Ρε παιδια ... 8α πει κανεις τιποτα αλλο..???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι εγω
ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΚΟΥΛΑΔΙΑ
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ναι εγω
ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΚΟΥΛΑΔΙΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα...καποιον μου 8υμιζει...μηπως το νικ του αρχιζει απο T... και τελειωνει σε itan ?????
ψαχνόμαστε???Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:wacko:
για κλασική "ατελείωτη" και "χωρίς άκρη και νόημα" κουβέντα???![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ψαχνόμαστε???
:wacko:
για κλασική "ατελείωτη" και "χωρίς άκρη και νόημα" κουβέντα???![]()
![]()
![]()
![]()
Αααααα...εγω οτι ειχα να πω το ειπα...!!! Αλλα ειχε πλακα που εβλεπα συνεχεια τις ιδιες απαντησεις....
Σα να λεμε...''παντα τετοια..''
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντα τέτοια then....Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Αααααα...εγω οτι ειχα να πω το ειπα...!!! Αλλα ειχε πλακα που εβλεπα συνεχεια τις ιδιες απαντησεις....
Σα να λεμε...''παντα τετοια..''
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
είμαστε και δεν το κρύβουμε!!!!
Αλλά είμαστε και τα δύο!!!!
δυστυχώς παρατηρώ κάποιο μπέρδεμα σε σχέση με την αντιμετώπιση των γυναικών που οδηγούν μηχανή, που αγαπάνε τη μηχανή, που λατρεύουν το δίτροχό τους.
Ναι, μπορεί να είμαστε διαφορετικές από τις άλλες. Να μην φοράμε τακούνια γιατί δεν μπορούμε να οδηγήσουμε, δεν βαφόμαστε γιατί έτσι κι αλλιώς φεύγει όλο από τον αέρα επάνω στη μηχανή. Μπορεί να ντυνόμστε με παντελόνια και δερμάτινα και να μην μακρένουμε τα νύχια μας το χειμώνα γιατί δεν παλεύεται με τα χειμωνιάτικα γάντια.
Όχι δεν είμαστε όλη μέρα μπροστά σε έναν καθρέφτη και όταν γίνεται μ@λ@κία στο δρόμο να βρίζουμε σαν νταλικέριδες. Δεν θα κάτσουμε κυρίες σε μια καφετέρεια και θα έχουμε αντίλογο αν κάτι δε μας αρέσει. Κάποιοι μας φωνάζουν αγοροκόριτσα ή αντράκια ή μαγκάκια. Δεν έχουν κι άδικο! Έχουμε κάποια μαγκιά. Δεν κολλάμε εκεί που θα κόλλαγε μια συνηθισμένη γυναίκα!
όμως ο τίτλος λέει "ΓΥΝΑΙΚΕΣ μηχανόβιοι". Ναι παραμένουμε γυναίκες! Θέλουμε να μας πηγαίνουν βόλτα και να μας περιπιούνται. Μπορεί να μην χρειαζόμαστε την προστασία τους αλλά έχουμε ανάγκη το χάδι τους! Δεν είμαστε αναίσθητες. Έχουμε την ανάγκη να γίνουμε όμορφες για κάποιον αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να οδηγάει εκείνος! Μας πονάει η συμπεριφορά ου άλλου όσο κι αν μπορούμε να κρύβουμε τα δάκριά μας.
Γυναίκα μηχανόβιος δεν σημαίνει ότι γίναμε άντρες. Σημαίνει ίσως ότι δεν μοιάζομαι στην μεγάλη πληοψοιφία των γυναικών. Κάποιες ανάγκες μας όμως παραμένουν! Όπως και οι άντρες δεν είναι όλο ίδιοι σε χαρακτήρα και συμπεριφορά! Μη μας κατατάσετε σε μία κατηγορία με 5-10 δεδομένα!!!!
Ναι, γουστάρω τη μηχανή, γουστάρω να πηγαίνω σαν αγρίμι πάνω στο δίτροχό μου,αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν γουστάρω να "νιαουρίζω" που και που. Επειδή ξέρουμε να οδηγούμε μηχανη δε σημαίνει ότι δεν θέλουμε να μας πηγαίνουν βόλτες! Ίσως επειδή έχουμε τόσο έντονο το "αντρικό στοιχείο" να χρειαζόμαστε κάποιον άλλο να μας θυμίζει ότι είμαστε γυναίκες (γιατί υπάρχουν φορές που ξεχνιόμαστε!!!)
(προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, απλά διαπίστωση είναι! Δεν αναφέρεται σε υπαρκτά πρόσωπα!!!)
![]()
Εσύ καλά τα λες (για το συγκεκριμένο γυναίκες-μηχανόβιοι, άν και θα προμούσα το ψιλοορθότερο γυναίκες-μηχανόβιες), αλλά εγώ -και άλλοι που σε καταλαβαίνουμε- τυχαίνει είτε να μην αδειάζουμε επειδή τρέχουμε, είτε απλά η διαολεμένη τύχη μας να μή το θέλει να συναντηθούμε (όχι εμείς οι δύο, γενικά μιλάω)...
Πάντως οι περισσότερες μηχανόβιες που βλέπω, οδηγάνε πιο μετρημένα στη κίνηση, και δεν ανησυχώ γι' αυτές -τώρα γιατί σκ#τά μερικές ανησυχούνε για μένα, τι να σου πω, το προσπερνάω, και τις αφήνω να νομίζουν ότι κάθε βράδυ "σκίζομαι" στις κόντρες -καμμία σχέση.
+ 750 στη Κατερίνα για το παραπάνω ποστ.
εχω κι εγω μια,, διπλα
τσαα? βρε? που χαθηκα?
γεια σας αγορια, κοριτσια, και αναποφασιστα τσογλανια μηχανιβιοι που κανεται φασαρια με τα μπρικια σας
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
είμαστε και δεν το κρύβουμε!!!!
Αλλά είμαστε και τα δύο!!!!
δυστυχώς παρατηρώ κάποιο μπέρδεμα σε σχέση με την αντιμετώπιση των γυναικών που οδηγούν μηχανή, που αγαπάνε τη μηχανή, που λατρεύουν το δίτροχό τους.
Ναι, μπορεί να είμαστε διαφορετικές από τις άλλες. Να μην φοράμε τακούνια γιατί δεν μπορούμε να οδηγήσουμε, δεν βαφόμαστε γιατί έτσι κι αλλιώς φεύγει όλο από τον αέρα επάνω στη μηχανή. Μπορεί να ντυνόμστε με παντελόνια και δερμάτινα και να μην μακρένουμε τα νύχια μας το χειμώνα γιατί δεν παλεύεται με τα χειμωνιάτικα γάντια.
Όχι δεν είμαστε όλη μέρα μπροστά σε έναν καθρέφτη και όταν γίνεται μ@λ@κία στο δρόμο να βρίζουμε σαν νταλικέριδες. Δεν θα κάτσουμε κυρίες σε μια καφετέρεια και θα έχουμε αντίλογο αν κάτι δε μας αρέσει. Κάποιοι μας φωνάζουν αγοροκόριτσα ή αντράκια ή μαγκάκια. Δεν έχουν κι άδικο! Έχουμε κάποια μαγκιά. Δεν κολλάμε εκεί που θα κόλλαγε μια συνηθισμένη γυναίκα!
όμως ο τίτλος λέει "ΓΥΝΑΙΚΕΣ μηχανόβιοι". Ναι παραμένουμε γυναίκες! Θέλουμε να μας πηγαίνουν βόλτα και να μας περιπιούνται. Μπορεί να μην χρειαζόμαστε την προστασία τους αλλά έχουμε ανάγκη το χάδι τους! Δεν είμαστε αναίσθητες. Έχουμε την ανάγκη να γίνουμε όμορφες για κάποιον αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να οδηγάει εκείνος! Μας πονάει η συμπεριφορά ου άλλου όσο κι αν μπορούμε να κρύβουμε τα δάκριά μας.
Γυναίκα μηχανόβιος δεν σημαίνει ότι γίναμε άντρες. Σημαίνει ίσως ότι δεν μοιάζομαι στην μεγάλη πληοψοιφία των γυναικών. Κάποιες ανάγκες μας όμως παραμένουν! Όπως και οι άντρες δεν είναι όλο ίδιοι σε χαρακτήρα και συμπεριφορά! Μη μας κατατάσετε σε μία κατηγορία με 5-10 δεδομένα!!!!
Ναι, γουστάρω τη μηχανή, γουστάρω να πηγαίνω σαν αγρίμι πάνω στο δίτροχό μου,αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν γουστάρω να "νιαουρίζω" που και που. Επειδή ξέρουμε να οδηγούμε μηχανη δε σημαίνει ότι δεν θέλουμε να μας πηγαίνουν βόλτες! Ίσως επειδή έχουμε τόσο έντονο το "αντρικό στοιχείο" να χρειαζόμαστε κάποιον άλλο να μας θυμίζει ότι είμαστε γυναίκες (γιατί υπάρχουν φορές που ξεχνιόμαστε!!!)
(προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, απλά διαπίστωση είναι! Δεν αναφέρεται σε υπαρκτά πρόσωπα!!!)
![]()
ΓΙΑΥΤΟ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ! ! !
ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ 1000 ! ! !
καλά ηρέμησε...θα σπάσεις κανά νύχι...Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
ΓΙΑΥΤΟ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ! ! !
ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ 1000 ! ! !
ε και τι αγχωνεσαι??Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
καλά ηρέμησε...θα σπάσεις κανά νύχι...
θα μου το ξαναφτιαξεις!!!
μπα μαλακία θα έκανα...Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
ε και τι αγχωνεσαι??
θα μου το ξαναφτιαξεις!!!
θα σου έβαζα νύχι πολυεστερικό!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βλέπω όμως φίλε zefka ότι είσαι στον σωστό derti δρόμο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
μα την ΠαναΖία δεν ξέρω τι σκατά θα κάνω!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
βλέπω όμως φίλε zefka ότι είσαι στον σωστό derti δρόμο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
και derti θέλω...και dirty θέλω...ε και τα πολυεστερικά μου! :hypnotize![]()
![]()