ισως να εχεις δικιο,γιατι δεν εχω την δηνατοτητα να ανεβω σε vtr r1 kai gsxr για να συγρηνω!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Simfono mazi sou.
Ala to vtr den exei tpt apo ola auta pou les :smilea:
λεω πως διαλεγουν οι περισσοτεροι![]()
ισως να εχεις δικιο,γιατι δεν εχω την δηνατοτητα να ανεβω σε vtr r1 kai gsxr για να συγρηνω!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Simfono mazi sou.
Ala to vtr den exei tpt apo ola auta pou les :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
για τους αμαρτωλους που τολμησαν να μιλησουν για ηχο..![]()
http://www.youtube.com/watch?v=sp9xPyI8mCY
παιδια σαν να θελει να σε φαει ακουγεται!αυτο επρεπε να λεγανε monster!
![]()
panosko..¨Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί πρέπει να διαλέγω με βάση τα χρήματα. Πρέπει να διαλέγουμε με βάση αυτό που μας αρέσει. Μια ζωή την έχουμε. Το ρίσκο αποδίδει.¨
+1098![]()
Autos o hxos sou aresei re file? auto san crf450 akougete...
Autos einai hxos.. http://www.youtube.com/watch?v=4gh0sXC7e1w
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
ισως να εχεις δικιο,γιατι δεν εχω την δηνατοτητα να ανεβω σε vtr r1 kai gsxr για να συγρηνω!
Ama thelis esi na dosis 15.000 kai na paris mia malakia kanto emena de ne noiazi...
Se ligo tha mas pis oti to vtr gamaei... eleos
Na sou po giati den pernis ena VARADERO pou einai kai kirile kai oute trexi.. ti pedeuese me ta pistas... more:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
re sy dykilyndro einai!den to sygkrhneis me tetrakylhndra 1000ariaΑρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Ama thelis esi na dosis 15.000 kai na paris mia malakia kanto emena de ne noiazi...
Se ligo tha mas pis oti to vtr gamaei... eleos
Na sou po giati den pernis ena VARADERO pou einai kai kirile kai oute trexi.. ti pedeuese me ta pistas... more:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
den eimai typos gia varadero!![]()
![]()
re sy dykilyndro einai!den to sygkrhneis me tetrakylhndra 1000aria
den eimai typos gia varadero!![]()
![]()
Psssssssssssssssssssssssssss 2kilindro kai hondaaa pooo. pao na pouliso to R1 na paro vtr ti mlks imuna toso kero....
Kala pou to eipes
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειδες,το καταλαβες και μονος σουΑρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Psssssssssssssssssssssssssss 2kilindro kai hondaaa pooo. pao na pouliso to R1 na paro vtr ti mlks imuna toso kero....
Kala pou to eipes
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
αντε ρε πουλα το R1 πουλα και κανα δυο πραγματακια ακομα αξιας 6 εως 8 χιλιαδων ? για να το παρεις!![]()
τρομερη η απαντηση ενως 20χρονου κατοχου R1!!!!![]()
![]()
ειδες,το καταλαβες και μονος σου![]()
![]()
αντε ρε πουλα το R1 πουλα και κανα δυο πραγματακια ακομα αξιας 6 εως 8 χιλιαδων ? για να το παρεις!![]()
τρομερη η απαντηση ενως 20χρονου κατοχου R1!!!!![]()
![]()
Gia tetio trelo ergalio poulao kai to amaksi mou ti les tora...
Το SP-2 ειναι μια χαρα μηχανακι,δεν το εχω οδηγησει αλλα εμφανισιακα μ'αρεσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
ρε γρηγορη δεν μπορεις να καταλαβεις?
κοιτα δεν διαλεγουν ολοι μηχανες με βαση την ταχυτητα,γιατι τοτε θα ειχαμε παρει ολοι ZX10.εμενα πχ.με ενδιαφερει το VTR1000SP2,ΔΕΝ με ενδιαφερει αν εχει 140hp,ουτε με ενδιαφερει αν με περνουν τα
R1 η τα GSXR,και ας ειναι πιο ακριβο!με ενδιαφερουν αλλα πραγματα,πχ.ο ηχος η ομορφια το στησημο κλπ.![]()
Προσωπικα ο ηχος των V-2 στο ρελαντι και στις μεσαιες μ'αρεσει,αλλα ψηλα ακουγονται καπως ρε παιδι μου,δεν ξερω...
Ποτε εσεις οι Χοντακηδες θα ξεκολλησετε απο τη Μαμα εταιρεια ηθελα να μαθω...![]()
μη με κανεις να παρω gsxr 1000 τωρα,γιατι ψηνομαι για το 1000αρι της suzuki!Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Το SP-2 ειναι μια χαρα μηχανακι,δεν το εχω οδηγησει αλλα εμφανισιακα μ'αρεσει...
Προσωπικα ο ηχος των V-2 στο ρελαντι και στις μεσαιες μ'αρεσει,αλλα ψηλα ακουγονται καπως ρε παιδι μου,δεν ξερω...
Ποτε εσεις οι Χοντακηδες θα ξεκολλησετε απο τη Μαμα εταιρεια ηθελα να μαθω...![]()
επιδει ειναι ομορφο μηχανακι!!!
γρηγορη,εγω δεν ειμαι χοντρος,τι πρεπει να παρω?
![]()
![]()
Τα χοντα μια χαρα μηχανακια ειναι,πανευκολα κτλ...Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
μη με κανεις να παρω gsxr 1000 τωρα,γιατι ψηνομαι για το 1000αρι της suzuki!επιδει ειναι ομορφο μηχανακι!!!
γρηγορη,εγω δεν ειμαι χοντρος,τι πρεπει να παρω?
![]()
![]()
Το CBR 1000 RR που εχω οδηγησει,εχει μοτερ με 150 αλογα τροχο τοσο φιλικο,που σχεδον ξεχνας οτι οδηγας χιλιαρι...Ανοιγεις γκαζι και δεν υπαρχει κλωτσια η ξεσπασμα πουθενα,κιβωτιο σαφες και μαλακο με μικρες διαδρομες,γαματο...
Αλλα,σε απολυτες επιδοσες υπολειπεται των αλλων χιλιαριων,αυτο ειναι ολο...
Κοιτα προς τα εκει κατα τη γνωμη μου,και ασε τα V-2 για αργοτερα (35+)....
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Auto einai to thema giati na dosis tosa pola lefta afou de aksizi ta lefta tou.
Pernis ena k7 i ena R1 kai me ti diafora ton lefton bazis oti thes.... anartisis eksatmisis zantes frena oti thes.. kai se periseuoun...
Να κάνουμε την σύγκριση και με αυτοκινητάδικους όρους.Ας πούμε πως τα R1 και GSXR είναι τα Impreza και τα Lancer Evo και πως η Ducatti είναι η Ferrari,θέλεις να μας πεις πως η Ferrari δεν αξίζει τα λεφτά της;
Fortis Fortuna Adiuvat
Το εχω ξαναπει καπου,η Ducati δεν μπορει και δεν πρεπει να λεγεται η Ferrari των 2 τροχων...Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Να κάνουμε την σύγκριση και με αυτοκινητάδικους όρους.Ας πούμε πως τα R1 και GSXR είναι τα Impreza και τα Lancer Evo και πως η Ducatti είναι η Ferrari,θέλεις να μας πεις πως η Ferrari δεν αξίζει τα λεφτά της;
Με την καμια...και οποιος μπορει και παιρνει ενα 1000αρι των 15.000 ? και μετα του βαζει και ενα σωρο εξτρα (υπαρχουν πολλοι),μπορει να παρει και ενα 1098 απλο (οχι S) ευκολα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Το εχω ξαναπει καπου,η Ducati δεν μπορει και δεν πρεπει να λεγεται η Ferrari των 2 τροχων...
Με την καμια...και οποιος μπορει και παιρνει ενα 1000αρι των 15.000 ? και μετα του βαζει και ενα σωρο εξτρα (υπαρχουν πολλοι),μπορει να παρει και ενα 1098 απλο (οχι S) ευκολα...
Δεν σύγκρινα την Ferrari με την Ducati επί ίσοις όροις.Σε επιδόσεις κτλ εντάξει είναι υποδιαίστερα τα 2κύλινδρα μοντέλα αλλά για δοκίμασε αν μπορέσεις κάποια στιγμή να βάλεις μία κόντρα με ένα Desmosedici.Η τιμή του είναι 60.000 ευρώ οπότε μπορεί να θεωρηθεί Ferrari
Fortis Fortuna Adiuvat
Μπορω να βαλω κοντρα με τη Desmosedici,αν ειχα την δυνατοτητα να ριξω 30.000-40.000 ? στο μηχανακι μου...Η μηπως οχι?Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Δεν σύγκρινα την Ferrari με την Ducati επί ίσοις όροις.Σε επιδόσεις κτλ εντάξει είναι υποδιαίστερα τα 2κύλινδρα μοντέλα αλλά για δοκίμασε αν μπορέσεις κάποια στιγμή να βάλεις μία κόντρα με ένα Desmosedici.Η τιμή του είναι 60.000 ευρώ οπότε μπορεί να θεωρηθεί Ferrari
Και λεω παλι οτι Ducati (οχι απαραιτητα SS),μπορει να παρει ο ΚΑΘΕΝΑΣ.....
Ferrari ομως οχι....