Σελίδα 16 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 353

Θέμα: Mitsubishi EVO-8 VS Husqvarna

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Απο τον Ιουνιο κανονιζεται η κοντρα και καβατζωσαμε Σεπτεμβριο.....

να δεις που θα ειναι μαπα το καρπουζι ...σαν τα promo των ταινιων

Να μου στείλει κάποιος ΠΜ για τον τόπο και την ώρα, ωστε την ώρα που είσαστε στα μισα, να πεταχτώ με το φορτηγό απο ενα παράδρομο..

Να δείς μετά, πως η πλάκα γίνεται κηδεία.
    (και νόμιμος θα είμαι...)

Εξήγησέ μου κάτι.. στην παρέα σου, μάγκας είναι όποιος έχει πιο γρήγορο μηχανάκι απο τον άλλο? ή όποιος τα βάζει με 300άλογα?
    σκέψου να είχες R1 ή καμια busa τι θα γινότανε... με τι θα τα έβαζες? με το μονοθέσιο του σουμάχερ?

Ουτε κηδειες δεν θα γινουν ουτε τιποτα,σε ενα φαναρι λεγαμε να ανοιξουμε με ενα αυτοκινητο και το κανατε θεμα, σιγα ρε, παμε μια βολτα πεζοι στην κηφισιας ενα βραδυ να δεις τι γινεται, κατεβα στα λιμανακια πηγαινε πηγαινε μια βολτα απο το ΣΕΦ να δεις ποσοι κανουν μαλακιες στο δρομο, ολοι η Αθηνα.
    Κανε μια εθελοντικη ομαδα και αρχιστε να τους κραζετε σαν την Λουκά που κραζει απο τα καναλια.
    Εγω χαιρομαι οταν πηγαινει γρηγορα μια μοτοσυκλετα στον δρομο,οταν το σηκωνει λαμπαδα,ξερω ποσο ομορφα νιωθει ο οδηγος εκεινη την ωρα ειτε οδηγαει R1 ειτε παπακι.

Φιλικα
    Orestis82

Δεν σε ξέρω, δεν πρόκειται να ανοίξω καυγά, ούτε στο λέω επειδή γουστάρω να κράζω τον κόσμο..

απλά πρέπει να σκέφτεσαι και τους άλλους..

και εγω (είμαι σίγουρος πως και εσυ..) όταν είμαι πεζός και πάω να περάσω τον δρόμο, και ξαφνικά μου έρχεται ενας τυπάς με 80-90, σούζα, και με περνάει στα 50εκατοστά, τι νομίζεις οτι νιώθω? ευχαρίστηση και ικανοποίηση που ο τύπος την βρίσκει? χαίρομαι, που πάω πάλι προς το πεζοδρόμιο, έτοιμος να πηδήξω σαν το βατράχι, έτσι και του φύγει?
    Και εγω έχω κάνει μαλακίες με την μηχανή μέσα στην πόλη, ειδικά όταν την είχα ψιλομάθει, αλλα μετά το σκέφτηκα κι έτσι.. οτι κυκλοφορώ στον δρόμο, σε βάρος κάποιων άλλων.. είτε αυτοί είναι πεζοί, είτε οδηγοί, κτλ..
    ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω..

Φιλικά Παναγιώτης.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    ...σε ενα φαναρι λεγαμε να ανοιξουμε με ενα αυτοκινητο και το κανατε θεμα, σιγα ρε, παμε μια βολτα πεζοι στην κηφισιας ενα βραδυ να δεις τι γινεται, κατεβα στα λιμανακια πηγαινε πηγαινε μια βολτα απο το ΣΕΦ να δεις ποσοι κανουν μαλακιες στο δρομο, ολοι η Αθηνα.

Εεεε αφου τις κανουν οι αλλοι φοβασαι κι εσυ μη χασεις την αποκλιστηκοτητα...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αμαν ρε φιλε να 'ουμ ανοιγεις κουβεντα οτι <<θα κανονισεις κοντρα...>> και τι περιμενεις να γινει...

Ολοι μας εχουμε ανοιξει σε φαναρι αλλα για χαβαλε,με το που υποψιαζομαστε οτι ζοριζει η κατασταση(πχ αυτοκινητο στα 50μετρα) κλεινει το γκαζι και ειναι ολοι ευχαριστημενοι...

Αφου εισαι τοσο της κοντρας(δε το λεω αυτο για να παρεξηγηθεις) πηγαινε παρε ενα μηχανακι και πηγαινε καθε βδομαδα στην πιστα να κοντραριζεσαι πραγματικα και οχι να μαλακιζεσαι στο δρομο...

Η πιστα ποναει,ο δρομος ομως...

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Το Site πιστευω ειναι Δημοκρατικο οποτε Postαρω οτι θελω εφοσον δεν προσβαλω κανεναν
    Προσβαλλεις την κοινη λογικη και την εννομη ταξη που σου υπαγορευουν ρητα να μην κανεις την κοντρα σε δημοσιο δρομο...

το συγκεκριμενο θεμα πλησιαζει τις 8.000 αναγνωσεις οποτε καποιοι ενδιαφερθηκαν και διαβασαν τι γραφαμε.
    Και ο Αγων του Hitler να δεις ποσους αναγνωστες και οπαδους εχει...εχεις γινει γραφικος με τις αναγνωσεις των ποστ σου...που οφειλεται κατα κυριο λογο στην περιεργεια αφου εισαι πρωτοπορος στις επιλογες των "κοντραριζομενων" οχηματων...αν το ονομα σου δε γραφτει συντομα σε μαρμαρο τοτε σιγουρα θα γραφτει στο βιβλιο Γκινες..

ξερω οτι διαβαζουν και 16χρονοι και 17χρονοι και πρεπει να προσεχουμε τι γραφουμε
    Αλλα δε γ@μιεται ας πουλησεις εσυ τη μουρη σου κι ας ειναι να πεθανουν 2-3 ακολουθωντας το φωτεινο παραδειγμα σου...

μην νομιζεις οτι θα σταματησουν την επικινδυνη οδηγηση εαν τους λεμε εμεις οτι παμε σαν Παναγίες.
    Το να λες οτι πας σαν παναγια ειναι ενα θεμα...εσυ βρισκεσαι στον αντιποδα αυτου...

Κοντρακιας ειναι αυτος που εχει αγορασει και εχει βελτιωσει το οχημα του ειδικα για να τα στηνει,δεν ειναι αυτος που τεστάρει τις επιδοσεις του οχηματος του μιά στο τοσο σε καποιον δρομο.
    Κοντρακιδες υπαρχουν καθε ειδους και οι πιο επικινδυνοι ειναι οι ημιμαθεις σαν του λογου σου που κοκορευτονται για 2 (!!!) διαφορετικες κοντρες...εισαι μια ακομη στατιστικη παλικαρι...

Καλη τυχη , καλα μυαλα και μακρια απο μας...
    - Omnia mea mecum porto -

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
    ...

Band(age)it

αυτό γίνεται όταν απαντάς σε ένα post που από τον τίτλο και μόνο φαίνεται ηλίθιο..
    Τι να του πεις του άλλου τώρα που πήραν τα μυαλά του αέρα?

Ξεκολλήστε και αφήστε τον να γράφει μόνος του

Και εσυ τοτε γιατι απαντας στο θεμα; πηγαινε διαβασε κανενα θεμα οπως το καλημερες-καληνυχτες αφου δεν σε ενδιαφερει αυτο,αλλα ολο σε αυτο το θεμα καποιοι γνωστοι "μαϊντανοί" του φορουμ ειστε.
    Το συγκεκριμενο "ηλιθιο" κατα την αποψη σου θεμα πλησιαζει τις 9.000 αναγνωσεις, τα δικα σου "εξυπνα" θεματα πες μας ποσες αναγνωσεις εχουν.
    Δεν θα απαντησω ξανα σε καποιους συγκεκριμενους που προσπαθουν να χαλασουν το θεμα με μηνυματα που ειναι εντελως εκτος θεματος που μοναδικο στοχο εχουν να υπαρξει διαμαχη.
    Οποιος θελει να γραψει κατι για το θεμα ας γραψει, αν δεν σ'αρεσει το θεμα μην το διαβαζεις.

Και εσυ τοτε γιατι απαντας στο θεμα; πηγαινε διαβασε κανενα θεμα οπως το καλημερες-καληνυχτες αφου δεν σε ενδιαφερει αυτο,αλλα ολο σε αυτο το θεμα καποιοι γνωστοι "μαϊντανοί" του φορουμ ειστε.
    Το συγκεκριμενο "ηλιθιο" κατα την αποψη σου θεμα πλησιαζει τις 9.000 αναγνωσεις, τα δικα σου "εξυπνα" θεματα πες μας ποσες αναγνωσεις εχουν.
    Δεν θα απαντησω ξανα σε καποιους συγκεκριμενους που προσπαθουν να χαλασουν το θεμα με μηνυματα που ειναι εντελως εκτος θεματος που μοναδικο στοχο εχουν να υπαρξει διαμαχη.
    Οποιος θελει να γραψει κατι για το θεμα ας γραψει, αν δεν σ'αρεσει το θεμα μην το διαβαζεις.

Ρε φιλε τι κολλημα εχεις με τις αναγνωσεις???

Αν ανοιξω thread με τιτλο γ@μιεται ο Παναθηναικος η ο Ολυμπιακος ξερεις ποσες αναγνωσεις θα'χει?

Το θεμα σου εχει πολλες αναγνωσεις γιατι ειναι για το ΠΕΟΣ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Η Αννιτα Πανια ξερεις τι τηλεθεαση εχει?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Γκαζοφωνιξ JR
    Ρε φιλε τι κολλημα εχεις με τις αναγνωσεις???

περνει ποσοστα....
    :rotflmao: :rotflmao:

ανεβαινει το ego της :a31:

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Το συγκεκριμενο "ηλιθιο" κατα την αποψη σου θεμα πλησιαζει τις 9.000 αναγνωσεις
    όπως θα έλεγαν κάποτε:

ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ

Χωματινο μελος Το avatar του/της ADVENTURAZ
    Ρε Ορεστη γιατι καθε φορα που καποιος διαφωνει μαζι σου τον προκαλεις γραφωντας" ελα να τα πουμε απο κοντα και θα σου δειξω εγω" και αλλες τετοιες μαλακιες?ξερεις κικ μποξ ,τζουντο,καρατε ,κουνγκ φου ? Γιατι αν δεν ξερεις θα μας κλασεις τα φρυδια!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΜΑΛΑΚΟΚΑΓΚΟΥΡΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a04:
    Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    περνει ποσοστα....
    :rotflmao: :rotflmao:

ανεβαινει το ego της :a31:

Τι ειπαε ο ατομος...

Multistrada Μέλος Το avatar του/της Stelth
    OrEsTiS82 γεια σου

Ξαναματαπαλι μπήκα στο θρέντ μόνο και μόνο για να δω αν τελικά έγινε η κόντρα και ποιος κέρδισε.

Πιστεύω ότι οι περισσότεροι "μικροί' έχουν μπει γι’ αυτό το λόγω

Λέγοντας μικροί εννοώ τους νέους που αγωνιούν να μάθουν αν μπορούν να "κερδίσουν ένα αυτοκίνητο σε εκκίνηση.

Μετά σκέψου τι έχει να γίνει απλά ΣΚΕΨΟΥ βάλε το μυαλό σου να δουλέψει για να δει τι επιπτώσεις θα έχει σε άλλους νέους οδηγούς με φιλοδοξίες

Σκέψου ΠΟΣΟΥΣ θα πάρεις στο λαιμό σου

Αν και πιστεύω ότι το κάνεις μόνο και μόνο για εντύπωση και τπτ άλλο

Ένα EVO με 300+ άλογα το μόνο που έχει να κάνει είναι να πατήσει το γκάζι μέχρι το πάτωμα, να αφήσει τον συμπλέκτη στο πράσινο και να κάνει τις αλαγές λίγο γρηγορότερα από το συνηθισμένο.

Όσο για σένα ...........................................

απλά σκέψου,

ΩΡΙΜΑΣΕ

Τώρα από τις 8682 επισκέψεις που έχεις μόνο οι 240 απάντησαν και σου είπαν να ΜΗΝ το κάνεις αλλά εσύ το χαβά σου

Όταν με το καλό βάλεις αυτή την γαμημένη κόντρα στείλε μου πμ ΑΝ υπάρχει video γιατί...

Ότι και να λες χωρίς αποδείξεις είμαι μαμακίες

Δεν πρόκειται να ξαναμπώ εδώ αν δεν έχω ΠΜ σου ΜΕ video
    Ducatisti υπάρχουν πολλοί
    Ducatistiani ένας!!

Σελίδα 16 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. XTX 660 '08 vs Husqvarna 610 SM '04
    από Ventus στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2008, 15:02
  2. Porsche Carrera VS Husqvarna
    από OrEsTiS82 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2007, 14:21
  3. KTM 640 SM vs Husqvarna SM 610
    από Kagourakos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2006, 12:48
  4. Νέο Mitsubishi Evo 9
    από Tigas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2005, 18:06
  5. MITSUBISHI EVO vs KTM LC-8 950!!
    από DUKASII στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2004, 09:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα