Σελίδα 16 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 271

Θέμα: Ducati VS Olon GP VERSION

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Κατούρισα (ένα multistrada) που είναι παρκαρισμενο απ'εξω!

Κάτι άλλο?
    Υποψιαζομουν οτι ως κατοχος τζαΜπαν το νοητικο σου επιπεδο δεν θα ηταν και το υψηλοτερο αλλα μετα απο αυτο που ειπες...

...εννοουσα γενικα αγορι μου, οχι κατουρα οτι βρεις μπροστα σου...

:rotflmao:
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Υποψιαζομουν οτι ως κατοχος τζαΜπαν το νοητικο σου επιπεδο δεν θα ηταν και το υψηλοτερο αλλα μετα απο αυτο που ειπες...

...εννοουσα γενικα αγορι μου, οχι κατουρα οτι βρεις μπροστα σου...

:rotflmao:
    Eγώ στο σπίτι για καπάκι στη χέστρα έχω βάλει ένα κομμένο τεπόζιτο ducati....

To πλαίσιο το έριξα στα υδραυλικά!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas

To πλαίσιο το έριξα στα υδραυλικά!
    :a24:

Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

+ 44 βα8μοι κελσιου εξω

+ 44 στο Μοτο gp

= ιαπωνες βαλτε τα τουτουομι σας στο φουλ μπας και χαλαρωσετε......(αυτα αποδιδουν καλα τουλαχιστον....)

χα χα χα χα χα χα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Τι πάει να πει και εγώ με 20 χιλιόμετρα τελικής πρώτος θα έβγαινα?
    Με συγχωρείς αλλά και η Honda με τον ίδιο τρόπο απομακρύνεται απο τα Yamaha στις ευθείες και μάλιστα πιό βίαια.

Απλά μάθανε οδήγηση οι άνθρωποι, ο Vale ήτανε μπροστά απο την εποχή του όταν ερχότανε πρώτος.

Και ο Capirossi την ίδια μηχανή οδηγάει αλλά δεν τον βλέπουμε στις πρώτες θέσεις...γιατί?
    Και ο Edwards την ίδια μηχανή έχει αλλά παίρνει τον πούλο..γιατί?
    Όσο για τον Hayden...πιστεύω ότι θα τα πάει καλύτερα και θα κρατήσει πίσω τους Vermuelen και Melandri.

Η δύναμη της μηχανής δεν έχει καμμία απολύτως σημασία. Σημασία έχει το ταλέντο και αυτό αποδείκνυε για 7 ολόκληρα χρόνια ο Vale. Ο Stoner είναι οδηγάρα. Και δεν φεύγει μπροστά μόνο στις ευθείες αλλά και στις στροφές.

Την μία φταίνε τα λάστιχα, την άλλη φταίει ότι είναι άρρωστος ο Vale...αφήστε τις μαλακίες και αναγνωτίστε το ταλέντο. Απλά σας την σπάει που οι Ducatistes έχουνε έναν λόγο ακόμα να σας την λένε.

Έχετε λυσσάξει κολλημένοι τζαπανόφιλοι... προσπαθείτε πάση θυσία να μειώσετε αυτά που βλακωδώς κάνατε κρεμαστάρια νομίζωντας ότι δεν μπορείτε να τα φτάσετε επειδή η ποιότητα σας τύφλωσε.

Γιατί ρε παιδιά τέτοιο μίσος για την Ευρώπη?Πραγματικά..
    Επειδή πήρατε Γιάπωνα, πρέπει ντε και καλά να μας τον κάνετε κλίσμα, να μας τον βγάλετε καλύτερο, φτηνότερο...με συγχωρείτε Ευρωπαίοι δεν ήμαστε?
    Για κάθε γιαπωνάζικο μοντέλο μπορώ να σας βρω αντίστοιχο Ευρωπαικό ΠΙΟ δυνατό και με καλύτερη τιμή ΚΑΙ με καλύτερη ποιότητα.ΓΙΑ ΌΛΑ ΌΜΩς.

Αλλά να δείτε τι θα γίνει...Σε λίγα χρόνια εδώ μέσα οι μισοί Τζαπονέζοι θα έχουνε γίνει Ευρωπαίοι, θα το δείτε αυτό. Όλοι ξεκινάνε τα πρώτα τους βήματα με γιαπωνικό, παθιάζονται και μετά γίνονται Ευρωπαίοι και βρίσκουν την υγειά τους.
    Όπως είπε και κάποιος σοφότερος απο εμένα, είναι η φυσική πορεία της εξέλιξης, ο άνθρωπος πάει μπροστά, δεν πάει πίσω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Τι πάει να πει και εγώ με 20 χιλιόμετρα τελικής πρώτος θα έβγαινα?
    Με συγχωρείς αλλά και η Honda με τον ίδιο τρόπο απομακρύνεται απο τα Yamaha στις ευθείες και μάλιστα πιό βίαια.

Απλά μάθανε οδήγηση οι άνθρωποι, ο Vale ήτανε μπροστά απο την εποχή του όταν ερχότανε πρώτος.

Και ο Capirossi την ίδια μηχανή οδηγάει αλλά δεν τον βλέπουμε στις πρώτες θέσεις...γιατί?
    Και ο Edwards την ίδια μηχανή έχει αλλά παίρνει τον πούλο..γιατί?
    Όσο για τον Hayden...πιστεύω ότι θα τα πάει καλύτερα και θα κρατήσει πίσω τους Vermuelen και Melandri.

Η δύναμη της μηχανής δεν έχει καμμία απολύτως σημασία. Σημασία έχει το ταλέντο και αυτό αποδείκνυε για 7 ολόκληρα χρόνια ο Vale. Ο Stoner είναι οδηγάρα. Και δεν φεύγει μπροστά μόνο στις ευθείες αλλά και στις στροφές.

Την μία φταίνε τα λάστιχα, την άλλη φταίει ότι είναι άρρωστος ο Vale...αφήστε τις μαλακίες και αναγνωτίστε το ταλέντο. Απλά σας την σπάει που οι Ducatistes έχουνε έναν λόγο ακόμα να σας την λένε.

Έχετε λυσσάξει κολλημένοι τζαπανόφιλοι... προσπαθείτε πάση θυσία να μειώσετε αυτά που βλακωδώς κάνατε κρεμαστάρια νομίζωντας ότι δεν μπορείτε να τα φτάσετε επειδή η ποιότητα σας τύφλωσε.

Γιατί ρε παιδιά τέτοιο μίσος για την Ευρώπη?Πραγματικά..
    Επειδή πήρατε Γιάπωνα, πρέπει ντε και καλά να μας τον κάνετε κλίσμα, να μας τον βγάλετε καλύτερο, φτηνότερο...με συγχωρείτε Ευρωπαίοι δεν ήμαστε?
    Για κάθε γιαπωνάζικο μοντέλο μπορώ να σας βρω αντίστοιχο Ευρωπαικό ΠΙΟ δυνατό και με καλύτερη τιμή ΚΑΙ με καλύτερη ποιότητα.ΓΙΑ ΌΛΑ ΌΜΩς.

Αλλά να δείτε τι θα γίνει...Σε λίγα χρόνια εδώ μέσα οι μισοί Τζαπονέζοι θα έχουνε γίνει Ευρωπαίοι, θα το δείτε αυτό. Όλοι ξεκινάνε τα πρώτα τους βήματα με γιαπωνικό, παθιάζονται και μετά γίνονται Ευρωπαίοι και βρίσκουν την υγειά τους.
    Όπως είπε και κάποιος σοφότερος απο εμένα, είναι η φυσική πορεία της εξέλιξης, ο άνθρωπος πάει μπροστά, δεν πάει πίσω.
    Σιγουρα παιζει ρολο ο οδηγος το μεγαλυτερο ποσοστο αλλα και το μηχανακι εχει ενα μικρο ποσοστο.... ποσες φορες ο ροσσι εχανες στις ευθειες? το ξεχασες? αμα παρει ο stoner το yamapa και ο rossi to ducati τι πιστευεις οτι θα γινει ?

Α και κολλημενοι japan δεν ειμαστε... VALUE FOR MONEY ΠΟΥ ΛΕΜΕ... αυτα ειναι τα japan.... 13.500 περνεις ενα 2007 japan 1000ari... με τοσα λεφτα ποιο ευρωπαικο βρισκεις καινουριο του κουτιου... ισαξιο του ? αμα ξες κανενα να παω να αγορασω τοτε.

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Αprilia Tuono.

Κοντά στα 10-11 χιλιάρικα ευρώ.

Καύλα μηχανή...του χρόνου που θα συνδιαστεί με Buellίσιο πλαίσιο θα είναι πόρωση.
    Στην Αμερική θα στοιχίζει γύρω στα 11 χιλιάδες δολλάρια.

Ασχέτως Japan Vs Ευρώπη είμαι και εγώ πολύ λυπημένος που δεν βλέπω τον Vale να παίρνει πρωτάθλημα. Ο Vale νομίζω ότι προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κόσμου και κάποτε ήτανε σε διαφορετικό επίπεδο, πολύ μπροστά απο τον ανταγωνισμό και φοβάμαι ότι άμα ο Vale συνεχίσει έτσι του χρόνου ίσως χάσω το ενδιαφέρον μου.

Είναι άσχημο να τον βλέπεις να απομυθοποιείται.
    Άσε που με έχει τσαντίσει. Μαλακίζεται με την Subaru και την Ferrari...πέρυσι έπρεπε να προσπαθήσει πολύ για να το χάσει το πρωτάθλημα και τελικώς τα κατάφερε.

Και βλέπω να ρίχνουνε όλη την ώρα το κακομοίρη (όσο κακομοίρης μπορεί να είναι ο εργοστασιακός Ducatisti στον χρυσό θρόνο με τα εκκατομύρια του ευρώ) Stoner. Να λένε για την Ducati του...γρήγορη...μπλα μπλα...
    Απλά αυτό..και ο Capirossi την ίδια έχει και σκατά τα πάει...και ο Edrwards την ίδια με του Rossi έχει...

Άμα οδηγάνε τις ίδιες μηχανές Stoner Rossi πιστεύω ότι θα είναι μία απο τα ίδια.
    Βεβαίως δεν νομίζω ότι θα το μάθουμε αυτό ποτέ.

Και τέλος...

Kawasaki ZX-RR 07 200hp 1,351351351
    Yamaha YZR-M1 240hp 1,621621622
    Suzuki 220hp/17500rpm 1,486486486
    Ducati Desmo GP7 230hp/19500rpm 1,554054054
    Honda MotoGP RC121V 220+hp 1,486486486

Όλες στα 148 κιλά

Χωρίς να είναι έγκυρα απο το wikipedia τα πήρα.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    [B]Αprilia Tuono.

ΤΙ να κλασει το aprilia ποσα αλογα βγαζει για πες....

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    Αprilia Tuono.

Καύλα μηχανή...του χρόνου που θα συνδιαστεί με Buellίσιο πλαίσιο θα είναι πόρωση.
    Στην Αμερική θα στοιχίζει γύρω στα 11 χιλιάδες δολλάρια.

Ασχέτως Japan Vs Ευρώπη είμαι και εγώ πολύ λυπημένος που δεν βλέπω τον Vale να παίρνει πρωτάθλημα. Ο Vale νομίζω ότι προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κόσμου και κάποτε ήτανε σε διαφορετικό επίπεδο, πολύ μπροστά απο τον ανταγωνισμό και φοβάμαι ότι άμα ο Vale συνεχίσει έτσι του χρόνου ίσως χάσω το ενδιαφέρον μου.

Είναι άσχημο να τον βλέπεις να απομυθοποιείται.
    Άσε που με έχει τσαντίσει. Μαλακίζεται με την Subaru και την Ferrari...πέρυσι έπρεπε να προσπαθήσει πολύ για να το χάσει το πρωτάθλημα και τελικώς τα κατάφερε.

Και βλέπω να ρίχνουνε όλη την ώρα το κακομοίρη (όσο κακομοίρης μπορεί να είναι ο εργοστασιακός Ducatisti στον χρυσό θρόνο με τα εκκατομύρια του ευρώ) Stoner. Να λένε για την Ducati του...γρήγορη...μπλα μπλα...
    Απλά αυτό..και ο Capirossi την ίδια έχει και σκατά τα πάει...και ο Edrwards την ίδια με του Rossi έχει...

Άμα οδηγάνε τις ίδιες μηχανές Stoner Rossi πιστεύω ότι θα είναι μία απο τα ίδια.
    Βεβαίως δεν νομίζω ότι θα το μάθουμε αυτό ποτέ.

Και τέλος...

Kawasaki ZX-RR 07 200hp 1,351351351
    Yamaha YZR-M1 240hp 1,621621622
    Suzuki 220hp/17500rpm 1,486486486
    Ducati Desmo GP7 230hp/19500rpm 1,554054054
    Honda MotoGP RC121V 220+hp 1,486486486

Όλες στα 148 κιλά

Χωρίς να είναι έγκυρα απο το wikipedia τα πήρα.

και δε μου λες ρε φιλε το tuono ειναι ss???????????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    νικκερ αμα δν γινονται καλοι αγωνες πολλοι θα χασουν το ενδιαφερον τους, δε φταιει ο βαλε γι αυτο, αυτος κανει συνηθως τους αγωνες συναρπαστικους απλα οσο τα motogp εχουν μεγαλυτερη τηλεθεαση κ παιζονται περισσοτερα λεφτα θα πηγαινει προς f1 το πραγμα.. λιγοτερα κυβικα περισσοτερα ηλεκτρονικα κλπ. που διαβασα οτι στη λαγκουνα λεει οι μηχανικοι κοιτουσαν πριν τα gp τα ςς600 που γλιστρουσαν κ πλαγιολισθαιναν κ ελεγαν οτι τα τελευταια 1-2 χρονια δν το βλεπουν πια αυτο στα gp. κ μετα στον αγωνα επαληθευτηκαν ουτε καν πολλες προσπερασεις ειχαμε οχι σουζες κ ντριφταρισματα οπως παλια..α κ το τουρμπονο μαμαει αλλα δν ειναι ςς.

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV

Δηλαδή μας λες ότι ο Capirossi ειναι κουλός?

Το περσινό πρωτάθλημα το παρακολούθησες καθόλου?

Ο Capirossi δεν είναι και αυτός ένας απ' αυτούς που εξέλιξαν έφεραν την Ducati στο σημερινό της επίπεδο?

Ποιός πήρε την πρώτη νίκη της Ducati στα Gp και πόσο πίσω ήταν απ'τον τότε ανταγωνισμό?

Να μη λέμε και μ@λ@κίες έτσι...?

:a19: στον Capirex παρόλο που φέτος τα πάει σκατά

Όσο μπόι του λείπει τόσα guts έχει.
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος
    Ακομη και να μην το σηκωσει ο γιατρος θα ειναι πρωταθλητης στην καρδια μας!!!

εχει ηδη καταφερει παρα πολλα δεν χρειαζεται αλλα ειναι θεος ΤΕΛΟΣ!!!

Ο Stoner για να τον φτασει θελει 3 χρονια ακομη, ασε που και να το σηκωσει αυτο θα οφειλεται κατα 50% στην bridgestone...

το πρωταθλημα τωρα αρχιζει!!!!!!!!!!!

VALE GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Γιατι δεν κανεις μια αιτηση μπας και πας εσυ στην θεση τους.:wacko:

ΑΥΤΑ ΑΥΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΕΑ !!

τι εκανε ρε παλι το φιατακι ? :rotflmao:
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

!
    μονο ετσι θα μπορουσε το κωλαρακι σου να κατσει σε μια ντουκατι :rotflmao:

ακομα και εκει ειναι απολαυση !!!!!

για το δρομο εχεις αλλη χεστρα !!! :rotflmao: :rotflmao:
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Παρόμοια θέματα

1. Ducati vs Kawasaki
    από devil's animal στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2007, 16:41
  2. Κλικες εδω μεσα....Xrider Vs OLON
    από Xrider στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 110
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2007, 03:58
  3. Ducati 999 vs Lamborghini
    από 620 στο forum Off topic