JAPAN![]()
![]()
![]()
:a015: :a015: :a015: :a015: DUCATI
![]()
![]()
![]()
![]()
JAPAN![]()
![]()
![]()
:a015: :a015: :a015: :a015: DUCATI
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε έτσι, πες το βρε φίλε μου ότι θες να ξεχωρίζεις από τον γείτονα!! Αυτό άλλη κουβέντα!!!!! Άμα θες να ξεχωρίζεις να πάρεις Ευρωπαϊκό, και μάλιστα να εξαιρέσεις τα καλοπουλημένα όπως BMW GS, Ducati multi, ΚΤΜ lc4 κ.τ.λ κ.τ.λ. Να πάρεις μια MV που είναι και πανέμορφη να σε βλέπουν και τα γκομενάκια και εμείς οι κοινοί μικρομεσαίοι να σε καμαρώνουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Αδικημένος στην αγορά του Γιασπάν δεν νιώθεις.... Πρέπει να την κοιτάξεις την αγορά πρώτα και να μην πάρεις αυτό που έχει ο γείτονας... Καλά τα Γιασπάν... Αλλά....άοσμα...βατά....μετρια....βατα...Καλά είναι μωρε....
Άσε με να υπερβάλω, και σαν τα οδηγήσεις και εσυ, τα λέμε...
![]()
![]()
![]()
Έχω Γιασπάν. Η πρώτη μοτό που οδήγησα ηταν Γιασπάν. Τα όνειρά μου ήταν Γιασπάν... ΓΜΤ Ξύπνησα...
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοίτα η Hyundai με το Ι30 θα σπάσει τις πωλήσεις. Θα πάρει όλος ο κόσμος. Πάενε πάρε και εσύ να μην νοιώθεις μόνος....
![]()
![]()
Α και δεν μου απάντησες σε αυτό που είπα με τους ελίτ του σπόρ της μοτοσυκλέτας που έχουν Ιαπωνικά!!! Με αυτούς τί παίζει?
Άμα δείς ένα συντάκτη του περιοδικού moto ή του MCN με μια cb1300 ας πούμε τί θα πείς?
εεεεεεεεε φανταστικέ μου Ducatisti συνάδελφε??????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Chris
Μα για το Θεό, ακόμη πιστεύεται πως οι γκόμενες κοιτάνε τη μάρκα ή το μοντέλο....?????
Κοιτάνε ακόμη πιο χονδρικά (ότι τους κάθεται καλύτερα στο.....μάτι)....ψιλό φτερό, σκυφτές, όρθιες......κι γενικότερα με τις όρθιες δεν πέφτουν και πολύ έξω......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλλά το θέμα δεν είναι οι γυναίκες & μηχανή, αλλά Japan vs Europe.
Για ευρώπη τα Ι4 οριακά να είναι υπερβολικά, ίσως και περισσότερο για την ίδια την Ιαπωνία να είνα too much, εξού και τα εκεί 400άρια.....πέρα από τα νομοθετικά, αλλά το V2 ή γενικότερα το 2κύλινδρο ήταν ευρωπαϊκή-αμερικάνική υπόθεση οπότε και τα Ι4 ήταν μονόδρομος.
Απλώς οι Ιάπωνες ήταν πιο επιμελείς στις λεπτομέριες και κατάφεραν να υπερσκελίσουν τον υπόλοιπο κόσμο σε αξιοπιστία και λόγο του φόβου της τεράστιας παραγωγής με ελαττωματικά προϊόντα....αλλά σε κάποια Ιαπωνικά μοντέλα τα μειονεκτήματα είναι ελάχιστα σε σχέση με τα ευρωπαϊκά.
Αν και αναγνωρίζω κάποιες ευρωπαϊκές αξίες, γενικότερα τα Ιαπωνικά κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους.
Αν και θα ήθελα να μάθω αν το κορφαίο ιαπωνικό επίτευγμα σε κινητήρες εσωτερικής καύσης.....το V-Tech ντέ (κι όχι τα οβάλ πιστόνια), εκτός από κάποια λίγα αμάξια, εφαρμόζεται πουθενά αλλού???????
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Oβάλ πιστόνια δεν έχει και η αγωνιστική Ducati?
Δεν ξέρω τι πάει να πει αλλά λογικά κάτι καλό θα είναι...
Φίλε FZR1000...μαστουρωμένος είσαι? Όταν πάρεις μηχανή μετά έλα να μας την ορίσεις.
Θέλεις να πηγαίνεις και μέχρι το περίπτερο πανάθεμα σε...
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
Τό παράδειγμα σε πείραξε ή το ζωντανό;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Εδω μας μιλας μεχρι κ για γαιδουρια κ μου μιλας για εξεφτελισμο??????????:hypnotize
![]()
![]()
Αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι για τετοια διαφορα σε επιδοσεις μιλαμε...
Ο κιτσος = το μονστερ
r1=το πουμα!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κοίτα φιλέ, αν εσύ θέλεις 120+ άλογα για να πάς στο περίπτερο και να πάρεις τσιγάρα, και αν νομίζεις οτι τα έχεις στους Ελληνικούς δρόμους και τα πίνεις και την κάνεις καλά την μοτό ,μαγκιά σου...
Την υπογραφή μου επιβεβαιώνεις και τίποτ'άλλο...
![]()
Οτι καλά έκανε και του το έδωσε η εταιρία για το καλό άρθρο που έγραψε, καλά έκανε και έκοψε και το τσεκ, αλλά δεν κάνει καθόλου καλά αυτός που κρυφοκοιτάει Ευρωπαϊκά....Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Άμα δείς ένα συντάκτη του περιοδικού moto ή του MCN με μια cb1300 ας πούμε τί θα πείς?
εεεεεεεεε φανταστικέ μου Ducatisti συνάδελφε??????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όσο για τα υπόλοιπα που έγραψες, και τα χιλιοπουλημένα να αγοράσεις πάντα νιώθεις μοναδικά...
![]()
Μάλλον εμείς οι άλλοι είμαστε Μ@Λ@Κ?Σ!Και κάτι άλλο!!! Πώς γίνεται ρε παιδιά τα Ιαπωνικά να είναι κατώτερα από τα ευρωπαϊκά και όμως να τα προτιμά και κόσμος που ασχολείται επαγγελματικά με τις μηχανές όπως συντάκτες περιοδικών, δημοσιογράφοι και άλλοι σχετικοί με τον χώρο?
Η Ducati???????????:a5: :a5: :a5: :a5:Oβάλ πιστόνια δεν έχει και η αγωνιστική Ducati?
MONO H HONDA ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΟΤΕΡ ΜΕ ΟΒΑΛ ΠΙΣΤΟΝΙΑ!!
Δηλαδή κι εσύ που γουστάρεις Ευρωπαϊκά, γι'αυτό σ'αρέσουν;; Γιατί κάνουν καλά τη δουλειά τους-να πηγαίνουν μέχρι το περίπτερο;Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Τό παράδειγμα σε πείραξε ή το ζωντανό;;;
Κοίτα φιλέ, αν εσύ θέλεις 120+ άλογα για να πάς στο περίπτερο και να πάρεις τσιγάρα, και αν νομίζεις οτι τα έχεις στους Ελληνικούς δρόμους και τα πίνεις και την κάνεις καλά την μοτό ,μαγκιά σου...
Την υπογραφή μου επιβεβαιώνεις και τίποτ'άλλο...
![]()
![]()
![]()
Ε τότε εντάξει.
![]()
Είπα κι εγώ. Νόμιζα οτι ο καθένας παίρνει τη μηχανή που του αρέσει για να κάνει ΚΑΙ την κ@ύλ@ του...
Πάντως εγώ για το περίπτερο δεν παίρνω το R1 αλλά το HONDA ASTREA GRAND, δηλ πάλι JAPAN!!!!!!![]()
http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013
100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.
dessert εσυ για καφε δλδ οταν πας με τι πας? με κανα παπακι.....?
α ναι σρυ ξεχασα με τι αλλο να πας με το ducati.... ρεζιλι... αμα δε περνει μπροσ στι καφετερια μπροστα... θα σπρωχνεις κιολας![]()
![]()
:rotflmao:
Ναι γι αυτό τα γουστάρω...Αρχικά δημιουργήθηκε από argi6argi
Δηλαδή κι εσύ που γουστάρεις Ευρωπαϊκά, γι'αυτό σ'αρέσουν;; Γιατί κάνουν καλά τη δουλειά τους-να πηγαίνουν μέχρι το περίπτερο;![]()
![]()
Ε τότε εντάξει.
![]()
Είπα κι εγώ. Νόμιζα οτι ο καθένας παίρνει τη μηχανή που του αρέσει για να κάνει ΚΑΙ την κ@ύλ@ του...
Πάντως εγώ για το περίπτερο δεν παίρνω το R1 αλλά το HONDA ASTREA GRAND, δηλ πάλι JAPAN!!!!!!![]()
Αλλά επιδή βαρέθηκα να την πάω, λέω να χτυπήσω κανένα R1, για το περίπτερο...
Το κοντινό για να μην πάρω και καμιά καμπάνα στο χέρι...
![]()
Ναι ρε συ δεν παίρνει... Πάμε με το Κ ενος γνωστου που μένει δίπλα απο την καφετέρια... Αλλά το πάμε με τα χέρια....Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
dessert εσυ για καφε δλδ οταν πας με τι πας? με κανα παπακι.....?
α ναι σρυ ξεχασα με τι αλλο να πας με το ducati.... ρεζιλι... αμα δε περνει μπροσ στι καφετερια μπροστα... θα σπρωχνεις κιολας![]()
![]()
:rotflmao:
Εκεί εχει λακούβες, πεζοδρόμια...Μην πάρουμε και κανένα πλαίσιο στο χέρι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Oβάλ πιστόνια δεν έχει και η αγωνιστική Ducati?
...
![]()
Τις μεγαλύτερες μαλ@κίες των αιώνων δεν τις ποιούν Ευρωπαϊκές εταιρίες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Ναι ρε συ δεν παίρνει... Πάμε με το Κ ενος γνωστου που μένει δίπλα απο την καφετέρια... Αλλά το πάμε με τα χέρια....
Εκεί εχει λακούβες, πεζοδρόμια...Μην πάρουμα και κανένα πλαίσιο στο χέρι...
αρε ρε κουφαλα πως το ξερα οτι αυτο θα πεις![]()
μονο αυτο λες... αντε βρες τπτ αλλο να λες... παλιωσε αυτο:rotflmao:
Δεν ξέρω αν πάλιωσε, πάντως ακόμα στο χέρι τα παίρνετε...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
αρε ρε κουφαλα πως το ξερα οτι αυτο θα πεις![]()
μονο αυτο λες... αντε βρες τπτ αλλο να λες... παλιωσε αυτο:rotflmao:
Τι λες τωρα;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Μάλλον εμείς οι άλλοι είμαστε Μ@Λ@Κ?Σ!
Εσείς;;;;
Και γ@μω τα παιδιά...
Θέλετε μοτέρ με 120+ άλογα για το περίπτερο και με 180+ άλογα για καφέ...
Και τα έχετε κιόλα...
Απαντάτε σε ατάκες που για να γραφτούν πρέπει να γυρίσουμε το μυαλό μας 170 χρόνια πίσω και σας ενδιαφέρει αν θα δείτε την ουρά της μοτό του διπλανού σας...
Άντρικά πράγματα δηλαδίς και καθόλου παιδικά...
Καθαρό μοτοσυκλετιστικό πνεύμα....
Ρε δεν πά να καβαλάτε τα Γιατονπουτσινέζικά σας και να πιστεύετε ότι θέλετε, εγω θα σας ενηλικιώσω;;;...
Άντε
![]()