχι ο Judge Dread...

Και ας μην συγκρίνουμε την οργή του ιδιοκτήτη με τον ρόλο της αστυνομίας. Αυτός που του σπάνε το αυτοκίνητο, την μηχανή ή ότι άλλο είναι αναμενόμενο να μην λειτουργεί ψύχραιμα. Οι αστυνομικοί όμως δεν πρέπει να λειτουργούν έτσι.
    Ρε φίλε δίκιο έχεις …αλλά τι ασχολείσαι ….άμα ακούς ενήλικες ανθρώπους να λένε ότι
    «πρεζάκι ήταν …δεν καταλάβαινε το ξυλο..»
    «καλά του κάνανε…γιατι εκαψε παπακι....»
    και άλλα τέτοια όμορφα ….

Όπως έλεγε και ο θειος Αλβέρτος ,η ανθρώπινη βλακεία και το σύμπαν είναι άπειρα ….και για το σύμπαν δεν ήταν και σίγουρος …

βολτάδικο μέλος
    Ο καρβέλας ας τις έτρωγε... Να ησυχάζαμε
    ...

Παλαιο τόμαρο
    οκ αγόρια...
    εγω δεν εχω καταλάβει γιατί το συζητάτε ακόμη
    για να πείσει ο ένας τον άλλο ότι λέει ότι να' ναι?
    ντάξει θα μου πει κάποιος μας αρέσει ο διάλογος...
    οκ. αμα όμως επαναλαμβάνεις εκατό φορές το ίδιο επιχείρημα που έχει επαναλάβει άλλες τόσες κάθε καρυδιάς κανάλι δεν είναι ουτε καν διάλογος. copy paste της συμφοράς είναι.
    ας πει ο καθένας την άποψή του και αφού προφανώς αυτή δεν αλλάζει ας μην παλεύει να πείσει κανέναν...

αυτό το παραμύθι πχ με τα μαγαζάκια και τα μηχανάκια του κοσμάκι έχει γίνει λίγο λάστιχο και έχει σπάσει προ πολλού
    ας μας πει κάποιος αυτόπτης μιας και έχουμε αρκετούς πόσα μαγαζάκια έχουν καεί σπαστεί και πόσα μηχανάκια από τη μεταπολίτευση και μετά να ξέρουμε για τι μεγέθη μιλάμε τέλος πάντων.
    Eκτός αν μιλάμε για το μικρό μινιον, κάτι τραπε-ζούλες κλπ... H για το μικρο καταστηματαρχούλη της σταδίου και της πατησίων που πριν φάει τις ψιλές του έβγαινε στην πόρτα του καταστήματος πίσω από τα ματ να φωνάξει κανα πετυχημένο "βάλτε τους όλους μέσα τους βρωμιάρηδες"...

Aπό την άλλη το ότι εγω (ο κάθε εγω γιατί είμαι και πολλοί), δε θεωρώ λύση -για την ώρα- το σπάσιμο ή κάψιμο της τράπεζας δεν σημαίνει ότι θα βάλω και τα κλάμματα αμα τη ριμάξουνε.

Eπίσης δε μου αρέσει και το κλαψούρισμα "αχ χτυπήσαν τα παιδιά". Aν έχεις κάνει τέτοιες επιλογές, αν αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου ως εχθρικά διακείμενο στο παρών καθεστώς ξέρεις πια είναι η δουλειά της αστυνομίας. Nα παίρνει εντολές και να σπάει κόκκαλα. Kαι εσυ πρέπει να αμυνθείς ή να επιτεθείς ανάλογα τα γούστα. Aυτή είναι η δουλειά της τελος πάντων. Nαι, όταν δεν περνάει γριούλες από τα φανάρια της σταδίου και της ακαδημίας...
    Nαι πόλεμο περιγράφω με στρατόπεδα και τέτοια...

τέλος, να πω ότι καλό θα είναι οι αγανακτισμένοι πολίτες να κρατάνε καμμια πισινή γιατί μπορεί να πέσουνε σε τίποτα αγριεμένους δράστες και μετά να κλαίνε στα κανάλια ζητώντας περισσότερη αστυνομία, στρατό και τζόγο και τηλεόραση... Γιατί αυτή η επιλογή -του εκπροσώπου της νομιμότητας σε εμπόλεμο έστω και προσωρινά- περιβάλλον, έχει και αυτή το κόστος της.

Eπίσης το ότι κατέθεσα εδω μια θέση δεν σημαίνει ότι είναι και διαπραγματεύσιμη απλά τόσες σελίδες γράφτηκαν να πω και εγω τη μ@λ@κία μου και να πάω να ηρεμήσω, να πάω καμια βόλτα κτλ...

συγνώμη κιόλας για το ύφος αλλα δεν εχω κι άλλο...

καλή συνέχεια
    γης μαδιαμ...

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas

Αλλο το ενα ασυλο που κατακτηθηκε με αγωνες και αιμα,αυτο που εριξε Χουντες δλδ...
    Δέν κατακτήθηκε όμως για να πάει ο κάθε μ@λάκας και να τα σπάει μέσα στο πανεπιστήμιο σε βάρος του φορολογουμένου ή να παρανομεί έξω και μετά να τρέχει σάν χεσμένος να μπεί μέσα ώστε να μή μπορεί να τον αγγίξει η αστυνομία.

Εδώ νομίζω είχα διαβάσει θρέντ παλιότερα ή σε άλλο φόρουμ ότι δύο παιδιά σκοτώθηκαν με τη μηχανή τους απο τα σαμαράκια στην πανεπιστημιούπολη και ήρθε τροχαία να δεί τί συνέβη, και κάποιοι ξεσηκώθηκαν όχι για το ότι έφυγαν δύο νέα παιδιά, αλλα για το απο πού και ώς που μπαίνει η τροχαία μέσα σε χώρο πανεπιστημίου.

αλλο το ασυλο το πολιτικων που θεσπισαν οι ιδιοι για να καλυπτουν απατεωνιες.

Δέν είναι τόσο απλό το θέμα της βουλευτικής ασυλίας. Απλά και εδώ όπως και στο άσυλο του πανεπιστημίου, πολλά άτομα κάνουνε κατάχρηση της ελευθερίας που τους δίνεται με αποτέλεσμα να χαλάνε την εικόνα του συνόλου. Σε καμία περίπτωση όμως δέν πρέπει η ασυλία να αποτελεί προστασία σε κραυγαλέες παρανομίες. Δέν είναι αυτός ο σκοπός για τον οποίο αρχικά θεσπίστηκε.
    Πάντως σχετικά με αυτό που αναφέρεις, να είσαι σίγουρος ότι ένας μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων δέν το θέλει αυτό(την άρση του βουλευτικού ασύλου).Και ξέρεις γιατί; Οι περισσότερες απο αυτές τις απατεωνιές που αναφέρεις, είναι 'θελήματα' ψηφοφόρων. Πολλά 'ρουσφέτια΄δέ θα είχαν γίνει χωρίς τη σιγουριά που προσφέρει στο 'βουλευτή τους' το άσυλο.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    .
    καλύτερα να περισσεύει η ελευθερία (1) και η εκμετάλλευσή της,
    παρά να πολεμάω για να την αποκτήσω.(2)

το πρώτο, διορθώνεται με ψηφίσματα -αλλαγές- ..........πάντως.... αναίμακτα

το δεύτερο ........

"θέλει νεκροί χιλιάδες να ναι στους τροχούς
    θέλει κι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους"

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    καλύτερα να περισσεύει η ελευθερία (1) και η εκμετάλλευσή της,
    παρά να πολεμάω για να την αποκτήσω.(2)

το πρώτο, διορθώνεται με ψηφίσματα -αλλαγές- ..........πάντως.... αναίμακτα

το δεύτερο ........

"θέλει νεκροί χιλιάδες να ναι στους τροχούς
    θέλει κι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους"

Σίγουρα καλύτερα να περισσεύει η ελευθερία, αλλά η εκμετάλλευση της πρέπει να έχει και κάποια όρια όταν πλέον γίνεται εκμετάλλευση με την κακή έννοια της λέξεως.

Το δεύτερο και αυτό μπορεί να γίνει αναίμακτα.

Αλλά για να αλλάξουν καί τα δύο προς το καλύτερο, χρειάζεται ΕΝΑ πράγμα. Αλλαγή νοοτροπίας. Εύχομαι να γίνει αυτό αλλά η καθημερινότητα παλεύει να με διαψεύσει.

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Σίγουρα καλύτερα να περισσεύει η ελευθερία, αλλά η εκμετάλλευση της πρέπει να έχει και κάποια όρια όταν πλέον γίνεται εκμετάλλευση με την κακή έννοια της λέξεως.

Το δεύτερο και αυτό μπορεί να γίνει αναίμακτα.

Αλλά για να αλλάξουν καί τα δύο προς το καλύτερο, χρειάζεται ΕΝΑ πράγμα. Αλλαγή νοοτροπίας. Εύχομαι να γίνει αυτό αλλά η καθημερινότητα παλεύει να με διαψεύσει.

θα μου επιτρέψεις να επιμείνω
    επειδή ΠΟΤΕ η ελευθερία δεν κερδήθηκε αναίμακτα, καλύτερα να την εκμεταλλεύονται παρά να την χάσω!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    θα μου επιτρέψεις να επιμείνω
    επειδή ΠΟΤΕ η ελευθερία δεν κερδήθηκε αναίμακτα, καλύτερα να την εκμεταλλεύονται παρά να την χάσω!!
    Καλά κάνεις και επιμένεις. Άλλωστε εγώ δέ μιλάω για περιορισμό με το μαχαίρι. Αλλά όπως και το κάπνισμα που είναι μία ελευθερία, πάρ'αυτά απαγορεύεται σε κάποιους χώρους, με την ίδια λογική, άτομα που προκαλούνε κακό δέ θα έπρεπε να βρίσκονται σε κάποιους χώρους. Με άλλα λόγια, σέβομαι την ελευθερία σου, σεβάσου και σύ τη δική μου. Γιατί όταν τα κάνεις όλα λαμπόγυαλο ή δέ ξέρω εγώ τί άλλο, κάποιος άλλος με κάποιο τρόπο επιβαρύνεται. Άλλο ελευθερία, άλλο ασυδοσία.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ...Αλλο το ενα ασυλο που κατακτηθηκε με αγωνες και αιμα,αυτο που εριξε Χουντες δλδ...
    Αυτό που αναφέρεις δεν ισχύει παλλικάρι μου. Η εξέγερση στο πολυτεχνείο δεν έριξε την χούντα. Έφερε άλλη χειρότερη. Ανακρίβειες για εσωτερική κατανάλωση.
    Η χούντα έπεσε επειτα από ένα έτος και για άλλους λόγους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Ρε φίλε δίκιο έχεις …αλλά τι ασχολείσαι ….άμα ακούς ενήλικες ανθρώπους να λένε ότι
    «πρεζάκι ήταν …δεν καταλάβαινε το ξυλο..»
    «καλά του κάνανε…γιατι εκαψε παπακι....»
    και άλλα τέτοια όμορφα ….

Όπως έλεγε και ο θειος Αλβέρτος ,η ανθρώπινη βλακεία και το σύμπαν είναι άπειρα ….και για το σύμπαν δεν ήταν και σίγουρος …

Εαν ειναι να αυτοσχεδιαζεις
    κανε το καλυτερα....
    (δεν εγραψα πρεζακι πουθενα...)

Το να μιλας θεωρητικα με ξενο κωλο ειναι λιγο ντεμοντε πια...

Στην επομενη πορεια βαλε την μοτο σου σε μια γωνιτσα να στην σπανε
    και παρακολουθα με παρρισεια....
    Σαν ανωτερος ανθρωπος που εισαι....

μονο ενημερωσε με να ειμαι εκει και εγω...για να σε καταγγειλω αργοτερα..

Στα περι βλακειας συμφωνω....

χωρις να αντιπαραβαλεις αποψεις ...επιβεβαιωνεις τον Αλβερδο!!

o GGS εγραψε σε διπλανο θεμα...
    ". τους υστερικούς politically correct αντικαπνιστές , ευχαρίστως θα τους έχωνα μέσα σε ένα τεκέ με 50 χαρμάνηδες ισοβίτες και 50 αναμμένους λουλάδες ….

Μου την σπάνε αυτοί που υποτροπιάζουνε όταν ακούνε την λέξη «καπνιστής» ….

Μου την σπάνε τα ρατσιστικά καραγκιοζακια που νομίζουν ότι οι καθαροί πνεύμονες σημαίνουν και καθαρό μυαλό…

Και πιο πολύ μου την σπάνε οι πρώην καπνιστές που …«ανένηψαν» και έχουν γίνει οι χειρότεροι αντικαπνιστές…"

Εισαι πολυ δημοκρατικος τελικα...και προοδευτικος, και αγωνιστης....

αλλα μονο εκει που σε βολευει ή μου φαινεται;

κριμα για το avatar σου..μαλλον δεν εχεις πιασει το νοημα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Στην επομενη πορεια βαλε την μοτο σου σε μια γωνιτσα να στην σπανε
    και παρακολουθα με παρρισεια....
    το θεμα ειναι ποιοι στη σπανε.γιατι αν υποστηριξεις οτι η αστυνομια δε μπορει να πιασει ενα στρατο 300 ατακτων εγκλισμενων και περικυκλωμενων μεσα σε ενα οικοδομικο τετραγωνο η αφελης εισαι η η αστυνομια πρεπει να διαλυθει λόγω ανικανοτητας.

και η ερωτηση που θετω κατα καιρους αλλα απαντηση δεν παιρνω απο τους φωστηρες μας ειναι:πως κλεινει καθε φορα η αυλαια?μαλλον δεν σου σπανε το πραπρα κατι αλητες.....πιο πιθανο ειναι αφου οι ζαρτινιερες σπανε στο ξυλο ανθρωπινα κεφαλια να σπασουνε και κανα μοτορι για να βγουνε και αργοτερα οι αντοντηδες να ζητανε περισσοτερη αστυνομια,στρατο κλπ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    γιατι ως γνωστον τη δικια σου μοτο εχουνε βαλει στο ματι..

παιδια η πολη τηλεοραση βλαπτει..

δεν ξερω για σας αλλα εμενα οι ανθρωποι αυτοι ( κ δεν μιλαω για τους μπαχαλακηδες-αν κ υπαρχουν σε σεβαστο ποσοστο) με κανουν να πιστευω οτι υπαρχει ακομα ελπιδα..

σορρυ που πεταω 2 γραμμες αλλα τετοιες συζητησεις ειναι ετσι κ αλλιως δυσκολες ποσο μαλλον απο μια οθονη.

Σελίδα 16 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 148
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2013, 21:41
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2012, 22:32
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2008, 10:27
  4. Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2004, 12:03
  5. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:40