Σελίδα 16 από 54 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819202126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 810

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    [B]βρε alximistis, είσαι και συνάδελφος ΑΕΚτζής...

χεχεχεχε...

μην πέφτεις στην "παγίδα"... πες μου τι θα αλλάξει για εμάς την επόμενη μέρα αν κερδίσουμε τον ΟΣΦΠ... ακόμα και με ευρύ σκορ;

Θα κάνουμε προπονητικό κέντρο;... θα πάρουμε τον Ροναλντίνιο;.... θα γίνουμε υποψήφιοι για Ευρωπαϊκά κατσαρολικά;....

Μην γίνεσαι "γαύρος" ρε χαζέ! Δεν μας ενδιαφέρει το τι θα γίνει εντός... καλό είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα , δεν λέω... δεν κρύβομαι πίσω απο το δάχτυλο μου...

Αλλά για μένα πιο ωραία θα ήταν να ήμουν τώρα στους 16 του CH.L παρά η κούπα μέσα. Αν παίξεις καλά είσαι έτοιμος για όλα.

Έτσι αν η ΑΕΚ παίξει όπως με Μίλαν και της κάτσει η ευκαιρία , θα το πάρει το παιχνιδάκι... αν παίξει όπως με Ηρακλή και Χαϊδάρι... να πάρουμε μια σακούλα να βάλουμε τα τεμμάχια που θα φάμε.

Για αυτό σου λέω... μακάρι να παίξουμε καλή μπάλα... το αν θα πάρουμε το derby ή οχι , είναι δευτερεύων για μένα (οχι ασήμαντο πάντως!)... πάντοτε ήταν και είναι.

Μάγε μου διαφωνώ κάθετα!!!
    Δεν είπα ότι είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα. Σαφώς και δεν είναι. Θέλω να φτιάξω μία γερή και καλή ομάδα πρωτίστως.
    Αυτό όμως ρε φίλε δεν σημαίνει ότι θα μιζεριάζω συνέχεια ούτε ότι θα ρίχνω συνέχεια το κεφάλι μου και θα λέω οκ μωρέ δεν είμαι έτοιμος ακόμα.
    ΚΑΙ όχι βέβαια δεν θα αλλάξουν όλα που ΘΑ νικήσουμε το γαύρο αλλά ρε φίλε... πάλι δεν έχει σημασία αυτό.
    παίζεις για τη νίκη. Βρέξει χιονίσει με όποιον κι αν είναι απέναντι σου ΘΕΛΩ να παίζω για τη νίκη. Στο κάτω-κάτω αυτό είπε από την αρχή ο Φερέρ. Έτσι αλλάζει και η νοοτροπία.
    ΠΑΜΕ για τη νίκη λοιπόν.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    νομίζω οτι κάπου έχεις λάθος (προσωπική άποψη)...

Το οτι εσύ ή εγώ , είμαστε σε μια θέση εργασίας (για παράδειγμα..μιας και σχετίζεται και με το οικονομικό!) που προσωπικά τουλάχιστον ξόδεψα 10-15 χρόνια, σε θεωρίες και εμπειρίες να την κατακτήσω, μόνο αδικία εις βάρος άλλων δεν μπορώ να την πω.

Παρόλα αυτά, δουλεύω/ουμε με ενα μισθό που δεν ικανοποιεί (το 99% όλων μας) και δεν μιλώ για τρελές απαιτήσεις... για τα βασικά μιλάμε.
    Δουλεύουμε για να κερδίζουν , κατά κύριο λόγο , άλλοι απο τις υπηρεσίες μας, με ενα πραγματικά άδικο τρόπο, καθώς πίστεψε με οτι κανένας απο αυτούς , δεν κατέχει τα δικά σου/δικά μου εφόδια.

Ποιά είναι η διαφορα σε αυτό που είπαμε;.. οτι η αδικία ειναι όντως διάχυτη στο περιβάλλον-κοινωνία. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα γυρίσω να πω , οτι είναι σωστό ή είναι ενα δόγμα που το αποδέχομαι σαν status quo για την καθημερινότητα μου.
    Και σκεπτόμενος και άλλες απαντήσεις σου , στο παρελθόν , ομολογώ οτι με εξέπληξε λίγο το τι είπες πριν.

εν μερη διαφωνουμε.δλδ...το οτι ξοδεψες εσυ 15 χρονια για να αποκτησεις τη θεση εργασιας που εχεις ειναι το αποτελεσμα πολλων συνισταμενων και οχι απλα θεμα αξιας και μοχθου δικου σου.πχ:αν γενιοσουνα μερικα χλμ πιο κει θα ησουνα βουλγαρος κατω απο ολοκληρωτικο καθεστως και οσο και να μοχθουσες,ποτε δε θα εφτανες στο σημειο που εισαι τωρα!δεν ειναι αδικο λοιπον εσυ να μοχθεις για 1500 ευρα ενω ο γκανταλφ της βουλγαριας παλευει για 600 η δεν ειναι αδικο εσυ να εχεις το μηχανακι σου τα ετσι σου και τα αλλιως σου και καπου στη ρουαντα να πεθαινει το παιδακι επειδη δεν εχει να φαει????
    γενιομαστε μεσα στην αδικια μαγε,μεγαλωνουμε ετσι και πεθενουμε ετσι!!!και οταν ειπονονται αυτες οι κουβεντες που δεν εχουνε απαντηση,προκειμενου να υπερασπιστουμε τις θεσεις μας λεμε ενα ετσι ειναι...πως να αλλαξει???εν μερη δικαιολογημενα,αλλα τοτε ειναι που η αδικια γινεται κοματι σου και εσυ κομματι αυτης.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Κάποιες παραμέτρους της ζωής σου , δεν τις ορίζεις σε αρχικό στάδιο... όπως το που θα γεννηθείς, τι γλώσσα θα μιλάς , ποιοί θα είναι οι γονείς σου, κτλ.

Απο εκεί και πέρα, παλεύεις μέσα στην δική σου μικρο-κοινωνία με το ήδη υπάρχοντες , ομολογουμένως, άδικους κανόνες της ζωής μας. Αλλά αυτό δεν λύνει , φίλε μου , την απορία μου.

Το οτι και οι δύο αποδεχόμαστε το οτι η ζωή είναι άδικη...(φευ!)... φαίνεται. Απο που όμως πηγάζει η πεποίθηση σου , οτι είναι σωστό , το να μετέχεις ενεργά (ηθελημένα/εσκεμμένα) στην διόγκωση των αδίκων κανόνων , δεν καταλαβαίνω.
    Αυτό διαπίστωσα απο τα λεγόμενα σου , λίγο παραπάνω, λέγοντας οτι όντως σαν γαύρος , απλά κάνετε όσα σας έκαναν , κάτι που αποδέχεσαι σαν δόγμα και στην καθημερινότητα σου.
    Εκτός και αν κατάλαβα λάθος.

Alximistis,

Να προσπαθείς για την νίκη συνέχεια , είναι ευνόητο και απολύτως αποδεκτό. Το να την έχεις κάνει όμως αυτοσκοπο και συγκρίσιμο μέγεθος (να νικήσουμε δηλαδή τους γαύρους είναι κάτι θαυμαστό;;; ) τότε φίλε εμένα με "χαλάει". Περιμένω την ομάδα μου, να κάνει κάτι πάνω απο τις δυνατότητες της , όπως όταν το έκανε με την Μίλαν φέτος... Όταν πήρε συνέχεια νίκες σε CH.L και πρωτάθλημα μέσα στον Νοέμβρη , κάτι που ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ δεν το έχει κάνει (δείτε στατιστικά!)
    Αυτό είναι που θέλω εγώ απο την ομάδα μου. Οχι να κάνει "φιέστες" και "λαϊκές εξεγέρσεις" επειδή θα παίξει με τους καρπαζοεισπράχτορες της Ευρώπης (ξεσπαθώστε τώρα γαυράκια...χεχεχεχε)

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Κάποιες παραμέτρους της ζωής σου , δεν τις ορίζεις σε αρχικό στάδιο... όπως το που θα γεννηθείς, τι γλώσσα θα μιλάς , ποιοί θα είναι οι γονείς σου, κτλ.

Απο εκεί και πέρα, παλεύεις μέσα στην δική σου μικρο-κοινωνία με το ήδη υπάρχοντες , ομολογουμένως, άδικους κανόνες της ζωής μας. Αλλά αυτό δεν λύνει , φίλε μου , την απορία μου.

Το οτι και οι δύο αποδεχόμαστε το οτι η ζωή είναι άδικη...(φευ!)... φαίνεται. Απο που όμως πηγάζει η πεποίθηση σου , οτι είναι σωστό , το να μετέχεις ενεργά (ηθελημένα/εσκεμμένα) στην διόγκωση των αδίκων κανόνων , δεν καταλαβαίνω.
    Αυτό διαπίστωσα απο τα λεγόμενα σου , λίγο παραπάνω, λέγοντας οτι όντως σαν γαύρος , απλά κάνετε όσα σας έκαναν , κάτι που αποδέχεσαι σαν δόγμα και στην καθημερινότητα σου.
    Εκτός και αν κατάλαβα λάθος.

Gandalf
    λαθος καταλαβες...η λαθος το εξεφρασα εγω.παρτο οπως θελεις.

αυτο που ειπα ητανε οτι οταν ο ολυμπιακος ητανε με τον σταυρο στο χερι (καποτε) δεν του επετρεπε κανεις να σηκωσει κεφαλι.
    τωρα πια και ετσι οπως εχουνε γινει τα πραματα ζωντας (σ)τις αδικιες μεσα αλαξε τακτικη.και οντας ενα απο τα μεγαλα σωματεια(παε) της ελλαδας επρεπε αναμεσα στα θηρια να βγαλει δοντια.αυτο εκανε,αυτο κανει και αν θελει να πρωταγωνιστει αυτο θα συνεχισει να κανει.εκει που βγηκα απο τα ρουχα μου ειναι εκει που υποστηριζετε οτι εμεις ειμαστε οι βρωμικοι και εσεις οι καθαροι.
    η αλλη ενσταση μου ειναι στο οτι συμμετεχω!
    ΔΕΝ συμμετεχω και μαλιστα αυτη ειναι σταση ζωης.ΔΕΝ ειμαι μελος ουτε θα γινω ποτε.ΔΕΝ παω γηπεδο,ΔΕΝ βγαινω να πανηγυρισω.καποτε ναι.εδω και αρκετα χρονια ΟΧΙ.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    οκ... και για να αλλάξουμε κλίμα και να σε "τσιγκλίσω" και λίγο...

Αν φάτε goal σήμερα απο τον Ajax της Ηπείρου, και θέλετε 3 για παράταση , 4 για να περάσετε... και πιθανώς αποκλειστήτε, τότε θα είσαι εδώ αύριο για να σε "γκαζώσω" λίγο;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

οκ... και για να αλλάξουμε κλίμα και να σε "τσιγκλίσω" και λίγο...

Αν φάτε goal σήμερα απο τον Ajax της Ηπείρου, και θέλετε 3 για παράταση , 4 για να περάσετε... και πιθανώς αποκλειστήτε, τότε θα είσαι εδώ αύριο για να σε "γκαζώσω" λίγο;

Gandalf
    ειμαι παντα εδω μαγε.δε κρυφτηκα ποτε μου!!!

και να σου πω και κατι...ειλικρινα θελω να περασει ο πας.μακαρι να το σηκωσει κιολας.δεν εχω κανενα προβλημα...ισα-ισα.

αν και η προβλεψη μου ειναι οτι θα κατσει 2-1 το ματσακι υπερ του πας για να παρει ο βαζελος κουπα.και επισης προβλεπω να χανουμε απο εσας την κυριακη για να παιξετε προκριματικα.το ειπα και σε αλλο θρεντακι.

Παλαιό μέλος
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ TROOPER................

Λυπάμαι πού θά στό πώ άλλά.....

ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΙΣΗ.......όσον άφορά τά άθλητικά......
    Προσπαθώντας νά δικαιολογήσεις τά άδικαιολόγητα παραχαράσσεις
    τήν ίστορία.....
    Δέν σού είπε κανείς βρέ λεβέντη μου, ότι ή όμαδάρα σου ποτέ μά ποτέ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ....
    παρά μόνον άπέναντι τού καπετάνιου...?????

Βρέθηκε ποτέ ό θρύλος σας κάτω άπό τή μπότα τής ΑΕΚ.....????????
    Πότε ρέ παλικάρι μου γιά νά κάνουμε λίγη ίστορία.........???

Όταν ή ΑΕΚ έπαιξε προημιτελικό Ούέφα καί CH.L.........τότε πήρε καί τούς
    τίτλους........
    Καί τούς 3 τίτλους Μελισσανίδη........
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ........
    Αύτά ήταν όλα κι όλα......!!!!!!!!
    Άντε καί κάτι κύπελλα τής παρηγοριάς...καί κεί μάς πήδαγαν οί πράσινοι σέ κάτι τελικούς
    μέχρι πού είπαμε στόπ,καί άρχισαν νά παίζονται οί τελικοί σέ ούδέτερα γήπεδα,......ποιός
    φώναξε γιαυτό θυμάσαι....???

Έσύ τούς άμφισβητείς....????

Μήπως είσασταν δεύτεροι καί σάς τούς κλέψαμε...?????
    Έσείς όμως τή δεκαετία τής αύτοκρατορίας σας μάς κλέψατε.....

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΑΟΚ ..........καημένε μου....!!!!!!!!!

Τί νά πεί ή γενιά τού Κούδα,Παρίδη Τερζανίδη,Σαράφη,Ίωσηφίδη,Άσλανίδη..
    πού τήν ξεσκίσατε , ό πρόεδρος μέ τή βαλίτσα άν έχεις άκουστά....

ΠΟΣΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΛΕΨΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.....????????
    Πόσα κύπελλα τούς σφάζατε ...τελικό μέσα στό Καραισκάκη...????

Σάς άδικούσε ή ΑΕΚ ό ΠΑΟΚ ό ΑΡΗΣ ό ΗΡΑΚΛΗΣ........όταν είσασταν γιά
    τά μπάζα....?????

Αύτή είναι ή δεκαετία τής άνυποληψίας σας....?????
    Φταίει ή ΑΕΚ γιά τό Γκράτσιε....Κοσκώτα....????????

Ξέρεις κάτι......
    Κι οί Μαφιόζοι φιλιόντουσαν τρείς φορές σταυρωτά καί μετά βγάζαν τά πιστόλια.....
    Άν αύτό τό πράμμα δέν είναι Φαρισαισμός......τότε δέν είναι παρά άφεση άμαρτιών
    στόν έαυτό μας....!!!!!!!!!

Κι αύτός πού κλέβει καί σκοτώνει.......όταν τό βράδυ βλέπει τόν καθρέφτη δίνει μιά
    δικαιολογία στόν έαυτό του..............καί......

ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ......!!!!!!!!!!!

ΕΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ..........καί άρκετούς άλλους.......πιθανόν..........
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ........ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ.....

Ούτε οί δυνατοί νά είμαστε..........παρά άν μπορούμε οί καλύτεροι........
    Ούτε.............νά άδικούμε......
    Ούτε.............νά κλέβουμε..........

καί όταν τό βλέπουμε καί τό ζούμε αύτό.............ΘΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ....
    όσο γραφικούς καί νά μάς λέτε έσείς πού πήγατε μέ τόν..ΔΥΝΑΤΟ....!!!!!!!!

Άλλιώς όταν θά βλέπεις τίς ξεφτίλες νά βγαίνεις καί νά τά λές

Γιά θύμισε μου.....ΕΝΑ ΜΑΤΣ.....!!!!!!!!!!

Άδικημένος ό θρύλος στό Έλληνικό ποδόσφαιρο...???? Μία δεκαετία...???Άπό τούς τρίτους..???

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ..........

Γιαυτό λοιπόν καί σύ έπειδή σάς άδίκησαν.......ΠΟΛΥ,........νιώθεις τώρα καλά καί τό
    άπολαμβάνεις.........!!!!!!!!!!!!!....ΥΠΕΡΟΧΑ..........

Καί λές σ'ε αύτόν τόν μάταιο κόσμο ......ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ........καλύτερα.....
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΣ.......!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΟΧΑ.............

Άν λοιπόν..........ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ.............τότε στόν έπόμενο..........
    ΖΩΓΡΑΦΟ...............ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ............
    νά δούμε καί μείς άν είναι ή δέν είναι στάση ζωής αύτή.......!!!!!!!!!!

καί όχι ίσοπέδωση.........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ........

Τώρα έπειδή είσαι όντως γιός μου .......θά μπώ στόν κόπο νά πώ δυό λόγια καί γιά τή
    γενιά τού πατέρα σου............

ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑΜΕ.....!!!!!!!!!

Σέ τί κόσμο μπαμπά.........
    μ'έχεις φέρει νά ζήσω.........
    δέ μ'άρέσει ή μαμά...........
    έπιστρέφεται πίσω.........!!!!!!!!!!!!

Δέν πουλήσαμε όλοι τήν ψυχούλα μας λεβέντη μου.........
    Ούτε βέβαια περιμένουμε τό εύχαριστώ γιά τό παντεσπάνι πού σάς προσφέρουμε .........
    άλλά νά μάς κατηγορείτε έμάς γιά έναν κόσμο πού άλλαξε ....????
    Έδώ κι άν είσαι φάουλ....!!!!!!!!!

Λές νά μπορούσα έγώ νά σταματήσω ........τήν άστυφιλία τής χούντας...???
    Νά μπορούσα νά βάλω τό μαγικό μου χέρι στόν κόσμο καί νά μήν τόκανα...???
    Καί στή γενιά μου είχε πουλητάρια νεαρέ......!!!!!!!!
    Φάγαν........ήπιαν..........καί στό τέλος πάντα μέ τόν...ΔΥΝΑΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ.....

Καί πέρασαν αύτοί καλά καί.......ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ TROOPER................

Λυπάμαι πού θά στό πώ άλλά.....

ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΙΣΗ.......

so be it....

ενταξει λαζαρε...εχεις δικιο ευτυχισμενος???

εισαι ενας μεγαλος σε ηλικια αεκτζης που τα εκανες εσυ και τα ατομα με τα οποια συναναστραφηκες ολα αυτα τα χρονια ολα τελεια!!!τα καταφερες υπεροχα!!!εκτος απο αυτο υποστηριζεις σαν μεγας ιδεολογος τα ιδανικα και τις αξιες που λεγονται δικαιοσυνη,δημοκρατια,ισοτητα κλπ κλπ...

εγω απο την αλλη ειμαι ενας μικρος τοσο σε ηλικια οσο και σε ψυχη ανθρωπος που υποστηριζει τον ολυμπιακο της αδικιας,δεν εχει κανει τπτ στη ζωη του,ειναι κακος,υποχθονιος και γενικα ατομο που θα επρεπε αν μη τι αλλο να μην ειχε γεννηθει προκειμενου να μη μολυνει αυτον τον αγγελικα πλασμενο κοσμο!!!!!!!!!!!

δε μπορει....τωρα πρεπει να εισαι ευτυχισμενος!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    so be it....

ενταξει λαζαρε...εχεις δικιο ευτυχισμενος???

εισαι ενας μεγαλος σε ηλικια αεκτζης που τα εκανες εσυ και τα ατομα με τα οποια συναναστραφηκες ολα αυτα τα χρονια ολα τελεια!!!τα καταφερες υπεροχα!!!εκτος απο αυτο υποστηριζεις σαν μεγας ιδεολογος τα ιδανικα και τις αξιες που λεγονται δικαιοσυνη,δημοκρατια,ισοτητα κλπ κλπ...

εγω απο την αλλη ειμαι ενας μικρος τοσο σε ηλικια οσο και σε ψυχη ανθρωπος που υποστηριζει τον ολυμπιακο της αδικιας,δεν εχει κανει τπτ στη ζωη του,ειναι κακος,υποχθονιος και γενικα ατομο που θα επρεπε αν μη τι αλλο να μην ειχε γεννηθει προκειμενου να μη μολυνει αυτον τον αγγελικα πλασμενο κοσμο!!!!!!!!!!!

δε μπορει....τωρα πρεπει να εισαι ευτυχισμενος!!!

TΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ............

Έστω καί κοροιδεύοντας...........άρχισες νά προβληματίζεσαι.........!!!!!!!
    Άν τόκανες γιά μένα ,πάλι εύχαριστώ,βέβαια δέν τόχω άνάγκη.....!!!!!!!!!

Πώς τό λένε τό μισό ποτήρι.....???

ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ.............ή...........ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ.......???????

TΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ............

Έστω καί κοροιδεύοντας...........άρχισες νά προβληματίζεσαι.........!!!!!!!
    Άν τόκανες γιά μένα ,πάλι εύχαριστώ,βέβαια δέν τόχω άνάγκη.....!!!!!!!!!

Πώς τό λένε τό μισό ποτήρι.....???

ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ.............ή...........ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ.......???????

χαιρομαι να βλεπω ανθρωπους να χαιρονται.

μπορω να σου γραψω και αλλα αν σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα....ε ναι μη τα δινεις σε ψυχολογους...αφου μπορουμε να βοηθησουμε απο εδω!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    χαιρομαι να βλεπω ανθρωπους να χαιρονται.

μπορω να σου γραψω και αλλα αν σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα....ε ναι μη τα δινεις σε ψυχολογους...αφου μπορουμε να βοηθησουμε απο εδω!!!!

ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ.....????????????

ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ.....????????????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Μη μιλατε και πολυ για κοινωνια ισοτητας δικαιοσυνης και αλλα τετοια ¨ψοφια¨τη στιγμη που ειστε τοσο βαθια φανατισμενοι,μαλιστα με ενισχυμενες παρωπιδες!

Δεχεστε ρε πουστη μου το καθε κωλοπαιδο να παιρνει εκατονταδες χιλιαδες ευρω επειδη ετρεξε μιαμιση ωρα κι εβαλε κι ενα πεναλτυ,βεβαια ο χειρουργος,ο ναυτικος,ο σκουπιδιαρης,η πωλητρια κι αλλοι κακομοιρηδες που χτυπανε κατι 12ωρα(πιστευω πως ειμαστε κι εμεις μεσα σ’αυτους),μπορουν να τη βγαζουν με 3+εξηντα,ετσι;Ειναι κοινωνικα αποδεκτο αυτο;

Αλλα,ειπαμε αν δεν υπηρχαν οι ¨φιλοι¨οπαδοι να γινεται ¨παιχνιδι¨στο ονομα της ΙΔΕΑΣ,της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ(ετσι δε λενε κι οτι αλλο αντιπροσωπευει μια ομαδα,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να κρεμονται τα ιδανικα μου στον Ανατολακη η στον Νικολαιδη,θα πηγαιναν στο γηπεδο οσοι θα’θελαν να δουν αληθινο ποδοσφαιρο κι οχι οσοι πανε για να τα σπασουν,να δειρουν κι απλα να ¨νικησουν¨!
    ¨Η ΙΔΕΑ λενε ειναι που υποστηριζουμε¨καλο ε;
    Θα το πω στο ανηψακι μου να γελασει...
    Ο αλλος,βγαινει και στη τηλεοραση και το λεει ρε πουστη μου κι ολας,δεν εχει το παιδι του γαλα να πιει,αλλα το διαρκειας ειναι στη τσεπη,κι ο Κοκκαλης τον βλεπει την ιδια ωρα με το πουρο στο στομα και γελαει...Μπραβο του λενε τα αλλα χαιβανια απ’το καναλι,εισαι πιστος στην ομαδα,
    Μπραβο Μ....ακα

Τα λεω περιεργα;;;
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    .......
    Τα λεω περιεργα;;;
    λες να μη τα ξερουμε ρε αδερφε???

πλακα να γινεται....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Θα βαλω Acrapovic και θα ξεκινησω τις σουζες στο τελος...:a34: :a41:
    ...cause the place seems still alive...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38