Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
τι έκανε η σεβίλλη χτες ρε παληκάρια?
σε ένα ημίχρονο πόσα?
όταν μιλαώ εγώ...
μεγαθήριο και λοιπές παπαριές....
Ρε αραχναθρωπε καλυτερα να μην μιλας γιατι ολο μ@λ@κιες λες
σε ένα ημίχρονο πόσα?
όταν μιλαώ εγώ...
Ρε αραχναθρωπε καλυτερα να μην μιλας γιατι ολο μ@λ@κιες λες
ΚΑΠΛΑΝΙ
Ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ νά'σαι καλά,γελάσαμε πάλι απόψε.Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
τι να λέει η 5αρα
κα εμεις ρίξαμε 6αρα στο λεβερκουζεν τι να λέει
και στο μπεεερναμπεεεεου το 1-3 έγινε 3-3
απλώς η ρεάλ δεν ήταν τοσο έτοιμη όσο η σεβίλλη
ότι και να λέτε είναι απλά μια πολύ καλή ομάδα και για το μέγεθος του αεκακιου(!) φαντάζει ίσως μεγαθήριο
αυτό ναι το δέχομαι αφού το θέτετε έτσι
Δε μού λες,η Λάτσιο θα έρθει να παίξει ή έχουνε χεστεί πάνω τους από τώρα;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
μια φορα κοιμηθηκε ο θεος βαλανε5 στη λεβερκουζεν
την εποχη που σωθηκε την προτελευταια αγωνιστικη
και μην ακουω οτι ειχε παει τελικο γιατι καμια σχεση αυτη η ομαδα ειχαν φυγει ποσοι παιχτες
και μας τα χουν κανει τουμπανο![]()
ναι ναι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alx255
μια φορα κοιμηθηκε ο θεος βαλανε5 στη λεβερκουζεν
την εποχη που σωθηκε την προτελευταια αγωνιστικη
και μην ακουω οτι ειχε παει τελικο γιατι καμια σχεση αυτη η ομαδα ειχαν φυγει ποσοι παιχτες
και μας τα χουν κανει τουμπανο![]()
τοτε που την επομενη αγωνιστικη στην κυπρο με τη μακαμπι, ο Γιακουμπου Αγιεγκμπενι τους .............................
.....................................
.....................................εκανε ερωτα!!!
και αφου τον ηπιαν, προσπαθησαν να μας πεισουν οτι η μακαμπι ειναι ομαδαρα!!!
ελα ομως που τον αλλο μηνα την πετυχε η αεκ στο ουεφα και της πεταξε 2 τεσσαρες για πλακα!
κατα τ αλλα, η σεβιλλη ειναι ομαδα σειρας!
αν τυχαινε με το γαυρο θα μεταμορφωνοταν σε γκαλακτικος! :a13:
σε ένα ημίχρονο πόσα?
όταν μιλαώ εγώ...
διαβασα στο Φως οτι ο γαυρος "ΑΝ ΔΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΨΗΛΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ" χαχαχαχαχαχαχαχα ρε ατελιωτο γελιο θα εχει φετος ..χαχααχαχ εφτασε η χρονια που περιμενα πολυ καιρο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ
ΠΑΡΕΛΘΕΤΩ ΑΠ''ΕΜΟΥ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥΤΟΝ..........
Άς τελειώνει αύτό τό μαρτύριο.........
![]()
σε ένα ημίχρονο πόσα?
όταν μιλαώ εγώ...
Εμ... με ποιά ομάδα έπαιζε, μήπως θυμάσαι;
Μήπως με την Μίλαν , την κάτοχο του CH.L.;
Μήπως επίσης είχαν να κάνουν προπόνηση επί μια βδομάδα και μάλιστα την προηγούμενη είχαν κάνει 2 ταξίδια με αεροπλάνο (ΑΕΚ και μετά Μίλαν) χωρίς ξεκούραση και με συναισθηματική φόρτιση;
Ρε αει πάγαινε απο εδώ που βγήκες να πείς για την Σεβίλη....και την ΑΕΚ... σας είδαμε χθες και εσάς.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Τι του λες και εσυ τωρα μωρε...τι ειναι η Σεβίλη..καμια καλη ομάδα??Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Εμ... με ποιά ομάδα έπαιζε, μήπως θυμάσαι;
Μήπως με την Μίλαν , την κάτοχο του CH.L.;
Μήπως επίσης είχαν να κάνουν προπόνηση επί μια βδομάδα και μάλιστα την προηγούμενη είχαν κάνει 2 ταξίδια με αεροπλάνο (ΑΕΚ και μετά Μίλαν) χωρίς ξεκούραση και με συναισθηματική φόρτιση;
Ρε αει πάγαινε απο εδώ που βγήκες να πείς για την Σεβίλη....και την ΑΕΚ... σας είδαμε χθες και εσάς.
Gandalf
να ταν καμια χερενφειν καμια μακαμπι τελ αβιβ....καμια γιουβε με τα δευτερα...
να φας απο 3 εως...7 και να σε και δικαιολογημένος..:rotflmao:
![]()
αρε τριμπουρδελα...
ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΩΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΑΡΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΤΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
15αυγουστο επειδη γιορταζε ολοι η Ελλαδα δεν μπορουσε να μου κανεις το δωρο που ηθελα......
Σημερα που ειναι τα γεννεθλια μου αν μπορεις θα ηθελα ενα 3-0 και θα με κανεις πολυ χαρουμενο....
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΗΜΕΡΑ........
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Κριμα--Κριμα--Κριμα.....![]()
Και ελπιζα οτι μετα το πρωτο πεναλτυ θα ερχοντουσαν τουμπα ολα.......![]()
Εβλεπα και τους παιχτες της Σεβιλλης σε ολο τον αγωνα να περπατανε αντι να τρεχουν και η ελπιδα φτερουγισε σαν περιστερακι μεσα στην καρδια μου.....![]()
Κριμα.......
θυμηθηκες τα δικα σας ε;....ωραιες εποχες!...μην στεναχωριεσαι βρε κουτο!! Κυριακη κοντη - γιορτη κοντοζυγωνει και η δικη σας ωρα....
03/09/2007 Α.Ε.Κ. - Σεβίλλη 1-4Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias στις 30-08-2007 14:24
ετσι οπως ειναι τα πραγματα με τη σεβιλλη, στον επαναληπτικο με την αεκ, ΠΛΕΟΝ δεν μπορουμε να αποκλεισουμε μια προκριση της αεκ!!!
Προφήτης ο φίλος που εμπνεύστηκε την παραπάνω δήλωση...
Μπράβο στο ΑΕΚ για...την εμφάνιση.
Μπράβο και στη Σεβίλλη πάντως...για το έλεος.
και για ποιο σοβαρά.
μου άρεσε πολύ που δείξανε αυτό το βίντεο στην αρχή.αυτά είναι τα σημαντικά,και όχι ένα κακό παιχνίδι ή ένα στραβό σφύριγμα.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
εντάξει συνήλθατε απο την χθεσινή ξεφτίλα???
δηλ που να παίζατε με καμια Μπάρτσα ή Μιλαν πόσα θα μετράγατε βρεεεε???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε παίξτε ελλάδα με καναν ατρόμητο να χαρείτε ότι έχετε και ομάδα...
ποια έχει σειρά τώρα να σας ....πάρει????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
TH MΙΛΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΟΚ...Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
εντάξει συνήλθατε απο την χθεσινή ξεφτίλα???
δηλ που να παίζατε με καμια Μπάρτσα ή Μιλαν πόσα θα μετράγατε βρεεεε???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε παίξτε ελλάδα με καναν ατρόμητο να χαρείτε ότι έχετε και ομάδα...
ποια έχει σειρά τώρα να σας ....πάρει????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao::rotflmao:
ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΤΑΝ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΩΣ...ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ..ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ..:rotflmao::rotflmao:
από το φιλικό με τη στεάουα είχα γράψει για μορέτο και άλβεσ και κάποιοι μουγραψαν ¨οι αιώνιοι γκρινιάρηδε αεκτζηδες"
λοιπόν για χτες το αποτέλεσμα παρουσιάζει τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων αλλά δεν είναι αντιπροσωπευτικό του χθεσινού αγώνα.
η αεκ χτες έπαιξε το καλύτερο που θα μπορούσε να παίξει οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. αυτή είναι η διαφορά ελληνικού και ισπανικού ποδοσφαίρου
ήταν κόντρα R1 με FAZER 600. μέχρι ένα σημείο κοντράρεις.
μου θύμισε το ματς με τον αγιαξ (1-2) στη νφ το 94.
τώρα για αυτά που λένε γαύροι ή άσχετοι τι να πω . εδώ άκουσα ότι αν έπαιζε η σεβίλλη στη καυτή τούμπα θα έχανε......
κάθε ένας μπορεί να πει μια παπαριά
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός