![]()
καλά μιλάμε...σκοτώνει!!!
![]()
καλά μιλάμε...σκοτώνει!!!
To Χορνετάκι μου είναι του 2002 και έχει τις κλασικές 3άκτινες ζάντες της ΕΝΚΕΙ.
Το πρόβλημα με αυτές (ιδιαίτερα με τις πίσω) είναι οτι ξεφλουδίζουν.
Μια φορά μάλιστα που την έπλυνα με λίγη πίεση, έφυγε από την πίσω ζάντα ένα μεγάλο κομμάτι χρώματος!![]()
Πέρα από αυτό το σκηνικό πάντως, κάθε τόσο βρίσκω και ένα καινούριο μικρό σημείο όπου λείπει χρώμα, κυρίως στο χείλος της, χωρίς όμως να έχω ποτέ ακουμπήσει κάπου.
Μου κάνει εντύπωση το γεγονός, κυρίως επειδή οι ΕΝΚΕΙ θεωρούνται πολύ ποιοτικές ζάντες και δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι θα άφηναν κάτι τέτοιο στην τύχη.
Μοιραία τώρα θα πρέπει κάποια στιγμή να τις πάω για ηλεκτροστατική βαφή και βλέπουμε.
Κάποιος άλλος που να του έχει τύχει ή να έχει ακούσει να συνέβη κάτι τέτοιο?
κοιτα και εμενα που ειναι βαμενες οι ζαντες μου προπαντον πισω εχουν ξεφλουδισει αρκετα.
εγω βεβαια το πηρα μεταχειρισμενο και ηταν βαμενες οι ζαντες,προφανος ο τυπος οατν τις εβαψε εκανε απλη βαφη.
το καλυτερο ειναι ηλεκτροστατικη βαφη,αλα το κακο ειναι επειδη εχω ρωτησει στην ηλεκροστατικη βαφη δεν ευπαρχει χρωμα καναρινι οπως ειναι το χορνετ μου μονο χρυσαφι και καπιο αλο χρωμα.
οποτε τι κανεις ετσι μου ειπε ενασ φαναρτζης η τις περνας βουρτσα,η τις περνας αμοβολη και μετα τις βαφεις με απλο χρωμα η πιστολι η βαφη φουρνου και δεν προκετε να φυγει καθολου.
εγω αμα δω οτι με την παροδο του χρονου γινουν αρκετα χαλια η τις περασω βουρτσα να ησυχασω η θα τις επαναφερω στο χρωμα το εργοστασιακο.