Όποιος έχει σκούτερ είναι λούλης...
Πάρτε κανα αντρικό μηχανάκι...
Ω εκλεκτέ που είσαι...?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αδερφέ, σε παραπάνω ποστ θα δεις ότι δεν χαρακτηρίζω κανέναν ως ταραμά ούτε κατηγορώ ανθρώπους για τις επιλογές τους. Αντίθετα, χαίρομαι που υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία για να μπορεί ο καθένας να διαλέξει αυτό που γουστάρει/τον εκφράζει.Αρχικά δημιουργήθηκε από tyfeonas
με αυτην την λογικη δεν χρειαζεται να βγαινουν νεα μοντελα , ουτε να καθονται να εξελισουν οι εταιριες τα μοντελα τους για ανεση και ασφαλεια.
και στην τελικη αμα σου αρεσει να πιανεσε τοσο πολυ να βρεχεσαι κτλ μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια.
καλος ο ρομαντισμος αλλα να τον εχουμε παντου οχι μονο εκει που μας συμφερει.
εσυ δηλαδη εισαι μοτοσυκλετιστης γιατι εισαι ρομαντικος και οι αλλοι ειναι ταραμαδες επειδη δεν βρεχονται η δεν γουσταρουν να πηγαινουν σαν βρεγμενα γατια στις δουλειες τους.
ε δεν ειναι ετσι φιλε μου δυστηχως.
:smilea:
Εγώ είπα ότι στην κατηγορία των μοτοσυκλετών υπάρχουν και τα σκούτερ με τα καλά τους και τα κακά τους, όπως όλα.
Ο κάθε άνθρωπος διαλέγει ανάλογα με τις ανάγκες του και το γούστο του.
Και περί γούστου... κολοκυθόπιτα.
Τώρα, αν σε χαλάει να σταματήσεις για βενζίνη/τσιγαράκι στα 150-200χλμ., ή βαριέσαι να βγάζεις το αδιάβροχο, επιλογή σου, και σεβαστή.
Μην χαρακτηρίζεις όμως τους μη σκουτεράδες σαν λουκουμάδες ρομαντικούς που γουστάρουν να βρέχονται για να το παίξουν αντριλίκι, μηχανόβιοι, ξέρω γω τι...
Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω στη μερίδα των μοτοσυκλετιστών που η μηχανή τους δεν είναι απλά ένα μεταφορικό μέσον...
Το παν στη μοτοσυκλέτα είναι η αίσθηση... όχι απλά η μετακίνηση.
Και δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να είσαι επιθετικός...
Συζητάμε...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Το βρήκα το συγκεκριμένο πόστ take a look!Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Τα παπάκια είναι για τους πιτσηρικάδες!
Οι μηχανές είναι για τους πραγματικούς άντρες!
Τα σκούτερ είναι για τους π0υστρ@κηδες και λουλούδες!
και τα ποδύλατα για τους παππούδες!
Τώρα για τις μηχανές που αφορούν τους πραγματικούς άντρες
έχουμε και λέμε!
Οι enduro είναι βρομιάρηδες λίγδιη που δεν έχουν πάει ποτέ με γυναίκα βρομούν δεν κάνουν μπάνιο ποτέ και δεν κουρεύονται δε λούζωνται!
Οι ΟΝΟΦ transalt vestrom triumph tdm kaι τέτιες αηδίες είναι για τους ΚΟΤΑΔΕΣ!
Μα για ποιές επειδώσεις μας μιλάτε εσείς με τα βεστρομ και τα TDM είναι ιποδυναμη
αυτή που έχετε;
Street: Όλα τα λεφτά
Supersport: Ακόμα πιο πολά λεφτα!!!! Αυτά είναι για πραγματικούς αντρες!
Εγώ πάντως έμαθα για μηχανές βλέποντας το Γαρδέλη, τον Ψάλτη και το Στηβ Ντούζο:rotflmao:
Άσε ρε παλικάρι τί γενικεύσεις είναι αυτές; Όλα είναι τετράτροχα είναι αυτοκίνητα άρα και τα γουρούνια, όλα τα δίτροχα είναι μηχανές και όλα μαζί είναι τροχοφόρα οχήματα. Μηχανολογικά σαν αυτόματο είναι άλλος τύπος μηχανής, ως έλλειψη ποδόφρενου είναι άλλο είδος μηχανής, ως έλλειψη του τεπόζιτου κάτω απ' τα σκέλια σου είναι άλλο είδος μηχανής. Σαν αίσθηση είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Θες να πούμε τη λαμαρίνα μηχανή εντάξει να την πούμε. Σε νοιάζει αυτό ή αν εσύ καλείσαι από 'μας τους υπόλοιπους μοτοσυκλετιστής.
Και που 'σαι σε καταλαβαίνω απόλυτα όταν έχω δώσει 5.000 ευρώ για αγορά (το πήρα το 06 όταν ήταν ακόμη ακριβό δηλαδή λιγότερο από 3.000 ευρώ φτηνότερο απ' τη μηχανή μου) να παρκάω κάπου και να λένε ''πάρε το μηχανάκι''. Αυτό το καταλαβαίνω, αλλά μιλάμε μεταξύ μας τώρα. Κι αν έχεις καβαλήσει μοτοσυκλέτα ξέρεις πως το σκούτερ είναι κάτι τελείως διαφορετικό.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα έτσι γίνεται!Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
.......Και δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να είσαι επιθετικός...
Συζητάμε...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Εγώ πάντως έμαθα για μηχανές βλέποντας το Γαρδέλη, τον Ψάλτη και το Στηβ Ντούζο:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Εμενα παλι με ρωτησαν μια φορα "ποσο την πηρες τη μηχανη" (σκουτερ εχω) και μου φανηκε περιεργο, πραγματι ακουγεται καπως γιατι εχει καθιερωθει η εικονα της μηχανης σαν τα street, ss κτλ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Και που 'σαι σε καταλαβαίνω απόλυτα όταν έχω δώσει 5.000 ευρώ για αγορά (το πήρα το 06 όταν ήταν ακόμη ακριβό δηλαδή λιγότερο από 3.000 ευρώ φτηνότερο απ' τη μηχανή μου) να παρκάω κάπου και να λένε ''πάρε το μηχανάκι''. Αυτό το καταλαβαίνω, αλλά μιλάμε μεταξύ μας τώρα. Κι αν έχεις καβαλήσει μοτοσυκλέτα ξέρεις πως το σκούτερ είναι κάτι τελείως διαφορετικό.
Παρολα αυτα και μηχανη εχω καβαλησει καμποσες φορες και φυσικα ειναι διαφορετικη η αισθηση, οχι ομως η μερα με τη νυχτα, αποψη μου ειναι αυτο.
Η διαφορα τους μου φανηκε σα τη διαφορα του να στριβω με Daihatzu Terios(scooter) και με Mazda Rx8(ss).
Καθενα εξυπηρετει διαφορετικο σκοπο, πιο πολυ φυσικα απολαμβανεις το ss αλλα παντα με τις αναλογες συνθηκες. Πες να βγαλεις το ss με τη βροχη για να πας στη δουλεια σου και φωναξε με να σε δω!
Συμπατριωτη sakisvolos ....Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Εμπρός λοιπόν από αύριο πάρτε όλοι σκούτερ!![]()
![]()
![]()
Φτάνει πια μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι το σκούτερ είναι καλύτερο από μια μηχανή
αυτό το κρίνει ο κάθε ένας ανάλογα με τα γούστα του και τις ανάγκες του!![]()
δεν λεμε οτι τα scooter ειναι καλυτερα απο τις μηχανες....εσεις αντιθετως με το που ακουτε scooter σας σηκωνεται η τριχα και ουτε να τα βλεπετε δεν θελετε...δικαιωμα σας να λετε οτι θελετε.
απλα θελουμε να σας πουμε οτι η τεχνολογια στα scooter εχει προχωρησει αρκετα και πλεον ορισμενους μας καλυπτουν αρκετα .εγω προσωπικα παλιοτερα ειχα μοτοσυκλετα αλλα πλεον εχω κατασταλαξει στα mega scooter και δεν τα αλλαζω με τιποτα...
ολοι πανω σε δυο τροχους κινουμαστε και το τι ειναι αντρικο το θεωρω γελοιο...ο καθενας επιλεγει αυτο που θελει και βολτάρει με αυτο...
κατι ειχες πει για scooterclub....
απλως σε πληροφορώ οτι στο forum μας υπαρχουν και παιδια με μοτοσυκλετες και βολταρουμε ολοι μαζι παρεα....
και αυτο που μενει τελικα saki ειναι η καλη παρεα που την εχουμε και ολο ποιο πολύ ανάγκη...
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimbrav
κατι ειχες πει για scooterclub....
απλως σε πληροφορώ οτι στο forum μας υπαρχουν και παιδια με μοτοσυκλετες και βολταρουμε ολοι μαζι παρεα....
και αυτο που μενει τελικα saki ειναι η καλη παρεα που την εχουμε και ολο ποιο πολύ ανάγκη...
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Το βρήκα το συγκεκριμένο πόστ take a look!
έχουμε και λέμε!
Οι enduro είναι βρομιάρηδες λίγδιη που δεν έχουν πάει ποτέ με γυναίκα βρομούν δεν κάνουν μπάνιο ποτέ και δεν κουρεύονται δε λούζωνται!
Μα για ποιές επειδώσεις μας μιλάτε εσείς με τα βεστρομ και τα TDM είναι ιποδυναμη
αυτή που έχετε;
Δεν το συζητώ ότι το άτομο είναι μικροτσούτσουνος![]()
Ο "ανδρισμός" του μέσω της μηχανής, όπως όλων των "γρήγορων" που βγάζουν τα κόμπλεξ τους μέσα από το οχημά τους.
Τελικά η μηχανή σε κάνει "άντρα";
Ιριδίζουσα ζελατίνα, και αβέρτα μαρσάρισμα το γκάζι στο φανάρι!!!!
Και ποιός μας πιάνει στην ευθεία ε;
Πούσαι"άντρα";
Η μηχανή δεν θα στο μεγαλώσει.![]()
![]()
I FEEL THE NEED........THE NEED FOR SPEED!!!!!!!!!!!!
η μονη επιφυλαξη που κραταω στα SCOOTER ειναι στα παιδακια που μαθαινουν να οδηγουν πανω σε σκουτερ(ανευ συμπλεκτη) που κατ'εμε δεν ειναι ιδανικο....
απο κει και περα ενα MEGA scooter θα ηταν λουκουμι για οταν μεγαλωσουμε και ποναν τα κοκκαλακια μας ... απολαυση ......ανεση και ευκολια ...Πολυθρονα οπως τα λετε![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Ρε μαγκες τι λετε???
Μουρθε μια ιδεα διαβαζοντας το απο πανω ποστ!!!![]()
![]()
![]()
Αντι να τσακωνομαστε για κατι που στο τελος θα συμφωνησουμε, δεν μετραμε τα τσουτσουνια μας να δουμε ποιανου ειναι μεγαλυτερο???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Και αυτος που την εχει μεγαλυτερη θα εχει δικιο.![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
+400!!Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω στη μερίδα των μοτοσυκλετιστών που η μηχανή τους δεν είναι απλά ένα μεταφορικό μέσον...
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Και ποιός σου 'πε οτι ο Ασημένιος Καβαλάρης καβαλάει κάτι άλλο πιο εκλεκτό απ' το μαξιλάρι του. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕlleeeeeeeeeeeeeeΑρχικά δημιουργήθηκε από Speed SCHellas
έχουμε και λέμε!
αυτή που έχετε;
Δεν το συζητώ ότι το άτομο είναι μικροτσούτσουνος![]()
Ο "ανδρισμός" του μέσω της μηχανής, όπως όλων των "γρήγορων" που βγάζουν τα κόμπλεξ τους μέσα από το οχημά τους.
Τελικά η μηχανή σε κάνει "άντρα";
Ιριδίζουσα ζελατίνα, και αβέρτα μαρσάρισμα το γκάζι στο φανάρι!!!!
Και ποιός μας πιάνει στην ευθεία ε;
Πούσαι"άντρα";
Η μηχανή δεν θα στο μεγαλώσει.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Αδερφέ, σε παραπάνω ποστ θα δεις ότι δεν χαρακτηρίζω κανέναν ως ταραμά ούτε κατηγορώ ανθρώπους για τις επιλογές τους. Αντίθετα, χαίρομαι που υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία για να μπορεί ο καθένας να διαλέξει αυτό που γουστάρει/τον εκφράζει.
Εγώ είπα ότι στην κατηγορία των μοτοσυκλετών υπάρχουν και τα σκούτερ με τα καλά τους και τα κακά τους, όπως όλα.
Ο κάθε άνθρωπος διαλέγει ανάλογα με τις ανάγκες του και το γούστο του.
Και περί γούστου... κολοκυθόπιτα.
Τώρα, αν σε χαλάει να σταματήσεις για βενζίνη/τσιγαράκι στα 150-200χλμ., ή βαριέσαι να βγάζεις το αδιάβροχο, επιλογή σου, και σεβαστή.
Μην χαρακτηρίζεις όμως τους μη σκουτεράδες σαν λουκουμάδες ρομαντικούς που γουστάρουν να βρέχονται για να το παίξουν αντριλίκι, μηχανόβιοι, ξέρω γω τι...
Και δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να είσαι επιθετικός...
Συζητάμε...![]()
εχω κανει σε λιγοτερο απο 1 χρονο 25000 χλμ και δεν παω στην δουλεια μου με το μηχανακι.
με λιγα λογια το εχω σχεδον αποκλειστικα για ψυχαγωγια και ταξιδια.
πιστεψε με ουτε εγω το βλεπω σαν μεταφορικο μεσον.
εχω ομως περασει και απο τους δυο χωρους και ξερω τι παιζει και ποιες η διαφορες.
οταν ομως ακουω για μπανιερες κτλ (οχι απο εσενα) ........
οποτε καταλαβαινεις γιατι απανταω με αυτον τον τροπο.
μαλιστα ενα απο τα ατομα που ειχε ξεκινησει αυτο εδω το τοπικ και κατηγορουσε , ο after αν θυμαμαι καλα , τελικα πηρε ενα beverly 200 αν θυμαμαι καλα και ειχε ενθουσιαστει πολυ!
βεβαια καποια στιγμη ειχε ενα ατυχημα και νομιζω το εδωσε.
απλα ειναι ενα απλο παραδειγμα πως μπορει να εισαι αδικος με κατι αν δεν το εχεις οδηγησει και γνωρισει απο πρωτο χερι.
εγω προσωπικα καλω οποιον θελει να ερθει μια τεταρτη απο το δελεαρ που συναντιομαστε να τα δει και να τα κανει και μια βολτα.
και μετα να μου πει απο εδω τι δεν του αρεσε κτλ.
γιατι αν κατσεις και διαβασεις ολο το τοπικ δεν υπαρχει ενας που να ειχε scooter η εστω να οδηγησε και να του φανηκε αθλιο (μιλαμε για σοβαρα scooter ετσι οχι κινεζικα)
οσοι λενε οτι λενε ειναι ατομα που δεν ειχαν καμμια επαφη.
οποτε καταλαβαινεις τι συζητηση κανουμε ...
επιθετικοτητα δεν υπαρχει απο μερους μου.
απλα ο γραπτος λογος ειναι ευκολα παρεξηγισιμος.