Σελίδα 16 από 89 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617181920212666 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 1325

Θέμα: Οι Ελληνικες ομαδες στην μαχη της Ευρωπης !!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Eμ και εσεις βρεπαιδι μου τι πεσατε κατω ????

Δεν κατεβαζατε τον γενικο στα φωτα οπως κανατε παλιοτερα για να μην σας βγει το ονομα ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δε με χαλαει το ονομα μας..... ειμαστε η Α.Ε.Κ. και εισαι o... gay-ρος.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Eμ και εσεις βρεπαιδι μου τι πεσατε κατω ????

Δεν κατεβαζατε τον γενικο στα φωτα οπως κανατε παλιοτερα για να μην σας βγει το ονομα ???

Ασε ρε εξυπνακια...Εκεινη την περιοδο ειχατε τους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ που σε οποιο γηπεδο πηγαιναν το σπαγανε.....και λεει ο Τιγρης.....''ασε ρε να κλεισω τα φωτα μην τα σπασουν και εδω....''

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ. Μηπως ρε ειναι και ο Γραννιτσας επιστημονας???

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Εχουμε διαφορετικη αποψη σε αρκετα πραγματα,αλλα εσυ δεν κανεις την κοτα και γιαυτο συνεχιζω να σου απανταω...το μονο που θα σχολειασω ειναι για τον αγωνα που μειναμε με 8.....αν θυμασαι καλα,σε εκεινο το αγωνα επεσε ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ,μα παρα πολυ....και οι μονοι που επερναν καρτα ηταν οι παιχτες της ΑΕΚ...
    Καποια στιγμη εγραψες για τον Μπαγεβιτς και την συμπεριφορα μας......απαντησα κατακριτεα τα τοσα πολλα επεισοδια,και επρεπε να μεινουμε στο να του πεταμε εκατομυρια πεντοχιλιαρα.....χωρις τα υπολειπα που επεσαν.....αλλα βεβαια ολα αυτα ηταν αντιδραση απο ολους που το αισθημα της προδοσιας και λυπης και στεναχωριας,τους εγινε ΜΙΣΟΣ και πολυ μεγαλο μαλιστα

ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ???
    Εεεεε...νομίζω ότι κάτι μπέρδεψες.δεν έγραψα εγώ για το Μπάγεβιτς και τη συμπεριφορά σας σε/προς αυτόν.

Η μόνη αναφορά που έκανα στο Μπάγεβιτς ήταν στα "ΑΝ"...που λέγαμε.

σου λέω λοιπόν-και χωρίς πλέον να θυμάμαι όλοκληρο το 90λεπτο απ'έξω,πάνε νομίζω και 10 χρόνια?- ότι άλλο το ρίχνω ξύλο κάνωντας φάουλ και άλλο το κάνω φάουλ για να κόψω την μπάλα σε κάποιον.νομίζω την διαφορά την αντιλαμβάνεσαι.
    Αυτό που κατ'εμέ παγιώσατε ως θέση οι ΑΕΚτζήδες,είναι το γεγονός ότι απο τότε ακόμα,κάθε μα κάθε σφύριγμα ήταν αιτία διαμαρτυρίας.έβγαινε η μπάλα για αράουτ (δεν έχει σημασία για σας αν ήταν σωστό ή όχι το σφύριγμα) και κάνατε λες και σας βιάζανε τη αδερφή και σας σφάζανε τη μάνα ρε παιδιά!Ημαρτον δηλαδή!
    και αυτό το τροπάρι το κάνατε σημαία σας!

Μα την παναγία,μόνο έναν φίλο μου ΑΕΚτζη έχω δει όλα αυτα τα χρόνια,να κάνει κουβέντα και για τα στραβά σας.να κοιτάξει δηλαδή πρώτα την καμπούρα του πριν κοιτάξει του δίπλα.Μόνο έναν φίλε!
    Ε όχι ρε φίλε,δεν γίνεται να σε λογίσω ως μεγάλο και ισάξιο αντίπαλο μου όταν επι μια δεκαετία(αν όχι παραπάνω) μου είσαι στην κλάψα και τη δικαιολογία!

Περί Ριζούπολης τώρα.
    καταρχάς να σου πω ότι ένα παιχνίδι κόντρα στο βάζελο,για μας μετράει πολύ παραπάνω απο ένα παιχνίδι κόντρα σε οποιονδήποτε άλλο στην Ελλάδα.φαντάζομια και για τους βάζελους το ίδιο ισχύει.Αυτοί είναι οι "αιώνιοι" αντίπαλοι μας.σόρρυ που δε σας παίζουμε,αλλά έτσι είναι,πως να το κάνουμε?
    Η Ριζούπολη λοιπόν ήταν ένα αμάλγαμα πολλών παραγόντων όπως: "εκδίκηση" με την οπαδική έννοια για σκηνικά που είχαν συμβεί,υπέρμετρη θέληση για ψώλιασμα στο βάζελο.και ξέρεις που μπορεί να οδηγήσει μια μεγάλη μάζα ένα τέτοιο πάθος.
    Επίσης ρόλο έπαιξε η ασυδοσία του Κόκκαλη.αμόλησε κάποιους εντελώς ελεύθερους,οι οποίοι δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν οι πρωτοστατούντες αλλά σίγουρα δεν βοήθησαν στην πιο ευνοϊκή ροή του παιχνιδιού.
    Η Ριζούπολη αν το θες ήταν μια επίδειξη δύναμης προς το βάζελο σε πολλά και διάφορα επίπεδα.
    ούτως ή άλλως η ατμόσφαιρα στα ντέρμπυ,μέχρι και το 04,ήταν πιο τεταμένη και κοιτώντας τώρα πίσω θα έλεγα ότι ανήκει και σε άλλη εποχή.πλέον χαλαρώσαν κάπως τα πράγματα.

'Αμα η ερώτηση σου όμως είναι,τις πταίει και οδηγηθήκαμε σε ασχήμιες,τότε απλά θα σου απαντήσω ο χουλιγκανισμός.
    ας μη το αναλύσουμε όμως αυτό πιο πολύ,γιατί θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.
    κανένας μας που ασχολείται με το σπορ,δεν είναι άμοιρος ευθυνών σε αυτό το θέμα.νομίζω?

Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

Ε όχι ρε φίλε,δεν γίνεται να σε λογίσω ως μεγάλο και ισάξιο αντίπαλο μου όταν επι μια δεκαετία(αν όχι παραπάνω) μου είσαι στην κλάψα και τη δικαιολογία!
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΝΗΜΗ ΨΑΡΙΟΥ (gay-ΡΟΣ)...

ΜΗΠΩς ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΗΔΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ>>>>>>>>>????????? ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ????

Α ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ... Ο ΝΤΕΜΗΣ ΔΕ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.. ΤΙ ΛΕΩ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    pros ton filo o_gayros

Den to pisteuo ti diavazo. Alla akoma kai an einai etsi opos ta les, eseis prin apo dio meres me tin xeiroteri makran omada toy CH.L. (Latsio) ti kanate alitheia?

Re ainte simazeuteite kai xonepste to pos me ton Sir Takis omada den ftiaxnete gia na paiksete mpala. Proti fora fetos exete iliko kalo gia omada (gia mena) kai den mporeite na kanete tipota sovaro, logo proponiti kai "kolimenou" Proedrou.

Gia tis omades , itan toso asimanto to xthesino ton Ellinikon omadon poy exei ginei proto thema sto site tis UEFA.COM i apodosi toys!!!!

Gia tin omada moy... otan anagkazeis ton allon na se kopanaei gia na stamatiseis, tote paizeis kala! Eidika ta akra tis AEK "petagan".

I Larissa, einai omada poy einai agapiti se olous kai mpravo tous. Panigirisa ta goal tous peripou opos tis omadas toys.

To idio kai me to goal toy Ari, poy omos kleistike piso meta kata to dogma Bajevic kai logo dinamis tis Saragosa.

Ton Panionio den ton eida alla kontra se mia Galliki omada (oso pesmeni kai an einai) mia niki 2-0 ektos einai allo pragma.

Mpravo kai ston PAO, an kai prosopika ton eida ligo "axromo" kai sxetika xoris kinisi. Mia kali vasi to 2-1 alla mporei na proxorisei.

En oligois....

Bravo se oles tis ellinikes omades , akoma kai ston OSFP poy eferan vathmous stin Ellada...toys xreiazomaste. Opos kai na doume ligo theama san to xthesino.

Gandalf
    Μάγε κάπου έχασες τη συγκέντρωση σου και παρασύρθηκες εδώ μου φαίνεται.
    κανείς δεν είπε ότι ήταν ασήμαντο το γεγονός ότι χθες νίκησαν και οι 5 ομάδες μας.
    Να καταλαβαίνουμε τι λέμε έτσι?
    αυτό που ειπώθηκε είναι ότι ΑΕΚ και ΠΑΟ είχαν αν το θες "υποχρέωση" να νικήσουν καθώς είχαν συγκριτικά εύκολο έργο,εν συγκρίση με τους άλλους 3 που ούτε την ίδια δυναμική έχουν αλλά ούτε και την ανάλογη εμπειρία.ελπίζω να το λήξαμε αυτό.

Εμείς φίλε,πριν απο λίγες μέρες φέραμε μια ισοπαλία.
    Μια ισοπαλία που σηκώνει τόνους ανάλυσης και προπονητολογίας.
    Μια ισοπαλία που όταν έγινε η κλήρωση,δεν ξέρω πόσοι την περίμεναν.
    Μια ισοπαλία που ήρθε κάτω απο πολύ ιδιαίτερες συνθήκες,με σημαντικότερη (για μένα) αυτή των άδειων εξεδρών.

Μια ισοπαλία,που εκ του αποτελέσματος και σαν μετά Χριστόν προφήτες όλοι,αντιμετώπισαν σαν εθνική τραγωδία!!!
    Είμαι σίγουρος ότι επειδή το κατέχεις το σπορ και μέσα στο γήπεδο αλλάκαι έξω απο αυτό (τι παιχνίδια παίζονται με τα Μ.Μ.Ε.,κλπ) ότι θα παρατήρησες την εκ διαμέτρου διαφορετική αντιμετώπιση που τύγχανε οι ομάδες μας.

όπως είπα και στο Βαγγέλη,δε θέλω να το παίξω προπονητής της εξέδρας αρχίζοντας τις καφενειακές ποδοσφαιρικές αναλύσεις.
    Αρκούμαι να πω,ότι έτσι όπως είδα ότι κύλησε το παιχνίδι μου έμεινε πικρία που δεν κατάφερα να νικήσω.αυτό.
    και ο νοών νοείτω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΝΗΜΗ ΨΑΡΙΟΥ (gay-ΡΟΣ)...

ΜΗΠΩς ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΗΔΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ>>>>>>>>>????????? ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ????

Α ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ... Ο ΝΤΕΜΗΣ ΔΕ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.. ΤΙ ΛΕΩ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μικρέ μου πουθενά...
    για ακόμα μια φορά δείχνεις το πόσο μικρός είσαι...
    ότι με κέρδισες κάποιες φορές τότε,δεν σε κάνει μεγάλη ομάδα ρε.
    γιατί έπιανες και κλώτσαγες του βαθμούς δεξιά και αριστερά μετά.
    για αυτό στο τέλος έπαιρνες κλασικά τα αρχίδια μου.
    εσύ όμως μου το γύρναγες στην κλάψα και τον αμανέ...
    αντί να δεις τι φταίει.

Μια νίκη,βλέπεις,απέναντι στον μεγάλο,θα είναι το talk of the town στο μικρό χωριό που λέγεται ΑΕΚ και θα μνημονεύεται εις τον αιώνα τον άπαντα.

για τον μεγάλο όμως,θα είναι απλά ένα άσχημο βράδυ στην πορεία για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου...

very subtle differences προφανώς για σένα...

Α και επειδή εσύ συγκεκριμένα αρέσκεσαι στο να λες ότι μου έκανες κηδείες...μάθε λοιπόν ότι σε έχω πελάτη...
    πόσα είχε μετρήσει ρε ο Ηλίας...εκεί πάνω που τον είχατε βάλει?
    ξέρεις για το ρολόι μιλάω...

δεν μπαίνω στον κόπο να αρχίσω να μετράω πόσες τσούνες σου έχω ρίξει.αυτά τα έκανα στη 2α γυμνασίου.απο τότε,μεγάλωσα (λίγο).
    εσύ?

εχεις δικιο μια νικη δεν ειναι τιποτα εναντιον του γαυρου σε μια χρονια

4 νικες σε 4 παιχνιδια την ιδια χρονια ειναι ομως??>>?>

φυσικα και δεν εγινε αυτο γιατι δε το ειδες στο magic και δε το εγραψε ο πρωΚταθλητης ομως και ο Ντεμης δε πηρε κανενα πρωταθλημα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
    Έτσι! να κερδίζουν όλες οι ελληνικές ομάδες στη Ευρώπη!

Για να παίζει ο Ολυμπιακός χωρίς προκριματικά Champions League

ρε τι πέταξε...σωστός..
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

με τελείωσες φίλε

υ.γ ρε μπούσα σταμάτα να ψεύδεσαι.γ
    ποιος έγραψε κάτι πριν το ματς τις αεκ??δεν θυμάμαι να ανοίχθηκε καν κουβέντα
    και τα της Ν.Φ δεν τα καταδίκασες,τα δικαιολόγησες.
    σταματα να λες ΨΕΜΑΤΑ συνέχεια.

υ.γ2 φίλε γαυρε με τα χανουμάκια στο λέω άκρη δεν πρόκειται να βγάλεις.με τους βάζελους κάπου θα καταλήξετε.το αεκάκι όμως είναι απάλευτο.πολλά κομπλεξ (όχι όλοι,ένας δυο ξεχωρίζουν κ μετράει ο λόγος τους.ξέρουν ποιοι).
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

βαρετός και προβλέψιμος ψηλέ...

καινούρια και φρέσκα κουλουρια θέλουμε.
    η καραμέλα περί Μάτζικ και Πρωταθλητή είναι τουλάχιστον άκυρη.
    το Μάτζικ μη-Ολυμπιακοί το στηρίζατε οικονομικά.
    εφημερίδες (ειδικά αθλητικές) δεν αγοράζω χρόνια τώρα.

θύμισε μου πότε έκανες 4 νίκες εναντίον μου σε μια χρονιά (αν κατάλαβα καλά) την τελευταία δεκαετία γιατί ειλικρινά δε θυμάμαι.

Εεεεε...νομίζω ότι κάτι μπέρδεψες.δεν έγραψα εγώ για το Μπάγεβιτς και τη συμπεριφορά σας σε/προς αυτόν.

Η μόνη αναφορά που έκανα στο Μπάγεβιτς ήταν στα "ΑΝ"...που λέγαμε.

σου λέω λοιπόν-και χωρίς πλέον να θυμάμαι όλοκληρο το 90λεπτο απ'έξω,πάνε νομίζω και 10 χρόνια?- ότι άλλο το ρίχνω ξύλο κάνωντας φάουλ και άλλο το κάνω φάουλ για να κόψω την μπάλα σε κάποιον.νομίζω την διαφορά την αντιλαμβάνεσαι.
    Αυτό που κατ'εμέ παγιώσατε ως θέση οι ΑΕΚτζήδες,είναι το γεγονός ότι απο τότε ακόμα,κάθε μα κάθε σφύριγμα ήταν αιτία διαμαρτυρίας.έβγαινε η μπάλα για αράουτ (δεν έχει σημασία για σας αν ήταν σωστό ή όχι το σφύριγμα) και κάνατε λες και σας βιάζανε τη αδερφή και σας σφάζανε τη μάνα ρε παιδιά!Ημαρτον δηλαδή!
    και αυτό το τροπάρι το κάνατε σημαία σας!

Μα την παναγία,μόνο έναν φίλο μου ΑΕΚτζη έχω δει όλα αυτα τα χρόνια,να κάνει κουβέντα και για τα στραβά σας.να κοιτάξει δηλαδή πρώτα την καμπούρα του πριν κοιτάξει του δίπλα.Μόνο έναν φίλε!

Περί Ριζούπολης τώρα.
    καταρχάς να σου πω ότι ένα παιχνίδι κόντρα στο βάζελο,για μας μετράει πολύ παραπάνω απο ένα παιχνίδι κόντρα σε οποιονδήποτε άλλο στην Ελλάδα.φαντάζομια και για τους βάζελους το ίδιο ισχύει.Αυτοί είναι οι "αιώνιοι" αντίπαλοι μας.σόρρυ που δε σας παίζουμε,αλλά έτσι είναι,πως να το κάνουμε?
    Η Ριζούπολη λοιπόν ήταν ένα αμάλγαμα πολλών παραγόντων όπως: "εκδίκηση" με την οπαδική έννοια για σκηνικά που είχαν συμβεί,υπέρμετρη θέληση για ψώλιασμα στο βάζελο.και ξέρεις που μπορεί να οδηγήσει μια μεγάλη μάζα ένα τέτοιο πάθος.
    Επίσης ρόλο έπαιξε η ασυδοσία του Κόκκαλη.αμόλησε κάποιους εντελώς ελεύθερους,οι οποίοι δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν οι πρωτοστατούντες αλλά σίγουρα δεν βοήθησαν στην πιο ευνοϊκή ροή του παιχνιδιού.
    Η Ριζούπολη αν το θες ήταν μια επίδειξη δύναμης προς το βάζελο σε πολλά και διάφορα επίπεδα.
    ούτως ή άλλως η ατμόσφαιρα στα ντέρμπυ,μέχρι και το 04,ήταν πιο τεταμένη και κοιτώντας τώρα πίσω θα έλεγα ότι ανήκει και σε άλλη εποχή.πλέον χαλαρώσαν κάπως τα πράγματα.

'Αμα η ερώτηση σου όμως είναι,τις πταίει και οδηγηθήκαμε σε ασχήμιες,τότε απλά θα σου απαντήσω ο χουλιγκανισμός.
    ας μη το αναλύσουμε όμως αυτό πιο πολύ,γιατί θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.
    κανένας μας που ασχολείται με το σπορ,δεν είναι άμοιρος ευθυνών σε αυτό το θέμα.νομίζω?

Οντως δεν εισουν εσυ για την Ν.Φ. αλλα ο Billakos......βεβαια δεν μπορω να παραβλεψω οτι εισαι ο μοναδικος που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ειπες οτι εγινε κατι στην Ριζουπολη.....τωρα οσο αφορα αυτο που ειπες για την κακομοιρια και το κλαμα....ΑΝ ΠΕΖΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ....και θα σου πω το πιο απλο παραδειγμα.......το πρωταθλημα που κριθηκε μεταξυ μας στο 4-3 με τον Σαντος ακουσες κανεναν να κλαιγεται για διαιτησιες και αλλες μαλακιες....???οχι γιατι τοτε δεν υπηρχαν η κραγμενες φασεις που να εχουν μεινει στο μυαλο μας....δεν ειπε κανεις οτι και τα 10 που πηρατε ηταν ολα καλπικα....αλλα στα 5-6(κατα εμενα) ειχατε απιστευτη αβαντα απο την διαιτησια....παιξτο στα ισια οπως το 2002 και παρτο....αλλα οχι οπως της Ριζουπολης....εκει για μενα εισαι κοτα.....
    Και επειδη εισαι μικρος και μαλλον δεν τα εζησες....το συνδρομο που λες και οντως υπαρχει για την διαιτησια απο την ΑΕΚ δεν υπηρχε παντα....ολα ξεκινησαν την 4 χρονια του βατραχου σε εσας.....το μονο κολλημα που ειχε ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ και ο βατραχος πιστευω,αφου τα ''σαρωνατε'' ολα τοτε,ηταν να καταφερετε να γ@αμησετε την ΑΕΚ...μεσα στο γηπεδο δεν γινοταν.....εεεεε....εγινε με αλλους τροπους....ειχαμε και τοτε και τους εβραιους....δεν ηθελε και πολλα....

Οντως δεν εισουν εσυ για την Ν.Φ. αλλα ο Billakos......βεβαια δεν μπορω να παραβλεψω οτι εισαι ο μοναδικος που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ειπες οτι εγινε κατι στην Ριζουπολη.....τωρα οσο αφορα αυτο που ειπες για την κακομοιρια και το κλαμα....ΑΝ ΠΕΖΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ....και θα σου πω το πιο απλο παραδειγμα.......το πρωταθλημα που κριθηκε μεταξυ μας στο 4-3 με τον Σαντος ακουσες κανεναν να κλαιγεται για διαιτησιες και αλλες μαλακιες....???οχι γιατι τοτε δεν υπηρχαν η κραγμενες φασεις που να εχουν μεινει στο μυαλο μας....δεν ειπε κανεις οτι και τα 10 που πηρατε ηταν ολα καλπικα....αλλα στα 5-6(κατα εμενα) ειχατε απιστευτη αβαντα απο την διαιτησια....παιξτο στα ισια οπως το 2002 και παρτο....αλλα οχι οπως της Ριζουπολης....εκει για μενα εισαι κοτα.....
    Και επειδη εισαι μικρος και μαλλον δεν τα εζησες....το συνδρομο που λες και οντως υπαρχει για την διαιτησια απο την ΑΕΚ δεν υπηρχε παντα....ολα ξεκινησαν την 4 χρονια του βατραχου σε εσας.....το μονο κολλημα που ειχε ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ και ο βατραχος πιστευω,αφου τα ''σαρωνατε'' ολα τοτε,ηταν να καταφερετε να γ@αμησετε την ΑΕΚ...μεσα στο γηπεδο δεν γινοταν.....εεεεε....εγινε με αλλους τροπους....ειχαμε και τοτε και τους εβραιους....δεν ηθελε και πολλα....
    Μπούσα, όντως μικρός είμαι.26 χρονών.
    οι πρώτες μου μνήμες,είναι απο τις αρχές τις δεκαετίας του 90.
    σίγουρα όμως,είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι ότι απο το 96,άντε 97 κλαίγεστε για τη διαιτησία.

Δε συμφωνώ ότι το σύνδρομο όπως το λες,ήρθε το 04-05 και τον 2ο ερχομό του Μπάγιεβιτς στον Πειραιά.
    και θα σου πω γιατί δε συμφωνώ.
    σαν Ολυμπιακοί,ένα απο τα πράγματα που κατηγορούσαμε τον Μπάγεβιτς ήταν το γεγονός ότι ποτέ δεν έκανε ότι μπορούσε για να κερδίζουμε την ΑΕΚ όταν αναμετριόμασταν.
    Εμείς του προσάπταμε ότι λόγω αγάπης στην ΑΕΚ,δεν έβαζε τα δυνατά του για να σας νικήσουμε.
    αν θυμάμαι καλά,επι Μπάιεβιτς στον Ολυμπιακό,τα περισσότερα μεταξύ μας παιχνίδια,έληξαν ισόπαλα.

για αυτό αν θυμάσαι είχε ψιλοξεσπάσει (και πάλι) σάλος τότε με την ακόμα μια ισοπαλία στο ΟΑΚΑ (τότε που χειροκροτήσατε το Ριβάλντο).
    εξηγησε αν δε βαριέσαι πως γαμήσαμε την ΑΕΚ με "άλλους τρόπους"...

Μπούσα, όντως μικρός είμαι.26 χρονών.
    οι πρώτες μου μνήμες,είναι απο τις αρχές τις δεκαετίας του 90.
    σίγουρα όμως,είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι ότι απο το 96,άντε 97 κλαίγεστε για τη διαιτησία.

Δε συμφωνώ ότι το σύνδρομο όπως το λες,ήρθε το 04-05 και τον 2ο ερχομό του Μπάγιεβιτς στον Πειραιά.
    και θα σου πω γιατί δε συμφωνώ.
    σαν Ολυμπιακοί,ένα απο τα πράγματα που κατηγορούσαμε τον Μπάγεβιτς ήταν το γεγονός ότι ποτέ δεν έκανε ότι μπορούσε για να κερδίζουμε την ΑΕΚ όταν αναμετριόμασταν.
    Εμείς του προσάπταμε ότι λόγω αγάπης στην ΑΕΚ,δεν έβαζε τα δυνατά του για να σας νικήσουμε.
    αν θυμάμαι καλά,επι Μπάιεβιτς στον Ολυμπιακό,τα περισσότερα μεταξύ μας παιχνίδια,έληξαν ισόπαλα.

για αυτό αν θυμάσαι είχε ψιλοξεσπάσει (και πάλι) σάλος τότε με την ακόμα μια ισοπαλία στο ΟΑΚΑ (τότε που χειροκροτήσατε το Ριβάλντο).
    εξηγησε αν δε βαριέσαι πως γαμήσαμε την ΑΕΚ με "άλλους τρόπους"...
    Δεν ειπα το 04 αλλα τον τεταρτο χρονο στον παγκο του Ολυμπιακου....δηλαδη 1999....εποχη που φανταζομαι δεν καταλαβαινες και πολλα απο μπαλλα....τοτε μιλαμε για σφαγη κυριολεκτικα....ο σαλος με τον Ριβαλντο εγινε επειδη ενας μαλακας απο τα επισημα πεταξε ενα μπουκαλι στον Ριμπο (θυμασαι???)...και παρολα αυτα,και την αξια της εκεινης θεσης ο Ντεμης τον πεταξε εξω απο το γηπεδο και του επεστρεψε τα λεφτα....εποχες δυσκολες τοτε για την ΑΕΚ οικονομικα....δεν βαριεμαι καθολου και ειναι πολυ ευκολο....Ποντικης,Δημητροπουλος και σια (διαιτητες ειναι αν δεν τους θυμασαι).....και για την ιστορια.....το Παπουτσελιο πεναλντι το ξερεις????βγηκαν μετα και κατι κασσετες με ''περιεργους,κοκκαλιαριδες και θειους'',ακουστηκε και η ιστορικη φραση''το αιγαλεω και ο ολυμπιακος να κερδιζουνε και ολοι οι αλλοι να πανε να γ@μηθουνε''....ε δεν θελει και πολυ ρε φιλε....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    καλα ρε δε βαριεστε???

λεμε να κανουμε καμια διαμαχη να κανουμε τη πλακα μας να περασει η ωρα και εσεις εχετε κατσει και γραφετε εγκυκλοπαιδια....!!!!

ΕΛΕΟΣ !!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    καλα ρε δε βαριεστε???

λεμε να κανουμε καμια διαμαχη να κανουμε τη πλακα μας να περασει η ωρα και εσεις εχετε κατσει και γραφετε εγκυκλοπαιδια....!!!!

ΕΛΕΟΣ !!!!!!

Ρεεεεεεεεεεε...βρηκαμε επιτελους εναν σοβαρο γαυρο και θα τον αφησουμε????

α.........ναι..............ξεχασα.............................γΓιωργακι.........

ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Ρεεεεεεεεεεε...βρηκαμε επιτελους εναν σοβαρο γαυρο και θα τον αφησουμε???? .........................
    ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΤΑΞΙΔΑΚΙ....ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ???

QUIZ:ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ???

:a36:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2012, 12:28
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 16:50
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2006, 09:23
  4. Στην Κορυφη της Ευρωπης (Nordkapp)
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2005, 07:33
  5. Σάββατο πρωί στην πίστα της Πεντέλης..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF