Σελίδα 16 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 344

Θέμα: Versys Vs Vstrom

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Δεν πειραζει
    Για σενα εχει φτιαχτει το πανεμορφο translap

εγώ εξέφρασα το καθαρα υποκειμενικό μου γούστο...

ναι , συμφωνα με το γουστο μου, οντως το τρανσαλπ ειναι πιο ομορφο εμαφανισιακα...

δε θα επαιρνα κανενα απο τα τρια...για δεν ειναι του στυλ μου...

πολυ πιθανο να μην εχω γουστο..εσυ τι ζορι τραβας?

σορρυ που μιλαω ετσι..αλλα μιλαω οπως μου μιλανε...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    ...βρε μονο η εμφανιση ειναι??
    ...Μερικοι απο εδω μεσα ,πριν να βγει το versys, μας ειχαν ζαλισει τον ερωτα ...οτι το kawa θα περναει απο πανω το strom οτι στις στροφες δεν θα πιανεται και αλλα τετοια!:a16:
    ...3 περιοδικα διαβασα που ειχαν το συγκεκριμενο συγκριτικο versys -- v-strom (0-300,μοτο τριτη και moto) και τα 3 το ιδιο

Το v-strom

και στριβει καλυτερα

και εχει και καλυτερο στησιμο (κληρονομια απο το 1000αρι)

και πιο ανετο και χρηστικο για ταξιδι

...τωρα για το versys

αντε λιγο πιο ανετο στην πολη καθως ειναι μικροτερο σε ογκο
    και επειδη τωρα βγηκε και δεν ειναι σαν τα v-strom που τα βλεπεις παντου ,καθ'οτι best seller, μπορεις να το πεις λιγο πιο ξεχωριστο...παντως και μενα δεν μ'αρεσει! ...αποψη μου!

ε αφου το γραφουν και τα τεφτερια...ενα εχω να πω---> :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χωμα και προστασια απο αερα χεστηκαμε btw
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

...και εχει και καλυτερο στησιμο (κληρονομια απο το 1000αρι)
    Xε χε χε...
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ε αφου το γραφουν και τα τεφτερια...ενα εχω να πω---> :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χωμα και προστασια απο αερα χεστηκαμε btw

...Καλα ναι βρε χεστηκατε αυτο το ξεραμε! ...αλλα τελικα γιατι καποιος να το αγορασει??

Α! ...ναι! ...ξεχασα! ........ειναι πιο ωραιο!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

...τεσπα ο καθενας κανει τις επιλογες του και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    γιατι στην ασφαλτο που πας 99.99% ειναι καλυτερο απο το vstrom, γιατι ειναι στημενο καλυτερα, εχει καλυτερη αναρτηση/φρενα και γιατι ειναι kawasaki!
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    γιατι στην ασφαλτο που πας 99.99% ειναι καλυτερο απο το vstrom, γιατι ειναι στημενο καλυτερα, εχει καλυτερη αναρτηση/φρενα και γιατι ειναι kawasaki!
    ...και εγω ειμαι αστροναυτης!

...λοιπον εχουμε και λεμε απλα απλα χωρις να μπω σε πολλες λεπτομεριες...

-απο στησιμο το strom ειναι καλυτερο γιατι ειναι το μονο στην κατηγορια του που εχει αλουμινενιο πλαισιο 2 δοκων ενω το versys εχει ατσαλινο σωληνωτο

-το strom εχει μεγαλυτερο μεταξονιο 1,555 mm και το καβα 1,415 πραγμα που βοηθαει το πρωτο (σε συνδιασμο με το υπολοιπο στησιμο) να ειναι καλυτερο στις στροφες

-αναρτησεις και μπρος και πισω το strom εχει μεγαλυτερες διαδρομες και παρεχει καλυτερη πληροφοριση

-τελος απο φρενα και τα 2 πανω κατω τα ιδια ειναι σε αποδοση αν και ισως παλι να υπερεχει λιγο το strom καθως εχει μεγαλυτερους δισκους και μπροστα και πισω απο το versys

...αυτα πανω κατω

...τωρα αν μπορεις και εσυ να μου τεκμηριωσεις την αποψη σου λιγακι απο το να μου λες οτι ειναι kawasaki και για αυτο γ@μει...καλα θα ηταν!

Banned Το avatar του/της Zbandit750
    ...και εγω ειμαι αστροναυτης!

...λοιπον εχουμε και λεμε απλα απλα χωρις να μπω σε πολλες λεπτομεριες...

-απο στησιμο το strom ειναι καλυτερο γιατι ειναι το μονο στην κατηγορια του που εχει αλουμινενιο πλαισιο 2 δοκων ενω το versys εχει ατσαλινο σωληνωτο

-το strom εχει μεγαλυτερο μεταξονιο 1,555 mm και το καβα 1,415 πραγμα που βοηθαει το πρωτο (σε συνδιασμο με το υπολοιπο στησιμο) να ειναι καλυτερο στις στροφες

Απο ποτε ο τροπος κατασκευης του πλαισιου εχει σχεση με την γεωμετρια και το στησιμο?
    Πες μου οτι το Strom στριβει καλυτερα απο Ζ και Hornet Monster που εχουν σωληνωτο.
    To μεγαλυτερο μεταξωνιο δεν βοηθαει στης στροφες , αλλα στις ευθειες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zbandit750
    Απο ποτε ο τροπος κατασκευης του πλαισιου εχει σχεση με την γεωμετρια και το στησιμο?
    Πες μου οτι το Strom στριβει καλυτερα απο Ζ και Hornet Monster που εχουν σωληνωτο.
    To μεγαλυτερο μεταξωνιο δεν βοηθαει στης στροφες , αλλα στις ευθειες.
    Φιλε μου τεχνικος και υπεργνωστης δεν ειμαι αλλα οπως εγραψα σε συνδιασμο με το υπολοιπο στησιμο βοηθαει στο να στριβει καλυτερα...νομιζω εχει να κανει και με το βαρος...τεσπα κατι τετοια εγραφαν πανω σε αυτο το θεμα οι δημοσιγραφοι που εκαναν το τεστ γιατι και οι ιδιοι περιμεναν το versys να στριβει καλυτερα...αλλα τελικα οχι!

α! και σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι στριβει καλυτερα απο αυτα που ειπες! ...ειπαμε on-off εχουμε oxi street

Banned Το avatar του/της Zbandit750
    Καλα οι δημοσιοφραφοι ειναι κατι τελειωμενοι που δεν εχουν σπουδασει τιποτα σχετικο(αντε μην τους αδικουμε ολους) και τα παιρνουν για να γραφουν οτι βλακια θες.

Ο zbandit με καλυψε απολυτα
    Απο ποτε ενα μηχανακι με μακρυτερο μεταξονιο στριβει καλυτερα, για αυτο και μονο το λογο?
    Αν ηταν ετσι, τα ΚΑΡΤ δεν θα ηταν τα αμεσως πιο στριφτερα αυτοκινητα μετα τις F1

Oσο για το πλαισιο, καλυτερα να σου εξηγησει καποιος ducatista αν ειναι χειροτερα τα σωληνωτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

Oσο για το πλαισιο, καλυτερα να σου εξηγησει καποιος ducatista αν ειναι χειροτερα τα σωληνωτα
    Kαι βέβαια είναι! Ειδικά τα κόκκινα! Τρέχουν λάδια και σβήνουν στη βροχή! :o

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Έλα μ@νί στο τόπο σου...

Ρε σεις...Τεστ από τεχνικά χαρακτηριστικά κάνετε ???

αν είναι δυνατόν...πέρα από το αισθητικό του πράγματος που είναι υποκειμενικό, μόνο όταν το Versus κυκλοφορήσει ανάμεσά μας σε κάποιους ικανούς αριθμούς θα δείξει αν όντως μπορεί να τα βάλει με το Στρόμ (που κακά τα ψέμματα είναι γνωστή και καλή ποσότητα στην Ελληνική αγορά).
    Όλα τα άλλα είναι υποθέσεις, δοξασίες και μαλακισμένοι πόθοι αυτών που κολλάνε με μια φίρμα επειδή οι ίδιοι ή κάποιος κολλητός κάποτε είχαν ένα μηχανάκι της ίδιας φίρμας...

Η ταπινή μου άποψη ειναι οτι το V-Strom είναι ενα ON-off ενω το Versys ειναι ενα μικρό TDM!!!Μια ξεχωριστή και ενδιαμεση κατηγορία, κατι μεταξύ ON-off, motard και street.
    Δλδ μια άνετη μοτό με look motardONoff και στην ουσια ενα street.
    CALCULATOR ISLAND

Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
    Η ταπινή μου άποψη ειναι οτι το V-Strom είναι ενα ON-off ενω το Versys ειναι ενα μικρό TDM!!!Μια ξεχωριστή και ενδιαμεση κατηγορία, κατι μεταξύ ON-off, motard και street.

:rotflmao:

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt

όπως ακτιβως τα λες...!

μια μοτοσυκλέτα, ότι να ναι...με μια κουβέντα...

Σελίδα 16 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cbf-600 abs Vs Vstrom-650 ABS
    από p_sapelas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2010, 16:32
  2. Ktm 660 vs Vstrom 650, Σημειώσατε 1 !!!
    από ktm640lc4 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2010, 04:20
  3. Bandit vs faser vs vstrom vs cbf
    από kkobits στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2008, 20:29
  4. Versys vs V'Strom
    από veagle στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2008, 22:17
  5. Bmw Gs1100 Vs Vstrom 6,5
    από φατα μουτρα στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2006, 15:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ