Σελίδα 16 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819202126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 508

Θέμα: Crypton X135

καλημερα και καλη εβδομαδα παλληκαρια.
    το κιβωτιο ταχυτητων ειναι κομπλε ρε ? κουμπωνει κανονικα? και απο καλο στρωσιμο πως τα παει ? θερμοκρασια?και που εχετε παει ταξιδακι?καμια γνωμη? ευχαριστω...
    OPOIOS FOVATE PEFTEI KAI KOIMATE?

Το σασμάν εμένα προσωπικά "βαράει" που και που αλλά έχω καιρό να αλλάξω λάδια οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω στα σίγουρα.Απο θερμοκρασία μη φοβάσαι τίποτα φίλε μου..όσο αφορά τα ταξίδια θα αφήσω τον χάμπο να σου απαντήσει :rotflmao: δικάβαλο θεσσ-βόλο έκανε ο Θεός!!Άνετα πασ και ταξιδάκι πάντως,αρκεί να συμβιβάζεσαι με τα χλμ.μην περιμένεις να πηγαίνεις 120 κολλημένα Γύρω στα 110 θα είσαι κυριλέ πάντως.ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ!ΤΟ ΕΧΩ Γ@ΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΞΕΡΟ!
    www.myspace.com/deathmetalito

ΝΑΙ!βασικα θα το γουσταρα με συμπλεκτη πολλα θελω ε? απο θερμοκρασια ναι εχεις δικιο δεν νιωθει.απο σασμαν αλλο ενα παλληκαρι μου το πε,κοπαναει καπως δεν κουμπονουν καλα.
    και οσο αφορα τα χλμ μεχρι 90 ταξιδι εως την ζακυνθο(που εχω παει και με adress 100)καλα θα ειναι ,αυτο θα ειναι το ταξιδι μου.να εισαι καλα και παντα ορθιος

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CORN
    ΝΑΙ!βασικα θα το γουσταρα με συμπλεκτη πολλα θελω ε? απο θερμοκρασια ναι εχεις δικιο δεν νιωθει.απο σασμαν αλλο ενα παλληκαρι μου το πε,κοπαναει καπως δεν κουμπονουν καλα.
    και οσο αφορα τα χλμ μεχρι 90 ταξιδι εως την ζακυνθο(που εχω παει και με adress 100)καλα θα ειναι ,αυτο θα ειναι το ταξιδι μου.να εισαι καλα και παντα ορθιος
    σχεδον τα περισοτερα γιαμαχα εχουν σκληρο σασμαν

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    ταξιδακι παιδια με 90 ειναι μια χαρα αν και αμα πας με 80 σου βγαζει αρκετα περισσοτερα χιλιομετρα αυτονομια αλλα εγω δεν εχω υπομονη

εχω μπει στην πριζα ρε για παραπανω χλμ αλλα το σκεφτομαι.....με συμπλεκτη θα ηταν διαφορετικα παντως, τι λετε?

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CORN
    εχω μπει στην πριζα ρε για παραπανω χλμ αλλα το σκεφτομαι.....με συμπλεκτη θα ηταν διαφορετικα παντως, τι λετε?
    τι ακριβως σκεφτεσαι

να το παω με παραπανω χλμ 100,110 εκει.....
    αλλα αλλη χαρη εχει ο συμπλεκτης ρε φιλαρακι.....δειχνει πιο μηχανη πιο extreme....

Γεια σας παιδια!!!
    Εχω εδω κ 2 μηνες ενα cryptonX 135 Special. Μου εχει στραβωσει η δισκοπλακα απο ενα μικρο τρακαρισμα που ειχα κ αφου τωρα θα την αλλαξω αναγκαστηκα,σκεφτομουν να εβαζα μια μεγαλυτερη,ισως και μαργαριτα.
    Εσεις τι γνωμη εχετε για αυτο?
    Αξιζει τον κοπο οσον αφορα το φρεναρισμα?
    Δεν με ενδιαφερει η εμφανιση απλα θελω λιγο καλυτερη αισθηση στο φρενο.Γιατι εκει νομιζω οτι υστερει το συγκεκριμενο παπι,αν σκεφτεις κ το γκαζι που εχει.
    Cagiva Raptor 650

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lygonis

OXI

Αμα το θες για μουρη καντο, αλλά απο θέμα ασφαλειας μη πειραζεις τα φρενα τα υπαρχοντα διοτι ειναι υπεραρκετα. Συν επειδη το πιρουνι ειναι πολυ μαλακο το μπροστινο μπλοκαρει πολυ ευκολα αν το πιεσεις.
    Φιλικα παντα
    Νικος
    Ο καλός οδηγός στην ευθεία φαίνεται!!

ρε παιδια ελεος με αυτην την τζουφια πρωτη...
    μια χαρα μηχανακι αλλα σαν innova ξεκιναει...
    κοντυμα ενα δοντι θα κανει τιποτα?
    (για εξατμιση δεν ρωταω,θελω να ειμαι αθορυβος...)
    επισης σε αλλο φορουμ διαβασα για αφαιρεση πνιχτη(κομματι πλαστικο που περιοριζει τη ροη του αερα στην εισοδο του φιλτρου αερα)
    ξερει κανενας τιποτα???

επισης εχει παρατηρησει κανεις κανεναν περιεργο ηχο απο την περιοχη της αλυσιδας?
    οταν πχ ειμαι σε κατηφορα&βαλω πρωτη&αφησω το μηχανακι να ρολαρει,ανεβαζοντας στροφες,κανει ενα πολυ εντονο&περιεργο ηχο σαν γκρρρρρ γκρρρρ ακουγεται,που μαλλον ακουγεται απο την περιοχη της αλυσιδας.σα να ξυνει καπου εντονα!
    το εχει ακουσει κανενας αλλος??

mhxanaki einai 8a kanei kai ligo grrrr grrrr ti na kanoume..oso gia ton pnixth vgalton den allazei kai tipota..apla roufaei pio ka8ara ton aera kata kapoio tropo alla outws h allos ekei pou ton exoune ton papa @@ aera roufaei..Anyway den 8a deis megalh allagh sto mhxanaki file mou oti kai na kaneis.filos to exei me kontytero granazi,yoshimura,xwris pnixth,ry8mise valvides ksana,kontyteres mprostines anarthseis k alla diafora..pistepse me to diko mou to saravaliasmeno kalytera paei
    www.myspace.com/deathmetalito

Νέο μέλος

asta na pane

file to x135 poly omorfo alla apo gazi.....vima den paei.me to zori 120klm.k apo oti anakalypsa ta ekantroforia toy einai tis plakas.

Μανιβελάτο μέλος

Re: asta na pane

Αρχικά δημιουργήθηκε από dem_dem
    file to x135 poly omorfo alla apo gazi.....vima den paei.me to zori 120klm.k apo oti anakalypsa ta ekantroforia toy einai tis plakas.
    Ενώ ας πούμε συνήθως τα παπιά πάνε πάνω από 140 ε? Τα ποια?? Σοβαρευτείτε..

SIERRA VICTOR 1 Το avatar του/της HFK

Υδρόψυξη

Έχω κάνει 3.000 χλμ με το Χ-135 και όλα μέσα στο καλοκάιρι στην Αθήνα με όλη αυτή τη ζέστη και δεν νομίζω ότι μου άναψε ποτέ το ventilateur του ψυγείου!!εκτός αν δεν ακούγεται δηλ είναι αθόρυβο.
    Υπάρχει περίπτωση να μή λειτουργεί σωστά το σύστημα ψύξης ? δηλ να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ?
    Του έχει ανάψει το ventilateur του ψυγείου κανενός φίλου εδώ και πότε και πώς ??
    Αν δεν ανάβει Ιούλιο στην Αθήνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με 35 βαθμούς πότε θα ανάψει ? στη Σαχάρα με 80 ??
    Μήπως υπάρχει πρόβλημα ?? Ξέρει κανείς κάτι να μας πεί ?
    Μήπως το δικό μου παπί είναι τελικά προβληματικό?
    please, ας μας πεί κάποιος πότε ανάβει ? σε ποιές συνθήκες ??

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF