Σελίδα 16 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 239 από 239

Θέμα: 16 σεπτεμβριου ημερα εκλογων.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
    Τελικά, .................................
    Φιλαράκια, να είσαστε όλοι καλά και όρθιοι στις μηχανές
    Συγγνώμη κι από μένα για τη συμπεριφορά μου! Άλλωστε η ψήφος είναι πολύ υποκειμενική υπόθεση κι ο καθένας κρίνει, με βάση τη λογική του, τα βιώματά του και πολλούς παράγοντες που δε γνωρίζ... (όχι Πέτρο, αυτό δεν είναι καλό για το image σου) μάλλον που βαριέμαι τώρα να αναλύσω, ποιον πολιτικό, ποιου κόμματος θα ψηφίσει. Το τελικό συμπέρασμα είναι πως ο δικός μου ο αρχηγός (δε σας λέεω, δε σας λέεω! <--τραγουδιστά) είναι ο καλύτερος, ο πιο όμορφος (conkark μετά είναι ο δικός σου και η Παπαρήγα έρχεται τρίτη και καταϊδρωμένη!<-- λες να φτιάχτηκε τώρα η Ειρήνη;;;) και ο πιο δυνατός!
    Τώρα Ειρήνη έμεινες εσύ να βάλεις νερό στο κρασί σου.
    Κάτι μου λέει πως ένα μπουκάλι ξύδι δε θα φτάσει. Conkark, Άκου τι θα κάνουμε.. Εσύ θα την κρατάς ακίνητη κι εγώ θα την καταβρέχω με ξύδι, με τη μάνικα του εργαλείου που θα δανειστούμε από την πυροσβεστική Αλεξανδρούπολης! Αν σε πάρει καμμιά ξυδιά, δεν πιστεύω να παρεξηγηθείς, ε;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pentaro.jpg 
Προβολές:	138 
Μέγεθος:	46,5 KB 
ID:	106507

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ο Μανώλης ο Χιώτης.Καθώς και ο κύριος που εικονίζεται στο avatar μου.Τούς υπόλοιπους βαριέμαι να τούς γράφω.
    Και δεν νομίζω πως ο Νταλάρας(μπλιαχ)την πίνει.Έχει σκοπό να τραγουδάει και μετά τα 80.
    Έλα ρεεε.. Τόσοι μπαζο-αοιδοί (ή μήπως να κάνω υπέρβαση στην ορθογραφία και να τους γράψω μπαζο-αηδούς; ) υπάρχουν, με το Νταλάρα βρήκες να τα βάλεις; Αντικειμενικά έχει πολύ ωραία φωνή. Και λέω αντικειμενικά γιατί ως γνωστόν, είμαι αντικειμενικός. Ποιος είναι αυτός στη φωτογραφία εκεί αριστερά (μη χύνεις Ειρήνη, εννοώ αριστερά, εκεί που γράφει το όνομά του);

Παλαιό μέλος
    Τελικά, σε πάω ρε φίλε, γιατί έχεις χιούμορ. Σου ζητάω και δημόσια συγγνώμη, γιατί αναγνωρίζω ότι παρεκτράπηκα, και αποσύρω όλους τους αρνητισμούς. Κι εσύ βέβαια δεν πήγες πίσω, αλλά δε πειράζει. Προκύπτουν κι αυτά κάποιες στιγμές έξαρσης. Συγνώμη γενικά και από όσους συναδέλφους στενοχώρησα άθελά μου. Ολοι έχουμε δικαίωμα στην άποψη, και όλοι μας νομίζω ότι θα θέλαμε μια Ελλάδα καλύτερη, και ΓΙΑΥΤΟ προσπαθούμε. Δυστυχώς ο ΤΡΟΠΟΣ μας διχάζει. Και είναι φυσικό διότι είμαστε διαφορετικοί σαν άνθρωποι. Αυτό όμως δεν μπορεί να μας κάνει να μη βλεπόμαστε σαν φίλοι και συν- μηχανόβιοι. Πάντως, όλοι θα θέλαμε καλύτερες συνθήκες για τις μηχανές μας, κι αυτό ας το κρατήσουμε σαν ένα απ'αυτά που μας ενώνουν. Είναι κι άλλα: Καλύτεροι μισθοί, συντάξεις, όχι στην ανεργία, ουσιαστική παιδεία, όχι στη πολιτική βρωμιά, καλύτερες σχέσεις, και γενικά μια καλύτερη ζωή, χωρίς μιζέριες και στεναχώριες, χωρίς άδικους θανάτους...
    Φιλαράκια, να είσαστε όλοι καλά και όρθιοι στις μηχανές
    ΑΝΕΝΤΑΧΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.................

Θά κλείσω μέ αύτό..........
    Έσύ ΕΚΑΝΕΣ τήν έπανάσταση γιά τόν έαυτό σου..............
    Όταν σκεφτείς...........ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ................τότε τά ξαναλέμε........
    Πρέπει όμως νά βάλεις νερό στό κρασί σου.............
    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.............συμβιβάσου καί προσπάθησε...!!
    Τό μόνο εύκολο είναι νά δηλώνεις.............................
    Άγαμος............
    Άθεος............
    Άνένταχτος.................
    καί όλα τά...........Α.............τά στερητικά............

ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ.............ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ............ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ.........
    Άν νοιαζόσουν γιά τό σύνολο θά λειτουργούσες άλλιώς.......!!!!!!

Κρυμμένος λοιπόν πίσω άπό ένα παραμύθι.............κρίνεις όλους έμάς
    πού προσπαθούμε.............ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ...........

Πίσω άπό έναν τύπο πού έγινε περίγελως όλης τής χώρας........καί ταμπουρωμένος
    πίσω άπό τό 0,3% μπορείς νά ύπόσχεσαι λιμάνι.............ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ........!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ.............λοιπόν οί ύπόλοιποι κεντροαριστεροί.............θά προσπαθούμε γιά νάχεις
    ΚΑΛΥΤΕΡΗ.........ΥΓΕΙΑ
    ΚΑΛΥΤΕΡΗ........ΠΑΙΔΕΙΑ
    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ............
    έστω καί μέσα άπό λάθη καί πουλήματα.........!!!!!!!!

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ............ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.............πού έσπρωξες έσύ νά βγεί.....
    αύτόνομη καμαρωτή γιατί σέ πείραζε τό πόθεν έσχες τής Παπαρήγα καί τού Άλαβάνου.........

Καί τώρα πού βοήθησες νά βγούν .........ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ...........μέ τό καθαρό κούτελο......

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ................

Έσύ μπορείς νά άνεμίζεις τό μαλλί σου.............κι ό κοσμάκης .........ΝΑ ΣΤΟΙΒΑΖΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ .............στίς ούρές, στά νοσοκομεία,........στίς ύπηρεσίες..........

ΚΡΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ............ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ............καί όνειρέψου.............φίλε μου...........

Άλλά νά ξέρεις................

ΕΙΣΑΙ................ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΗΣ.............!!!!!!!!!

Οί κοινωνικές διεκδικήσεις.............ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ...........
    Ούτε κρύφτηκαν πίσω άπό όποιοδήποτε 0,3%...............
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ..............ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.............!!!!!!!!!!!

Νάσαι καλά όπου καί νάσαι καί πάντα όρθιος.........

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

Άγαμος............
    Άθεος............

πίσω άπό τό 0,3% μπορείς νά ύπόσχεσαι λιμάνι.............ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ........!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ.............λοιπόν οί ύπόλοιποι κεντροαριστεροί.............θά προσπαθούμε γιά νάχεις
    ΚΑΛΥΤΕΡΗ.........ΥΓΕΙΑ
    ΚΑΛΥΤΕΡΗ........ΠΑΙΔΕΙΑ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ............ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.............πού έσπρωξες έσύ νά βγεί.....
    αύτόνομη καμαρωτή γιατί σέ πείραζε τό πόθεν έσχες τής Παπαρήγα καί τού Άλαβάνου.........

Καί τώρα πού βοήθησες νά βγούν .........ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ...........μέ τό καθαρό κούτελο......

Έσύ μπορείς νά άνεμίζεις τό μαλλί σου.............κι ό κοσμάκης .........ΝΑ ΣΤΟΙΒΑΖΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ .............στίς ούρές, στά νοσοκομεία,........στίς ύπηρεσίες..........

ΚΡΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ............ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ............καί όνειρέψου.............φίλε μου...........

Δεν έχεις πρόβλημα να εικονογραφήσω το κείμενό σου, ε;

Όνομα:	apevintage.jpg 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	23,6 KB 
ID:	106527

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    VANDIEMEN, ΔΕ ΠΑΊΖΕΣΑΙ ΡΕ ΦΊΛΕ. Πολύ ωραίος! Ηθελα νά'ξερα πού τις βρήκες αυτές τις φωτο.Ολο το χαρτί! :rotflmao:
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

Άγαμος............
    Άθεος............

ΚΑΛΥΤΕΡΗ.........ΥΓΕΙΑ
    ΚΑΛΥΤΕΡΗ........ΠΑΙΔΕΙΑ

irinia, my friend, σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να βλέπεις EXTRA3 και ΠΟΛΙΤΙΚΟ' ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΈΣ ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΣΤΙς 11 & ΜΙΣΉ. Μήπως και κάποτε αντιληφθείς ότι οι άνθρωποι αλλάζουν, και καταφέρεις να συνειδητοποιήσεις ότι με "πουλήματα"-όπως ανέφερες- ΔΕΝ γίνονται αγώνες για καλύτερη υγεία, παιδεία και δημόσια διοίκηση, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτά είναι ασύμβατα και αντιφατικά μεταξύ τους. Το ξέρω ότι είσαι καλός άνθρωπος, αλλά κάποτε πρέπει να σου φύγει η φανατίλα που σε κάνει άδικο, και να λάμψει η απλή ανθρώπινη λογική που κρύβεις μέσα σου. Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΣ γνωρίζουμε ότι με το "πόθεν έσχες", την απλή αναλογική, και το μή κλέψιμο των δημόσιων ταμείων, θα είχαμε αυτόματα και κάθαρση, στο πολιτικό τοπίο. Σε όποιου κόμματος το πρόγραμμα υπάρχουν αυτές τουλάχιστον οι συνιστώσες, ο απλά σκεπτόμενος πολίτης θα έπρεπε να δώσει την ψήφο του.
    Η Ενωση κεντρώων δεν μείωσε την Ενωση κέντρου, αλλά ο ψευτοσοσιαλισμός του Πασόκ, που είχε με το μέρος του όλα τα φράγκα, όλα τα κανάλια, τον νεποτισμό, το marketing, τη μασονία και τους αμερικάνους. Αυτή είναι η αλήθεια και τη διακρίνει ευκολώτατα ο πας μη φανατισμένος.
    ΠΡΩΤΑ πρέπει ο φανατισμός να αντιπαρέρχεται , ύστερα πρέπει να απογαλακτιστούμε απ'τα πάθη των γονιών, και ΜΕΤΑ να συμμετέχουμε σε πολιτικές συζητήσεις, ως εν δυνάμει αντικειμενικοί συζητητές. Μετά να έβλεπες πώς κόμματα του 0,3% σε ανώριμες κοινωνίες, θα γινόντουσαν κοινοβουλευτικά για να υπήρχε ΑΛΗΘΙΝΗ πολυφωνία. Ο έλληνας δυστυχώς, δεν φημίζεται για κάτι τέτοιο.

Ιriniaa, αγαπητέ συνάδελφε συγχώρα με, αλλά αυτές είναι οι πεποιθήσεις μου. Δεν κατακρίνω και δεν μέμφομαι κανένα, αλλά κανείς δεν μπορεί ούτε να με κατευθύνει με βία, ούτε να με κακοχαρακτηρίσει αυθαίρετα χωρίς να με γνωρίζει, ούτε και να μου απαγορεύσει να εκθέτω την πραγματικότητα, όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι. Οι χαρακτηρισμοί σου ως "φιλοτομαριστής" κλπ είναι και αδόκιμοι, και άστοχοι ως αναληθείς, και θα έπρεπε να απευθύνονται μόνο σε όσους δεν συμμετέχουν τουλάχιστον σε συζητήσεις για τα κοινά. Προσωπικά είχα ανέκαθεν ανησυχίες του είδους, από φοιτητής που είμουν με τη ΠΑΣΠ-επειδή πίστεψα στα λόγια του Αντρέα- κατόπιν αναρχικός, ως αηδιασμένος απ'τις ψευτιές, μετά μέλος και αρθρογράφος στο "ανθρωπιστικό κίνημα" σε τοπικό επίπεδο, και τελευταία με την Ενωση κεντρώων, όπου και αρθρογραφώ όποτε έχω χρόνο, στην Αντιδιαπλοκή. Αν όλα αυτά σημαίνουν για σένα φιλοτομαρισμό, εγώ τί να πω! Η άποψη και η πεποίθηση αποτελούν αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός. Κι αυτό νομίζω ότι θά'πρεπε να είναι σεβαστό απ' όλους μας.
    Επί πλέον, δεν έχεις σκεφτεί όπως φαίνεται, σοβαρά, ότι "εξουσία" ΔΕΝ είναι μόνο το κυβερνητικό κόμμα, αλλά ΟΛΟΚΛΗΡΟ το κοινοβούλιο. Αλλος έχει μεγαλύτερη και άλλος μικρότερη, αλλά ΠΑΝΤΑ "ΕΞΟΥΣΙΑ". Μόνη της η λέξη δεν με τρομάζει τόσο. Η ΒΡΩΜΙΑ της είναι εκείνο που με απωθεί. Η "εξουσία" που θα τύχει να είναι έντιμη και αγνή, θα με βρίσκει να συμπλέω και να παραλληλίζομαι.
    That's all folks, so far. Και φιγούρα στο αγγλικό, για να δείξω τη μαγκιά της ελληνικής φυλής!

Παλαιό μέλος
    irinia, my friend, σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να βλέπεις EXTRA3 και ΠΟΛΙΤΙΚΟ' ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΈΣ ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΣΤΙς 11 & ΜΙΣΉ. Μήπως και κάποτε αντιληφθείς ότι οι άνθρωποι αλλάζουν, και καταφέρεις να συνειδητοποιήσεις ότι με "πουλήματα"-όπως ανέφερες- ΔΕΝ γίνονται αγώνες για καλύτερη υγεία, παιδεία και δημόσια διοίκηση, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτά είναι ασύμβατα και αντιφατικά μεταξύ τους. Το ξέρω ότι είσαι καλός άνθρωπος, αλλά κάποτε πρέπει να σου φύγει η φανατίλα που σε κάνει άδικο, και να λάμψει η απλή ανθρώπινη λογική που κρύβεις μέσα σου. Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΣ γνωρίζουμε ότι με το "πόθεν έσχες", την απλή αναλογική, και το μή κλέψιμο των δημόσιων ταμείων, θα είχαμε αυτόματα και κάθαρση, στο πολιτικό τοπίο. Σε όποιου κόμματος το πρόγραμμα υπάρχουν αυτές τουλάχιστον οι συνιστώσες, ο απλά σκεπτόμενος πολίτης θα έπρεπε να δώσει την ψήφο του.
    Η Ενωση κεντρώων δεν μείωσε την Ενωση κέντρου, αλλά ο ψευτοσοσιαλισμός του Πασόκ, που είχε με το μέρος του όλα τα φράγκα, όλα τα κανάλια, τον νεποτισμό, το marketing, τη μασονία και τους αμερικάνους. Αυτή είναι η αλήθεια και τη διακρίνει ευκολώτατα ο πας μη φανατισμένος.
    ΠΡΩΤΑ πρέπει ο φανατισμός να αντιπαρέρχεται , ύστερα πρέπει να απογαλακτιστούμε απ'τα πάθη των γονιών, και ΜΕΤΑ να συμμετέχουμε σε πολιτικές συζητήσεις, ως εν δυνάμει αντικειμενικοί συζητητές. Μετά να έβλεπες πώς κόμματα του 0,3% σε ανώριμες κοινωνίες, θα γινόντουσαν κοινοβουλευτικά για να υπήρχε ΑΛΗΘΙΝΗ πολυφωνία. Ο έλληνας δυστυχώς, δεν φημίζεται για κάτι τέτοιο.

Ιriniaa, αγαπητέ συνάδελφε συγχώρα με, αλλά αυτές είναι οι πεποιθήσεις μου. Δεν κατακρίνω και δεν μέμφομαι κανένα, αλλά κανείς δεν μπορεί ούτε να με κατευθύνει με βία, ούτε να με κακοχαρακτηρίσει αυθαίρετα χωρίς να με γνωρίζει, ούτε και να μου απαγορεύσει να εκθέτω την πραγματικότητα, όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι. Οι χαρακτηρισμοί σου ως "φιλοτομαριστής" κλπ είναι και αδόκιμοι, και άστοχοι ως αναληθείς, και θα έπρεπε να απευθύνονται μόνο σε όσους δεν συμμετέχουν τουλάχιστον σε συζητήσεις για τα κοινά. Προσωπικά είχα ανέκαθεν ανησυχίες του είδους, από φοιτητής που είμουν με τη ΠΑΣΠ-επειδή πίστεψα στα λόγια του Αντρέα- κατόπιν αναρχικός, ως αηδιασμένος απ'τις ψευτιές, μετά μέλος και αρθρογράφος στο "ανθρωπιστικό κίνημα" σε τοπικό επίπεδο, και τελευταία με την Ενωση κεντρώων, όπου και αρθρογραφώ όποτε έχω χρόνο, στην Αντιδιαπλοκή. Αν όλα αυτά σημαίνουν για σένα φιλοτομαρισμό, εγώ τί να πω! Η άποψη και η πεποίθηση αποτελούν αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός. Κι αυτό νομίζω ότι θά'πρεπε να είναι σεβαστό απ' όλους μας.
    Επί πλέον, δεν έχεις σκεφτεί όπως φαίνεται, σοβαρά, ότι "εξουσία" ΔΕΝ είναι μόνο το κυβερνητικό κόμμα, αλλά ΟΛΟΚΛΗΡΟ το κοινοβούλιο. Αλλος έχει μεγαλύτερη και άλλος μικρότερη, αλλά ΠΑΝΤΑ "ΕΞΟΥΣΙΑ". Μόνη της η λέξη δεν με τρομάζει τόσο. Η ΒΡΩΜΙΑ της είναι εκείνο που με απωθεί. Η "εξουσία" που θα τύχει να είναι έντιμη και αγνή, θα με βρίσκει να συμπλέω και να παραλληλίζομαι.
    That's all folks, so far. Και φιγούρα στο αγγλικό, για να δείξω τη μαγκιά της ελληνικής φυλής!

Παλαιό μέλος
    ...................................
    ...και την αδυναμία σου στα Looney tunes

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    VANDIEMEN, ΔΕ ΠΑΊΖΕΣΑΙ ΡΕ ΦΊΛΕ. Πολύ ωραίος! Ηθελα νά'ξερα πού τις βρήκες αυτές τις φωτο.Ολο το χαρτί! :rotflmao:
    Ό,τι μπορεί ο καθένας.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος
    Αυτό που πιστεύω, όσον αφορά το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας και όχι μόνο, είναι πως τα νήματα σε όλο τον κόσμο, τα κινεί μια σκιώδης κυβέρνηση που σίγουρα έχει σχέση με τη μασωνεία, τη λέσχη bilderberg και τους Εβραίους. Ενδείξεις υπάρχουν πολλές. Στον κόσμο είναι ορατή απλώς μια βιτρίνα, η οποία μας κρατά απασχολημένους. Σίγουρα σ' αυτή τη βιτρίνα υπάρχουν και παράσιτα τύπου Λεβέντη, Παπαρήγα κ.ά. αλλά ποτέ δε θα τους αφήσουν όλοι αυτοί οι υποχθόνιοι μηχανισμοί που ελέγχουν τα πάντα, να παίξουν κάποιο ουσιαστικό ρόλο στο παιχνίδι που λέγεται εξουσία. Στην Ελλάδα, δύο είναι τα κόμματα που είναι πιόνια αυτής της σατανικής συνομωσίας. Δεν είναι όλοι αυτοί που τα αποτελούν, γνώστες των πραγμάτων, αλλά σίγουρα αυτοί που έχουν τη δύναμη, είναι πιόνια αυτής της σκιώδους κυβέρνησης. Αυτό πιστεύω πως γίνεται. Όλα συτά είναι γνωστά! Ακούγοντάς τα κάποιος, χαμογελά και μουρμουρίζει περί συνομωσιολογίας κ.λπ. Εγώ αυτό πιστεύω όμως. Οι εκλογές ανήκουν στη βιτρίνα! Ίσως να είναι πραγματικές. Αλλά όποιος και να εκλεγεί, θα ενεργεί με βάση το συμφέρον και τις υποχθόνιες προθέσεις τους. Δείτε, ψάξτε, βρείτε! Οι αντιπαραθέσεις που προκαλούν οι εκλογές, είναι μέρος του σατανικού τους σχεδίου για να κρατούν απασχολημένα ώστε να μην αφηνιάζουν τα ζώα που αποτελούν το κοπάδι.

Πάνω που πήγαινε να κλείσει η συζήτηση, τι κάθομαι και σας λέω, ε; Ειρήνη μισό...

Παλαιό μέλος
    Έλα.. χώσ' τα! Είμαι έτοιμος!

Όνομα:	23523020.jpg 
Προβολές:	95 
Μέγεθος:	21,1 KB 
ID:	106607

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Αυτό που πιστεύω, όσον αφορά το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας και όχι μόνο, είναι πως τα νήματα σε όλο τον κόσμο, τα κινεί μια σκιώδης κυβέρνηση που σίγουρα έχει σχέση με τη μασωνεία, τη λέσχη bilderberg και τους Εβραίους. Ενδείξεις υπάρχουν πολλές. Στον κόσμο είναι ορατή απλώς μια βιτρίνα, η οποία μας κρατά απασχολημένους. Σίγουρα σ' αυτή τη βιτρίνα υπάρχουν και παράσιτα τύπου Λεβέντη, Παπαρήγας κ.ά. αλλά ποτέ δε θα τους αφήσουν όλοι αυτοί οι υποχθόνιοι μηχανισμοί που ελέγχουν τα πάντα, να παίξουν κάποιο ουσιαστικό ρόλο στο παιχνίδι που λέγεται εξουσία. Στην Ελλάδα, δύο είναι τα κόμματα που είναι πιόνια αυτής της σατανικής συνομωσίας. Δεν είναι όλοι αυτοί που τα αποτελούν, γνώστες των πραγμάτων, αλλά σίγουρα αυτοί που έχουν τη δύναμη, είναι πιόνια αυτής της σκιώδους κυβέρνησης. Αυτό πιστεύω πως γίνεται. Όλα συτά είναι γνωστά! Ακούγοντάς τα κάποιος, χαμογελά και μουρμουρίζει περί συνομωσιολογίας κ.λπ. Εγώ αυτό πιστεύω όμως. Οι εκλογές ανήκουν στη βιτρίνα! Ίσως να είναι πραγματικές. Αλλά όποιος και να εκλεγεί, θα ενεργεί με βάση το συμφέρον και τις υποχθόνιες προθέσεις τους. Δείτε, ψάξτε, βρείτε! Οι αντιπαραθέσεις που προκαλούν οι εκλογές, είναι μέρος του σατανικού τους σχεδίου για να κρατούν απασχολημένα ώστε να μην αφηνιάζουν τα ζώα που αποτελούν το κοπάδι.

Πάνω που πήγαινε να κλείσει η συζήτηση, τι κάθομαι και σας λέω, ε; Ειρήνη μισό...

Φίλε Πέτρο , και απ'ό,τι γνωρίζω, ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να μπει στη βουλή αν δεν ανήκει σ'αυτή τη λέσχη. ΔΕΝ είναι μόνο ο δικομματισμός, δυστυχώς. Πόσο μάλλον πρόεδροι κομμάτων! Μόνο κάτι βουλευτές που δεν μας τους δείχνουν ποτέ στις τηλεοράσεις τους, και ανήκουν σε επαρχιακές πόλεις. Και είναι τρομερά δύσκολο να παραμείνουν. Ολοι είμαστε μάρτυρες των τηλεοπτικών παραθύρων που παρουσιάζονται οι ίδιοι και οι ίδιοι. Στην ίδια λέσχη επίσης, δεν ανήκουν μόνο πολιτικοί, αλλά και πρωτοκλασάτα ονόματα απ'όλους τους κοινωνικούς χώρους, πχ τραγούδι, δικηγορία,αρχιτεκτονική,ζωγραφική,δημοσιογραφία,εκκλ ησία, εμπόριο, κλπ. Γνωστά πράματα...Μου τά'χουν "σφυρίξει" άτομα που ανήκαν στους Lions, με μισόλογα, γιατί φοβούνται να μιλήσουν καθαρά. Οι λέσχες έχουν τον τρόπο να μάθουν. Και το φαινόμενο είναι παγκόσμιο!... Το καλοκαίρι ήμουν κάμπινγκ στο Τολό, και γνώρισα Ιταλό με τη κοπέλα του, που μου είπε ότι ντρέπεται που είναι Ιταλός, γιατί οι πολιτικοί τους τα έχουν ξεπουλήσει όλα. Ο τύπος ήταν κομουνιστής στο ΚΚΙταλίας, και συνδικαλιστής, δουλεύει καθαριστής σε εταιρίες, και παίρνει 800 € στην Ιταλία!!! Δεν μπορεί να νοικιάσει σπίτι, και φιλοξενείται απ'τους γονείς του μαζί με τη κοπέλλα του, γιατί τα ενοίκια στην Ιταλία είναι ακριβότερα από δω. Και μου είπε ότι ο Dallema, του ΚΚΙ, ψήφισε νόμους αντιλαϊκούς,
    ( που μου τους ανέφερε), που ψήφισε κι ο Berlusconi! Μου είπε ότι οι σημερινοί κομουνιστές είναι finti comunisti(=προσποιητοί-μαϊμούδες- κομουνιστές). Ο συνδικαλισμός επίσης είναι ξεπουλημένος. Η Ιταλία έχει γεμίσει από λαθρομετανάστες όλων των χρωμάτων, και μπαίνεις στο λεωφορείο και ακούς Πακιστανικά,Αλβανικά κλπ. Μένει στη Genova. Επίσης ότι στη τηλεόραση παίζουν ένα σωρό μπούρδες για να αποκοιμίζουν τον λαό. Του είπα ότι ακριβώς τα ίδια γίνονται και στην Ελλάδα. Σκέφτεται να πάει Σουηδία να ανοίξει ένα μαγαζάκι να πουλάει ιταλικά πατροπαράδοτα γλυκά κλπ, μήπως και καταφέρει να ζήσει σαν άνθρωπος! Ηταν απογοητευμένος, κι αυτός και η κοπελιά του...Και προσωπικά που παρακολουθώ από δορυφορική ιταλικά, γαλλικά, γερμανικά κανάλια, είναι πανομοιότυπα με τα ελληνικά. Γιατί άραγε;...Είναι σατανική σύμπτωση;

Απ'τα προηγούμενα cartoons, το πρώτο δεν μου το ανοίγει. Πρέπει να βάλω adsl,γιατί το δικό μου σέρνεται, και όλο το αμελώ. Πάντως, τα cartoons εκείνης της εποχής ήταν τα καλύτερα. Walt Disney κλπ, φοβερά! Και τα εικονογραφημένα. Καμιά φορά βρίσκω κάνα παλιό στην αποθήκη και το διαβάζω. Επίσης και παιδικά μου αναγνώσματα κλασσικής λογοτεχνίας. Ξεφεύγεις εντελώς. Και σκέφτομαι πόσο όμορφος θα ήταν ο κόσμος ζωγραφιστός σε στυλ Μίκυ Μάους, και πόση μαυρίλα και γκριζίλα έχει ο αληθινός!...

Παλαιό μέλος
    Εν τω μεταξύ, κοίταξε λίγο τα γεγονότα (όχι εσύ Κων/νε, αλλά η Ειρήνη. Απλώς απευθύνομαι σε σένα, ώστε αν μετά μ' αρχίσει στα μπινελίκια, να της πω "τι θες εσύ ρε... (συγγνώμη... καλέ εννοούσα!); Στον conkark τα λέω με τον οποίο συμμαχήσαμε εναντίον σου"!) Όταν γίνεται ένα σκανδαλάκι διαμετρήματος καρφίτσας, είναι θέμα λεπτών για να γίνει γνωστό στους πάντες! Για θέματα μασωνείας, που κυριολεκτικά μαστίζουν όλο τον κόσμο; Σιγήν ιχθύος (αυτού, του ίδιου που αναφέρω παρακάτω)! 'Ολοι! Όλα τα μουμουέ! Γιατί άραγε; "Ο Χαρδαμπούχλας <--(Έτσι τον λέω εγώ ρε! Έχει κανένας, κανένα πρόβλημα; ) είχε κάνει μια εκπομπή", μου λέει ένα φίλος. Ναι! Την είχα δει κι εγώ! Αυτή που τους έδινε συγχαρητήρια στην κάμερα!!! Κι αυτός και τα σούργελα που είχε καλεσμένα. Ο πάτος στην ξεφτίλα! Κι όταν κάτι γίνεται γνωστό από στόμα σε στόμα, όσο σοβαρό κι αν είναι, καταρχήν δεν είναι δυνατό να λάβει τις διαστάσεις που θα λάμβανε αν κοινοποιούνταν στον κόσμο μέσω της τηλεόρασης. Δεύτερον δεν έχει αξιοπιστία στη συνείδηση της πλεοψηφείας. Αν παρουσιάσω εγώ κάτι με αποδείξεις που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης σε κάποιο θύμα της τηλεόρασης, δε θα το πιστέψει που να σπαρταράω στο πάτωμα σαν ποταμίσια πέστροφα (Αυτόν τον ιχθύ εννούσα προηγουμένως.. Ανυπόμονοι!) . Το πολύ-πολύ να δείξει εκείνη την ώρα ενδιαφέρον για να με ξεφορτωθεί από το κεφάλι του. Αν το πει κάποιος στην τηλεόραση; Θα το καταπιεί αμάσητο σα depon. "Το είπε η τηλεόραση", θα λέει στους φίλους του με σοβαρότητα δημοσιόγραφου <--(δεν έκανα λάθος στον τονισμό) βραδινού δελτίου.

Εν τω μεταξύ, να μη γελιόμαστε.. Αν θέλουν να βρουν οποιονδήποτε, δεν πα να βαράει τον κώλο του καταής; Θα τον βρουν! Ήδη έχουν εμφυτεύσει σε όλους μας έναν πομπό, με τον οποίο μπορούν ανά πάσα στιγμή να εντοπίσουν που είμαστε και να μας ακούν ότι κι αν λέμε! Το κινητό. Έρχονται κι άλλα. Δε σας φοβάμαι ρε $#&@#πανα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Εν τω μεταξύ, κοίταξε λίγο τα γεγονότα (όχι εσύ Κων/νε, αλλά η Ειρήνη. Απλώς απευθύνομαι σε σένα, ώστε αν μετά μ' αρχίσει στα μπινελίκια, να της πω "τι θες εσύ ρε... (συγγνώμη... καλέ εννοούσα!); Στον conkark τα λέω με τον οποίο συμμαχήσαμε εναντίον σου"!) Όταν γίνεται ένα σκανδαλάκι διαμετρήματος καρφίτσας, είναι θέμα λεπτών για να γίνει γνωστό στους πάντες! Για θέματα μασωνείας, που κυριολεκτικά μαστίζουν όλο τον κόσμο; Σιγήν ιχθύος (αυτού, του ίδιου που αναφέρω παρακάτω)! 'Ολοι! Όλα τα μουμουέ! Γιατί άραγε; "Ο Χαρδαμπούχλας <--(Έτσι τον λέω εγώ ρε! Έχει κανένας, κανένα πρόβλημα; ) είχε κάνει μια εκπομπή", μου λέει ένα φίλος. Ναι! Την είχα δει κι εγώ! Αυτή που τους έδινε συγχαρητήρια στην κάμερα!!! Κι αυτός και τα σούργελα που είχε καλεσμένα. Ο πάτος στην ξεφτίλα! Κι όταν κάτι γίνεται γνωστό από στόμα σε στόμα, όσο σοβαρό κι αν είναι, καταρχήν δεν είναι δυνατό να λάβει τις διαστάσεις που θα λάμβανε αν κοινοποιούνταν στον κόσμο μέσω της τηλεόρασης. Δεύτερον δεν έχει αξιοπιστία στη συνείδηση της πλεοψηφείας. Αν παρουσιάσω εγώ κάτι με αποδείξεις που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης σε κάποιο θύμα της τηλεόρασης, δε θα το πιστέψει που να σπαρταράω στο πάτωμα σαν ποταμίσια πέστροφα (Αυτόν τον ιχθύ εννούσα προηγουμένως.. Ανυπόμονοι!) . Το πολύ-πολύ να δείξει εκείνη την ώρα ενδιαφέρον για να με ξεφορτωθεί από το κεφάλι του. Αν το πει κάποιος στην τηλεόραση; Θα το καταπιεί αμάσητο σα depon. "Το είπε η τηλεόραση", θα λέει στους φίλους του με σοβαρότητα δημοσιόγραφου <--(δεν έκανα λάθος στον τονισμό) βραδινού δελτίου.

Εν τω μεταξύ, να μη γελιόμαστε.. Αν θέλουν να βρουν οποιονδήποτε, δεν πα να βαράει τον κώλο του καταής; Θα τον βρουν! Ήδη έχουν εμφυτεύσει σε όλους μας έναν πομπό, με τον οποίο μπορούν ανά πάσα στιγμή να εντοπίσουν που είμαστε και να μας ακούν ότι κι αν λέμε! Το κινητό. Έρχονται κι άλλα. Δε σας φοβάμαι ρε $#&@#πανα.

Πέτρο, μακάρι αυτά να τα είχαν συνειδητοποιήσει κι άλλοι. Οσο όμως αποκοιμούνται στις κατευθυνόμενες ειδήσεις των μμε, μαύρα τα βλέπω τα πράματα...Τελικά η τηλεόραση είναι τεράστια δύναμη και εργαλείο της εξουσίας. Εμ,τί; Χαζοί είναι οι βαρώνοι των μμε, που επενδύουν σε κανάλια;Πάντως και το να μας κατασκοπεύουν απ'τα κινητά, κι αυτό φοβερό είναι! Τί να πει κανείς!...Σήμερα, στο ρεπό μου, περνούσα από πλατεία Εξαρχείων, και οι "φίλοι" μας οι ανάρχες είχαν αναρτήσει πανώ που έγραφε με μεγάλα γράμματα: "ΛΑΜΟ'ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ,ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ'ΤΗ ΠΑΡΝΗΘΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ"! Εννοούσαν για τους εμπρησμούς, αλλά είχε πλάκα όπως το διατύπωσαν μέσ'τη πλατεία. Σήμερα πάλι διάβασα ότι οι μπάτσοι τσίμπησαν ληστή τραπεζών με χειροβομβίδα και πιστόλια και άλλο υλικό σπίτι του, και ερευνούν τη πιθανή εμπλοκή του σε τρομοκρατικές οργανώσεις κλπ. Αυτό που κάνει ιδιαίτερη αίσθηση είναι ότι ο συλληφθείς είναι γιός γνωστού βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α....!

Σελίδα 16 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF