Σελίδα 16 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 286

Θέμα: Γυναίκες μηχανόβιοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Ρε παιδια ... 8α πει κανεις τιποτα αλλο..???

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober

ναι εγω

ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΚΟΥΛΑΔΙΑ

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ναι εγω

ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΚΟΥΛΑΔΙΑ

Μα...καποιον μου 8υμιζει...μηπως το νικ του αρχιζει απο T... και τελειωνει σε itan ?????

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas

ψαχνόμαστε???
    :wacko:
    για κλασική "ατελείωτη" και "χωρίς άκρη και νόημα" κουβέντα???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    ψαχνόμαστε???
    :wacko:
    για κλασική "ατελείωτη" και "χωρίς άκρη και νόημα" κουβέντα???

Αααααα...εγω οτι ειχα να πω το ειπα...!!! Αλλα ειχε πλακα που εβλεπα συνεχεια τις ιδιες απαντησεις....

Σα να λεμε...''παντα τετοια..''

Αααααα...εγω οτι ειχα να πω το ειπα...!!! Αλλα ειχε πλακα που εβλεπα συνεχεια τις ιδιες απαντησεις....

Σα να λεμε...''παντα τετοια..''

Παντα τέτοια then.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: Γυναίκες μηχανόβιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    είμαστε και δεν το κρύβουμε!!!!

Αλλά είμαστε και τα δύο!!!!

δυστυχώς παρατηρώ κάποιο μπέρδεμα σε σχέση με την αντιμετώπιση των γυναικών που οδηγούν μηχανή, που αγαπάνε τη μηχανή, που λατρεύουν το δίτροχό τους.

Ναι, μπορεί να είμαστε διαφορετικές από τις άλλες. Να μην φοράμε τακούνια γιατί δεν μπορούμε να οδηγήσουμε, δεν βαφόμαστε γιατί έτσι κι αλλιώς φεύγει όλο από τον αέρα επάνω στη μηχανή. Μπορεί να ντυνόμστε με παντελόνια και δερμάτινα και να μην μακρένουμε τα νύχια μας το χειμώνα γιατί δεν παλεύεται με τα χειμωνιάτικα γάντια.

Όχι δεν είμαστε όλη μέρα μπροστά σε έναν καθρέφτη και όταν γίνεται μ@λ@κία στο δρόμο να βρίζουμε σαν νταλικέριδες. Δεν θα κάτσουμε κυρίες σε μια καφετέρεια και θα έχουμε αντίλογο αν κάτι δε μας αρέσει. Κάποιοι μας φωνάζουν αγοροκόριτσα ή αντράκια ή μαγκάκια. Δεν έχουν κι άδικο! Έχουμε κάποια μαγκιά. Δεν κολλάμε εκεί που θα κόλλαγε μια συνηθισμένη γυναίκα!

όμως ο τίτλος λέει "ΓΥΝΑΙΚΕΣ μηχανόβιοι". Ναι παραμένουμε γυναίκες! Θέλουμε να μας πηγαίνουν βόλτα και να μας περιπιούνται. Μπορεί να μην χρειαζόμαστε την προστασία τους αλλά έχουμε ανάγκη το χάδι τους! Δεν είμαστε αναίσθητες. Έχουμε την ανάγκη να γίνουμε όμορφες για κάποιον αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να οδηγάει εκείνος! Μας πονάει η συμπεριφορά ου άλλου όσο κι αν μπορούμε να κρύβουμε τα δάκριά μας.

Γυναίκα μηχανόβιος δεν σημαίνει ότι γίναμε άντρες. Σημαίνει ίσως ότι δεν μοιάζομαι στην μεγάλη πληοψοιφία των γυναικών. Κάποιες ανάγκες μας όμως παραμένουν! Όπως και οι άντρες δεν είναι όλο ίδιοι σε χαρακτήρα και συμπεριφορά! Μη μας κατατάσετε σε μία κατηγορία με 5-10 δεδομένα!!!!

Ναι, γουστάρω τη μηχανή, γουστάρω να πηγαίνω σαν αγρίμι πάνω στο δίτροχό μου,αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν γουστάρω να "νιαουρίζω" που και που. Επειδή ξέρουμε να οδηγούμε μηχανη δε σημαίνει ότι δεν θέλουμε να μας πηγαίνουν βόλτες! Ίσως επειδή έχουμε τόσο έντονο το "αντρικό στοιχείο" να χρειαζόμαστε κάποιον άλλο να μας θυμίζει ότι είμαστε γυναίκες (γιατί υπάρχουν φορές που ξεχνιόμαστε!!!)

(προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, απλά διαπίστωση είναι! Δεν αναφέρεται σε υπαρκτά πρόσωπα!!! )

Εσύ καλά τα λες (για το συγκεκριμένο γυναίκες-μηχανόβιοι, άν και θα προμούσα το ψιλοορθότερο γυναίκες-μηχανόβιες), αλλά εγώ -και άλλοι που σε καταλαβαίνουμε- τυχαίνει είτε να μην αδειάζουμε επειδή τρέχουμε, είτε απλά η διαολεμένη τύχη μας να μή το θέλει να συναντηθούμε (όχι εμείς οι δύο, γενικά μιλάω)...

Πάντως οι περισσότερες μηχανόβιες που βλέπω, οδηγάνε πιο μετρημένα στη κίνηση, και δεν ανησυχώ γι' αυτές -τώρα γιατί σκ#τά μερικές ανησυχούνε για μένα, τι να σου πω, το προσπερνάω, και τις αφήνω να νομίζουν ότι κάθε βράδυ "σκίζομαι" στις κόντρες -καμμία σχέση.

+ 750 στη Κατερίνα για το παραπάνω ποστ.

καπιο μελος... Το avatar του/της soteas
    εχω κι εγω μια,, διπλα

τσαα? βρε? που χαθηκα?

γεια σας αγορια, κοριτσια, και αναποφασιστα τσογλανια μηχανιβιοι που κανεται φασαρια με τα μπρικια σας

Re: Γυναίκες μηχανόβιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    είμαστε και δεν το κρύβουμε!!!!

Αλλά είμαστε και τα δύο!!!!

δυστυχώς παρατηρώ κάποιο μπέρδεμα σε σχέση με την αντιμετώπιση των γυναικών που οδηγούν μηχανή, που αγαπάνε τη μηχανή, που λατρεύουν το δίτροχό τους.

Ναι, μπορεί να είμαστε διαφορετικές από τις άλλες. Να μην φοράμε τακούνια γιατί δεν μπορούμε να οδηγήσουμε, δεν βαφόμαστε γιατί έτσι κι αλλιώς φεύγει όλο από τον αέρα επάνω στη μηχανή. Μπορεί να ντυνόμστε με παντελόνια και δερμάτινα και να μην μακρένουμε τα νύχια μας το χειμώνα γιατί δεν παλεύεται με τα χειμωνιάτικα γάντια.

Όχι δεν είμαστε όλη μέρα μπροστά σε έναν καθρέφτη και όταν γίνεται μ@λ@κία στο δρόμο να βρίζουμε σαν νταλικέριδες. Δεν θα κάτσουμε κυρίες σε μια καφετέρεια και θα έχουμε αντίλογο αν κάτι δε μας αρέσει. Κάποιοι μας φωνάζουν αγοροκόριτσα ή αντράκια ή μαγκάκια. Δεν έχουν κι άδικο! Έχουμε κάποια μαγκιά. Δεν κολλάμε εκεί που θα κόλλαγε μια συνηθισμένη γυναίκα!

όμως ο τίτλος λέει "ΓΥΝΑΙΚΕΣ μηχανόβιοι". Ναι παραμένουμε γυναίκες! Θέλουμε να μας πηγαίνουν βόλτα και να μας περιπιούνται. Μπορεί να μην χρειαζόμαστε την προστασία τους αλλά έχουμε ανάγκη το χάδι τους! Δεν είμαστε αναίσθητες. Έχουμε την ανάγκη να γίνουμε όμορφες για κάποιον αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να οδηγάει εκείνος! Μας πονάει η συμπεριφορά ου άλλου όσο κι αν μπορούμε να κρύβουμε τα δάκριά μας.

Γυναίκα μηχανόβιος δεν σημαίνει ότι γίναμε άντρες. Σημαίνει ίσως ότι δεν μοιάζομαι στην μεγάλη πληοψοιφία των γυναικών. Κάποιες ανάγκες μας όμως παραμένουν! Όπως και οι άντρες δεν είναι όλο ίδιοι σε χαρακτήρα και συμπεριφορά! Μη μας κατατάσετε σε μία κατηγορία με 5-10 δεδομένα!!!!

Ναι, γουστάρω τη μηχανή, γουστάρω να πηγαίνω σαν αγρίμι πάνω στο δίτροχό μου,αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν γουστάρω να "νιαουρίζω" που και που. Επειδή ξέρουμε να οδηγούμε μηχανη δε σημαίνει ότι δεν θέλουμε να μας πηγαίνουν βόλτες! Ίσως επειδή έχουμε τόσο έντονο το "αντρικό στοιχείο" να χρειαζόμαστε κάποιον άλλο να μας θυμίζει ότι είμαστε γυναίκες (γιατί υπάρχουν φορές που ξεχνιόμαστε!!!)

(προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, απλά διαπίστωση είναι! Δεν αναφέρεται σε υπαρκτά πρόσωπα!!! )

ΓΙΑΥΤΟ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ! ! !
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ 1000 ! ! !
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: Re: Γυναίκες μηχανόβιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    ΓΙΑΥΤΟ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ! ! !
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ 1000 ! ! !
    καλά ηρέμησε...θα σπάσεις κανά νύχι...

Re: Re: Re: Γυναίκες μηχανόβιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
    καλά ηρέμησε...θα σπάσεις κανά νύχι...
    ε και τι αγχωνεσαι??

θα μου το ξαναφτιαξεις !!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Re: Re: Re: Re: Γυναίκες μηχανόβιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    ε και τι αγχωνεσαι??

θα μου το ξαναφτιαξεις !!!
    μπα μαλακία θα έκανα...

θα σου έβαζα νύχι πολυεστερικό!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βλέπω όμως φίλε zefka ότι είσαι στον σωστό derti δρόμο.... :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    βλέπω όμως φίλε zefka ότι είσαι στον σωστό derti δρόμο.... :rotflmao:
    μα την ΠαναΖία δεν ξέρω τι σκατά θα κάνω!

και derti θέλω...και dirty θέλω...ε και τα πολυεστερικά μου! :hypnotize

σωστα
    www.mybike.gr forum , Husaberggggggggggg!!!

Παρόμοια θέματα

1. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Η 1η μοτό αποκλειστικά για γυναίκες
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 20:36
  3. μαθηματική απόδειξη για τις γυναίκες
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0