Επιτέλους αυτό το θρεντ έψαχνα να ανεβάσω το καμάρι μου. Το ανεβάζω εδώ και εκεί αλλά το σωστό είναι εδώ που είμαστε όλοι μαζεμένοι... Χμμ βέβαια θέλει λίγα ή πολλά μαζέματα αλλά προς το παρόν τι να γίνει έτσι είναι. Που θα πάει όμως θα βρω χρόνο να το φτιάξω. Το γουστάρω τόσο που θα βρω τον χρόνο...!! :rotflmao: Όχι μόνον το δικό μου αλλά γενικά τα CBSF είναι άλλη πάστα ιστορία. Τώρα κάτι σας είπα εε..?? Τέλος πάντων σας ζηλεύω και από την ζήλια μου τα λέω. Η πλάκα είναι πως κάθε ημέρα όλο και κάποιος θα μου ζητήσει να του το πουλήσω..Βέβαια δεν το συζητώ και ο λόγος που δεν πήρα κάποιο τουλάχιστον εμφανισιακά καλύτερο όπως έχω ξαναπεί είναι ότι ήξερα τον προηγούμενο ιδιοκτήτη ο οποίος έπεσε (όχι τίποτα σοβαρό) και είπε πως μηχανή δεν ξανα-καβαλάει. Είναι οικογενειάρχης με δύο παιδιά και πήρε κιόλας αυτοκίνητο... (θα την δει την γλύκα). Ξέρω επίσης τον μηχανικό του που είναι και πολύ φίλος μου και ότι μου είπε μέχρι τώρα έχει βγει αληθινός. Απίστευτο το μοτέρ, δουλεύει άψογα δίχως πουθενά να δακρύζει και από καπνούς απολύτως τίποτα. Μόνο μελανό σημείο για εμένα είναι πως μερικές φορές η τρίτη ταχύτητα θέλει τρόπο για να μην ακουστεί, κάτι που δεν παραδέχεται κανείς αλλά εγώ νομίζω πως κάνει ένα κλακ ποιο δυνατό από όσο θα έπρεπε. Τώρα έχω βρει τον τρόπο ώστε να μην ακούγεται τίποτα. Χώρια που το πήρα σε πολύ καλή τιμή..! Λοιπόν μες την βρόμα το ανεβάζω οπότε θα πρέπει να με δεχτείτε και επισήμως σαν μέλος των CBακιδων. Αυτό σημαίνει βόλτες και όλα τα σχετικά. Ελπίζω να μην πρέπει να δώσω τίποτα ακόμα εξετάσεις..
![]()
Panatha
Εντάξει μην βαράτε θέλει μαζέματα αλλά για αρχή καλό είναι. Τουλάχιστον δεν ξευτιλίζω την οικογένεια των CB. Ok..?? Οπότε μια τελευταία και την επόμενη φορά θα έχει νέο χταπόδι και τελικό, και εκτός των άλλων ίσως να είναι πράσινο αφού αυτό το χρώμα μου αρέσει, κάτι που μπορεί να είναι και το μοναδικό με πράσινο χρώμα. Δεν έχω δει ποτέ κανένα και φυσικά ούτε η μαμά Honda το έβγαλε σε πράσινο..
![]()
Panatha
ΕΕΕ..!!! Ανεβάστε καμιά φώτο... τι έγινε μας τέλειωσαν οι φώτο ή τα CBκια...Εγώ πάντως πρώτα ο θεός που λένε σε λίγες ημέρες θα ξανα ανεβάσω φώτο από το CB μου και θα έχει πολλές διαφορές (εννοείται προς το καλύτερο) από αυτό που φαίνεται τώρα. Σιγά σιγά το ετοιμάζω, μόνο εμπόδιο ο χρόνος που δεν πολυ περισσεύει αλλά που θα πάει… Βρήκα και πολλαπλή από μαγαζί που από ανταλλακτικά έχει απίστευτα πράγματα και αν κάτι δεν έχει το παραγγέλνεις και μόλις το έχει σε παίρνει τηλ. ΑΑ..!! ένα ακόμα εμπόδιο της καθυστέρησης είναι και το οικονομικό... αφού βρήκα ωραία (απίστευτα) τελικά για το 4ακι μου αλλά το ποιο φτηνό 200 Ευρά. Μιλάω πάντα για μεταχειρισμένα. Η πολλαπλή με έχει κουράσει να την γυαλίσω αφού την αγόρασα 100 Ευρά αλλά ήταν μες την βρώμα. Ευτυχώς τα χρώμιά της είναι οκ και σιγά σιγά αρχίζει να γυαλίζει τόσο που δεν μπορείς να την δεις κατάματα... :rotflmao: Χαιρετώ.
Panatha
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
τωρα βαφω πραγματακια και μετα
Σόρρυ φίλε odt αλλά είσαι ασυγχώρητος, ακόμα έτσι το έχεις..??Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Ε, αφού επιμένεις....ας βάλω μία "καλλιτεχνική" στη φάση της ανακατασκευής.... :wacko:Όχι ότι είναι άσχημο αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι εντάξει. Μπορεί να έχεις και κάποιο άλλο αλλά δεν είναι λόγος να του φέρεσαι έτσι (δείξε στοργή) όπως σου έχει δείξει και αυτό... δεν μπορεί να μην σε υπηρέτησε.? Άσχετα αν τώρα έχεις και κάνα χίλια. Με όλο το θάρρος έτσι.?
Υ.Γ από καλλιτεχνικής άποψης είναι όμορφο και δεν γινόταν να μην ήταν. Είναι το κατάλληλο θέμα, ότι φτιάξεις όμορφο θα βγει…![]()
Panatha
Ε.! Δείξε μας τι βάφεις..? Και εμείς βάφουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από bsari
τωρα βαφω πραγματακια και μετα![]()
Panatha
Αρχικά δημιουργήθηκε από paris13
Σόρρυ φίλε odt αλλά είσαι ασυγχώρητος, ακόμα έτσι το έχεις..??Όχι ότι είναι άσχημο αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι εντάξει. Μπορεί να έχεις και κάποιο άλλο αλλά δεν είναι λόγος να του φέρεσαι έτσι (δείξε στοργή) όπως σου έχει δείξει και αυτό... δεν μπορεί να μην σε υπηρέτησε.? Άσχετα αν τώρα έχεις και κάνα χίλια. Με όλο το θάρρος έτσι.?
Υ.Γ από καλλιτεχνικής άποψης είναι όμορφο και δεν γινόταν να μην ήταν. Είναι το κατάλληλο θέμα, ότι φτιάξεις όμορφο θα βγει…![]()
Den eko 1000 kardia mou![]()
Σε αντίθεση με εσένα που κάθε βδομάδα αγοράζεις και κάτι καινούργιο, εγώ δεν έχω αυτή την πολυτέλεια για να το φτιάξω. Ούτε από θέμα χρημάτων ούτε και από θέμα χρόνου.
Μόλις προχτές κατάφερα να του βάλω τα καλάμια από ένα cbr400rr, που τα είχα στην αποθήκη κάνα μήνα....
Το μηχανάκι θα φτιαχτεί και θα γίνει πάλι λειτουργικό, αλλά δεν θα το κάνω όπως ήταν...Θα το κάνω street fighter και θα είναι πολύ πιο ταιριαστό έξω από μια καφετέρια από ένα 1000 αρι (που δεν έχω)
Για το θέμα της ομορφιάς...υπάρχει η παροιμία με την ζαμπονοτυρόπιτα (νομίζω)
![]()
![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
καρινα-καλλυματα ψυγειου-λασπωτηρα πισω
θα τα βαλω φωτο μολις τα βαλω πανω στη μοτο καλο εε
![]()
Μακάρι φίλε odt να έκανα αγορές έτσι όπως λες...Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Den eko 1000 kardia mou![]()
Σε αντίθεση με εσένα που κάθε βδομάδα αγοράζεις και κάτι καινούργιο, εγώ δεν έχω αυτή την πολυτέλεια για να το φτιάξω. Ούτε από θέμα χρημάτων ούτε και από θέμα χρόνου.
Μόλις προχτές κατάφερα να του βάλω τα καλάμια από ένα cbr400rr, που τα είχα στην αποθήκη κάνα μήνα....
Το μηχανάκι θα φτιαχτεί και θα γίνει πάλι λειτουργικό, αλλά δεν θα το κάνω όπως ήταν...Θα το κάνω street fighter και θα είναι πολύ πιο ταιριαστό έξω από μια καφετέρια από ένα 1000 αρι (που δεν έχω)
Για το θέμα της ομορφιάς...υπάρχει η παροιμία με την ζαμπονοτυρόπιτα (νομίζω)
![]()
![]()
Πολύ θα το ήθελα αλλά παρ' ότι δουλεύω δεν περισσεύει μία πίστεψέ με, εκτός από το κουτί που πια έχω ψιλο παρατήσει, ένα παπάκι και το SF τίποτα άλλο και μετά από τόσο καιρό του βρήκα και του πήρα ένα χταπόδι γιατί αυτό που έχω επάνω είναι από 750cc Τώρα μην με ρωτήσεις για ροπή και τέτοια ξέρω ξέρω... αλλά θα πρέπει να πάρω και ένα τελικό για να βάλω το χταπόδι και να είναι όλα σωστά. Ένα μεταχειρισμένο Remus 200 Ευρά έχω βρει αλλά λέω στην επόμενη πληρωμή μήπως και περισσέψει τίποτης... Κατάλαβες νομίζω.!
![]()
Είχα την εντύπωση πως είχες και ένα 1000 αλλά αφού δεν έχεις σου εύχομαι να αποκτήσεις ένα ή όποια άλλη μηχανή γουστάρεις...!! χαιρετώ.
Υ.Γ 1 Μου έχουν βγεί τα χέρια για να γυαλίσω το χταπόδι αλλά νομίζω ότι το έκανα σαν καινούριο. Τι διάολο μια εβδομάδα τρίβω.![]()
Υ.Γ 2 Από ότι είδα για το CB σου τα έχεις όλα αλλά τα έχεις χίμα στο πάτωμα... Τώρα τη προσπαθείς να κάνεις... δεν ξέρω. Αλήθεια τη είναι το street fighter..??![]()
Panatha
Καλά με όλο το θάρρος σου αρέσει η καρίνα στο SF ?Αρχικά δημιουργήθηκε από bsari
καρινα-καλλυματα ψυγειου-λασπωτηρα πισω
θα τα βαλω φωτο μολις τα βαλω πανω στη μοτο καλο εε
![]()
εμένα όχι πάντως, δεν έχω δει κάποιο με καρίνα και να μου αρέσει. Αν εσένα όμως σου αρέσει εμένα μου περισσεύει. Αν πάλι αυτά τα λίγα είναι που θες να κάνεις άνετα νομίζω ότι μπορείς να ανεβάσεις φωτο αλλά αν δεν θες δεν μπορώ να σε πιέσω και σόρρυ για την μέχρι τώρα επιμονή μου. Αλήθεια τη εννοείς κάλυμμα ψυγείου.?
![]()
![]()
Panatha