Σελίδα 16 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819202126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 529

Θέμα: gramma enos apo tous 49 silifthentes sthn poreia 8/3

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    .ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    φτου... δεν βγήκε η πράσινη κάρτα ρε πούστη μου

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Όχι ρε μπούστη μου....
    οντως...
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους...

Ο αγωνας των φοιτητων ειναι δικαιος.Θελουν δωρεαν και δημοσια παιδεια.
    Δεν θελουν ιδιωτικα πανεπιστημια και καλα κανουν.Τελειωσα ιδιωτικο και το ξερω
    απο πρωτο χερι.Το ιδιωτικο σου δειχνει απλα τον "δρομο"
    και απλα ειχα πεισμα και θεληση να το τελειωσω.Το μονο που εχει το ιδιωτικο
    που δεν εχει το δημοσιο ειναι η Α-Ξ-Ι-Ο-Λ-Ο-Γ-Η-Σ-Η καθηγητων.Εκει πασχει και νοσει η παιδεια,
    η ελλειψη αξιολογησης εχει φερει τα κομματα να κινουν τα νηματα και να κανουν την παιδεια
    ενα απεραντο μπου...ειναι τοσο ευκολο να φτιαξει η κατασταση!ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ....??(παρακατω...παρακατω)

Κανεις ομως ενα μεγαλο λαθος εσυ που τα διαβαζεις ολα αυτα...νομιζεις οτι δεν
    σ αφορουν.
    Φιλαρακι...,τα παιδια σου αυριο θα αντιμετωπισουν αυτην ακριβως την κατασταση!
    Μια ανυπαρκτη δωρεαν "παιδεια",καθηγητες επιλεγμενους απο ιδιωτικα κεντρα με σαφο
    προσανατολισμο το "κερδος"-500Ε μαθημα.Γνωση φυσικα θα παρεχεται...οχι φυσικα για ολους και φυσικα
    οχι για το παιδι σου.
    Ισως για τον "μαμακια" με το suv,ή τον ακρανωτο με το varadero
    που βριζεις καθε πρωι στο φαναρι στην μεσογειων
    να ειναι ευκολο να "διαλεξει".Eσενα ομως τα χερακια σου θα εχουν χειροπεδες(οικονομικής φυσης)

Εγω αυτα βλεπω σε καθε διαδηλωση,βλεπω ατομα της ηλικιας μου να μαχονται ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
    που δυστυχως λογω δουλειας δεν μπορω να την αφησω και να κατεβω μαζι τους
    (αυτο ως απαντηση σε καποιον που ειπε "τι δουλεια ειχε αυτος αφου εκει δεν ηταν φοιτητης")

Αλλοι βλεπουν μολοτοφ και καταστηματα να καιγονται απο κουκουλοφορους...:ZZZ:
    Εγω βλεπω ομως τον πραγματικο λογο

Για να βαλουμε παλι τα πραγματα στην θεση τους...(και να σφιξουν λιγο τα πραγματα για μερικους μερικους)

"περισσοτερο απο τους γνωστους αγνωστους με τρομαζουν οι γνωστοι-γνωστοι"
    αυτο το ειπε ο καθηγητης Βελτσος καποτε και πραγματικα αν ξερατε
    ποιοι ειναι οι μεν και ποιοι οι δε.

Δεν ξερετε???Σοβαρα???Μα ελατε τωρα...Καλα δεν ξερεις...τσ τσ τσ
    εσυ που υπερασπισες στον ενδοξο ελληνικο στρατο την σημαια δεν ξερεις...

Εντελως υποθετικα...Μα εντελως υποθετικα μιλωντας θα πω ενα περιστατικο.
    Φυσικα θα πρεπει να στηριχτεις στις καλες μου προθεσεις,μπορει να λεω και ψεματα,
    (οπως ειπαν πολλοι για το γραμμα του φοιτητη παραπανω),η τελος παντων να μην ισχυουν...
    να ειναι καπως διαφορετικα..."δικηγορος του διαβολου" και τουφες ναι..ναι...(παρακατω...παρακατω...)

Εξω απο το υπουργειο υπαρχει συνωστισμος...εχουν κλεισει Ματ την εισοδο...τα γυρω στενα
    δακρυγονα...οι φωτιες ειχαν σβησει εδω και λιγη ωρα...κλασικα.Δυο γουρ...εχμμμ αστυνομικοι συζητουν
    "-Ηταν ενας ρε...τα σπαγε ολα,μιλαμε κλοτσαγε ακομα και το κλειστο περιπτερο,να αυτο στην γωνια...
    τσαντα πισω τα κλασικα,παλαιστινιακο...
    -Ηταν απο αυτους που πιασαμε?ρωταει ο συναδελφος του
    -"Λοιπον τον αρπαζω απ τα μαλλια..."κανει παυση ο Ματατζης...και κοιταζει τοτε με απορημενο
    βλεμα τον συναδελφο του..."οχι" συνεχιζει "μου εδειξε ταυτοτητα και τον αφησα"
    -Τι ειναι αυτα ρε που λες..."ο αλλος ηταν νεαρουλης και αβγαλτος...
    -"Ε ναι...γινονται τετοια...Συνεχεια..."
    -...δηλαδη?
    -Δεν εχει δηλαδη!του το ξεκοβει ο παλιος ...

Κοιτα να δεις!Ο καθενας διαλεγει στην ζωη του.Εγω αν δω οτι στην δουλεια μου
    μ εκμεταλευονται θα την κανω την αλλη μερα γιατι ξερω τι αξιζω,εχω μαθει να πολεμω(οχι δεν
    το μαθα στο στρατο αυτο )...Φαντασου ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ Η ΖΩΟ πρεπει να ειναι καποιος για να
    βλεπει οτι καθε μερα τον βαζουν να βαραει παιδια,γερους,συνταξιουχους και να μην ΑΝΤΙΔΡΑ...
    στην τελικη τα 800Ε μπορει να του φθανουν και να του περισσεουν για την δουλεια που κανει
    ΣΤΑ @@ ΜΟΥ...
    απο την στιγμη που διαλεξε να γινει "οπλο" στα χερια των συμφεροντων που
    ξεπουλουν την χωρα,δεν θα κατσω να σκασω "αν στις 5 το πρωι του την επεσαν και τον στειλαν στο
    νοσοκομειο"

Και αν λαβεις υποψιν την συμπεριφορα τους στις πορειες(τα διαβασες στο γραμμα παραπανω
    ..)μαλλον γουσταρουν κιολας!!!(χωρια οτι πολλοι απο αυτους δεν εχουν παει στρατο
    αν μιλας και για ασφαλητες.αυτο ειναι σιγουρο)

..παντα υπηρχαν "Εφιαλτες" στην ελληνικη ιστορια οπως λεει ενας παραπανω.
    Ελπιζω να εννοει αυτον που περνει τις μιζες για Φ-16,
    αυτην που παραχαραζει το βιβλιο της ιστοριας λεγοντας την μικρασιατικη καταστροφη "στριμωγμα"
    και οχι γενοκτονια
    αυτον που βαζει ασφαλητες σε πορειες για να ελεγχει την κατασταση και να αποθαρυνει λαο να κατεβει
    (δασκαλους,αδιοριστους γιατρους
    απολυμενους)
    και οχι τον "αλητη" που διαδηλωνει...

ENDOOOOOO....KAI HTAN KAI ΘEAMATIKO!
    Eeeeetsi.....eeeetsi!!!!!
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    οντως...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    φτου... δεν βγήκε η πράσινη κάρτα ρε πούστη μου
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Πότε έφυγε αυτό το παιδί;
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Όχι ρε μπούστη μου....
    Τον συμπαθουν ολοι τον Τρουπερ ε;;
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

exw grapsei polla ara anoigo kenourgio... filo :wacko: :o
    [http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=37504]

p.s. ga@@ ta koubia mou ga@@
    den doulevei jana to http://

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    @idi-EVI

αντε να ξεκολαμε σιγα-σιγα.

οποιος βγαινει στους δρομους και διεκδικει τα νομιμα δικαιωματα του ΔΕΝ ειναι φασιστας.το θεωρω τουλαχιστον ηλιθιο να μου λετε οτι οι ανθρωποι που διαδηλωνουν ειναι ατομα που δεν δεχοντε τις αποφασεις του συνολου (ας δεχτω αυτη τη μαλακια μια και το κομμα που βγαινει να κυβερνησει εχει κατω απο το 50% του ελληνικου λαου στις εκλογες υπερ του αρα μαλλον η πλειοψηφια ειναι ενεντιον του).εχω παρει μερος και εγω σε πολλες πορειες παλιοτερα (το εκοψα μια και δεν γινεται τπτ μονο με πορειες και πλεον τις βλεπω ανουσιες.θελει πιο δραστικα μετρα).ετσι λοιπον δεχτηκα και εγω την στοργικη αντιμετωπιση των φιλων μας των κ.κ. αστυνομικων και μαλιστα χωρις να κανω κατι μεμπτο!
    επισης θα ηθελα πολυ να μου εξηγησει καποιος που στο διαλο ηταν ολοι αυτοι οι ταραξιες τη μερα που ηρθε ο πουτιν.ειχανε υπηρεσια μαλλον και δεν προλαβανε να καψουνε και το αλλο φυλακιο στο συνταγμα...ε?
    οσο για ιστορια, πατριδα, εθνος κλπ.
    ιστορια ειχαμε.το ποσο λαμπρη ητανε εξαρταται απο τα ποσα γνωριζουμε και ποσα μας αποκρυπτονται.
    πατριδα ειναι ενας τοπος που εμεις υπηρετησαμε και συνεχιζουμε να υπηρετουμε ενω αυτοι που δινουνε εντολη να μας συλαβουνε ολους εμας που δεν εχουμε μπαρμπα στη κορωνη μαλλον δεν ξερουνε καν τι ειναι η καλλιοπη και τελικα εχουνε καταντησει την πατριδα ενα ατελειωτο κωλοχανιο.
    ΕΘΝΟΣ: μπορει καποιος να μου πει ποτε πρωτοχρησιμοποιηθηκε αυτη η λεξη????????δειτε το σαν κουιζ.ψαχτε το.βρειτε το.δειτε ολες τις πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικες συνθηκες και τι επακολουθησε και μετα ξανασυζηταμε.να θυμαστε μονο οτι η λοβοτομη και η προσκοληση στο παρελθον μας δεν ειναι και οτι καλυτερο για το μελλον μας...

υ.γ. τα υπολοιπα απο κοντα με μπυρες.ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    Αυτο και αν ειναι διαστρέβλωση...

Ειπα εγω να μη βγεις στους δρομους να διαμαρτυρηθείς με ολα τα μεσα που σου επιτρέπει το Συνταγμα να το κανεις?

Το να διαμαρτύρεσαι ομως, να δραστηριοποιείσαι, να ενημερώνεις με καθε τροπο τους συνάνθρωπους σου για το πρόβλημα σου ωστε να βρεις στα αιτήματα σου συμπαρασταση κτλ ειναι 100% ΣΥΜΦΩΝΟΣ

ΑΥΤΟ ΟΜΩς ΑΠΕΧΕΙ 1000000 ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ «Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΑΔΕ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ»

Πως να το κανουμε δηλ λιανό? Η κυβέρνηση ψηφίζει και εχει ως σιωπηρό συμπαραστάτη την αντιπολίτευση στο θεμα αυτο...

Αλλο η διαμαρτυρία ... και αλλο η φασιστική ανατροπή αποφάσεων της πολιτείας ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΔΙΑΓΑΓΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ (έμμεσα αλλα καθαρα και ξάστερα... )

Εδω έρχεται απο μονο του αυτο που λεω οτι οι αριστεροι εχουν ΠΑΝΤΑ άκρεες αποψεις και θεωρουν ΟΛΕΣ τις αλλες αποψεις φασιστικές.....

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Αυτο και αν ειναι διαστρέβλωση...

Ειπα εγω να μη βγεις στους δρομους να διαμαρτυρηθείς με ολα τα μεσα που σου επιτρέπει το Συνταγμα να το κανεις?

Το να διαμαρτύρεσαι ομως, να δραστηριοποιείσαι, να ενημερώνεις με καθε τροπο τους συνάνθρωπους σου για το πρόβλημα σου ωστε να βρεις στα αιτήματα σου συμπαρασταση κτλ ειναι 100% ΣΥΜΦΩΝΟΣ

ΑΥΤΟ ΟΜΩς ΑΠΕΧΕΙ 1000000 ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ «Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΑΔΕ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ»

Πως να το κανουμε δηλ λιανό? Η κυβέρνηση ψηφίζει και εχει ως σιωπηρό συμπαραστάτη την αντιπολίτευση στο θεμα αυτο...

Αλλο η διαμαρτυρία ... και αλλο η φασιστική ανατροπή αποφάσεων της πολιτείας ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΔΙΑΓΑΓΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ (έμμεσα αλλα καθαρα και ξάστερα... )

Εδω έρχεται απο μονο του αυτο που λεω οτι οι αριστεροι εχουν ΠΑΝΤΑ άκρεες αποψεις και θεωρουν ΟΛΕΣ τις αλλες αποψεις φασιστικές.....

Αυτό και αν είναι διαστρέβλωση όντως.
    Εσύ δεν είπες να μην βγει ο κόσμος στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί, αλλά το λέει η κυβέρνηση με τις πράξεις της. Ή μήπως οι συνταξιούχοι που φάγανε ξύλο, απειλούσαν την εθνική ασφάλεια?
    Που είδες ότι «Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΑΔΕ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ»? και από ποιόν?
    Μπερδεύεις την τεράστια πλειοψηφία των διαδηλωτών με 500 βαλτούς της αστυνομίας.
    Το ότι τα γκάλλοπ συμφωνούν ότι "χρειάζονται αλλαγές στην παιδεία", γενικά και αόριστα δεν σημαίνει ότι οι αλλαγές που προτείνει η Μαριέττα είναι σωστές, ή ότι ο κόσμος συμφωνεί. Αυτό δεν είναι διαστρέβλωση?
    Το ότι η συγκεκριμένη "αντιπολίτευση" συμφωνεί ποιον εκπλήσει?

"Εδω έρχεται απο μονο του αυτο που λεω οτι οι αριστεροι εχουν ΠΑΝΤΑ άκρεες αποψεις και θεωρουν ΟΛΕΣ τις αλλες αποψεις φασιστικές..... "

" Καιρος να από δεχτείς την αποφαση ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ και αν δε σου αρεσει μπορει να παρεις ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ και να πας σε άλλη χωρα ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΔΩ αλλα δεν επιμένω να σε πείσω γιατι ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ να ξεσκαρτισουμε σα χωρα ΑΠΟ ανθρωπους που ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ΔΕ τους γουσταρω τους θεωρώ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ) ΦΑΣΙΣΤΕΣ"

Δεν ήξερα ότι είσαι αριστερός. Είσαι οργανωμένος χρόνια?

Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

ρε δε μας χεζεις ρε πορνοφιλμ ασε κανεναν αλλο λογικο ανθωπο να απαντησει ... καταντησες γραφικος

ειπαμε εισαι ο πρωτος ο ομορφος ο εξυπνοτερος και ο καλυτεροτερος αρειος ασε εμας τους μετριους να βγαλουμε μια ακρη...

ρε δε μας χεζεις ρε πορνοφιλμ ασε κανεναν αλλο λογικο ανθωπο να απαντησει ... καταντησες γραφικος

ειπαμε εισαι ο πρωτος ο ομορφος ο εξυπνοτερος και ο καλυτεροτερος αρειος ασε εμας τους μετριους να βγαλουμε μια ακρη...

Να σου στείλω μερικά φιλάκια, για να έχουμε και αίσθημα?

εισαι και γκέουλας?

γι'αυτο τοση επαρση.....

εισαι και γκέουλας?

γι'αυτο τοση επαρση.....

Όταν βλέπω τέτοια αβατάρ δεν μπορώ φτιάχνομαι. Όλοι η μύες σου είναι τόσο τονισμένοι?

η αληθεια ειναι οτι μονο ενα μερος του σωματος μου ειναι γυμνασμενο... γιαυτο το φυλαω κατω απο υποστεγο... θες να μαθεις περισσοτερα ε? δε μπορω να σου πω γιατι η γυναικα μου ζηλευει...

:a31: :a31: :a31:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    :a31: :a31: :a31:
    Τώρα εσύ γιατί μου ρίχνεις το επίπεδο?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ναι, εμένα περιμένατε..
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. ama perimeno apo tous..tou facebook...
    από ego_o_idios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2012, 19:11
  2. O tropos anaparagwghs apo tous germanous.
    από 620 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 09:47
  3. xeretismata kai apo mena se olous tous users
    από Eos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2006, 10:31
  4. Ta Klise Twn Serials Sthn Ellada (apo To 8ema)
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2005, 12:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF