[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
[B]βρε alximistis, είσαι και συνάδελφος ΑΕΚτζής...
χεχεχεχε...
μην πέφτεις στην "παγίδα"... πες μου τι θα αλλάξει για εμάς την επόμενη μέρα αν κερδίσουμε τον ΟΣΦΠ... ακόμα και με ευρύ σκορ;
Θα κάνουμε προπονητικό κέντρο;... θα πάρουμε τον Ροναλντίνιο;.... θα γίνουμε υποψήφιοι για Ευρωπαϊκά κατσαρολικά;....
Μην γίνεσαι "γαύρος" ρε χαζέ! Δεν μας ενδιαφέρει το τι θα γίνει εντός... καλό είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα , δεν λέω... δεν κρύβομαι πίσω απο το δάχτυλο μου...
Αλλά για μένα πιο ωραία θα ήταν να ήμουν τώρα στους 16 του CH.L παρά η κούπα μέσα. Αν παίξεις καλά είσαι έτοιμος για όλα.
Έτσι αν η ΑΕΚ παίξει όπως με Μίλαν και της κάτσει η ευκαιρία , θα το πάρει το παιχνιδάκι... αν παίξει όπως με Ηρακλή και Χαϊδάρι... να πάρουμε μια σακούλα να βάλουμε τα τεμμάχια που θα φάμε.
Για αυτό σου λέω... μακάρι να παίξουμε καλή μπάλα... το αν θα πάρουμε το derby ή οχι , είναι δευτερεύων για μένα (οχι ασήμαντο πάντως!)... πάντοτε ήταν και είναι.
Μάγε μου διαφωνώ κάθετα!!!
Δεν είπα ότι είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα. Σαφώς και δεν είναι. Θέλω να φτιάξω μία γερή και καλή ομάδα πρωτίστως.
Αυτό όμως ρε φίλε δεν σημαίνει ότι θα μιζεριάζω συνέχεια ούτε ότι θα ρίχνω συνέχεια το κεφάλι μου και θα λέω οκ μωρέ δεν είμαι έτοιμος ακόμα.
ΚΑΙ όχι βέβαια δεν θα αλλάξουν όλα που ΘΑ νικήσουμε το γαύρο αλλά ρε φίλε... πάλι δεν έχει σημασία αυτό.
παίζεις για τη νίκη. Βρέξει χιονίσει με όποιον κι αν είναι απέναντι σου ΘΕΛΩ να παίζω για τη νίκη. Στο κάτω-κάτω αυτό είπε από την αρχή ο Φερέρ. Έτσι αλλάζει και η νοοτροπία.
ΠΑΜΕ για τη νίκη λοιπόν.