Πολυ καλη ιδεα το πορτ χελι, απλα εχω css το επομενο σαββατο και θελω μια βολτα σχετικα κοντα, να ξεσκουριασω λιγο....
Πολυ καλη ιδεα το πορτ χελι, απλα εχω css το επομενο σαββατο και θελω μια βολτα σχετικα κοντα, να ξεσκουριασω λιγο....
porto xeli????
pou einai auto?
egw mono to porto carras kserw sthn xalkidiki!!!!
loipon afhste ta xaza.
apla peite mou sthn motosygentrwsh pou na kleisw eidiko xoro mono gia tous svriders....
8a to onomasoume "the V2 corner..."
"the V2 road"
"sv rocks the roads"
"sv vs all"
eee??? ti lete?
poio ap'ola einai to kallitero?
8a mazeyteite poy8ena avrio gia byres? an nai, pou kai wra. eimai mesa!
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval
8a mazeyteite poy8ena avrio gia byres? an nai, pou kai wra. eimai mesa!
τις δευτερες μπορεις να βρεις πολλα απο τα μελη του φλορουμ στο δελεαρ....το οποιο ειναι εντος του παρκου στα δικαστηρια ευελπιδων....
ωρα κατα τις 20,00 και μετα....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
tropea porto xeli eipes man? pasxa ekei 8a kano ama eisai ki esy kamia mera ekei na kanonisoume.episis opios mporei deytera elate serres,exei ginei kai ena antistoixo post apo ena paidi.welcome new member(de 8ymamai onoma soz).
filakia se olus pantou :P
Antres den einai aytoi pou forane pantelonia,einai aytoi pou forane adiavroxa(aprilia)
Πορτο Χέλι θα παίξει κάποια στιγμή μονοήμερη εκδρομούλα Σάββατο ή Κυριακή...
Απο Μ.Τετάρτη βράδυ μέχρι Δευτέρα του Πάσχα πρωί τελικά θα βρίσκομαι εις την μεγαλόνησο...
κατεβαίνω με την μπατσίνα στον Μάκη...
Σαλόνικα και πιθανώς Σέρρες θα ανέβω τέλη Απριλίου αρχές Μαϊου...
θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι των κατα τόπων περιοχών επίσκεψης την ημ/νια που θα βρισκόμαστε στα μέρη τους... για να τα πουμε απο κοντά...![]()
![]()
θα τα πούμε σύντομα... αρχίζουν και έρχονται ωραία πράματα...
ela ela sto steki tou PROEDRA na se kanw me ta kommatakia....Σαλόνικα και πιθανώς Σέρρες θα ανέβω τέλη Απριλίου αρχές Μαϊου...
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Ελα ρε μάστορα να δούμε και το τούμπανό σου....![]()
![]()
![]()
Εσυ εισαι επιτιμο μελος.Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Εμένα με θέτε στην παρέα σας? Ή μόνο SV παίζουν εδώ?![]()
Ελα μου ομως που εισαι εσυ και ο kostom εδω μεσα μονο (και αυτος εχει το S)
Πλακα-πλακα εχουμε να σε δουμε απο περσι...ησουν ακομα με το Aprilia![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
xm.... O PROEDRAS apofasise kai se baftise ena sebasto V2 melos tou site mas...
kalws mas orises toubanismeno melos..... kalh diamonh....
xese mas re!
de 8eloume antallaktika apo to koulo to mhxanaki sou!
kamia roumanano tsexa na mas fereis malista....
Hallo there
Απο πέρυσι (1,5+ χρονο) έχουν γίνει ενα σωρο πράγματα γι αυτό και χάθηκα. Με την σειρά:
- Πήρα χωματερό (DT200WR) και ξαναπήρα τα βουνά. Προτείνεται ανεπιφύλακτα για πολλά χαμόγελα
- Πούλησα το Aprilia γιατί το είχα και καθόταν λόγω βουνού κυρίως. Δεν προτείνεται σε κανέναν γιατί είναι πίκρα τελικά. Το μετάνιωσα γι αυτό και ξαναπήρα street (δικύλινδρο ασφαλώς).
- Παντρεύτηκα. Εδώ οι γνώμες διύστανται. Θα σας πρω προσεχως την δική μου μολις αποκρυσταλωθεί...
- Έκανα μπέμπη και ετοιμάζεται πυρετωδώς για να ακολουθήσει σε βουνό και θάλλασα. Προτείνεται ανεπιφύλακτα γιατί είναι μεγάλη τρέλα λέμε!
- Μετακόμισα πίσω στην Λάρισα. Σούπερ γιατί την Αθήνα δεν την μπορούσα πια.
- Έφερα από Ιταλία το TLR με σούπερ τιμή. Δεν γινόταν χωρίς και street (ούτε χωρίς χωματερό γίνεται όμως τελικά).
- Έμεινα 3 μήνες στο κρεβάτι με δισκοπάθεια. Δεν το συνιστώ γιατί παίξαν τρελοί πόνοι.
- Έκανα εγχείρηση πριν μια βδομάδα στην μέση. Προβλεπόμενη επανακυκλοφορία σε κανα μήνα.
Μάλλον ήμουν πολύ απασχολημένος και χάθηκα. Αλλα σε κανα μήνα θα τα πούμε σίγουρα σε καμια βόλτα ή στην πίστα.
Kostom: τι ακριβώς κλιπονάκια έχεις? αν και η επόμενη βελτίωση που θα γίνει είναι
α) κοστουμάκι πολυεστερικό και βάψιμο ή RIZZLA ή το παρακάτω (φωτο)
β) Αλλαγή του stabilizer τιμονιού με ρυθμιζόμενο γιατί θέλει πολύ προσπάθεια με αυτό που έχει (αν έχεις κατι καλό και φθηνο να προτείνεις...)
και αρκετά αργότερα (no money now)
γ) Αμορτισερ πίσω και πρήρες σετ βαλβίδες μπροστινού
Ήδη υπάρχει TRE, ακτινική τρόμπα φένου, πιο κοντό γρανάζωμα και έχει μπει και ελευθερη εξάτμηση.
Τα λέμε κι απο κοντά παιδιά. Καλή σας μέρα
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
ir8a kai egw me polemikes dia8eseis. me perimenei mia kouta aftermarket molis strw8ei to sv. i 'll be back...